Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted érdemes ezzel kezdeni a zsanrát vagy inkább válasszam a DS 2-t? Itt most nem a nehézségére gondolok,hanem az összetettségre. DoDonPachi DaiOuJou-nál úgy se lehet nehezebb 😊
wedge31
Mindjárt pörög a topik ha megy az anyázás...<#idiota>

Kiprobáltam a warrior classt...hát valami brutál imba ugy aztán tényleg csak séta parkban a játék. Dual wieldel azért figyelni kell mit csinálsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Egyébként meg nem mindenki teheti meg, hogy havonta 3-4 játékot is megvegyen 20-30e Ft-ért első naposan ,hogy utána tudja verni a mellét egy szaros fórumon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ezt is megoldották az illetékesek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azért van rajta védelem ,mert ők se biznak cseppet sem a szarjukban.Így legalább aki türelmetlen és jajmostakarom tolni az megveszi.
Aki nem akarja megvenni nem is fogja kb soha.Csak türelmesen kell várni és jönni fog a törés úgyis.

Next PC upgrade: 2022

Shep
De nem ezt magyaráztam, csak megint nem érted, ráadásul senkiről nem tudsz semmit csak magyarázol.

Tiltólista nélkül is tudsz ignorálni csak elhatározás kérdése.

Majd ha az eredeti játékaidat warez verzióban tolod, de ott figyel a steam fiókodon a játék, vagy a hátad mögött a játék dobozos verziója, akkor elfogadom az azért warezolok, mert szopás a DRM érved... Minden más esetben a lopás igazolása...Magyarázom a bizonyítványom. Amúgy meg nem olyan nehéz warez nélkül élni, csak egy kis akaraterő kérdése, hogy kibírod adott játék nélkül és nem kattintasz a letöltés gombra.

Mindenki azt csinál, amit akar, de nekem ne magyarázzon senki a warezolás igazolásáról, mert arra nincs érv! Még mindig nem alanyi jog játszani!

Aztán innentől ignorálhat nyugodtan minden warezos, akinek belegázolok a piciny tolvaj lelkébe a legkevésbé se érdekel. Természetesen akinek inge az vegye magára... Ha te magadra veszed az már nem az én gondom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Öcsém te marhára nem érted miről beszélek. De jó lenne ha működne a tiltólista!

Nekem se volt, de nincs is erős gépem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát igen most is hogy szívnak az eredeti tulajok, a warezosok meg bőszen játszanak probléma nélkül... (Szarkazmus off).

Még mindig gyenge érv a lopás mellett a DRM.

Kandurex
Persze nem is érdemes törésre várni ua. a védelmet használja, mint a Fifa 15, az is már bő hónapja kint van és nincs hozzá törés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nekem, mivel nincs lehetőségem kipróbálni, nincs belőle demó, nem warez, demó. Így a kritikák és videók alapján max. 15-20 dolcsit érhet.

Látom, minőségi játék. <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wesker24
Jah én most tartok a negyedik Boss felé ! 😄
wedge31
Már a negyediken is túl vagyok megvoltak másodjára mindketten.

wesker24
Akkor a harmadik Bossnál többször is fogsz halni ezt garantálom ! XD
wedge31
8k szerintem nem sok, én annyiért vettem...

Shep
Majd az AC unity nem fogja 😊 Amúgy milyen konfig?

Mi számít erős gépnek? 4 éves cfg-t cseréltem le 50k hufért (beszámítás nélkül 70k) és a mostani top játékok hozzák a 30+ fpst 1680*1050be mindent plafonra pakolva. PC még mindig a legolcsóbb platform szerintem ha az ember nem ész nélkül költ fölösleges szarokra.
Amúgy imho pofátlanul túl van árazva a játék.
Shep
Jó de neked erős géped van, ráadásul te csak 1 vagy a sok vásárló közül.

Már a másodiknál? Na, ez jól hangzik 😄 Amúgy én játszanék vele, csak a videókártyám ezt a felvetést ellentmondást nem tűrve elutasítja. (DX10.1 maximum)
"kár, hogy nincs kivel ezt kibeszélni"

Oh, ezen változtathatunk. Nem venném zokon ha megvennéd nekem. 😉

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
A második bossnál kétszer is.

Haltál már meg? 😄
wedge31
Nyolc óra alatt eddig még nem volt technikai gondom azt leszámitva, hogy néha leesik framerate de ez más játékoknál is elöfordul.
A játék egyébbként baromira addiktiv, kár, hogy nincs kivel ezt kibeszélni...<#hehe>

Myselor
nagyon,hiszen ez a játék is ennyi hogy van 3 ember aki tolja és kész :| tök szar még a dark souls 2 topik pörgött megjelenéskor azóta egyiket se láttam
Kandurex
Igaz, érdekes, mostanába, mintha tényleg kipurccantak volna a topikok,..<#shakehead>

Shep
Hát igen, mert eredeti játékkal a védelem miatt szívni az igen jó dolog 😊

Shep
Egyébként sem pörögne szerintem. Más játékoknál ahol van warez ott is lehalt az egész. Csak a veszekedős, anyázós topicok pörögnek 😊

CalebJoe
szegény a magyar gamer😊
Nagyon jó lenne sok játéknál ezt látni és kicsit a warezosok szarvát letörni... Néha igen nagy a szájuk.

Kandurex
<#vigyor5>

Azért azt tegyük már, hogy hozzá, hogy ez a játék első 30 percében történik. És ennél a bossnál elsőre simán el lehet halni.

jarlaxxe
Nagyon látszik, hogy nincs warez mert pörög a topik ezerrel...<#idiota>

A második videóban 2:35től nagyon király amit a boss művel 😊
wedge31
Meg.

jarlaxxe
Csak megveted?

wedge31
Indítottam egy rugó karit...

A játék szép is meg egyelöre jó is...négy óra alatt crash még nem volt. Egyértelmüen könnyebb mint a DaS de itt fontos megjegyezni, hogy abba sok száz órát tettem tehát csak ahhoz képest, egyébbként biztos nem az akinek ez a fajta játék újdonság.
A lényeg viszont az, hogy igy is találni kihivást a játékban.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.31. 20:11:20

Shep
A steam áruházban 😊

Myselor
most miért?xd
wedge31
Magáról a játékról többnyire pozitivan nyilatkozik mindenki, csak van egy nagy de a mondatban, és ez a technikai problémákra vonatkozik.

Na! Fekete pont mindkettőtöknek!
Myselor
hol?xd
Nekem is megvan.....Bajom nem sok volt vele eddig sem.

Fpocok
APA KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak nagyfater van.

Nem tudom. Steamen néztem néhány jó játék értékelését. Újabb játékokét. Sok helyen van Nagyon pozitív, meg Kimagaslóan pozitív. Szóval ez a "mindenki kivétel nélkül" elégedetlenkedik nem éppen igaz. Inkább akkor elégedetlenkednek, ha okuk van rá.
Ozzyehh
<#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Hány éves vagy? Most komolyan! Hány éves vagy?

Ebbe a játékba van karakterszerkesztő?vagy csak az a 3 nagypapa?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W