Rocksmith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy a TV a probléma oka illetve a HDMI. Haver most vett új tv-t és a Guitar Hero brutálisan laggolt nála visszadugtuk a régi tv-re és minden ok volt 0 lagg.
Így nem igazán értem, hogyan kérnek érte pénzt...
Sajnos valami történt a játékkal.
Sistereg recseg nem ismeri fel a real tone kábelt pedig megjelenésétõl számítva semmi probléma nem volt vele. Tegnap még szépen mûködött.
Gyári eredeti kábeles verzió nem tudok rájönni mi történt vele.
Már átírtam a rocksmith.ini-ben a lejjebb említett két fájlt a hang javult, de az eredeti kábelt így sem ismeri fel.
Kérem segítsen valaki ha tud.
Elõre is kösz.
Sistereg recseg nem ismeri fel a real tone kábelt pedig megjelenésétõl számítva semmi probléma nem volt vele. Tegnap még szépen mûködött.
Gyári eredeti kábeles verzió nem tudok rájönni mi történt vele.
Már átírtam a rocksmith.ini-ben a lejjebb említett két fájlt a hang javult, de az eredeti kábelt így sem ismeri fel.
Kérem segítsen valaki ha tud.
Elõre is kösz.
Megjött a kábelem.
Nem vagyok lenyûgözve....
Akkora lag van az xbox-on, hogy pengetek, majd megszólal.
Így nem tudom miképp lehet játszani vele.
Nem vagyok lenyûgözve....
Akkora lag van az xbox-on, hogy pengetek, majd megszólal.
Így nem tudom miképp lehet játszani vele.
Index cikk
Más.Egy érdekes dolgot tapasztaltam. Amikor megvettem a játékot és elõször kipróbáltam, akkor nem érzékelte a gitárt, megnéztem a rögzítõeszközöket és a RTC jelszintje 17-re volt belõve, azt felhúztam 95-re és akkor már jó volt. A jelszint minden rádugásnál resetelõdött 17-esre és mindig fel kellett húznom, hogy mûködjön, ha véletlenül elfelejtettem akkor nem érzékelte a gitárt. Eddig így játszottam.
Most viszont egyszer megint nem húztam fel a szintet, és láss csodát, 17-es beállítással tökéletesen mûködik, sõt még tisztább és hangosabb a gitár hangja. Imádom az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat.
Összesen annyi történt, hogy csak meg akartam valamit nézni a programban és gitár nélkül elindítottam, a kábel be volt dugva, jack a levegõben. Így halkan zúgott/gerjedt a program ezért mégis rádugtam a gitárt, de azt gondoltam nem fog szólni, mert a szintet nem állítottam, erre de..
Lehet, hogy az üres jackkel újrakalibrálta a saját jelszintjeit a program?
Más.Egy érdekes dolgot tapasztaltam. Amikor megvettem a játékot és elõször kipróbáltam, akkor nem érzékelte a gitárt, megnéztem a rögzítõeszközöket és a RTC jelszintje 17-re volt belõve, azt felhúztam 95-re és akkor már jó volt. A jelszint minden rádugásnál resetelõdött 17-esre és mindig fel kellett húznom, hogy mûködjön, ha véletlenül elfelejtettem akkor nem érzékelte a gitárt. Eddig így játszottam.
Most viszont egyszer megint nem húztam fel a szintet, és láss csodát, 17-es beállítással tökéletesen mûködik, sõt még tisztább és hangosabb a gitár hangja. Imádom az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat.
Összesen annyi történt, hogy csak meg akartam valamit nézni a programban és gitár nélkül elindítottam, a kábel be volt dugva, jack a levegõben. Így halkan zúgott/gerjedt a program ezért mégis rádugtam a gitárt, de azt gondoltam nem fog szólni, mert a szintet nem állítottam, erre de..
Lehet, hogy az üres jackkel újrakalibrálta a saját jelszintjeit a program?
Erre lettem volna én is kíváncsi, hogy alaplapi hangkártyával, real-tone kábellel menneiyre játszható a játék. Kipróbáltam "nocable" verzióval a játékot, és nagyon nagy zúgás van... Sajnos nem találtam Pesten PC-s verziós játékot kábellel...
