Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Remélem a nép felzúdul és legalább karácsonyra kiadnak egy normális PC-s foltot. Vagy akciós lesz az intel-konfig és mellé ajándék AC3? :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ezután, késõbb Wolfpackoztunk Merlin mágussal. Csak ketten, meghívóval, 3 menetet lenyomtunk. Utána hiába próbáltuk, már nem sikerült. 😞
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#2069 Nekem is ez a képe ne aggódj😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Next PC upgrade: 2022
Nálam állandóan korlátozott módot ír és nem tudok csinálni semmit.
Everything is true, nothing is permitted.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyetlen kèrdèsem az lenne hogy az egy 'szokàsos' bug hogy leginkàbb az àtvezetovideòkban szinvàltos a karakterek haja?Rikito kèk-piros stb😄
Végre mindent értek,hála a magyar feliratnak.
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egyébként a vadászküldetéseket nekem nem mutatja a térkép :/ Tegnap is tök véletlenül találtam 1et, mikor random lovagoltam a határvidéken.
Egyébként néha érdekes módon az állatok nem riadnak meg tõlem és simán ott sétálgatnak mellettem, pl õzek, szarvasok. Tegnap este egy hiúz sétált el mellettem és mikor leszúrtam még csak fel se tudtam "szedni"
Myselor: Achilles ruháját csak azután kapod meg, ha az összes tanyaküldetést megcsinálod.
Nothing is True, Everything is Permitted
Elõször énis bmegoltam, mert más játékoknál alapból felismeri, de itt nem sajnos.
Egyébként, akiknek nincs atomabb gépük ne rakják fel a sweetfx-et, mert legalább 10 fps-t lehúz a teljesítménybõl. Kb. 800x600ban, alapbeállításokkal alig volt 20 fps-em.
Most meg vígan futkosok 1024x768ba. Lehet feljebb is tudnám állítani a felbontást, csak hát Bostonnál majdhogynem felezõdik az fps sajna 😄.
Egyébként, ha rádugom a tv-re a gépet ugyanolyan felbontásban, mint laptopnál miért csökken a teljesítmény? Sokkal jobb lenne tv-n tolni, de sajna egyes részeknél, olyen 25re is lecsökken az fpsem, ami már zavaró :S.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mellesleg uplayben csak simán AC3 van a kis képen, remélem csak azért, mert ez a standard borító mindenkinek...
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tanya,vagy üzlet fõkönyv.Nyersanyagokat veszel(alma,fa stb).
Mindent feltöltesz(készletet).
2.tárgykészítés.Kiválasztod a receptet és elkészíted,kiírja mi kell hozzá stb...Receptet ládákból szerzel,érdemes fosztogatni.
2.1. A fejeknél pl(kovács3) az nem azt jelenti h mennyi kell belõle hanem h hányas szintûnek kell lennie.Ezt úgy növeled h a tanya küldetéseit csinálod és ekkor fejlõdik az adott iparos ipara.
3.Kerekedés.Konvojt indítasz,megnézed a kockázatot és h ki mennyit fizet.Minden mindenkinél máshogy fizet.Beteszed az árukat és elindítod.
TIPP:Néha sokba kerül az elõállítás és alig lesz hasznod.0 ráfordításból is lehet sokat keresni ha elmész vadászni.Az nem kerül sokba és jó móka.Hód,Szarvas,Medve ezek fizetnek a legjobban.
A fogakat ilyeneket ne adjátok el,késõbb ezekbõl lesznek értékes dísztárgyak.Sok sikert skacok!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Köszönöm!
/jobb klikk, mentés másként a linken/
Ehhez már csak egy jogtiszta kulcs kell, semmi más.