Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nálam is tökéletesen fut, azzal nincs baj.A bajom, hogy vége a szombatnak lassan és nem tudtam multizni, offline az Uplay, stb... Cseppet sem vagyok ideges...

[merlinw.org]

CroftManor
Jól kell idõzíteni a fedezékbe vonulást. Én akkor szoktam, amikor már tüzelnek a hajóról, nem akkor amikor mégcsak az a piros csík látszik a tengeren. Ki kell kísérletezni, h mikor kell és akkor nem sérülsz annyira.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
#2129 ?

[merlinw.org]

RatBaG
na szóval egy tipp, ha másnak se jelennek meg egybõl az ingame extrák:
próbáltam újból beírni redeemhez singleben a már uplayen aktivált cd kulcsot, invalid.
átléptem multiba, redeem, hopp egybõl megadta a két karaktert. visszaléptem singlebe, és sorban jöttek fel a kis ablakok, hogy milyen extrákat unlockoltam ott is.

egyébként nekem biztos szerencsém lehet, mert tökéletesen fut.
i5 750, 560 ti, legújabb beta driver, dx10, vsync off: bostonban szinte mindenhol 60-70 fps, kisebb helyeken 100-120.

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
sokat nem segít, mert a csávó jól nyomja viszonylag és nem bénázik. De amikor írja, hogy fedezékbe menjek, és nem sebzõdök, az hazugság, mert ugyanúgy sebzõdik a hajó, ha lehajolok akkor is.. abszurd az egész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Ja már tudom hol vagy, az a Chesapeake-i öböl. Youtuben van róla videó.

Kongy
Azért nem csak hajókázik békésen, szval nem teljesen úgy van, ahogy gondolod.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát hogy az apjával van a hajón. Eddig nem tudtam, h mi fog történni. Nagyon úgy nézett ki, h meg akarja ölni. Erre kiderül, h az apjával békésen hajókázik majd. Szal eléggé spoiler.
MerlinW
Nektek is offline az UPlay?

[merlinw.org]

CroftManor
Ebbe mi a spoiler?

Spoiler-t légszi spoiler tag-be 😊
Kongy
Nem, nem vele vagy, ez lehet nem is kötelezõ? mert igazából senki fontos személy nincs akit ki kell nyírni, de mégis azt írja h ezt kell csinálnom a fõ szálon.

CroftManor
Az nem az, amikor az apjával van a hajón? Mert arról tettem fel videót
Azt a hajót elég könnyen ki lehet nyírni, át kell váltani láncokra és megsorozni a vitorláit. Aztán egy helyben marad és ágyúgolyókkal megsorozod, aztán a közelébe kell menni és elfoglalni.

Jah. Attól még messze vok 😄 Még csak a 6-osnál tartok. Igyekszek minél lassabban játszani, hogy sokáig tartson 😊
Hol ennyi?

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Kongy
fõküldetésekben szerintem nem lehet fejleszteni. sequence 11-es csatáról beszélek.. valami hihetetlen agyfasz.

Pedig jó. Fejleszd a hajót és könnyebb lesz.
Kongy
istenem.. ezeket a gyökér tengeri csatákat aztán igazán kihagyhatták vna belõle. olyan suta az irányítás, hogy 20x szanaszét lõnek, és nem tudom egyszerûen megcsinálni. nem fogok ezzel szenvedni, ez hihetetlenül szar.

Van Pistike neki van valamije. Petike, ha azt elveszi Pistikének nem lesz meg.

Ha egy játékot letölt valaki illegálisan az nem ugyanaz, mintha bemennék egy boltba és ellopnám a polcról. Fõleg hogyha egyébként nem venném meg, mert pl. nincs rá pénzem.

Tört játékokkal eleve nem nagyon lehet multizni, akinek meg az fontos az úgyis megveszi. Manapság meg szinte minden játéknál van online játszási lehetõség.

Bár nem én pampogok itt, hogy tört így-meg úgy nekem ez a véleményem.

Ezt a játékot ahogy már mondtam én megvettem eredetiben, de hogy minek? Ha okos lettem volna, letöltöm elõször illegálisan, s kipróbálom.

Fpocok
Nem. Rendes retail verzió.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Miben más a játék, magyarázd már el!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lol, hol a fenébe van anniyért? Valakinek máris elege lett belõle, s el akarja adni? 😄.

Fpocok
Hmm... 3900ft-ért van eredeti. Megéri?

Parasite Eve 2, best game EVER!

k0trapali
Én 7ezerért vettem....Új játékért szerintem ez már nem sok pénzt!
tommygear
intel procikkal is szar, a tesztben is az van
Na ezért nem veszek nagyon eredeti játékokat. Szégyen, hogy milyen gyatrán vannak megcsinálva.... Sajnálom, hogy ezt viszont megvettem (legalábbis, hogy nem vártam a vétellel).