A real tone kábel magában egy usb-s hangkártya úgyhogy te azt használod ezért nincs vele semmi gondod 😄
Várjatok már, én kezdem elveszteni a fonalat. Szerintem két fogalom keveredik it egy ideje.
Egyrészt a hangkártya, hogy alaplapi vagy egyéb, másrészt a kábel, ami real tone vagy sima jack a a mikrofonbemenetbe tört játékkal.
Aki olyat ír, hogy alaplapi hangkártyával használja és zajos, az tegye már hozzá, hogy real tone-nal használja vagy nem, mert megtévesztõ.
Én egyébként alaplapi hangkártyát használok és real tone kábelt és nem zajos, pedig elég szutyok gitárom van.
Egyrészt a hangkártya, hogy alaplapi vagy egyéb, másrészt a kábel, ami real tone vagy sima jack a a mikrofonbemenetbe tört játékkal.
Aki olyat ír, hogy alaplapi hangkártyával használja és zajos, az tegye már hozzá, hogy real tone-nal használja vagy nem, mert megtévesztõ.
Én egyébként alaplapi hangkártyát használok és real tone kábelt és nem zajos, pedig elég szutyok gitárom van.
Sziasztok ,
Egy olyat szeretnék kérdezni , hogy én is alaplapi hangkártyával használom a rocksmith-et , mûködik meg minden , csak zajos , azt akarom kérdezni hogy valaki itt használja külsõ hangkártyával ? Én hiába kötöm rá , az alap mikrofont kikapcsolom , a külsõt pedig 16 bit 48khz állitom , de igy is kéri real tone kábelt . A külsõ hangkártya az egy sound blaster x-fi.
Egy olyat szeretnék kérdezni , hogy én is alaplapi hangkártyával használom a rocksmith-et , mûködik meg minden , csak zajos , azt akarom kérdezni hogy valaki itt használja külsõ hangkártyával ? Én hiába kötöm rá , az alap mikrofont kikapcsolom , a külsõt pedig 16 bit 48khz állitom , de igy is kéri real tone kábelt . A külsõ hangkártya az egy sound blaster x-fi.
Igen, alaplapi hangkártyával nagyon zajos, DE ennek ellenére ugyanúgy játszható, a kábel viszont késõbb használható más programokhoz is, tehát megéri megvenni.(Pl guitar rig, amplitube)
Még arra lennék kíváncsi hogy mennyi különbség van a real tone kábel és a sima kábel között. Hallani nagyon a különbséget?
KÉRLEK SEGÍTSETEK.... miért van az hogy.. játszom a játékkal egy ideig tök jó.. mûködik minden (nocable crackel játszom) és egy idõ után nem adja be a pontot.. pedig jól játszom a számot.. a gitárom hangját is hallom a játékban de egyszerûen nem ad pontot.. és nem tudok tovább jutni így 😞 segítsetek légyszi 😞
Ezt hogy érted?
dinamikusan változtatja a nehézséget szám közben is attól függõen, hogy mennyire jól csinálod 😊
ha nem hibázol akkor feljebb tolja a nehézségi fokot ha úgy látja, hogy sokat rontasz akkor visszaveszi és a végén javasolja is, hogy mit kéne gyakorolnod 😊
riff repeater-ben pedig teljesen testre tudod szabni az egész számot nehézség szempontjából
dinamikusan változtatja a nehézséget szám közben is attól függõen, hogy mennyire jól csinálod 😊
ha nem hibázol akkor feljebb tolja a nehézségi fokot ha úgy látja, hogy sokat rontasz akkor visszaveszi és a végén javasolja is, hogy mit kéne gyakorolnod 😊
riff repeater-ben pedig teljesen testre tudod szabni az egész számot nehézség szempontjából
Azt nemtudjátok hogy hogy lehet beállítani a nehézséget a játékban? Csak az elején lehet kiválasztani, vagy a játékban is van rá lehetõség?
a Rocksmith.ini-ben ezeket ajánlják átírni erre
MaxOutputBufferSize=512
Win32UltraLowLatencyMode=0
ezzel javul a hatalmas zúgás de még így is van azért egy "kevés"
MaxOutputBufferSize=512
Win32UltraLowLatencyMode=0
ezzel javul a hatalmas zúgás de még így is van azért egy "kevés"
Kipróbáltam a hivatalos kábel nélkül, eléggé zajos az egész, hallok valamit, de játszhatatlan... És mintha nem lenne behangolva a gitár...
