Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
próbáltam újból beírni redeemhez singleben a már uplayen aktivált cd kulcsot, invalid.
átléptem multiba, redeem, hopp egybõl megadta a két karaktert. visszaléptem singlebe, és sorban jöttek fel a kis ablakok, hogy milyen extrákat unlockoltam ott is.
egyébként nekem biztos szerencsém lehet, mert tökéletesen fut.
i5 750, 560 ti, legújabb beta driver, dx10, vsync off: bostonban szinte mindenhol 60-70 fps, kisebb helyeken 100-120.
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt a hajót elég könnyen ki lehet nyírni, át kell váltani láncokra és megsorozni a vitorláit. Aztán egy helyben marad és ágyúgolyókkal megsorozod, aztán a közelébe kell menni és elfoglalni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Ha egy játékot letölt valaki illegálisan az nem ugyanaz, mintha bemennék egy boltba és ellopnám a polcról. Fõleg hogyha egyébként nem venném meg, mert pl. nincs rá pénzem.
Tört játékokkal eleve nem nagyon lehet multizni, akinek meg az fontos az úgyis megveszi. Manapság meg szinte minden játéknál van online játszási lehetõség.
Bár nem én pampogok itt, hogy tört így-meg úgy nekem ez a véleményem.
Ezt a játékot ahogy már mondtam én megvettem eredetiben, de hogy minek? Ha okos lettem volna, letöltöm elõször illegálisan, s kipróbálom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ellettem volna pár hónapig egy másolt xboxos verzióval, aztán ha már mûködött volna rendesen a játék megvettem volna pc-re eredetiben.
Vannak azonban kellemes csalódások. A max payne 3 optimalizációja pl. marha jó lett. Full hd-ba ha beállítom a felbontást, alig lassul be a játék pl. egy 720p-hez képest. Az új hitmané is egész tûrhetõ.
Ami engem rohadtul zavar egy játékban, ha ugrál az fps. Pl. egyes pályarészeken 2x annyi, mint máshol. Nah az ac3 esetében sajna ez a jelenség tapasztalható. Bostonban pl. ha bemegyek abba fogadóba, ahol a fõ küldetéseket adják kb. 10 fps-t csökken a teljesítmény.
majd 5 giga patch javít vmit, de tökéletes ez már nem lesz
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor beleugrok egy pótkocsi szalmába,m akkor valamiért állandóan kiugrik, nem marad bent. Mit nyomjak, vagy hogy maradjak bent?
[merlinw.org]
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
[merlinw.org]
Amúgy pont ez egy olyan játék, amit megéri megvenni 10ezerért, mert nem végzel a single-lel 3 óra alatt, mint egy CoD-dal.. énis már beleraktam vagy 9 órát, és még mindig van 2 fejezet, és megannyi mellékküldetés, mert még egyet se csináltam meg a fõ küldetéseken kívül.
[merlinw.org]
Törttel meg aztán pláne remekül lehet multizni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[merlinw.org]