Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
😊.NAgy kedvenc.Ez nagyon Epikus volt.Életem legnagyobb játékélményén vagyok túl.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Assassin's Creed 3 végigjátszás. Többet nem fogok linkelni, a szabályok szerint is csak az elsõ részt lehet, és be is tartom. Jó szórakozást! 😉
találó a szó rá
Myselor
egy nagy katyvasz xd
na végignyomtam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MI A GÖRCS EZ?!!!!!!!!!
Tatyla
jaja de még az állatokkal való harc is egyszerû mint a faék,nem is próbáltam egér+billel de nem is akarom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k0trapali
hahahaha hát ezen behugyoztam! <#idiota>
Azt hittem ilyen csak a filmekben létezik vagy a mesékben vagy a big bang theoryban!
Snexi

CroftManor
Amúgy elég szívatós a játék teljes szinkronizálása. Nemrég elkezdtem újrajátszani sorban azokat a részeket, ahol nem teljesítettem minden feladatot. Igen ám, csak azt vettem észre, hogy hiába csinálod meg azt a hiányzó feladatot, csak akkor adja meg a 100%ot, ha egyszerre teljesíted mind a három kritériumot. Írja is legalul a DNA-ban, hogy Teljesítetted az összes feladatot egy végigjátszás során. Na mondom fasza... Nem elég hogy megcsinálod nagy nehezen amit még kell, de csináld újra azt is, amit már egyszer megcsináltál...

Nothing is True, Everything is Permitted

The Protector
Nekem anyámat kellett segítségül hívnom mert képtelen voltam elverni õket malomban!Még szerencse h nálunk vendégeskedett mikor ezt nyomtam és segített benne.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Harcban is sokkal könnyebb kontrollerrel. B gomb védés, X gomb ölés és már fekszenek is. <#vigyor0> Illetve A gomb pedig a lefegyverzés.

joceruza
New York-ba mikortól lehet menni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kösz mindkettõtöknek
asszem az volt a baj, hogy most jöttem rá (így a sequence 10-ben), hogy a B gomb nyomvatartásával lehet védeni...
Velem is ez történt. Gondoltam hátha van értelme üldözni, de csak almalebegtetés lett a vége.
Shep
Hátrafelé nyomod a pedált a bringán 😄 Amúgy E nyomvatart majd mikor belassít ütés

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
gamepad-al egyszerû B gomb 😊
amúgy nagyon xbox360 controller barát fõleg ilyen láda feltöréskor rezgéssel jelzi hogy mikor forgatjuk jó helyre a két feltörõ szurkaizét...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hogy lehet "kontrázni"?
k0trapali
hehe igen ezen én is jót nevetek mindig...
Értelemszerû lenne, hogy te úgy vagy kiképezve, hogy tudsz mászni mindenhová. Egy sz*ros közkatona meg nem jön utánad és meg tudsz lógni ha felmászol a tetõre és ott menekülsz, de nem mert jön utánad az egész banda és úgy is ülnek a gerendán mint egy Assassin! <#nyes>
Azt hogy kell értelmezni, mondjuk ha van egy hajó út és ott kockázat 80 % hogy kell értelmezni? Köszi elõre is a segítséget

Shep
Majd amikor neked is azt mondják a munkahelyen ,hogy most nincs fizetés, mert Pista fele ennyiért, vagy bevágódás miatt megcsinálta ingyen akkor is így gondolod majd? Tudom, nem ugyanaz, meg különben is ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy számomra még mindig az a legkomolytalanabb az egész szériában ,hogy a legutolsó éhezõ katona is úgy másik a falakon ,mint egy majom és úgy fut, mint egy gepárd. Biztos mindegyiket a bérgyilkos klánból tanácsolták el 😄 Na de most tényleg, nem tök röhej, mikor egy állig felfegyverzett katona a falat mássza?

NagyiBMX
Most téged mit érdekel hogy más mire költi a pénzét? Töltsed le örüljél, játszál legyél boldog, én... pontosabban mi meg fizettünk érte mert multizni akarunk és annyira jó játék hogy megéri rá költeni. Ha te ezt nem így látod, ám legyen, de ne fikázzál itt hogy mi másra lehetne még költeni...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

k0trapali
Én simán elverek annyit egy este ha elmegyek bulizni(sõt többet is sajnos)... azt csak piára meg cigire költöttem.<#pias>
NagyiBMX
Jó oké marha vagyok megoldottam, amikor viszont jobb felsõ sarokban elöjön egy ilyen hogy: Új memento az AAB-ben akkor úgy megkérdezem magamban hogy mi az az AAB??