Próbáltam Pesten beszerezni a játékot (kábellel együtt), viszont nem jártam sikerrel... Úgy néz ki hogy nem igazán közismert ez a program 😊
Lentebb olvastam hogy kijött "nocable" crack, viszont én nem találtam sehol. Esetleg ha valaki tudna linkelni egy mûködõ verziót nagyon megköszönném...
Lentebb olvastam hogy kijött "nocable" crack, viszont én nem találtam sehol. Esetleg ha valaki tudna linkelni egy mûködõ verziót nagyon megköszönném...
440. ugyan annal a szamnal sem erzekelte mar rendesen. kesobb meg folyton azt irta hogy gyenge/halk a jel es ezert nem ment.
kb. mindig az volt, hogy program indit, megy rendesen amig az 1. dolgot kiprobalom, aztan ha lepkedek a menuben, valtogatok, kiprobalok mast, akkor egyszercsak elszall valami, es mar nem erzekeli rendesen a gitart.
tegnap tenyleg csak kiprobaltam, megneztem merre hany meter, majd hetvegen meg kiserletezek a beallitasokkal...
kb. mindig az volt, hogy program indit, megy rendesen amig az 1. dolgot kiprobalom, aztan ha lepkedek a menuben, valtogatok, kiprobalok mast, akkor egyszercsak elszall valami, es mar nem erzekeli rendesen a gitart.
tegnap tenyleg csak kiprobaltam, megneztem merre hany meter, majd hetvegen meg kiserletezek a beallitasokkal...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
OK, hogy standard E. De milyen frekin? Nem mind 440Hz-re van hangolva!
na, kozben en is megleltem a jot, mar mukodok.
es ami kulon orvendetes, hogy vegre nem csak az alaplapi hangkartyaval megy. (sot, azzal nekem most hasznalhatatlan)SB-vel semmi zaj, 0 keses, tokeletes hang...😊
viszont a gitarhangolas kicsit bugos volt. behangoltam, jatszottam vele, kovetkezo szamnal csupa fail...ujrahangolom/hangolnam es tobb hang csuszast erzekel, pedig a gitar nem hangolodott el...erdekes. es ugyanugy standard E kellett volna.
es ami kulon orvendetes, hogy vegre nem csak az alaplapi hangkartyaval megy. (sot, azzal nekem most hasznalhatatlan)SB-vel semmi zaj, 0 keses, tokeletes hang...😊
viszont a gitarhangolas kicsit bugos volt. behangoltam, jatszottam vele, kovetkezo szamnal csupa fail...ujrahangolom/hangolnam es tobb hang csuszast erzekel, pedig a gitar nem hangolodott el...erdekes. es ugyanugy standard E kellett volna.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A kérdés ez volt, a választ köszi! :-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
dobjatok legyszi 1 linket, mert en mar kettot leszedtem de egyikkel sem ment. thx.
az elsõnél nem volt semmi ilyesmi
a tiszta hangoknál itt sincs igazán csak a torzításnál még rádob egy adag sistergést amitõl borzalmas lesz 😄
a tiszta hangoknál itt sincs igazán csak a torzításnál még rádob egy adag sistergést amitõl borzalmas lesz 😄
Ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy kell-e profibb hangkártya a játéknak, vagy elég az alaplapi is, akkor a válasz,hogy tökéletesen megy alaplapi kártyával is.
Már lehet a 2014el is alaplapival de nem az igazi. Van egy állandó sistergés amikor jelet észlel.
