926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
Zozo0122 #606 Már a másodiknál? Na, ez jól hangzik :D Amúgy én játszanék vele, csak a videókártyám ezt a felvetést ellentmondást nem tűrve elutasítja. (DX10.1 maximum) -
Rony94 #605 "kár, hogy nincs kivel ezt kibeszélni"
Oh, ezen változtathatunk. Nem venném zokon ha megvennéd nekem. ;) -
A második bossnál kétszer is. -
Zozo0122 #603 Haltál már meg? :D -
Nyolc óra alatt eddig még nem volt technikai gondom azt leszámitva, hogy néha leesik framerate de ez más játékoknál is elöfordul.
A játék egyébbként baromira addiktiv, kár, hogy nincs kivel ezt kibeszélni...
-
nagyon,hiszen ez a játék is ennyi hogy van 3 ember aki tolja és kész :| tök szar még a dark souls 2 topik pörgött megjelenéskor azóta egyiket se láttam -
Igaz, érdekes, mostanába, mintha tényleg kipurccantak volna a topikok,..
-
Hát igen, mert eredeti játékkal a védelem miatt szívni az igen jó dolog :) -
Egyébként sem pörögne szerintem. Más játékoknál ahol van warez ott is lehalt az egész. Csak a veszekedős, anyázós topicok pörögnek :) -
szegény a magyar gamer:) -
ratgab #596 Nagyon jó lenne sok játéknál ezt látni és kicsit a warezosok szarvát letörni... Néha igen nagy a szájuk. -
-
ratgab #594 Azért azt tegyük már, hogy hozzá, hogy ez a játék első 30 percében történik. És ennél a bossnál elsőre simán el lehet halni. -
Nagyon látszik, hogy nincs warez mert pörög a topik ezerrel...
-
Zozo0122 #592 A második videóban 2:35től nagyon király amit a boss művel :) -
Meg. -
Csak megveted? -
Indítottam egy rugó karit...
A játék szép is meg egyelöre jó is...négy óra alatt crash még nem volt. Egyértelmüen könnyebb mint a DaS de itt fontos megjegyezni, hogy abba sok száz órát tettem tehát csak ahhoz képest, egyébbként biztos nem az akinek ez a fajta játék újdonság.
A lényeg viszont az, hogy igy is találni kihivást a játékban.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.31. 20:11:20 -
A steam áruházban :) -
most miért?xd -
Magáról a játékról többnyire pozitivan nyilatkozik mindenki, csak van egy nagy de a mondatban, és ez a technikai problémákra vonatkozik. -
Evoluti0N #585 Na! Fekete pont mindkettőtöknek! -
hol?xd -
ratgab #583 Nekem is megvan.....Bajom nem sok volt vele eddig sem. -
APA KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIK! -
ratgab #581 Csak nagyfater van. -
Evoluti0N #580 Nem tudom. Steamen néztem néhány jó játék értékelését. Újabb játékokét. Sok helyen van Nagyon pozitív, meg Kimagaslóan pozitív. Szóval ez a "mindenki kivétel nélkül" elégedetlenkedik nem éppen igaz. Inkább akkor elégedetlenkednek, ha okuk van rá. -
-
Rony94 #578 Hány éves vagy? Most komolyan! Hány éves vagy? -
mans #577 Ebbe a játékba van karakterszerkesztő?vagy csak az a 3 nagypapa? -
Mást le retardált gyökerezni is nemes cselekedet. -
Még annyit hozzátennék, hogy undorító és szánalmas ami mostanság megy az online berkekben, mindenki kivétel nélkül elégedetlenkedik, még akkor is, hogy ha egy remek produktumról van szó, mindenki sír mindenki csak azt hajtogatja, hogy ez nem elég, jó ez egy szemét az egy szar, hányni lehetne tőle és sajnos ugyan ezt csináljátok ti is tisztelet a kivételnek, túl könnyű, souls copy, elbaszták, nem éri meg az árát, stb stb :D nagyon ritka az, hogy valaki meg dícsérjen egy játékot anélkül, hogy orrba szájba fröcsögne.... amint találtok egy apró hibát vagy olyan hibát ami igazából nem is negatív dolog egyből megy a kibaszott whine, ez kurva szomorú és most nyilván én leszek a fasz és az idióta, de én legalább kimerem mondani, hogy az internetes társadalom fele retardált gyökér, ismét tisztelet a kivételnek..
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.30. 19:28:43 -
A chaos theoryt juttatja eszembe ami itt megy, ott ha jól emlékszem több mint egy év kellett nekik és addigra már nem volt értelme a dolognak mert már jóárasitva volt a játék... -
nekem is megvan mégse vagyok elégedetlen 3 napja engem szidtok, mert próbálom a pozitív oldalát látni a dolgoknak ahelyett, hogy elkezdenék sírni mint a fürdős kurvák ahogy ti teszitek, kibaszott idegesítő:D .. flame 1..2..3 -
Jah! Akinek meg van az elégedetlen, a huszárok meg védik
-
Zozo0122 #571 Ebben a topicban 3 napja áll a bál :D
-
-
ratgab #569 Szokásos, manapság már megszokott gamer nyűglődés megy itt is... Igazából nem lep meg. -
A többiek sem a warezon nyűglődnek. -
ratgab #567 Nekem aztán nem probléma. Megvettem, engem szórakoztat. Mások nyűglődése meg a legkevésbé se érdekel.