Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sehogy sem sikerül (katona testét hiába raktam ki a bejárat elé.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez meg csak úgy mert szép helyen jártam.
http://facebook.com/musicleander
AC2-t nézegettem, letöltöttem, kipróbáltam. Bejött, így abbahagytam, végigvittem az elsõt, megvettem a kettõt és ettõl fogva már én is 0day vagyok :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Hogyan kell elkezdeni ezeket a missziókat? 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
most próbáltam mást, de azóta meg szekérrel nem találkoztam.
kösz a tippet.
Per Aspera Ad Inferi.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nothing is True, Everything is Permitted
Van itthon esély arra, hogy az Anthology (összes egyben gyûjtõiben, mint anno a Total War sorozatnál) PCre megjelenjen? Ha jól tudom november 30. a boxos változaté. Kijön ez PCre is?
A medve nem játék.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Meg kell mondjam elég vicces!