Amúgy tökéletesen mûködik észleli is a hangokat szépen csak ez a gond vele ami azért elég zavaró 😊
Amúgy tökéletesen mûködik észleli is a hangokat szépen csak ez a gond vele ami azért elég zavaró 😊
Alaplapi hangkártyával is lehet amúgy játszani a játékkal? Szereti az olyat a gitár vagy felejtsem el a dolgot?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sziasztok tudnátok segíteni nagyon kérlek?! Az a problémám hogy a játékban nincs hang.... a gitárt érzékeli meg minden mert amikor pengetni kell jelzi h van gitár... de szerintem késik valamennyit amúgy
Bose USB Companion 5 hangfalam van.
A hangkártya amire kötöm a gitárt meg valami creative nemtudommi... az alaplapit kisütöttem és találtam bele 1 pci-s kártyát. Amplitube 3 al szoktam gitározni... és ott Asio4all al nem késik és tökjól szol... csak itt a játékban nem értem miért nincs hang. Tudnátok segíteni? Letiltottam minden hangcuccot csak azt nem aminek szólnia kell. RocksmithNoCable3DevCapFix.exe-van belerakva hogy nocabeles legyen.... Jack csatlakozóval kapcsolódok hozzá...
Bose USB Companion 5 hangfalam van.
A hangkártya amire kötöm a gitárt meg valami creative nemtudommi... az alaplapit kisütöttem és találtam bele 1 pci-s kártyát. Amplitube 3 al szoktam gitározni... és ott Asio4all al nem késik és tökjól szol... csak itt a játékban nem értem miért nincs hang. Tudnátok segíteni? Letiltottam minden hangcuccot csak azt nem aminek szólnia kell. RocksmithNoCable3DevCapFix.exe-van belerakva hogy nocabeles legyen.... Jack csatlakozóval kapcsolódok hozzá...
Van olyan crack....
Szerintem nagyon hamarosan lesz olyan crack amivel real tone kábel nélkül is lehet nyomni.
memória szerkesztõvel már ki lehet iktatni az ellenõrzést, mûködik is csak rohadt zajos recsegõs nálam úgyhogy még állítgatnom kell 😊
memória szerkesztõvel már ki lehet iktatni az ellenõrzést, mûködik is csak rohadt zajos recsegõs nálam úgyhogy még állítgatnom kell 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I have found a way to play without cable:
1. Download and install ArtMoney or another util that can change process memory.
2. Ensure you have only one recording device enabled.
3. Run Rocksmith.
4. Run ArtMoney, select Rocksmith as process and choose Memory Editor from Process menu.
5. Go to address 012AEE08 (that's for release with DLC I have downloaded a week before)
6. You will see F8 06 F8 06 BA 12 92 A0 10 C0 (If there is no such string, the address is bad, try to find it someway)
7. Change bold numbers to 00
8. Go to Window's System Settings and reenable you mic/line in device
9. Rocksmith now recognizes it as cable!
I don't want to make pictures for dummies, so If you have problems go and buy RS cable.
1. Download and install ArtMoney or another util that can change process memory.
2. Ensure you have only one recording device enabled.
3. Run Rocksmith.
4. Run ArtMoney, select Rocksmith as process and choose Memory Editor from Process menu.
5. Go to address 012AEE08 (that's for release with DLC I have downloaded a week before)
6. You will see F8 06 F8 06 BA 12 92 A0 10 C0 (If there is no such string, the address is bad, try to find it someway)
7. Change bold numbers to 00
8. Go to Window's System Settings and reenable you mic/line in device
9. Rocksmith now recognizes it as cable!
I don't want to make pictures for dummies, so If you have problems go and buy RS cable.
Nekem kb. ugyanannyi idõ alatt jöttek le... <#nyes>#nyes>
Töltési idõ szempontjából a 2014-ben lehet tapasztalni valamilyen javulást a korábbi változathoz képest?
Hali! Az a kábel hibája, ha amikor jelet érzékel, akkor mellék zúgás/sistergés keletkezik? (nem is kicsit) befolyásolhatja ez a játékot, hogy nem úgy "hallja" a hangokat ahogy én lepengetem?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Hol kell fizetni, hogy a régi RS számok is átkerüljenek a 2014-be?
