Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Spoiler veszély!

Nos, befejeztem a single-t.. és szerintem jó játék volt, de csupán ennyi. Semmi eget rengetõ, egy élvezetes, tartós és minõségi szórakozás. Valahogy nem érzem azt, mint anno a 2-nél, de ez valószínûleg abból fakad, hogy annyit nem fejlõdött a játék a Revelations óta, mint az AC2 az elsõ rész óta. De ha ezt nem vesszük számításba, nekem Ezio is szimpatikusabb karakter volt, mert vagány volt, nõcsábász, és egy érdekes karakter. Connor meg szinte egy báb a templomosok és az assassinok harcában, nincs sok önálló gondolata. Ezzel szemben az apja, Haytham már izgalmasabb karakter, de mégsem az az igazán jó fõszereplõ típus. Persze a hangulat itt is megvan, a látvány szemet gyönyörködtetõ, és minden a helyén van ahogy kell. Korrekt játék lett, tetszett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Ti amúgy nem találkoztatok nagyon durva bugokkal? Nekem már 3-4x is volt olyan - különbözõ küldetéseknél ráaádsul - hogy egyszereûen nem tudtam továbbjutni, csak többedik próbálkozásra, mert olyan dolgokat mûvelt a gép (vagy ha egyáltalán mûvelt, mert volt hogy cakk-pakk behalt az AI)... Aláírom, hogy biztos nem volt kis munkájuk a játékkal, de szerintem évek óta nem találkoztam ennyire bugos programmal, mint ez amilyen jelenlegi formájában... ráadásul ez már patchelve van 😄D
Azeriel
Nekem nem eredeti sajna, valszeg azért nem frissíti? Nemtudom ez tönkrevágnáe, de errõl majd másik fórumon rákérdek.

Azaz, nem új. Van már vagy két napos :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A PC-s verzió az 1.01-et elsõ indításkor automatikusan letölti és telepíti (ha hagyod).

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Azeriel
Ez új patch? Mert Tegnap ragták fel, de 1.01, de én úgy tudtam a pc-s alapból az.

Én is próbáltam, nem az elmélettel, egyelõre a kivitelezéssel van bajom :Ð
"R" billentyû a távolsági fegyver, de az nem esik ujjra. Egér oldalsó gombjára áttettem, de szokni kell. Alap képességekkel rendelkezem, így röhejes lehetett, mikor automatikusan nyomtam a füstbomba 'gombot' és csak pénzt szórt :Ð

Egyébként vége is az örömnek. A meccs után egyedül maradtam, majd korlátozott módba kerültem. Gyors játékkal próbálkoztam és 5-en voltunk, el sem hittem!

Újra...

CroftManor
Assassinateban mûködik a kés trükk, ahogy az ACRben is. Használd azt leütéshez, én azt használom. Méreg+smoke+kések. <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

Megvolt az elsõ teljes multi játékom! :Ð
Assasinate, második lettem, rohadt nehéz levetkõzni a korábbi beidegzõdéseket!

Lacoka12
magyar verziot töltöt le a program a meghajtom az jó csak nem érintkezik normálisan én meg nem tudom ki be huzzni a zsinorját mert már annyi van benne

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Hopp véletlen elnyomtam az elõzõ kommentem szal:

Bár végülis a singlet végigtolhatod egyszer warezba, a multi meg úgy sem jó még senkinek kb.

2 probléma lehet:

1. Van akinek még lehet mindig nem jó a cd kulcs.

2. Nem jó ehhez a verzióhoz ez a kulcs (lehet a magyarosított az más).

Nem értem miért nem cseréled ki a dvd meghajtódat.... már rég megoldódhatott volna a gondod. Nem túl drága manapság 1...

Mondanám, hogy amíg nem cseréled ki toljad a warez verziót, de a mentések nem kompatibilisek az eredetivel... :S.
Bár végülis miért ne vih

MerlinW
Szerintem meg sem vette😊

[merlinw.org]

Lacoka12
valaki

Azzal mire mész? Egyesével újrajátszod az emlékeket? Mert nem fogja folyamatosan adagolni, mivel már egyszer végig lett játszva!

Ha valaki már végigtolta az eredeti magyar verziót, nem dobna fel egy mentést? Sajnos a warez magyar verzió és a megvett itthoni CZHU verzió mentései nem kompatibilisek. Megvettem, jó a játék de nincs most kedvem és idõm újrakezdeni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Csatlakozom ehhez a kívánsághoz, illetve a támogatásához!

Furcsa, hogy meg sem említi a játszhatatlan multit! Valaki, aki regisztrálva van ide, beírhatná!

CroftManor
Hát elsõnek azt kapd el, amelyiknek a feje fölött egy piros pötty van. Azt verd össze. Vagy mondjuk én úgy csináltam néha, hogy a társait méreg tüskékkel megöltem, aztán csak Õ maradt egyedül.

Nothing is True, Everything is Permitted

koppim
A játék magyar nyelvû manuel-jét feltenné valaki a netre?

