Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBika6
Azt lehet, hogyha mondjuk az 5. szekciótól szeretném újrakezdeni, akkor onnan folytassam? Vagy csak az 5. szekció egyik küldetését tudom lejátszani, javítani és folytatni onnan tudom ahol éppen tartok???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Renjike
áhh m1 nem értek ehez bocsi a tripla posztért :'D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike

Renjike
Amit õ szed , abból kérek én is 😄D

Kongy
Multi megy valakinek, vagy még mindig nem?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
oh értem.hát nem tudom :S passz sajnos nem tudok segíteni
Hát ez úgy van hogy anno az Assassins Creed 2 -nél ugyan ilyet csinált. Akkor azt irták kapcsoljam ki a Felhõt , és az online mod-ot a uplay-en. Akkor ez segített. De itt nem. Egyébként a gépre is csinál mentést mert megvan a mentés, csak egyszerüen nem látja a játék. :S
Myselor
elvileg uplayen tárolj a mentésed úgyhogy nem tudom :c
Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy lefagyott a játék, és mikor újra beléptem eltûnt a mentésem. Viszont a fizikai mentés meg benne van a mentési mappában, és hiába törlöm majd másolom be újra nem látja. Akárhányszor belépek felül irja és olyan mintha most telepítettem volna a játékot. Baromi bosszantó hogy órákat játszok és elszáll a mentés. Egyébként pont mentés közben fagyott le a gép szóval ezért lehet sérült a mentés.... Nem tud valaki esetleg egy megoldást? Nem szeretném újra kezdeni. Vagy legalább a 4. szekvenciától tudna valaki küldeni egy mentést? Eredeti a játék. Elõre is köszi!
Myselor
ennek a végén😊 és az egyik "ufo" 😄 többet nem mondok
Fpocok
Minek a végén? Ki az a juno? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Krisztiam
neked angol a játék? nekem minden magyar, a telepítõ is magyar volt, a menü is magyar.. meg magyar felirat..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
nah megvan az élsimítást le kellett venni nagyon magasról csak magasra és úgy jó..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nem vagy Te Herr Riporter, hogy ilyeneket beszélj! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

(Olyan mint Voldemortnak?😮)
Myselor
szerintem elég ha majd a végén végigolvasod amit mond juno😊 am semmi érdekes világ vége nap elpusztitja a földet stb te vagy képes megmenteni,csak a 3 végén derül ki a teljes igazság úgyis.nyugi😊
Egyértelmû WTF momentum volt nekem is. Konkrétan az állam keresgettem 10 percig. Habár már gyanús volt a figura nekem és így utólag minden értelmet is nyert.

Egyébként nagyon húzás Ubitól. Jó ötlet volt, így utólag is élveztem azokat a részeket. Még akár egy egész játékot is el tudnék képzelni Haytham-al (azért figyelted, hogy ugyanolyan hidden blade-je volt, mint a tudjuk kiknek?)

Játékidõvel kapcsolatban: Nem sietek, mivel élveztem minden percét és imádom a sorozatot. Haytham-el az õ idejében összeszedtem az almanac darabokat és az összes kilátót meglátogattam. Jah és nagyon fontos, hogy minden részt 100%-ra teljesítek. Nem megyek tovább anélkül, hogy meg ne lenne.

Amúgy Haytham után Connor totál nagy élmény volt, fõleg amikor már vadászni tanultunk vele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Valaki tud adni egy gyorstalpalót az elõzõ részek tartalmából?
Annyit tudok, hogy a második végén jöttek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ufók, és az ufó néni szólt a régi énemnek, hogy desmond, aki a mostani énem.
Vagy ennyi elég?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
júj hát az nagyon szar volt .ez azért más😊
tommygear
ezer más embernél meg nem, minden fórum ettõl hangos
Shep
Az a szerencse, hogy nem kötelezõ foglalkozni vele és én szerintem nem is nagyon fogok, ahogy elõzõ részben is hagytam a fenébe a tower defense marhaságot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hát elõször nekem sem,de most így már egészen megbarátkoztam vele.nem mondanám hogy annyira tetszik,de nem rossz.csak egy kis tutorial lehetett volna,nem mondhatnám hogy egybõl tudtam mit kell sõt.hát amikor eltünt a konvojom azt írta nincs eladható holmim dehát volt csak konvoj nem szóval.nem tudtam mit kell.de már igen.
Shep
Köszi. Amúgy ez a tanyás menedzselés marhára nem jön be nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Nálam okés.

