Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, befejeztem a single-t.. és szerintem jó játék volt, de csupán ennyi. Semmi eget rengetõ, egy élvezetes, tartós és minõségi szórakozás. Valahogy nem érzem azt, mint anno a 2-nél, de ez valószínûleg abból fakad, hogy annyit nem fejlõdött a játék a Revelations óta, mint az AC2 az elsõ rész óta. De ha ezt nem vesszük számításba, nekem Ezio is szimpatikusabb karakter volt, mert vagány volt, nõcsábász, és egy érdekes karakter. Connor meg szinte egy báb a templomosok és az assassinok harcában, nincs sok önálló gondolata. Ezzel szemben az apja, Haytham már izgalmasabb karakter, de mégsem az az igazán jó fõszereplõ típus. Persze a hangulat itt is megvan, a látvány szemet gyönyörködtetõ, és minden a helyén van ahogy kell. Korrekt játék lett, tetszett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"R" billentyû a távolsági fegyver, de az nem esik ujjra. Egér oldalsó gombjára áttettem, de szokni kell. Alap képességekkel rendelkezem, így röhejes lehetett, mikor automatikusan nyomtam a füstbomba 'gombot' és csak pénzt szórt :Ð
Egyébként vége is az örömnek. A meccs után egyedül maradtam, majd korlátozott módba kerültem. Gyors játékkal próbálkoztam és 5-en voltunk, el sem hittem!
Újra...
Nothing is True, Everything is Permitted
Assasinate, második lettem, rohadt nehéz levetkõzni a korábbi beidegzõdéseket!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Bár végülis a singlet végigtolhatod egyszer warezba, a multi meg úgy sem jó még senkinek kb.
1. Van akinek még lehet mindig nem jó a cd kulcs.
2. Nem jó ehhez a verzióhoz ez a kulcs (lehet a magyarosított az más).
Nem értem miért nem cseréled ki a dvd meghajtódat.... már rég megoldódhatott volna a gondod. Nem túl drága manapság 1...
Mondanám, hogy amíg nem cseréled ki toljad a warez verziót, de a mentések nem kompatibilisek az eredetivel... :S.
Bár végülis miért ne vih
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Furcsa, hogy meg sem említi a játszhatatlan multit! Valaki, aki regisztrálva van ide, beírhatná!
Nothing is True, Everything is Permitted
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
következõ bekezdést el se olvasom... szerintem pont ez adta a játék magját és ez volt a legérdekesebb benne
http://facebook.com/musicleander
Egyébként a cikk nem több egy bilibe lógó kéznél nagy mennyiségû spekulációval meghintve😊
[merlinw.org]
Hogy kell megcsinálni a "verd össze vezért, hogy megoldódjon a nyelve" küldetéseket? Ütöm, vágom, mindent csinálok de nem történik semmi,azt kivéve h mindenki engem üldöz😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szal katt a 3. helyre majd az ellenség azon bábujára, amit le akarsz venni és kész.
Lol én még a neten is rákerestem malom taktikákra, hogy meg tudjam verni az egyik csávót 😄.
Ilyen játékidõ mellett a legtöbb játékot már 2x kijátsza az ember 😄 Pl. COD-ok 😄
Valaki segitene hogy néha ha befejezek egy sequencet akkor mi az isten az a jobb felsõ sarokban hogy: Új bolt érhetõ el az AAB-ben. Mégis mi a fene az az AAB?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Én pénzem ne szóljanak már bele!
Next PC upgrade: 2022
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
mellesleg agyfaszt kapok tõle, hogy a sikertelen keresés után vagy két percig kell néznem a leaving sessiont, mire beadja ismét a fõmenüt...
Per Aspera Ad Inferi.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Xboxot se tudják szerencsére azt se tudják mi az a doboz!Amit nem tudnak az nem fáj.
Ha megtudnák mennyit adok ki játékokért mennyi volt az xbox meg a 3D tv megölnének! De hát istenem az ember azért dolgozik hogy dolgokat tudjon magának venni!
Next PC upgrade: 2022