Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha visszaolvasol láthatod, hogy kellenek neked a telepítõ fájlok (warez verzióból mondjuk) és a telepítés során majd megadod a kódot.

Sajnos Uplayben nem lehet egy kód megadása után letölteni még semmit (nem steam színvonalú Uplay ebbõl tisztán látszik). Letöltésre onnan, csak az elsõ aktiválás után van lehetõség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom milyen kártyád van, de ha van AMD, akkor tudod, hogy nem szokták elkapkodni.

Amúgy vállalkozó kedvûek próbálkozhatnak a Béta driverrel.

Sok AMD-snek segített.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

cylonflatus
Segítene valaki UPlayjel kapcsolatban? Van egy letöltõkódom a gémhez, de egyszerûen nem engedi letölteni, mert az elején a reg-nél három fizetési lehetõség van (credit c., paypal, stb) de mivel én nem fizetni szeretnék, hanem felhasználni a kódom, de nem tudom kikerülni ezt a szart így mindig visszadob, hogy töltsem ki a hitelkártyára vonatkozó rublikákat. Kezd nagyon bosszantani a dolog, légyszi valaki pls help!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Myselor
banamákról visszajöttél?😊figyelj ott az off warez topik segítenek biztos.amúgy igen .de keresd meg
Elérhetõ valahonnan az AC3 letõltése magyar felírattal ? Köszönöm a választ fontos lenne.
Myselor
jó lenne már😊
tommygear
valszeg amd-nél is segíteni fog az új driver
Fölvettelek, de Uplay-en még nem tudok üzenni, csak ha visszaigazolsz - gondolom.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

k0trapali
Egy kis segítség azoknak,akik vélhetõleg nem eredetivel játszanak,vagy angol verziót szereztek be,de magyarul szeretnék élvezni a játékot.Innen letölthetitek a magyar nyelvi fájlokat:https://www.dropbox.com/s/igzzqkgo9a33duw/HUNAC3.rar
A két REG fájlt,(de csak azokat!)másoljátok be a játék könyvtárába,majd futtassátok õket és okézzátok le.Ezután a játék menüjében már ott kell lennie a magyar nyelvnek is.Állítsátok be és kapcsoljátok be a feliratot.Nálam csak a párbeszédeket magyarítja le,ez azért jó,mert a kezelõfelület és a feladatok kiosztása megmarad angolnak.Sok szerencsét!
NagyiBMX
Az én nickem ha éppenséggel nem Player akkor: pwnhardwell
Mondanám hogy friendnek adlak de uplay-en kiigazodni...😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Milyen nick-kel vagy bent? Én dre4mw4r.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jaja, folyamatosan próbálom, de ugyan az, mint az AC:R esetben, csak a Single Deathmatch megy, de oda is rohadt nehezen csatlakozik. Én már játszottam vagy 1 percet másokkal. :Ð
First Blood, majd honorable death (500 pont). Respawn után disconnect. De elsõ lettem :Ð

Hát azért ez a framedrop közel sem olyan zavaró, mint ahogy ezt beharangoztátok. Van-van, de nem olyan rettenet. Diavetítéstõl azért marha messze van. Azért érdekes, mert videóban, beltéren, frontierben mindenhol jó, csak épületek közt akadozgat kissé.

Egyébként szerintem tuti, hogy driver gond. Nvidiások közül soknak segített az új driver.

AMd-nél még nem néztem utána, ha találok valamit majd itt jelzem.

tommygear
persze hogy nem, de ez várható volt
majd jön 5 giga patch aztán talán játszható lesz
tommygear
pedig az elõzõ részeket is ez jellemezte, de engem nem zavart
az elsõ résztõl megõrültél volna akkor 😄DD ott nem lehetett skippelni se
NagyiBMX
Multiplayert próbálta már valaki? Nem csatlakozik semmilyen szerverre se ezért offline módban játszom a multi pályáján, ráadásul mégcsak nem is a nevemen, Playerként játszom botok ellen. Ez most így hogy és miért?<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ahogy olvasom, fikarcnyival sem jobb az eredeti teljesítménye, szóval ennyit arról, hogy szándékos fps esés a fejlesztõk részérõl, meg egyéb hülyeségek.

k0trapali
Nagyon jó története van a játéknak és engem érdekel is! Megvettem eredetiben miután kipróbáltam a skidrowt
Annyi a bajom vele, hogy elmegyek 50 métert és már megint egy átvezetõ... megint megyek 50 métert valahová megint átvezetõ. Több játék kellett volna és hosszabb átvezetõk az elejére! Ha beér Bostonba az ember ott már fordul a kocka és kevesebb az átvezetõ.
Rohadt jó az egész játék! A többi résszel valamiért nem bírtam játszani, nem fogott meg egyik sem, de ez nagyon! Grafika, magyar felirat, helyszínek és a fõhõsünk megszületése is nagyon jól ki van találva!
Engem is a történet érdekel legfõképp,pláne,hogy végre van magyar nyelv benne.Végigjátszottam az összes részt(kivéve a Revelationst),és elég sok mindent nem értettem,de most talán...😊
Nem tudom mi volt a baja a sok angolimádónak,semmi bajom a fordítással,sõt odafigyeltek a tájszólásokra is... xD
Jó sok vér van és elég brutális--->Imádom😊

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Piszkos  Fred
Máriózzál ennyi erõvel, ott nem lesz sok átvezetõ
Assassin's Creed mindig is a történetrõl szólt

