Rocksmith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A késõbbiekben egyébként tervezek egy kicsit komolyabban foglalkozni a témával, nemcsak rocksmith szinten. De ahhoz még egy picit nõnöm kell:)
Cort KX-5(felezhetõ és gyárilag nagyon jó minõségû hangszedõk, bármit lehet rajta játszani, fából viszont szerintem jobb lenne a mahagóni)
Epiphone Goth G-400("jobb" fából van mint a KX-5, teljesen mahagóni, ragasztott nyak és gyárilag nem felezhetõk a hangszedõk, viszont szintén jó minõségûek a hangszedõk, ez is jó bármilyen stílusra)
Szerintem ilyen árkategóriában csak ezt a kettõt éri meg megvenni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De akkor fölteszem másképp a kérdést. Milyen gitárt ajánlanátok nekem max. 50000 forint értékben.
Most viszont már érzem, hogy kinõttem, ezért arra gondoltam, hogy karácsonyra meglepem magam egy új gitárral.
Ezt néztem ki
Kérdésem, hogy mi a véleményetek errõl? Vagy egyáltalán mire kell figyelnem új gitár vásárlásakor? Vegyek másfajtát, vagy jó lesz ez?
Válaszokat elõre is köszönöm:)
Ez gondolom valami gitár beállítási gebasz nem? Ezzel mit tudok kezdeni?
Blickrieg Bop
Online ID position number 1
1,303,328 SCORE
:D
Gitár nyak beállitás:
http://www.youtube.com/watch?v=nTMJP-q49Oc
Gitárbeállítás:
http://www.gitartanfolyam.hu/gitarbeallitas/
Ezek fontos beállítások.
Üdv.
A lényeg az, hogy elõször tökéletes pontossággal hangold be a gitárt, aztán húronként lehet az oktávtisztaságot beállítani, úgy kell hogy lepengeted üresen a húrt, megnézed milyen hangot ír ki a hangológép(pl E húrnál E hang), ez nyilván a húrtól függ, aztán lefogod ugyanazt a húrt a 12. bundnál és megint megpengeted, lehetõleg olyan erõsséggel mint ahogy üresen pengetted és megnézed mit ír ki a hangológép, akkor van jól beállítva az oktávtisztaság ha ugyanazt a hangot írja ki mintha üresen pengetnéd, ha mást ír ki(ez elég valószínû:D) akkor a hídnál lévõ csavarokkal tudod állítani(hogy merre azt vagy próbáld ki vagy keress rá a neten), a lényeg hogy minden kis állítás után újra nézd meg milyen hangot ír ki a 12. bundnál és üresen és ha közben elhangolódna a gitár akkor hangold vissza tökéletesre. Ezt addig ismételgesd amíg nem ugyanazt a hangot írja ki a hangológép üresen és a 12. bundnál is.
Ezt a hangszedõ kertjén lévõ két középsõ csavarral tudod állítani.
Ha közelebb van a hangszedõ a húrhoz hangosabban veszi le a hangot is.
Kösz az infót a steam kulcsról. Üdv.
Bemész steambe, könyvtár/library, kikeresed a játékot, rákattintasz és jobb oldalt lesz olyan, hogy cd kulcs/cd key arra kattintasz ott fel fog hozni egy 3. féle kódot. Azt kell beírnod uplay-ben és jó lesz.
Tök ugyanezt írta ki nekem amikor a játék dobozában lévõ kódot írtam be. Az nem lesz neked jó!
Nem az, ami a dobozra van vagy a kiskönyvre ragasztva.
Nekem is így volt a mai napig, de ma amikor elakartam indítani a rocksmith 2014-et a steam tovább enged az uplay kidob egy rocksmith 2014 "product activation" ablakot ami eddig nem volt és kéri a cd kulcsot, de hiába írom be nem fogadja el.
Lehet valahol Magyar nyelven reklamálni?
Amúgy mai napon meghozta a futár a Rocksmith 2014 guitar bundle kiadásomat.
4 órát toltam vele és hát ez nem lesz könnyû. Ami nem nagyon megy az az idõzítés (vagy túl korán pengetek, vagy túl késõn nem tudom pontosan). Na meg néha valamiért nem veszi be a piros húr 3-asát (Low E talán a húrnak a neve vagy valami ilyesmi).
Most lehet hogy a két probléma az én bénaságomból fakad, de azért megkérdezném ti tapasztaltatok-e ilyet?
Ráadásul egy kukot sem tudok angolul, hogy megértsem mi a baja.
Xar ügy.
Jól van nem kell kiröhögni, tudom hogy nem nagy valami, de nekem sikerélmény. Érdekes, hogy ilyenkor már nem is mutatja az ujjrendet, csak a kék alap megy üresen.
De ha beteszed a játékba nem mûködnek, gondolom kell hozzá a tool-is.
Viszont az a rengeteg dlc ami kijött hozzá, az megvásárolható a 2014-hez is és ahhoz nem kell meglenni az elsõ résznek. Cserébe húzós az ár, 3eur/db.
Olvastam róla, hogy az alap Rocksmithes számokat lehet valahogyan importálni az új játékba, viszont ehhez gondolom meg kell hogy vegyem az alapjátékot is?!
Milyen a multi része a játéknak?
Most már úgy néz ki mûködik.
Viszont rájöttem ez után, hogy valószínûleg azért nem érzékelte a real tone kábelt, mert az USB csatlakozó után egy széthúzható csatlakozó van ami kicsit szét csúszott.
Össze nyomtam szikszalaggal betekertem nehezebben jöjjön szét.
Hátha segít valakinek ez az info.
Üdv.