55
-
Egerwin #7 Mire itthon megy majd a film a mozikban "premierként", addigra már lesz belőle angol nyelvű dvd. :D
-
Jackal #6 Remélem majd menni fog a n(agy) csodálkozás, hogy mért nem jár senki se a magyar mozikba, de rosszul állnak a magyar mozik ezért kénytelenek még drágábban adni a jegyeket egy olyan filmért, ami már mikor ideér vetítésre, ki is van adva Blu-rayen. Nem az a baj, hogy ilyen agyatlan tötvényt hoznak, hanem az hogy szinte mind ilyen egytől egyig...
Ahogy Relxo mondta, bizony ez nagyon az. -
#5 Hát ez tényleg felháborító de sajnos ahogy szokták mondani: Ez Magyarország! Meg vannak említve a kamerás verziók is amiket egyesek csak azért néznek meg h úgymond hősködjenek h "én már láttam, hehe". Én erre mindig azt szoktam mondani: na ja de milyen minőségben? Mert ezen embereket teljesen hidegen hagyja ha az egész film olyan hatást kelt mintha tv-ből vették volna fel kamerával a hang meg olyan mintha egy vödörbe beszélve rögzítették volna az egészet. Amíg az emberek többsége nem fogja legalább annyira tisztelni a filmeseket hogy legalább megvárja a normális verziót belőle és azt tölti le akkor a helyzet nem fog semmit sem változni a közeljövőben sem(ha már úgyse nézi meg moziban vagy veszi meg akkor szerintem ez a minimum)Én alapból csak a szinkronos DVD és HD minőségű verziókkal foglalkozom... -
Relixo #4 Azért a jobb filmeket én pl szeretem moziban megnézni elsőre. Szinkront utálom én is, 10-ből 1 filmnél van kb. eltalálva normálisan, a félrefordításokról nem is beszélve amit csinálnak sokszor...
De most őszintén erről a késleltetés dologról megint csak 1 dolog jut eszembe, nem megfelelő emberek a nem megfelelő helyen. De hát mit akarunk ez magyarország gratulálok a bohócoknak akik kitalálták ezt a szánalmas törvényt! Ez nem fail ahogy előttem írták, hanem EPIC FAIL. -
finizlik #3 Hidegen hagy, amíg a magyar mozik szarok.
Mellesleg vannak csodálatos oldalak, mint a Demonoid és a Bitsoup amiről akkor szedem le a BDRIP-et amikor akarom... Szinkron nekem meg nem kell. Az úgy szar ahogy van 2000-től felfelé. -
#2 Én bírom Orbánékat, még a hazai besorolással sincs bajom, de ha tényleg 1 (vagy több) hónappal később ér az itthoni mozikba a film, akkor ez FAIL-nak tűnik. -
Tomipapa86 #1 Az idétlen mocskos piszkos k*rva anyátokat. Hát még ezt is elkúrod viktorkám. Ki a bánat fog várni mondjuk egy májusi filmre szeptemberig vagy még tovább, hogy moziban nézhesse?Senki. Ezzel csak a warezt erősítitek. Mire kijön itthon moziban addigra már rég fent lesz dvd minőségben a neten. A bevont plakátok meg no comment.