Hónapokkal is csúszhatnak a mozis világpremierek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kisgyerek lent bagatellizálta a korhatárkarikákat meg az értelmüket, mert nem érti a lényegüket. Ha lesz gyereke, akkor meg fogja érteni. Addig mást nem lehet csinálni, mint hülyézni. Õt rohadtul nem érdekli, hogy mi látnak a gyerekek, de próbálja elmagyarázni nekik elõbb azt, hogy miért nincs télapó.
De az, hogy te felesleges és otromba személyeskedéssel nyitsz és zársz jól mutatja, hogy bunkó troll vagy.
Szerintem.
Ezzel az egésszel megint a warezt erõsítik csak. Néhány hónap és kint van a blue ray rip. Az eddig is csökkenõ számú moziba járó közönség még tovább fog csökkenni.
és szerinted a szülõ megnézi elõre hogy milyen besorolású a film, mielõtt a gyereke elmenne rá moziba a barátaival? hát persze...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kit érdekel, hogy egy, két vagy tíz héttel késõbb látom az Avengerst? Ha ennyire szánalmas vagy, hogy neked csak a premier napján mûködik, akkor meg is érdemled.
A 16-os karika meg nem hülyeség, csak nem érted a lényeget. Az a szülõt tájékoztatja, hogy milyen filmrõl van szó. És nem arra van, hogy egy 12 éves ne nézzen meg 16-os karikás filmet, hanem arra, hogy a szülõ tudja, hogy milyen lesz a film, amit nézni akar a gyerek. Mert a szülõ nem biztos hogy filmes oldalakat olvas, hogy tudjon mindenrõl.
Ekkora hülyét.
amúgy meg ki az isten viszi a 10 éves fiát egy keményebb akciófilmre (amit ráadásul nem is adnak mozikban...)
én anno moziban láttam a M:I2-t, és kurvára nem lettem se milliomos terrorista, és nem szórok szét a nagyvárosokban vírusokat...
meg amennyi szar megy a TV-ben, hamarabb látnak ott olyan dolgot a "kicsik"... hülyeség ez a 16-os karika is, semmi értelme sincs, ne mondjátok már hogy egy lassan agyilag érett kölyök 14-15 éves nem nézheti meg, mert szellemi károsodást szenved, pf hagyjuk már... <#falbav>#falbav>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha ilyen egyszerû lenne, ahogy Mórickaként gondolod, akkor a The Devil Inside mindenhol moziba került volna azonnal.
Az egyidejû világpremier azért van, hogy a film rossz híre ne tudja megelõzni a vetítést. Hogy nehogy egy másik országban ezért bukjon a film, mert a média útján megérkezik a hír, hogy mekkorát bukott a film máshol. A kalózkodásról már nem is beszélve.
És egy jó film 10 év múlva is jó film, és 10 év múlva is el lehet adni. ;)
Hülyék paradicsoma. Gondolom, akik hozták ezt a törvényt is a 2. típusú családból valók...Igazából más "kisebbségi" dologban is aktuális ez a film, de ebbe ne menjünk bele.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nem mintha kurvára érdekelne a mozi.. tegnap megnéztem a Sherlock2-õt.. tõk jó volt a homály képet nézni.... akkor inkább itthon a kényelmes kanapé HD-ban igaz csak 120 centin.. de a hang az max azonos vagy inkább jobb..
- Letöltöm ha érdekel
--- Magyar premier elõtt
------ kamerás
------ R5 angol hangal
------ DVD/BR rip, mert még mindig nincs magyar mozikan
--- Magyar premier után
------ orosz kamerás magyar hangal
------ R5 magyar hangal
------ DVD/BR rip (esetleg magyar felirattal/hangal)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy olvasta valamelyikünk is ezt a jogszabályt -engem is beleértve-, tudjuk, hogy mi van a hátterében, hogy fog végrehajtódni, mi a szakma álláspontja errõl?
NEM!!!
Szal azt csináljuk, mint a média meg a politikusok. Minden alap és konkrét infó nélkül hõzöngünk.