Lacoka12
leszedtem ezzel a programal a eredetit és igy sem fogadja el a cd kulcsomat

"1. FELEJTSÜK EL AZ ANIMUS-T ÉS AZ APOKALIPSZIST"

következõ bekezdést el se olvasom... szerintem pont ez adta a játék magját és ez volt a legérdekesebb benne
csokalaci
Annyira jó ez a multi 😄 Rámentem a gyors játékra, 4 perc alatt be is lépett már 3 ember, erre kidobott, mivel nem talált játékot.

http://facebook.com/musicleander

MerlinW
Csak egy kívánság: MÛKÖDJÖN A MULTI! <#banplz>

Egyébként a cikk nem több egy bilibe lógó kéznél nagy mennyiségû spekulációval meghintve😊

[merlinw.org]

Zegi Norbi HUN
Hy

Hogy kell megcsinálni a "verd össze vezért, hogy megoldódjon a nyelve" küldetéseket? Ütöm, vágom, mindent csinálok de nem történik semmi,azt kivéve h mindenki engem üldöz😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Igen, például egy játékra. Zsemlét is meg lehet szerezni a boltban ingyen, mégsem lopod el!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én is a 6. fejezetben vagyok már vagy 15 órát toltam és rengeteg mellékküldetés volt/van.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Shep
Ja, amúgy igazad van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van egy pár tennivaló addig is. Ott is fel lehet fedezni a területet, egy pár minijáték, rejtett ládák. 100% szinkronizációhoz újra megcsinálni a küldiket... ebbõl simán kijön annyi játékidõ.
Renjike
mit tudtál te addig csinálni 6. szekvencia végén vagyok 6-7 óránál . eddig nem is volt semmi mellékküldetés meg semmi sem , pont most indult be a ruha felvétel után.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

a.carkey
Te valami APEH által ellenõrzött safe houseban laksz, vagy mi? 😄

A medve nem játék.

Elõször én is ezt hittem de nem. Le lehet rakni a harmadikat is, de addig nem rakja le, amíg nem választod ki, hogy az ellenfél melyik bábuját akarod levenni.

Szal katt a 3. helyre majd az ellenség azon bábujára, amit le akarsz venni és kész.

Lol én még a neten is rákerestem malom taktikákra, hogy meg tudjam verni az egyik csávót 😄.

HeadHunter86
11 óra 15 perc játék után végre felvette Connor az Assassin ruhát. Most kezdõdik még csak a játék 😄
Ilyen játékidõ mellett a legtöbb játékot már 2x kijátsza az ember 😄 Pl. COD-ok 😄

Prince23
Az igen, két perces zártörés XD félperces az egész max

Myselor
magyarul kicsit másabb volt az egész játék.jó volt végülis eltekintve pár buta fordítástól ^^
NagyiBMX
Szerintem ha kijössz onnan és visszamész ugyanoda akkor a töltés idõ alatt eltünik a körözöttség, de engem ott speciál nem zavar, kevés az ellenség meg ha van is akkor legalább van valami akció vadászaton kivül😄

Valaki segitene hogy néha ha befejezek egy sequencet akkor mi az isten az a jobb felsõ sarokban hogy: Új bolt érhetõ el az AAB-ben. Mégis mi a fene az az AAB?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

A Frontiers-ben hogyan tudom levinni a körözöttségi szintemet?

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

grebber
Annál csak szimplán nem voltam hajlandó elmondani a teljes vételárat!
Én pénzem ne szóljanak már bele!

Next PC upgrade: 2022

NagyiBMX
Multi-ban asszem F, Single-ben meg F-et lenyomva tartod és talán úgy.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Myselor
örömmel közlöm hogy megoldodott a homestead bajom.sikerült befejeznem mindet😊
Shep
DE rohadtul idegesítõ, hogy semmi perc alatt maxon van a hírhedtség és az egész város a nyomomban van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De én a TV-re gondoltam.

Hogy lehet megjelölni egy célpontot?

Piszkos  Fred
Dettó, nem lehet vele kezdeni semmit

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

RatBaG
a multi ugyanúgy halott még másnak is?
mellesleg agyfaszt kapok tõle, hogy a sikertelen keresés után vagy két percig kell néznem a leaving sessiont, mire beadja ismét a fõmenüt...

Per Aspera Ad Inferi.

Piszkos  Fred
Hát kb. feldughatom magamnak az eredeti játékot, mert multizni nem lehet vele. Egy menetet tudtam játszani, többet nem találtam, pedig már vagy két órája szerencsétlenkedek ezzel a szarral.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Myselor
nem hiszem el ezt a bugos szart már.megint elbaszodott a homestead küldim.2 van hátra és nem mutatja a map.kurva anyádat ubisoft -.-
grebber
Semmit nem szóltak mivel ezeket a CE-ket haverhoz rendelem és itthon meg becsempészem így azt se tudják hogy van!
Xboxot se tudják szerencsére azt se tudják mi az a doboz!Amit nem tudnak az nem fáj.

Ha megtudnák mennyit adok ki játékokért mennyi volt az xbox meg a 3D tv megölnének! De hát istenem az ember azért dolgozik hogy dolgokat tudjon magának venni!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
aki megcsinálta az összes homestead küldetést írjon jelezze már légyszi fontos lenne