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

7 ezer forintot tudod milyen sok dologra el lehet kõlteni ? 😊 Nem fogok fizetni egy játékért ha ingyen megszerezhetem ugyan azt.Gondolkodjatok emberek -.-
Lacoka12
xd<#vigyor>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Myselor
elõbb viccesen eltünt nekem az assassin baltám xd még jó hogy a boltban kilehet választani újra😊
k0trapali
Dynamo vagyok. Lebegtetem az almát! <#idiota>

Egy tolvaj után szaladtam poénból aki almát lopott. Lefordult a rakparton egy ház mögé és ott az alma a levegõben maradt a srác meg elsétált mintha misem történt volna.
NagyiBMX
A hajónkat lehet személyreszabni? Venni rá több ágyút, matrózokat, vagy a festést amit kaptam hozzá hogy rakhatom rá?

Amúgy az õrök elõli menekülés visszasüllyedt a legelsõ rész színvonalára kb.

Vicc, hogy képesek követni kb. bárhova...

Elég izzadt lehet Conor bácsi alsógatyája ijj.

Kemények a bostoni NPC-k. Télen, egy ing, rongyos nadrág, mezítláb...
Mi meg, sapka, sál, kesztyû, még nyáron is! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Nem lehet a warez mentéseket átvinni.

[merlinw.org]

Na igen azzal egyetértek, hogy nem kéne lehülyézni, azt aki megveszi.

A lopás részével nem értek teljesen egyet, de errõl úgysem tudjuk egymást meggyõzni.

Az viszont 100%, hogy 8500 ft-ot kiadni ezért a játékért (a jelenlegi formájában) a fejlesztõk részérõl lopás.

Ha megteheted vegyél egy usb-s x360 kontrollert (kb. 7 rongy), azzal faszán megy, csak át kell állítani a menüben az irányításnál, hogy kontrollerrel menjen a játék.

CroftManor
Jaja. Mondjuk párszor alkalmaztam a kötél fullánkot is, azzal a földre rántottam õket... Most a kardot használom leginkább.

Myselor
jó nem is mondtam hogy annyira nehéz.de azért nem mindig egyszerû😊
CroftManor
Pár harc után rájössz, h azokkal is könnyedén el lehet bánni. Le kell õket fegyverezni és a földre rántani. Aztán már könnyû megölni õket 😊

De csal a játék. Vagy nem tudom. Nem engedi, h hármat egy sorba rakjak. 😄 Van már 2 egymás mellett és a harmadikat bárhova engedi rakni, csak abba a sorba nem, ahol van már 2. o.O
Myselor
igen vannak elég nehéz ellenfelek is,1-2 badass katona nehéz tud lenni nem is értem azt aki azt mondja túl könnyû a harc,nem mindig igaz ez 😊
Sajnos nem lehet "csiki-csukizni" igy nagyon nehéz megverni õket

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ezek a rohadt NPC-k nagyon profik malomban 😄
Sziasztok!
Ma én is átvehettem a játékot és hát le vagyok nyûgözve nagyon fasza lett a játék. Két pont ami elég nagy szálka a szemben, az elsõ a jól ismert Bostoni szaggatás, ami bár nálam nem olyan veszélyes azért néhány helyen eléggé zavaró. A másik, hogy sajnos a játék nem támogatja a gamepadom (logitech dual action), úgyhogy kénytelen voltam xpadderel összerakni a dolgot, de azért nem az igazi a mozgás nem olyan finoman irányítható így. A magyar feliratért pedig hatalmas piros pont.

Engem, általában a 3. nekifutásra online-ra tesz, de utána nincs játék ahová csatlakozhatnék. Újat indít, én vagyok egyedül, jön 1-2 kóbor lélek, akkor vagy az én nevem melletti csík vált zöldrõl sárgára vagy pirosra, vagy azoké, akik beléptek. Utána szépen ott is hagynak, majd pár próbálkozás után offline-ra kerülök ismét 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Egy kis segitséget kérnék: nincs valakinek egy offline mentése a 4.fejezettõl. Warezzal kezdtem játszani pár napja, de megvettem eredetibe és nincs kedvem újrakezdeni. A régi warezolt mentést hibásnak nézi, ha bemásolom a ubisoft/gamelauncher/savegmes mappába.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

CroftManor
Igen.

NagyiBMX
Amúgy aki már végigvitte attól kérdezném, hogy a végén ellehet látogatni Boston stb. városokba és freeride rendszer szerint meglehet csinálni a mellék küldetéseket ugye? GTA félére gondolok.

k0trapali
Help!
Megvettem a játékot. Az elején ugye kell csinálni egy uplay accountot. Na én ezt meg is csinálom, de nem kapok semmi visszaigazoló emailt és addig nem enged tovább! <#fejvakaras>
Csak ámulok és bámulok, hogy mennyire fantasztikusan meg van csinálva ahogy az emberek teszik a játékban a napi teendõiket. <#eljen>
Shep
Marhaság, ugyanolyan lopás csak így próbáljuk magunkat nyugtatni de ettõl még lopás marad és ha már így teszünk ne legyünk már büszkék és hülyézzük le azt aki becsületesen megvette (ez most nem neked szól konkrétan)