Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help! Hogyan lehet kicsalni a barlangból az emberevõ medvét???
Nekem sehogy sem sikerül (katona testét hiába raktam ki a bejárat elé.
Elnézésedet kérem véletlenül nem szót nem olvastam, nem szóltam. Bocsánat a hülyeségemért.

Gyerekek ez nagyon durva! 9 órát játszottam és még csak most kezdtem el az ifjú Connor-t irányítani. 1 percét se untam eddig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De az. Ki mondta, h nem? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haytam Angliában született 1725-ben. Akkor nem brit?

Lacoka12
nem rég kezdtem el a játékot még csak valami határvidéken vagyok

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Játékon belül az Animus rendszerben valamilyen statisztika, ha jól tudom (játék közben Esc-et nyomva balra lesz)

Szpojler (fogjuk rá)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék elején egy nem indián csávóval megyünk (az elsõ 4-5 órában). Aztán összefekszik egy indián csajjal és a közös fiukkal (szal egy félig indiánnal) kell menni.
Igen meg nem is de nem szeretném lelõni a lényeget.

Kongy
Te biztos valami földalatti bunkerban éltél eddig 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lacoka12
indiánok leszünk?

NagyiBMX
Azt melyik oldalon tudom megnézni hogy mennyit játszottam már a játékkal, hány embert öltem stb. statisztikára gondolok.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igen õ az. még nem assassinként.

Kongy
Ilyen velem is volt, marhára idegesítõ. Felszálltam a lóra, és beakadt az elsõ létezõ dologba. De ilyen nem egyszer történt velem Frontier-en is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lacoka12
a második képen Conor van?

k0trapali
Nem tudtam elindulni innen a lóval mert csak itt remegett össze vissza! <#idiota>

Ez meg csak úgy mert szép helyen jártam.
Arra gondolsz, amikor fel kell jegyezni az embereket, akik a tanya körül élnek/dolgoznak? Csak a közelükbe mész, rájuk célzol és vagy nyomod az F-et, vagy tartod rajta (nem tudom pontosan) és kiírja, amikor "beszkenneli". Vagy ha nem lehet valakit, akkor kiírja, h "érvénytelen célpont", vagy valami hasonlót.
thx, stimm, nekem is 200-as van.
csokalaci
Nekem is ez van. Állítólag nvidia kártyáknál van ez a jelenség fõleg a 200-as szériában. Majd csak jön egy driver update.

http://facebook.com/musicleander

Abban az idõben volt egy hosszabb kihagyásom, mármint a játékok terén. De, visszaestem. :Ð
AC2-t nézegettem, letöltöttem, kipróbáltam. Bejött, így abbahagytam, végigvittem az elsõt, megvettem a kettõt és ettõl fogva már én is 0day vagyok :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

hali, másoknál is van ez a probléma vagy csak nálam világít az emberek haja kéken, zölden, pirosan a csillogás helyén?
Srácok valaki megbírkózott már a tanya challenge - átlag ember enciklopédiájával? Mert istenemre mondom nem tudom, mit kell ott csinálni... Ebben nem találok semmi spoilert de biztos ami biztos megírná nekem valaki privátba?
Hogyan kell elkezdeni ezeket a missziókat? 😊
Annál nem 😛 De sajnos (még) nem az.
Jujj, akkor te sokat szívtál vele. Én is jóval DRM törlés után vettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Igen, akkorra már kivették belõle a DRM-et szerintem, pont a sok reklamáció miatt. Én persze 0 day vettem.. én naiv.

Jaja. Nekem azzal nem volt gondom, de csak azért, mert majd egy évvel a megjelenés után kezdtem el.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

eredeti játéknál ez nem lenne probléma 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kongy
Tényleg agyfasz, hogy kiadnak valamit, és használhatatlan. És már nem az elsõ eset. AC2-nél volt, hogy a single-t nem lehetett játszani, mert folyamatos internetkapcsolat kellett, és elszállak a szerverek sokszor ^^

Play It Show 2012 összefoglaló.

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Play IT Show 2012 -ön készült video az Assasssin's Creed 3 bemutatójáról.

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

koppim
Black box verziónál nem lehetne megoldani, hogy ne csak a beszélgetések legyenek magyarul, hanem a játékbeli feliratok is?

Nálam a szekér látszik, de a kantár nem.
Na mit csináltam? MIT CSINÁLTAM?! Újraraktam a Windows-t és a tizenpár órás mentésemet nem mentettem ki elõtte. <#falbav>
RatBaG
én az elõbb azt próbáltam, hogy nvidia control panelben nem felülírom, hanem az ingame AA-t használom, de önmagában ez nem segített.
most próbáltam mást, de azóta meg szekérrel nem találkoztam.
kösz a tippet.

Per Aspera Ad Inferi.

Starfighter
Ha az élsimítást a legmagasabbra állítom, akkor megoldódik a probléma. Próbáld meg te is, hátha neked is segít.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Itt is a használhatatlan multiról folyik a lázongás!

Rájöttem a konvoj mentésre, csak nem értem oda idõben. Ki kell lépni a vadonba és ott a pajzsig kellene eljutni... 1,5 kilométerre volt tõlem, esélytelen :Ð

Starfighter
Nekem is ugyanez a helyzet a szekerekkel, és néha a lovak is beragadnak. Pomt most tartok ennél a jelenetnél és ugyanúgy néz ki mint nálad. Nemtudom mitõl csinálja, de a grafikai beállítások nem befolyásolják.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

NagyiBMX
Sajnos igen!😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kongy
A multi nektek is ezt írja ki folyamatosan?

CroftManor
Az elsõ képnek kicsit olyan star wars feelingje van <#vigyor> Ahogy ott lebeg a levegõben xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Második képnél én forgattam a látószöget, mint a hülye és minden irányból szépen látszott.

CroftManor
Boxon olyan volt, hogy az erdõben a bokrok, ahová el lehet bújni, a levegõben álltak kb fél méterre a föld felett. Meg a lovam állandóan beakadt valamibe, úgy kellett leugranom róla, aztán inkább futottam. xD

a.carkey
Ha valaki tudna rá válaszolni ...
Van itthon esély arra, hogy az Anthology (összes egyben gyûjtõiben, mint anno a Total War sorozatnál) PCre megjelenjen? Ha jól tudom november 30. a boxos változaté. Kijön ez PCre is?

A medve nem játék.

Én is mentettem párat, de azok nem ilyen mókásak, csak levegõben lógó fák, szénatartót taposó ló... :Ð

CroftManor
Hát azért ezt durva <#taps> ilyen nem volt boxon...

Piszkos  Fred
Legközelebb rakd spoiler tagbe, mert alulról felfelé görgetve lazán beleolvas az ember

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Valaki tudna rá megoldást, hogy hogy a fenébe tudom megvédeni a konvojomat?

Amióta játszok vele,nekem nem volt ilyen!

Meg kell mondjam elég vicces!

RatBaG
én eddig egy állandó grafikai buggal találkoztam: a szekerek villognak vagy teljesen el is tûnnek, ha egy adott irányból nézem. másnál van ilyen?

Per Aspera Ad Inferi.