Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14 óra sequence 6 eleje. Utóbbi 3 órában vadásztam, szerencsejátékot játszottam és a frontier-en kóboroltam, tehát a fõszálhoz hozzá se szagoltam

Év játéka ez a játék semmi kétség!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

109 óra belefektetett idõ után elértem a full 100% szinkronizációt 😄 Minden megvan kivéve 2 ruha és egy trófea a bal oldali szekrényrõl... Feltételezem ha megvan az összes ruha azért jár az utcsó trófea 😄
Nálam is, gyertek Ti is! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nálam már megy a multi 😄
Krisztiam
köszi rájöttem Q-val kell 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

k0trapali
"R" betû hosszan és ott tudsz választani a fegyvereid illetve egyéb eszközeid közül ami majd a "Q" megnyomására jön elõ.
Krisztiam
sziasztok
megvettem a kardot és a fegyvert és most ott vagyok, hogy fel kellene robbantanom a lõporos hordókat, de sehogy sem tudom elõvenni a pisztolyt.. ez valami bug vagy én vagyok ilyen béna? 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Lacoka12
nálatok adja reward pontot 12 fejezetet most fejeztem beés nem kaptam meg a 30 pontot

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Pluskast
Szerintem is nagyon jók! Komolyan talán az egyik legjobb része a játéknak, no nem mintha a többi nem lenne az. Az egyik kedvenc küldim az volt amikre hatalmas viharban kellett 3 vagy 4 fregattot meg egy sorhajót kinyírnom😊 Úgy kb 3 percenkét jött egy 60-70 méteres hullám és orral elõre nyakat behúzva kellett átbukni vele a hajóval mert ha nem akkor elsûlyedtél😊 Közben meg lõttek a hajók. Iszonyat hangulatos volt nagyon tetszett!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

dartonita
Ugy hiszem a hajos kuldetesek a kesobbi tengeri kereskedelemhez lesznek fontosak.Mivel ha inditasz egy karavant,kiirja mekkora a kockazati %.Nos ha kiirtod az adott utvonalrol a kalozokat,stb akkor a % jocskan csokken,a vegen mar szinte kockazat nelkul kuldozgetheted az arukat tengeren.Ami a legjobb beveteli forras a jatekban.Mellesleg a tengeri kuldik szerintem az egyik legjobb reszei a jateknak,egy alap felszerelt hajoval sem kunszt megcsinalni oket es eszmeletlen hangulatuk van.
A jatek egyebkent pazar,egyik AC-t sem elveztem ennyire.

Pluskast

Kulfoldon tartozkodom igy nekem nincs benne a magyar felirat az itteni vàltozatban.Ezèrt kellene.nemtudom hogy a warez verziotol nem kergul e meg😊
Ha valaki tudja honnan lehet megszerezni azt megkoszonom😊
Krisztiam
nekem az eredetiben magyar volt a felirat meg minden 😊

Sziasztok azt szeretnèm kèrdezni hogy a magyar nyelvi fàjlokat vagy ami kell ahoz hogy magyar legyen a felirat letudom tolteni valahonnan?
Warez verziohoz talàltam magyar nyelvi fàjlokat de nemtudom az jo e az eredeti vàltozathoz.
tommygear
majd a következõ bétával jobb lesz talán
Felraktam és némileg javít a helyzeten. Még a beállításokat is fentebb tudtam tekerni különösebb szaggatást elérése nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
ebbe még hozzá se nyúltak az ac-hoz, szóval érdekes
Krisztiam
jaja köszi, már rájöttem 😊

Rendben, akkor teszek vele egy próbát.

Pluskast
Tényleg ha már említetted a hajós küldiket. Lehet érte valami jutalmat is kapni? Mert azon kívül, hogy szétlövöm a hajót és megnyerem a küldit eddig semmit nem kaptam érte. Ok tudom a házam falára kapok egy festményt de valami gyakorlatiasabb jutalom nincs? Pl pénz vagy recept vagy valami? Pl átszállni és meg csákjázni nem lehet másik hajót?

MerlinW
Nem hiszem. A beállításokban ki lehet kapcsolni pár dolgot.

[merlinw.org]

MerlinW
Ezek úgy béták, mint eddig a havi driver-ek. Júniustól azonban nincsenek már havi WHQL driverek, csak évi 2-3. A köztes driverek pedig ranfom jönnek, néha havonta több is. Szóval nyugodtan lehet õket használni.

[merlinw.org]

a.carkey
El lehet valahogy tüntetni a HUDot screenshot készítés elõtt?

A medve nem játék.

