Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Év játéka ez a játék semmi kétség!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
megvettem a kardot és a fegyvert és most ott vagyok, hogy fel kellene robbantanom a lõporos hordókat, de sehogy sem tudom elõvenni a pisztolyt.. ez valami bug vagy én vagyok ilyen béna? 😄DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A jatek egyebkent pazar,egyik AC-t sem elveztem ennyire.
Ha valaki tudja honnan lehet megszerezni azt megkoszonom😊
Warez verziohoz talàltam magyar nyelvi fàjlokat de nemtudom az jo e az eredeti vàltozathoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Se a hekkelésrõl, tanya irányításról, Assassinjainkról és rengeteg más egyébrõl egy szó sincs benne. Találjuk ki magunk ha érdekel. Ez ám a hozzáállás.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem semmi értelme, csak a notórius csalóknak való.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
( ezt a játék idõre mondom, nem úgy értendõ hogy a nap 24 órájában ment)
és még csak ott tartok hogy a kis Connor gyerek elindul az elsõ hajós küldire(ez a hajó elsõ útja ágyúkért)
Lehet hogy a helyszín nem a gazdag nyüzsgõ kelet vagy Velence, de NEKEM legalább is a kis Connor felcseperedése nagyon romantikus volt! Olyan mint ha valami kaland filmet néznék.
[merlinw.org]
Egy HD film, ha jól tudom kb. 27 fps, ezt még folyamatosnak látja az ember.
Talán fél év múlvára (amikorra már megunom a játékot) kijavítják, faxa.
mert ati oldalán csak 12.10 -es van fent!
http://facebook.com/musicleander
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Valahogy, a C64-es Pirates!-ben több kihívás volt! Vagy csak a nosztalgia miatt? :Ð