Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mást le retardált gyökerezni is nemes cselekedet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ozzyehh
Még annyit hozzátennék, hogy undorító és szánalmas ami mostanság megy az online berkekben, mindenki kivétel nélkül elégedetlenkedik, még akkor is, hogy ha egy remek produktumról van szó, mindenki sír mindenki csak azt hajtogatja, hogy ez nem elég, jó ez egy szemét az egy szar, hányni lehetne tőle és sajnos ugyan ezt csináljátok ti is tisztelet a kivételnek, túl könnyű, souls copy, elbaszták, nem éri meg az árát, stb stb 😄 nagyon ritka az, hogy valaki meg dícsérjen egy játékot anélkül, hogy orrba szájba fröcsögne.... amint találtok egy apró hibát vagy olyan hibát ami igazából nem is negatív dolog egyből megy a kibaszott whine, ez kurva szomorú és most nyilván én leszek a fasz és az idióta, de én legalább kimerem mondani, hogy az internetes társadalom fele retardált gyökér, ismét tisztelet a kivételnek..
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.30. 19:28:43

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

wedge31
A chaos theoryt juttatja eszembe ami itt megy, ott ha jól emlékszem több mint egy év kellett nekik és addigra már nem volt értelme a dolognak mert már jóárasitva volt a játék...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ozzyehh
nekem is megvan mégse vagyok elégedetlen 3 napja engem szidtok, mert próbálom a pozitív oldalát látni a dolgoknak ahelyett, hogy elkezdenék sírni mint a fürdős kurvák ahogy ti teszitek, kibaszott idegesítő😄 .. flame 1..2..3

Kandurex
Jah! Akinek meg van az elégedetlen, a huszárok meg védik <#banplz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ebben a topicban 3 napja áll a bál 😄

yesname
<#eljen>

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Szokásos, manapság már megszokott gamer nyűglődés megy itt is... Igazából nem lep meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
A többiek sem a warezon nyűglődnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem aztán nem probléma. Megvettem, engem szórakoztat. Mások nyűglődése meg a legkevésbé se érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Igen, az azt jelenti ,hogy nem éri meg jelenleg az árát, ennyi, hogy te megint továbbgondoltad a te problémád.

"8000 FT egy optimalizálatlan, bugos valami, aminek még ki tudja hány patch kell, hogy jó legyen. Ez aztán az évszázad üzlete."

Erre értettem.

Shep
Megint félre beszélsz, egyszer nem írtam, hogy warezoljuk le.

Ingyen ellopni jobban megéri, ebben teljesen igazad van.

Shep
Mondom ,hogy az évszázad üzlete 😄

Shep
Alien Isolation 😄

Shep
Igazad van, nem akciós lesz, hanem 1 dolcsis bundliban 😊

A többi elég szubjektív dolog, de nem optimalizálatlan, távolról sem.

<#eljen>

Ozzyehh
Mondjatok nekem egy olyan játékot az elmúlt 1-2 évből ami nem volt optimizálatlan és nem kellett hozzá day one patch... tényleg érdekel, mert én nem emlékszem ilyenre, olyat ami mindenkinek hasított és pazarul futott 😊és senkinek nem volt egy darab problémája vele és nem voltak bugok, nem volt fps probléma, nem voltak pop up textúrák, nem volt fagyás és nem volt crash

wesker24
Pár hónap múlva ugyis akciós lesz ezt gondold át még 1x ! <#hehe>
Shep
Mondom, majd megvesszük pár hónap múlva valami akciós pakkban, jó lesz az akkor is, addigra legalább a többiek lebétatesztelik nekünk 😊

CalebJoe
Nem akadok fent ezen csak megjegyeztem mert furcsa módon mindent feltörnek hamar, de ez most kifogott rajtuk, na és nem fogok eret vágni mert nem tudom kipróbálni, azért annyira biztos nem nagy szám ezt már a videókból lehetett szűrni, csak a DS style meg a darkos fantasy jellege miatt érdekel ennyi, lehet megéri lehet de lehet hogy nem.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.30. 15:49:43
Shep
Te el vagy tévedve, egyáltalán nem a warez a fő téma, hanem az ,hogy optimalizálatlan, nem elég nehéz ja és, hogy nem DS. 8000 FT egy optimalizálatlan, bugos valami, aminek még ki tudja hány patch kell, hogy jó legyen. Ez aztán az évszázad üzlete.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.30. 15:44:40

Laza
Lehet az átlag PC-s játéknál drágább (11.500), de baromira nem konzol játék áron megy ... aki meg Steamen veszi 50 eur-ért, főleg Mo.-n, az meg is érdemli, hogy kifizesse.

Megjegyzem G2A.com-on 8000Ft.