Én nem találom, biztos a jó Angol tudásomnak köszönhetõ 😞
Én nem találom, biztos a jó Angol tudásomnak köszönhetõ 😞
Részben sikerült megoldani. Több embernek is hasonló problémája van. A gond valahol ott lehet, hogy a játék a gitárt valami miatt halkabbnak érzékeli mint valójában ezért feltolja az égbe a hangját és ezért kezd el búgni a legkisebb érintéstõl is. Mondjuk a visszhangra ez nem ad választ.
Hát én már mindent próbáltam átnéztem az összes tippet hivatalos fórumon is próbálgattam a rocksmith.ini t is de semmi
Nekem is elõfordult, de újraindítottam a játékot és rendbe jött .
Korai volt az öröm 😞 valamit elronthattam mert ha a legfelsõ húrt megpendítem akkor az alap hangon kívül zaj is van alatta alig érek hozzá és búgó hangot ad illetve ha felengedem a húrt megpendítés után olyan mintha visszhangos lenne. Valami ötlet mit ronthattam el?
Ez nagyon jó <#taps>#taps>
Kis véleményt írok én is:
Számomra nagyon jó irányba változott a játék valahogy sokkal könnyebben megy a 2014-el a "játék" sokall jobban láthatóak, hogy mit kell éppen lefogni az egész valahogy tisztább jobban alkalmazkodik a tudásomhoz .Szépen fokozatosan nehezedik. Gyorsult is a játék köszönhetõen az állandó hangolás kivételének.
Összességében nagyon tetszik egyedüli negatívum az a kis lehúzás, amit azért kell fizetni, hogy a régi RS számok is átkerüljenek a 2014-be, amit sajna meg is kellett lépnem elég hamar mert a 2014nek a számfelhozatala számom ra 1-2 kivételtõl eltekintve nem túl jó. Viszont, ahogy lentebb is írta valaki elõbb-utóbb jönnek a custom zenék és lehet megint Metallicát meg LP-t gyakorolni 😄 .
A behangolás csak nekem másabb? Vagy tényleg változott a régihez képest mert akkor elég volt 1x megpendíteni a húrt és mutatta, hogy mennyivel kell fentebb vagy lentebb tekernem viszont most folyamatosan kell pengetni, hogy mutassa.
Kis véleményt írok én is:
Számomra nagyon jó irányba változott a játék valahogy sokkal könnyebben megy a 2014-el a "játék" sokall jobban láthatóak, hogy mit kell éppen lefogni az egész valahogy tisztább jobban alkalmazkodik a tudásomhoz .Szépen fokozatosan nehezedik. Gyorsult is a játék köszönhetõen az állandó hangolás kivételének.
Összességében nagyon tetszik egyedüli negatívum az a kis lehúzás, amit azért kell fizetni, hogy a régi RS számok is átkerüljenek a 2014-be, amit sajna meg is kellett lépnem elég hamar mert a 2014nek a számfelhozatala számom ra 1-2 kivételtõl eltekintve nem túl jó. Viszont, ahogy lentebb is írta valaki elõbb-utóbb jönnek a custom zenék és lehet megint Metallicát meg LP-t gyakorolni 😄 .
A behangolás csak nekem másabb? Vagy tényleg változott a régihez képest mert akkor elég volt 1x megpendíteni a húrt és mutatta, hogy mennyivel kell fentebb vagy lentebb tekernem viszont most folyamatosan kell pengetni, hogy mutassa.
na Davidben megint nem kellett csalódni 😄
Kipróbáltam a 2012 Rocksmith-t. Remekül mûködik kábel nélkül.
Most próbálok kábelt venni a 2014-hez.
Most próbálok kábelt venni a 2014-hez.
20-25k-ért vegyél használt Epiphone Les Paul Special 2-t, az mindenben jobb mint az a junior cucc...
ha 30k körüli összegért nézünk gitárt, akkor ez jobb, mint a csomagban foglalt? http://www.argep.hu/product_1233871.html
Végül is gyakorolni jó ez is. 😊