Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos Uplayben nem lehet egy kód megadása után letölteni még semmit (nem steam színvonalú Uplay ebbõl tisztán látszik). Letöltésre onnan, csak az elsõ aktiválás után van lehetõség.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy vállalkozó kedvûek próbálkozhatnak a Béta driverrel.
Sok AMD-snek segített.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A két REG fájlt,(de csak azokat!)másoljátok be a játék könyvtárába,majd futtassátok õket és okézzátok le.Ezután a játék menüjében már ott kell lennie a magyar nyelvnek is.Állítsátok be és kapcsoljátok be a feliratot.Nálam csak a párbeszédeket magyarítja le,ez azért jó,mert a kezelõfelület és a feladatok kiosztása megmarad angolnak.Sok szerencsét!
Mondanám hogy friendnek adlak de uplay-en kiigazodni...😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
First Blood, majd honorable death (500 pont). Respawn után disconnect. De elsõ lettem :Ð
Egyébként szerintem tuti, hogy driver gond. Nvidiások közül soknak segített az új driver.
AMd-nél még nem néztem utána, ha találok valamit majd itt jelzem.
az elsõ résztõl megõrültél volna akkor 😄DD ott nem lehetett skippelni se
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Annyi a bajom vele, hogy elmegyek 50 métert és már megint egy átvezetõ... megint megyek 50 métert valahová megint átvezetõ. Több játék kellett volna és hosszabb átvezetõk az elejére! Ha beér Bostonba az ember ott már fordul a kocka és kevesebb az átvezetõ.
Rohadt jó az egész játék! A többi résszel valamiért nem bírtam játszani, nem fogott meg egyik sem, de ez nagyon! Grafika, magyar felirat, helyszínek és a fõhõsünk megszületése is nagyon jól ki van találva!
Nem tudom mi volt a baja a sok angolimádónak,semmi bajom a fordítással,sõt odafigyeltek a tájszólásokra is... xD
Jó sok vér van és elég brutális--->Imádom😊
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Assassin's Creed mindig is a történetrõl szólt
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A hajón szerintem vagy 10x biztos nyomtam az e betût! Rohadt sok az átvezetõ benne!
ha naimációt akarok nézni keresek egy pixar filmet...
scriptelt, vontatott, unalmas, hulladéd
Mikor sortûz következik, akkor a hozzád legközelebb álló embert próbáld elkapni és magad elé rántani.
Nothing is True, Everything is Permitted
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Furcsa hogy most nem volt az elején bõvebb tutorial.
Amikor többen támadnak rátok akkor hogy lehet sérülés nélkül végezni velük?
Mert látom hogy ki akar éppen támadni, azt kivédem counterrel de csak ellöki, nem sebesíti meg, így pár percig lökdösöm Õket, mire lesz egy kis idõm/helyem kaszabolni.
Amikor sortûz lesz, akkor tudom hogy valakit magam elé tudok tartani, de ez nem mindig engedi hiába nyomom a megfelelõ gombot. Itt mire kell figyelni?
Elõre is köszi a válaszokat.

Az Uplay-es verzióban van egy rakat nyelv (angol is)
De játszhatja kínaiul is, az is benne van 😊)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyébként a steamesben is van magyar felirat (csak annak írom, aki steamben gondolkozik), alapból azzal települ, de átállítható. Én személy szerint át is állítottam inkább angolra.
Ahogy szeretnéd...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem is crackelt volt, azonban leszedtem a cracket, elindítottam az uplayt, beírtam a kódot, s elfogadta
Csak utána a multi orosz volt.
Ezért uplay alól uninstalláltam, majd ott egyszerûen ráböktem, hogy download, s máris leszedte a több nyelvû teljesen eredeti változatot.
A mentések mûködtek tovább.
Nekem is AMD van, de nekem csak Witcher 2-nél volt driver gondom, sehol máshol.
Jah még régebben Rage-nél.