Ezzel együtt szánalmas és mindent elmond a PC-s játékos társadalomról, hogy nem áll másból ennek a topicnak a nagyobb része, mint a warez sírásból. Még mindig értem én, hogy egyesek letöltögetnek, ingyen játszanak ... tegyék ezt, de továbbra is szépen csendben ... és ha egy játéknak éppen nincs törése, akkor így jártak, ha már így is mindent összeszednek, ne legyünk már fennakadva azon, hogy néha egy játékot nem tudnak feltörni (időben) ... még mindig nem jár alanyi jogon, főleg nem minden ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CalebJoe
Nálam az Evil Within meg a Dead Rising 3 kivételével minden jól futott még a Ryse is, szóval ezért nem kéne általánosítani.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.30. 15:36:50
Fpocok
"Nem a megjelenés után kell optimalizálni"
Valóban. Viszont ha legalább akkor csinálják, azt értékelni kell. sokan már le sem szarják kiadás után.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"szinte minden játéknál ezvan"

Mondjál már még ilyen hülyeségeket, kérlek! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

"Szinte minden játéknál ez van." Nagy fenét van ez. A legtöbb játék erősebb gépeken normálisan fut.
Ozzyehh
védi a tököm őket, abszolút igazatok van, de egyébként nem tudom mit csodálkoztok amikor szinte minden játéknál ezvan😊

Nagyon próbálod védeni a fejlesztőket, de az az igazság hogy most elbaszták. Nem a megjelenés után kell optimalizálni. Ez esetben halasszák el a megjelenést pár hónappal.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ozzyehh
jaj oké... nem osztom az észt 😄 egy tényt közöltem és egy szóval sem mondtam, hogy optimizálatlannak kéne lennie relesekor..., csak vannak bizonyos tényezők mint pl az, hogy nem lehet minden gépre egyszerre optimalizálni, mert minden gép máshogy van felépítve, ez színtiszta logika nem értem miért vagy ennyire offenzív most 😄 és ezért fut néhány gépen rosszabbul vagy esetleg jobban...
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.30. 15:10:08

Myselor
okoskodsz,osztod az észt közben nincs igazad.nem így kéne lennie vannak ilyen játékok is de nem ez a normális hogy majd most optimizálnak
Ozzyehh
nem értem mi a bajod, nem mondtam most semmi olyat rád vagy bárki másra amiért háborognod kéne, vagy igen? erre te belém kötsz 😄
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.30. 15:04:30

CalebJoe
Na ez meg a másik sok pre-orderes befürdött már, sőt vannak olyan gamek is amik még hónapok elteltével még mai is javításra szorulnak mert szarul megy vagy crash-el, persze vagy kussolnak vagy dolgozunk rajta szöveget nyomják a készítők.
Mindezért kemény pénzeket fizettek ki főleg aki valamilyen gyűjtői kiadást vett meg az verheti a fejét a monitorba.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.30. 15:01:45
Shep
Aha, és az a normális ,hogy mindezt a játék kiadása után tesszük meg, értem.

Myselor
te komolyan idejársz osztani az észt.te mindenkinél jobban tudsz mindent.te tuti hogy náluk dolgozol <#gonosz1>
Ozzyehh
nem az, nem olyan egyszerű PC-re optimalizálni, hiszen minden rendszer más, más alkatrészek vannak benne máshogy reagálnak (nem vicc)
nem lehet előre megjósolni, hogy mi hogy fog viselkedni, csak körülbelül lehet belőni..., de ez amióta PC gaming van így volt

Shep
Hát már eleve az is érdekes, hogy most dolgoznak az optimalizáción.

Ozzyehh
csak steamen 50 euró, Gameshop-nál pl olcsóbb

CalebJoe
Ennyit én is tudok nem ma jöttem ki a barlangból, de hogy 50 eurót adjak egy olyan játékért PC-n (konzol áron) amit ki se tudok próbálni és ráadásul egy új cím egy nem túl népszerű cégtől, na ezért kell előtte kipróbálni.
Ozzyehh
😄D

Shep
Ja, látom 😊

Farru Berretes Optimizing the fucking game
Tetszik · Válasz · 5 · 12 órája

Lords of the Fallen We are working on it.
Tetszik · 3 órája

Ozzyehh
biztos, egyébként nagyon pozitívan állnak hozzá, minden kérdésre válaszolnak fészen szinte mindenkinek, pár nap és jön megint egy nagy peccs

Shep
Hát de érdemesebb kivárni, addigra legalább lesz vagy 6 patch.

Ozzyehh
szerintem mindenképpen megérné megvenni, nem csak azért, mert így előbb hozzájuthatsz, de nagyon sok update jött és jön hozzá amit nem biztos, hogy betudsz szerezni virágboltból, ha egyáltalán lesz törés.

Shep
Hát ez ilyen, vagy megveszed most drágán, vagy vársz.

BoneDragon
Akkor vedd meg.

CalebJoe
Basszus de engem most érdekelne, addigra mire lemegy az ára már elszáll az az érzés iránta.<#shakehead>
Shep
Lehet, hogy mire feltörik addigra már pár dolcsiért megvehető lesz.