A medve nem játék.

Myselor
hát vagy craftolsz a tanyádon,vagy pedig a boltban tudsz venni😊nekem hajózás után kb mindig eltünik mindg.bug gondolom
tommygear
cpu-t vga-t szarul kezeli a játék, egy szar konzolport sajnos
Shep
Elfogyott, ja errõl jut eszembe hol tudok újakat venni?

Myselor
neked is eltünt a nyilad?xd vagy elfogyott
Shep

Krisztiam
hát ez fasza, megveszek 20 ezer ft-ért egy játékot és szar az egész.. valamit olvastam, hogy ATI kártyákon szar a játék.. ez tényleg igaz, mert nekem ilyen kockás a kép és alul egy fehér csík van.. valaki találkozott már ilyennel?
HD 7970-em van ...

szevasztok a mentéseket hol találom ?

HeadHunter86
Uplay account tárolja. Szóval ha újra is húzod a rendszert, következõ indításnál leszinkronizál az uplay szerverrel és folytathatod is a játékot ahol abbahagytad. Szóval szerintem neked warez verziód van...

Myselor
amióta nyavajog azóta már 2x elvitte volna odáig :c
Ha lenne pont arról a részrõl save fájlom, akkor adnék, de nincs. És gondolom, h másnak se. Nem tudom, h honnan tudsz leszedni, de gugli a barátod.
jóvan...köszi hogy "segítettetek"! legalább adna valaki linket arra hogy a save fileokat honnan lehetne leszedni... 😞
Krisztiam
hehe elloptak egy kamion AC 3-at, az gáz 😄D

k0trapali
Az öreg támaszkodik a semmin.
NagyiBMX
Grat hozzá 😊 Az enyémhez mondjuk nem járt olyan "Connor:The Hunter" szórólap😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Krisztiam
Nah megvan a freedom edtiton-öm végre 😄D

PLÍÍÍÍZ valaki segítsen a mentésekkel kapcsolatban #2292
Azeriel
Mit "nem"

Mr Manson
Kérdés:
Triggerekkel mit kell csinálni pontosan?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Snexi
mit kéne látni?

k0trapali
Keresd a hibát! <#idiota>

Rohadt sok bug van a játékban! Eszméletlenül! A fa, szikla mászás is néha nagyon idegesítõ!
Azeriel
Az hagyján, de én már végig vittem, de még mindig nincs vége...😄

Hehe, arrafelé elvetõdtem, nincs is hiányom medve alkatrészbõl. Azt a tetemet a barlangban már kifosztottam, de a küldetést még nem kaptam meg :Ð
Egyelõre gyûjtögetek, "térképezek" :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

hi. rendszer újratelepítése miatt elvesztek a mentéseim 😞 Valaki tudna küldeni nekem mentést onnan hogy el kell hagyni Bostont és az indián csajszi után kell menni?? (a farkasos küldinél jártam)
Én azt a tetemet vittem ki, amit ott találtam.
Ha ott hagyom, akkor mitõl jön ki a medve a barlangból?
Hiszen az a feladat, hogy ki kell csalni.
Akkor egyáltalán mit kell csinálni?
Bent a barlangban kell a tetem mellett elbújni és várni amíg jön?
Nem a bejárat elé kell. Mutatja elméletileg a térképen, h hova. A barlang közepe felé van egy félig elfogyasztott ember és oda.

@ratgab
9 óra és még csak most tartasz Connor-nál? És még azt hittem, h én játszok lassan. 😄 Mi a véleményed a Haytham-es rész végérõl? Én csak vattafakkoltam fél percig 😄
Lacoka12
hol találom a 3 szekvenciába a titokzatos nõt?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni