72
-
Inquisitor #31 Majd ha nem kerül csak a kijelző 20 ropiba gyári beker áron, mg ingyen lesz a proci/memória, akkor mondjuk felébe fog kerülni egy készülék mint most. Akkor SEM lesz 5-6.000. Egyébként szénné avult belsővel most is kapsz okostelefont 10-20K között. -
lenox01 #30 "Reális választ még egyikük sem adott "
Adott már nagyon sok ember nagyon sokat. Csak hát süket embernek hogy magyarázod el a hangszíneket?
A lényeg hogy sok itt az ihomika :) -
#29 Azért túlzás, hogy a marketen az alkalmazások 99,5%-a szemét. Tény, hogy sok a vacak 0-t érő program, de azért mert valaki ezeket szedi le, próbálgatja és nem tetszik neki, nem azt jelenti, hogy nincs más. Lehet látni mennyien szedtél le az alkalmazást, ott van az értékelése, a kommentek a felhasználóktól, képek, videó a programról, miért nem nézi meg az ember mielőtt leszedi, és lefikázza a marketet. Szinte minden iOS-es alkalmazásnak van tökéletes megfelelője marketen is.
Az iOS rendszer jó azoknak a felhasználóknak, akik egyszerűen kezelhető telót akarnak, és kb. hajlandóak minden plusszért fizetni.
Androidos telefonom van, de egy iPod touch-ot használok mellette. Szeretem vele a zenét hallgatni, viszont amióta megvan azóta az agyamra megy, hogy csak iTunes-szal vagy hasonló dolgokkal lehet rá pakolni a zenéket, ha elmész valami ismerőshöz, nem tudja letölteni a készülékről a számaidat, vagy nem tud rátölteni számot gond nélkül. Meg aztán miért fájna nekik, ha normálisan lehetne feltenni a készülékre videókat, pdf-eket meg akármi mást amit csak magammal akarok vinni pendrive-ként használva az eszközt. Jailbreakelve van, jajdejó, már ssh-n keresztül tudok felpakolni rá cuccokat. Valószínűleg aki még életében nem használt számítógépet annak bejön az iOS, viszont normális felhasználásra egyértelműen az android rendszer kényelmesebb és használhatóbb.
Meg az előttem szólóhoz is, igen, szokásos probléma és kritika hogy pl. bluetoothon nem lehet küldeni a fájlokat. Elcsépelt indok, de azért kérem szépen, amióta van telefonba beépítve bluetooth, azóta ez lehetséges az összes készülékkel, mert hát ez az egyik lényege a technológiának. Kivétel ez alól az ios-t futtató készülékek. -
#28 Hagyd erre majd jön a szokásos válasz, hogy nem tudod mp3-at blútúszon átküldeni csak ha dzsélbrékelt az meg csúnya dolog. Reális választ még egyikük sem adott erre a kérdésre, gyanítom most is el fog maradni. -
#27 De amíg nem próbálgatod ki honnan tudod, hogy jó-e az a program? Félre értés ne essék én nem ismerem az android market összes programját, de mástól is hallottam már, hogy nem korrektül megírt programok is vannak fent, azaz nincsenek megfelelően tesztelve, képes hülyeséget csinálni vagy összeomlani. Oszt ez most vagy igaz vagy nem. -
#26 "meg mert kevesebb a warez mert nem ért hozzá a felhasználók többsége."
Ez elég magyarosra sikerült ha nem haragszol... -
hammerjoe #25 Azt azért elfelejtettem írni, hogy mikor a Titaniummal mentek, akkor 164db! alkalmazást ír.........ez gondolom elég beszédes, hogy mennyire használom!
Fölösleges programokat meg nem rakok rá. Minek? -
hammerjoe #24 Nem tisztem senkit sem védeni, így csak a saját tapasztalatomat írhatom le. Érdekes, nálam elég ritkán fogad fekete képernyő!! SGS II-őt használok....Gondolkoztál már a ROM cserén? Hátha az okozza a problémádat!! És ezt most tényleg minden él nélkül írtam!! Persze -mint mindenhol(az apple store-ban is)- vannak értelmetlen szar programok, de nagyon elenyésző. Ha egy GYÁRI kiadású romod van a készüléken(SGS II-őn az XWKI4 az utolsó ilyen), akkor ilyen meglepetések nemigen érnek.
A buherálósokat persze igen, akik nem tudnak várni, és nemhivatalos romokat raknak fel, de már azoknál is egyre kevesebb a gond (ezt is csináltam közel egy évig). Szóval inkább nálad van probléma, és nem 33%-a szar a programoknak!! -
tucky1 #23 Mert nálam ki vannak használva rendesen a telefonok és ez a mondatod rendben is van: "Android-on pedig kb mindent meg lehet csinálni" , de úgy állítod be, mintha IOS-el nem így lenne. Kíváncsi lennék mit nem tudtál azon megoldani? Ha nem 1-bites agyú voltál mint ahogy beállítottad a vásárlókat, akkor meg aztán igazán nem értem mi az, amit nem tudtál véghez vinni azon a rendszeren.
Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy ott 30-ból ha egy alkalmazás elhalt, akkor sokat is mondtam, itt meg szinte minden 3-iknál feketeség aztán bocsánat.... :) Ez így elég szr dolog, mert ezeknél a rendszereknél szerintem az alkalmazások és a behalás nélküli működés volna a lényeg. -
#22 Szerencsére azért messze nem azonos ideig, de használtam eleget az iOS-t, jóval többet is, mint amennyit kellett volna... De hogy jön ez ide? -
Yv@n #21 "Androidnal egyelore sehogysem hivjak"
https://market.android.com/details?id=com.nuance.dragon&feature=search_result&pli=1
Egyelőre US only(nem mintha a Siri-nek bárhol máshol lenne különösebb értelme...ezért is jó mikor magyar fanboyok azon pörögnek, hogy az mekkora egy hozzáadott érték...), de a Nuance készítette(ők csinálták iOs alá a Siri-t), szóval ennél hivatalosabb "siri koppintás" nem is igen lehetne. :) -
#20 Ez fasza kedves cikk író hol olvasta/halotta/látta hogy Wozniak az Irist dicséri... Semmi közé ahhoz az összebarmolt izéhez... Pusztán a már jó ideje elérhető hangfelismerésről van szó (szvsz)... ami alapból benne van az Android rendszerben... -
Ferrer #19 Ez a Wozniak kajak bolond.
Tök jó hogy van hangezérlés az androidon, de attól még a marketben lévő alkalmazások 99,5%-a szemét. Sehol nincsenek az iOS alkalmazásokhoz képest. -
#18 Androidnal egyelore sehogysem hivjak (mamrint meg nincs kozponti dolog) az Irist a Sirirre valaszul par indiai dobta ossze, azaz egy 3rd party alkalmazasrol beszelunk.
#10: az szerintem jo dolog, hogy az apple megnezi az appokat (amazon is ezt teszi, es lattam mar buta hiba miatt visszadobott appot), es igy a kartevoket is jobban lehet szurni, de van par olyan burokratikus marhasag az applenel, amitol az ember falra tudna maszni. Valahol a ketto kozott kellene megtalalni az arany kozeputat. -
sanyicks #17 mert több hülye van iphone-al aki minden szar alkalmazást megvesz, meg mert kevesebb a warez mert nem ért hozzá a felhasználók többsége. -
sanyicks #16 sőőt a bankban milliókat kapsz akár ingyen... -
#15 Persze, volt egy 3G-je. :) -
tucky1 #14 Használtad azonos ideig mind a 2 rendszert? -
#13 Minek kéne leesnie? Az iOS egy korlátozott rendszer 1 bites agyú embereknek, Android-on pedig kb mindent meg lehet csinálni, ezt eddig is mindenki tudta... Hogy ezt egy nagy Apple fejes is kimondta, az kicsit fura lehet, de Woz mindig is nyílt ember volt, aki kimondta a véleményét, akár tetszett másoknak, akár nem... -
tucky1 #12 Ez szerintem is hátrány inkább. Rengeteg idióta program van a marketben, elég nehéz kiszűrni a jó dolgokat. Míg kipróbálom a sok vackot, a telefonom nem győz elnézést kérni a fagyások miatt.. Aztán nem egy utolsó ismeretlen kínai telefonom van..
Egyébként, ha tényleg ennyire körülményes iPhone-ra fejleszteni, akkor mégis miért arra jönnek ki először a legjobb prg-k, amik Androidra csak idővel lesznek elérhetőek, vagy meg sem jelennek.
-
#11 Kicsit ironikusnak gondolom ezt a nyilatkozatot...... nem esik le senkinek? -
endrev #10 Remélem odafigyel erre az Apple, és miért ne figyelne oda..
Más: "Az Android előnye még Wozniak szerint, hogy a fejlesztők könnyebben jelentethetik meg az Android Marketen az alkalmazásaikat." Én ezt nem sorolnám a pozitívumok közé... :) (És így sem olyan súlyosan komplikált..) -
lenox01 #9 Hagyd, ő egy okostelefon gyűlölő mert látja hogy más örömmel használja, de mivel ő nem tudja hogy kell ezért utálja és mindenkit próbál a közelében rávenni arra hogy ne használják. Így ő is okos maradhat :D -
carville #8 1 forintért kapsz Galaxy Minit, az szoftverben már épp elég okos.
A hardvert pedig mindig meg kellett fizetni. -
#7 beteg vagy kisfiam? -
gombabácsi #6 érdeklődnék, hogy eljutottak már ezek az okostelefonok oda hogy 5-6ezer ft-be kerülnek, tehát annyiba, amennyit érnek, vagy még nem? -
hungi #5 éééérted, mer' az egyik a másik ellentéte. Az egyik a jó, a másik a rossz. Ying-yang.
-
Justil #4 Nem annyira követem figyelemmel a mobil dolgokat.
Ez most komoly, hogy ugyanazt a funkciót az applenél siri-nek, az androidnál meg iris-nek hívják?! -
speed2006 #3 Reméljük hogy kicsit változik az Apple. Elmozdúl végre a felhasználók irányába. -
lenox01 #2 "Szereti az iPhone szépségét, de azt szeretné, ha a készülék minden olyan funkciót tudna, mint, amit Androidos okostelefonja."
Ez az egy mondat szépen összefoglalja a cikk tartalmát. :) -
#1 Jah, és személyesen ment el a Google HQ-ra a Galaxy Nexusáért. Epic.