The Protector
Köszönöm.el is olvastam,így már azért jobban képben vagyok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amúgy ez is olyan mint rengeteg más ebben a játékban. Olyan Ubi módon találd ki magad! Mert errõl sehol egy betû sincs,ahogy rengeteg minden másról sem írnak a kézikönyvben. Persze nem a papíralapú kézikönyvrõl beszélek, mert az kb 4 oldal és az kimerül az epilepszia veszély meg technikai kérdésekben forduljon a blah-blah-blah. A játékban lévõ kézikönyv meg a legalapabb irányítást tárgyalja ki.
Se a hekkelésrõl, tanya irányításról, Assassinjainkról és rengeteg más egyébrõl egy szó sincs benne. Találjuk ki magunk ha érdekel. Ez ám a hozzáállás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A játék végén a hekkelésrõl Connor beszél a játékoshoz. Ez egy bugyuta multiplayeres rész és véleményem szerint semmi értelme. Röviden arról van szó, hogy a világban elrejtett kódokat kell hekkerkedni saját és más játékosok segítségével. Ezek a kódok csak csít kódok, pl végtelen lõszer, meg hasonlók, amit utána a menübõl aktiválhatsz. Amikor a térképen a hekkelésre váltasz megjelennek más játékosok által letett iránypontok amihez hozzádod a sajátod (ez meg más játékosnál jelenik meg) és háromszögeléssel kell szûkíteni a kört majd az egyre kisebb háromszög területén (Connoral a helyszínen futkározva) megtalálni a kódot (felvenni a földrõl). Azonban elképzelhetõ, hogy más játékosnak ugyanakkor ugyanoda beteszi ezt a kódot. Ez esetben, aki elõbb odaér az veszi fel. Nem kell aggódni, ha más felvette akkor respawnol, csak máshol. Aztán ezt ismételgetni, míg az összes csalás kód meg nem lesz.
Szerintem semmi értelme, csak a notórius csalóknak való.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sorry de nem értem azokat az embereket akik ezt a játékot 1-2 nap alatt végigvitték! MINEK rohanni? Egész hétvégén játszottam vele
( ezt a játék idõre mondom, nem úgy értendõ hogy a nap 24 órájában ment)
és még csak ott tartok hogy a kis Connor gyerek elindul az elsõ hajós küldire(ez a hajó elsõ útja ágyúkért)

Lehet hogy a helyszín nem a gazdag nyüzsgõ kelet vagy Velence, de NEKEM legalább is a kis Connor felcseperedése nagyon romantikus volt! Olyan mint ha valami kaland filmet néznék.
Ne tedd maxra az élsimítást a játékban. Attól kockásodik a játék. 12.8-nál is.
Majd a véglegessel teszek egy próbát én is. Bétával nem foglalkozom.

MerlinW
tessék

(support and drivers menü, hírek, bal oldalt)

[merlinw.org]

Hát laptopon ne is csodálkozz, ha rosszul fut. Amúgy meg megpróbálhatod a Vsync-et te is kikapcsolni, hátha segít. Nálam segített, igaz 1920x1080-ba játszom és minden csúszka normálon van, de még így is szép.

Amúgy egész jól menne a játék a laptopomon is. 720p-be high felbontáson futna, csak a fos optimalizálás miatt 40-50 fpsen, olyan mintha csak kb. 25 fps-em lenne. 😄. Így csak a textúrákat raktam highra, mert 30-40 átlag fpsnél még rosszabb a helyzet, pedig 30tól kezdve teljesen lassulásmentesnek kellene lennie.

Egy HD film, ha jól tudom kb. 27 fps, ezt még folyamatosnak látja az ember.

Talán fél év múlvára (amikorra már megunom a játékot) kijavítják, faxa.

Ami vicc, hogy csak 1 magot kezel a cpuból..... Tehát az i5-ös procimmal kb. kitörölhetem a valagamat 😄.

Szerintem Desmond apja DLC-ben jöhetett elõ, mert én a Revelations-bõl nem igazán emlékszem rá.

Krisztiam
azt honnan töltötted le?
mert ati oldalán csak 12.10 -es van fent!

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

The Protector
Valami nagy AC-s leírná nekem a revelations sztoriját dióhéjban?Minden rész megvolt,ez is de az kimaradt.Nekem pl Desmond apja is új volt,tuti ott találkozott vele.A másik az h Ezio története h zárult?Elkezdtem vele játszani,nem sokáig vittem de vmi okos könyvtáros nõvel volt összejövõben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacoka12
másnál is ezt írja ki?

Akkor, tulajdonképpen, ugyan ott vagyunk, nem ? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Lacoka12
müködik már a multi azt írja ki nálam hogy a szerverek nem elérhetök

Azeriel
Ebben nincs semmi, mert énsem tudom miaz.

Fpocok
spoiler?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azeriel
Amúgy, végig vittem, utána volt egy olyan, hogy menjek bostonba, ott valaki elkezdett beszélni valami hackekrõl meg kódokról, meg hogy szedjek össze valamit, de semmit nemértettem belõle...Az micsoda?

MerlinW
Jah, az..<#whatever>

[merlinw.org]

Fpocok
Dehát annak más volt a címe... és nem is volt számozva... ez most komoly? Felháborító.

Shep
A kettõnek volt 2 úgymond kiegje.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Azt hittem ez az AC3... 4 elõzõ rész?

MerlinW
Az õsök egy tagja, az elsõ civilizációból. Ha nem játszottál az elõzõ 4 résszel, akkor csak a Connor-os részével foglalkozz, a többibõl semmit sem fogsz érteni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam tökéletesen fut, 12.11b driver.

[merlinw.org]

Wow, 'Titkok hullámsírban' egyszemélyes küldetés ennyi volt? :o
Valahogy, a C64-es Pirates!-ben több kihívás volt! Vagy csak a nosztalgia miatt? :Ð