Ellettem volna pár hónapig egy másolt xboxos verzióval, aztán ha már mûködött volna rendesen a játék megvettem volna pc-re eredetiben.

Vannak azonban kellemes csalódások. A max payne 3 optimalizációja pl. marha jó lett. Full hd-ba ha beállítom a felbontást, alig lassul be a játék pl. egy 720p-hez képest. Az új hitmané is egész tûrhetõ.

Ami engem rohadtul zavar egy játékban, ha ugrál az fps. Pl. egyes pályarészeken 2x annyi, mint máshol. Nah az ac3 esetében sajna ez a jelenség tapasztalható. Bostonban pl. ha bemegyek abba fogadóba, ahol a fõ küldetéseket adják kb. 10 fps-t csökken a teljesítmény.

tommygear
persze, hogy nem, minden külföldi fórum is ettõl hangos, jó hogy nem vettem meg, pedig terveztem...
majd 5 giga patch javít vmit, de tökéletes ez már nem lesz
A játék az más ember -.- de ha te ilyen komolyan veszed ezt ved csak meg 10ezer ft-ért.pf pénz pocsékolás ugyan az a játék -.-
k0trapali
Tudtam én, hogy itt nem a gépekkel lesz a gond... el van b*szva az optimalizáció! <#shakehead>
tommygear
szégyen
Lacoka12
ki probáltam adig a skidrow verzio-val nekem ne volt semmi bajom a fps-el simán ment a játék

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

LocalPatriot
Ja, értem. Köszi szépen!
Most értem Connorhoz. Eddig minden fillérjét megérte a játék, pedig még szinte csak a fõszálat tudtam tolni (elején ugye nemigen van más)... azért Haytham-al leürtem párszor malmozni, az izgalmas volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az azért van mert látnak, amikor beugrassz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Nah...csak úgy kíváncsiságból letöltöttem a warez verziót, mivel sokan írták, hogy mikor beérnek Bostonba, leesik az fps. Na mondom megnézem nálam hogy futna pcn. Hát kemény 15 fpst produkál <#wow1> Hát eléggé játszhatatlan így. A hajós részeken semmi baja nem volt. Még jó, hogy boxon vittem végig <#rolleyes> Ott sehol sem akad.

LocalPatriot
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy amikor beleugrok egy pótkocsi szalmába,m akkor valamiért állandóan kiugrik, nem marad bent. Mit nyomjak, vagy hogy maradjak bent?
Kongy
Engem sose dob be egy játékba sem, hiába várok 5 percet, mindkét játék multija kiírja, hogy nem talált embert.

Lacoka12
és ez ebbe nincs magyar?

MerlinW
Tuti eredetit, viszont ha itthon vetted a játékot, akkor csak a magyarhoz jó a kulcsod.

[merlinw.org]

Lacoka12
ezzel a eredetit szedi le ami aktiválhatok?

MerlinW
A BH és a Rev multi is él a mai napig😊 Igaz nem olyan aktívan, mint megjelenéskor, de sosem kell 2 percnél tovább várnom egy meccshez.

[merlinw.org]

a.carkey
Az Anthologyt lehet majd itthon kapni?

A medve nem játék.

Kongy
2-3 hónap múlva már nem is fog élni szerintem a multi, de ne legyen igazam, mert amúgy imádom a Brotherhood óta az AC multit.

Amúgy pont ez egy olyan játék, amit megéri megvenni 10ezerért, mert nem végzel a single-lel 3 óra alatt, mint egy CoD-dal.. énis már beleraktam vagy 9 órát, és még mindig van 2 fejezet, és megannyi mellékküldetés, mert még egyet se csináltam meg a fõ küldetéseken kívül.

MerlinW
A sarkon az ezüst Audi is ingyen van ha ellopom.. miért is nem teszem...? Idióta...

[merlinw.org]

rage
Nem ellopni akarja, hanem játszani vele...
Törttel meg aztán pláne remekül lehet multizni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sequence 3 vége: Megnéztem az utolsó cutscene-t. Elsõ gondolat: Baaaazddmeeeeeeg ... <#wow1>.

Nem azért de mért nem töltõd le ? ingyen van.Sokkal jóbban megéri szerintem.
MerlinW
Ismét értelmet nyert a "f***ság a 0day vásrlás" kijelentés. De tényleg... ez volt az utolsó, hogy bármit is megvettem a megjelenés napján. Féláron, megkapja az ember a javított, játszható játékát 2-3 hónap múlva. És idegeskednie sem kell.

[merlinw.org]

Kongy
Nyilván még kell pár nap, hogy normálisan menjen.. mondjuk így kiadni elég gáz, akkor csinálnák meg elõtte normálisan.