Lords of the Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eléggé relatív, mi az hogy nehéz. Én csak YT-os végigjátszásba néztem bele, nekem az "ezzel kínozni lehetne" kategóriába esik, ami a nehézséget illeti. Katasztrofális nézni, ahogy a videó elején végtelenül kiegyensúlyozott és nyugodt srác amikor 4-edszer hal meg az utolsó pillanatban az első boss-nál, akkor feláll és fél percre ki kell mennie a képből. Úgy tűnik vannak fakír emberek, de nyilván van az a szűk réteg is, akinek ez egy harmatos habkönnyű esti kikapcsolódás. Ezt elfogadjuk, de akkor próbáljon mindenki toleráns lenni azzal szemben is, akinek ez a játék nehéznek vagy már éppen kihívásnak számít. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.29. 13:48:57
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.29. 13:36:20
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az egész azon megy, hogy azzal védted a játék nehézségének DS-hez viszonyítását, hogy majd sokadszori végigjátszás után lesz olyan nehéz, mint a DS alapból és folyamatosan ezt az égbekiáltó marhaságot üvöltöd. A DS alap nehézségét ennek az alap nehézségéhez mérd, ha erről beszélünk, ne a tizedik NG+-hoz. Miért hiszed azt, hogy a DS emberkék tízszer végig akarják majd játszani. Kihívást akarnak, nem grindelést.
Mondom még egyszer, ha neked ez az élvezet gyere el játszd végig nálam 10x amíg nem lesz olyan nehéz és add át nekem, hogy folytassam és ez a része is elégedettséggel töltsön el attól függetlenül, hogy a játék jó összességében. 😄😄😄
/aki vért akar izzadni , go a Demon's Souls , ami maga a megtestesült gamer pokol./
Ezután fogsz csak gyorsan visszamenekülni a LotF -hoz és örülni hogy casual!
Utoljára szerkesztette: titani, 2014.10.29. 12:56:00
😄 érdekes hogy ennyire megoszlanak a vélemények
De ha tévedek (3 óra van benn csak) és később hozza a nem NG+ DS szintet nem NG+-on akkor jó. Így legyen! De ne kelljen 4x végigvinni, hogy a DS alap szintjét hozza. Akkor megkérlek gyere el hozzám játszd végig és majd én akkor kezdem, amikor már oké lesz. 😉
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.29. 11:28:32
Annyira biztosan állítod, hogy NG+-on lesz nehéz. Nehezebb lesz igen, de nehéz lesz-e? Erősen kétlem. 😄😄😄
Mondják is akik már ott járnak, hogy ez bizony casual NG x+ után is. Szóval marhára nem jön be amivel hadakozol és állítod, hogy állították, hogy majd DS lesz majd NG+-nál. Hát nem. Pont neked való grindelő mesternek, aki a gearért játszik. 😄😄😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.29. 11:23:06
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sose játszottam még ilyen játékkal.
abszolút casualként kérdem: ezt ajánljátok vagy a DS2-t? Melyikben fog kevesebb csalódás érni? Hajlamos vagyok feladni könnyen a szopatós játékokat.
MadWolf#11626
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az elitista DaS fanok meg jobb ha el felejtik ezt a játékot vagy beletörödnek az első perctől kezdve, hogy ez nem a DaS 3...
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.29. 07:13:21
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a játékelemek hasonlítgatása meg megint csak vicces dolog. Ennyi erővel a Souls-okat meg a Severance-ról kopizták. Most komolyan nem tök mindegy hogy honnan lesz összelopkodva ha a recept működik. Lords of the Fallen egy lightosabb, könnyebb hack & slash ennyi. Aki meg Souls nehézséget vár, az vagy menjen vissza soulsozni vagy várja meg a Bloodborne-t.
Kicsit már kezd fárasztó lenni ez az állandó hasonlítgatás. Szar, mert nem Souls játék a Fallen... Na és akkor mi van?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Zozooo : Kajakra nem jutott eszembe 😄, már a 3. felvételt volt, mert előtte szívatott, már egy ideg voltam 😄