Mondjuk én szeretek hõzöngeni, de talán mert nem veszem komolyan.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Öööö, eddig is így volt, csak nem bemutató elõtt legalább 30 nappal, volt fizetõs gyorsított eljárás egyhetes, amit megszüntettek. és most már végleges szinkronnal kell leadni, na és EZ az igazi szopás. Vagy rengeteg film feliratos lesz vagy a szokásosnál is ótvarabb "lezavarjuk egy nap alatt" szinkronnal jön ki.
Regards,
A filmforgalmazók érdeke az egész, mert a magyar piacot lexarják, viszont egy for a kalauzok ellen.
Vagy valami ilyesmi.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Engem nem is a premier napja érdekel, de ha már 1 vagy 2 hónapot késik az sok. Annyit én nem várok arra amit meg akarok nézni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-olyanokat amiket be sem mutatnak itthon
-olyanokat, amik annyira regiek, hogy sehol sem jatszak oket evtizedek ota
-olyanokat amik erdekelnek es be lehet szerezni oket digitalis formaban
A szinkronrol meg annyit, hogy ha nem ertem a nyelvet, akkor keresek hozza feliratot. Tobbnyire az sem magyar, de legalabb angol szokott lenni. Innentol szamomra az, hogy mozi, max. azt jelenti, hogy randevuhoz jo ha nem jut jobb eszebe az embernek...
Egyebkent nem ertem mi a baj. A vilagpremier utan beadhatjak engedelyeztetni, vagy nekiallhatnak szinkronizalni. Ez legrosszabb esetben 30 nap +3 nap szinkron (a regi 72 oras helyett), tehat legkesobb 33 nappal a film publikussa valasa utan itthon is mehetnek a filmek. Persze ekkora mar mindenki akit erdekelt megnezte otthon, igy a filmforgalmazok valoszinuleg mar nem hozzak be, mert nem eri meg, de legalabb lesz eselye a magyar filmeknek. Akit meg erdekel, az amugy is megnezi otthon a nagykepernyos tv-jen.
Ez az egész korbesorolásos dolog tök felesleges... sõt tovább megyek egyenesen hülyeség. Az NMHH-nál begyöpösödött vén hülyék ülnek, akik értékrendje valahol a 60-as években leragadt. Hát látható az eredménye... Az, hogy késnek a filmek egy dolog, de sokszor eléggé megvágva kerülnek bemutatásra, különösen gyakori ez a tv sorozatoknál.
Egyetlen pozitívumot viszont remélek ettõl a törvénytõl, a szinkron késni fog, így a mozik remélhetõleg, amint tudják adják a filmeket felirattal, csak, hogy minél elõbb legyen vetítve. Így talán olyan filmeket is leadnak angolul, amiket amúgy nem lehetne megnézni úgy. Én pedig a szinkronos filmekért egy fillért nem adok ki, mert az eredeti szöveg ismerete nélkül is csak fogom a fejem a szörnyû fordításon, de ha nem azon akkor a szörnyû hangsúlyokon és beleélésen.
Mi az a "Spét"? (google szerint a friss borok késleltetett eladása :D )
LOL
Ez is csak arra jó, hogy fideszes kispuncikat juttassanak pozícióba / filmes támogatáshoz / ilyesmikhez. Majd szépen ki lehet mutatni, hogy mennyit emelkedett a magyar filmek nézettségének aránya azzal, hogy kevesebben mentek el külföldi filmeket nézni. :D
https://twitter.com/foodlfg
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Ahogy Relxo mondta, bizony ez nagyon az.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
De most õszintén errõl a késleltetés dologról megint csak 1 dolog jut eszembe, nem megfelelõ emberek a nem megfelelõ helyen. De hát mit akarunk ez magyarország gratulálok a bohócoknak akik kitalálták ezt a szánalmas törvényt! Ez nem fail ahogy elõttem írták, hanem EPIC FAIL.
El. Psy. Congroo.
Mellesleg vannak csodálatos oldalak, mint a Demonoid és a Bitsoup amirõl akkor szedem le a BDRIP-et amikor akarom... Szinkron nekem meg nem kell. Az úgy szar ahogy van 2000-tõl felfelé.