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Lacoka12
engem fõként a történet érdekel az hogy többször nyomogatni kell a gombokat az nem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

tommygear
titeket nem érdekel a történet vagy mi? hent és kész?
tommygear
menjél szépen codozni 😊
BoneDragon
Mikorra várható az a patch amit beígértek pc-s megjelenésre?

k0trapali
Hát igen elég nehezen akart beindulni!
A hajón szerintem vagy 10x biztos nyomtam az e betût! Rohadt sok az átvezetõ benne!
volt 1 órát a gépen ez game vagy mi.. 10 perc animáció nyomj egy e betût 10 perc animáció nyomj egy e betût
ha naimációt akarok nézni keresek egy pixar filmet...
scriptelt, vontatott, unalmas, hulladéd

NagyiBMX
Space-t megnyomod és befogja maga elé az ellenséget.

tommygear
az a baj, hogy alig terheli õket, nem használja ki maximálisan a hardvert a játék
CroftManor
Amikor mondjuk egyszerre ketten támadnak rád, akkor ilyen kis piros háromszög jelenik meg a fejük fölött, akkor nyomd meg a védekezés gombot és Connor kivégzi õket egy animáció során.
Mikor sortûz következik, akkor a hozzád legközelebb álló embert próbáld elkapni és magad elé rántani.

Nothing is True, Everything is Permitted

Azeriel
Nekem elég sokat segített ez, így már egész játszható, max élsimítással viszem, magas táj részletességgel, egész tûrhetõ, plusz a SweetFX is rajta van.

Ez meg csak úgy megy, ha leszed egy tört verziót, felrakja az játékot és törés helyett akvitálja a kódjával, így legalizálva azt.

Uplay-be nem lehet kódot regelni, csak installáláskor. Sajnos ilyen szempontból Uplay elég fapados még.

Akkor szerintem U playt kell letöltened, és ott tudod majd leszedni.

Versace26
De nekem kódom van,csak a game kell..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Versace26
Egy linket szeretnék kérni,ahonnan lebirom szedni,és aktiválható,köszönöm!<#email>

Nekem is tetszik a játék.
Furcsa hogy most nem volt az elején bõvebb tutorial.
Amikor többen támadnak rátok akkor hogy lehet sérülés nélkül végezni velük?
Mert látom hogy ki akar éppen támadni, azt kivédem counterrel de csak ellöki, nem sebesíti meg, így pár percig lökdösöm Õket, mire lesz egy kis idõm/helyem kaszabolni.
Amikor sortûz lesz, akkor tudom hogy valakit magam elé tudok tartani, de ez nem mindig engedi hiába nyomom a megfelelõ gombot. Itt mire kell figyelni?

Elõre is köszi a válaszokat.

Én meg csak erre föl tájékoztatásképp írtam, hogy steamben is van választási lehetõség. Igazából nem is volt szükséges neked címezni a hsz-t. Így alakult :-)

Lerántottam a tetõrõl <#taps> Ebbe aztán beletört a gerince<#mf1>

rage
Nem, én neki írtam, nem tudom, abban akarja-e játszani
Az Uplay-es verzióban van egy rakat nyelv (angol is)
De játszhatja kínaiul is, az is benne van 😊)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És biztos vagy benne, hogy magyarul akarod játszani?

Egyébként a steamesben is van magyar felirat (csak annak írom, aki steamben gondolkozik), alapból azzal települ, de átállítható. Én személy szerint át is állítottam inkább angolra.

NagyiBMX
Az mitõl lehet hogy játszom és néha egy 5mp-re teljesen befagy a játék aztán mintha misem történt volna megy tovább, 30 percenként van ez a dolog és a legutóbbi ilyen apróbb fagyásnál elment a hang és feladat kezelõvel kellet bezárnom:S Erre van megoldás?

rage
Amúgy az uplayról leszedett játékban van egy csomó nyelv, magyar az nincs. De amit sokszor megosztottak itt localization filet, azzal felülírva magyar lesz a felirat. Csak a felirat, a játékban lévõ leírások, menü nem. Ha azt is magyarul szeretnéd, a registryben kell összesen egy szál bejegyzést átírni English-rõl Hungarian-ra.
Ahogy szeretnéd...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hát ebben én nem tudok segíteni. Lövésem sincs. Tippre azt mondanám, hogy nem.

rage
Hello!
Nekem is crackelt volt, azonban leszedtem a cracket, elindítottam az uplayt, beírtam a kódot, s elfogadta
Csak utána a multi orosz volt.
Ezért uplay alól uninstalláltam, majd ott egyszerûen ráböktem, hogy download, s máris leszedte a több nyelvû teljesen eredeti változatot.
A mentések mûködtek tovább.

Versace26
Köszönöm! Ha leszedem a jót,ezt törlöm,a mentéseim megmaradnak?

Nvidiához is kell az új driver, anélkül náluk is volt gond!

Nekem is AMD van, de nekem csak Witcher 2-nél volt driver gondom, sehol máshol.

Jah még régebben Rage-nél.

Az neked akkor nem jó! Töröld! Nézz szét az ismert oldalakon,bármelyik jó a black-en kívül. Uplayre regelned kell, majd kérni fogja a kódot, amit beírva legális a játékod.

AMD-m van, de ha még egyszer lesz egy kis félretett lóvém, biztos hogy NVIDIA-t veszek, az amd-t pedig elfelejtem. Az elmúlt év arról szólt, hogy megveszem a játékot, és jó pár hét múlva tudok vele csak normálisan játszani mert akkorra jött ki a 75. CAP file. Ha már itt tartunk, remélem az NVIDIA nem ugyanezt mûveli ha kétmagos kártyád van, vagy igen?