926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
Már csak annyi bug van benne amennyi bármely másikban. Legalább is a patchek óta, de nálam sem volt alapból olyan észvesztő hiba. -
Rony94 #685 Akkor fele internetező egy hazug ezek szerint. -
Én is tanúsíthatom nálam se volt eddig egy deka Bug sem ! Nálam is simán megy minden frankón ! -
-
Sorry...
-
Még nem találkoztam bugal pedig már játszok vele egy ideje... -
Rony94 #680 Videók alapján tényleg jónak néz ki. Tetszik. De 8000 forintot biztos nem fogok kipengetni egy bug halmazért. Majd egy fél év alatt szépen lemegy az ára és majd 4-5 euróért bezsákolom. -
Kínai oldal nem volt? :) -
Jól fogy a játék és jönn(ek) a dlc(k) is. -
Azért mert azok mind great fegyverek, MerlinW elalélna a gyönyörtöl annyi van belölük és mind jó lassú is... 
Van olyan is amelyiket csak kétkézel lehet használni, egykézel egyáltalán nem akármekkora is az eröd. -
Így a videokat nézve még mindig nagyon jónak tünik a játék.
Ha van százas sebzésü fegyód miért a fele annyi sebzésüt használod? -
Azt akarod, hogy megverjenek? :D -
pikman #674 Jók ezek a videók tehetnél fel többet is. Azért ahogy nézem dual wieldel tényleg van kihivás a játékban. -
Még mindig ugyanazzal a bicskával tolom amit ugy kb hat órával ezelött találtam, mert egyszerüen nem esik jobb...
Greataxe meg greatsword persze minden bokor alatt található / van már 100 sebzésü is /
-
Was #672 Szerintem a stabilitást az növelné, ha a Denuvo-t kivennék belőle. :D -
Én most is 8k-ért vettem, de ezt már írtam egypárszor... 
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.11.04. 20:49:35 -
Was #670 Tudod, annak idején - júliusban- én például meglepődve vettem észre, hogy 7k körül lehet előrendelni, és meg is tettem. Még itt a fórumban is mondtam, hogy milyen olcsó, mert pl. egy AAA-s kategóriájú játék 11-12k körül van.
Na és akkor a múlt héten kiderült, hogy ott ahol én előrendeltem 6999-ért, végül is 12999Ft lett (és adtak volna 1000Ft kedvezményt)
Szóval lemondtam, és most egy kicsit morcos vagyok. Valahogy nagyon elárazták az elején.
Most már inkább kivárok, majd valami akciót lesek, vagy olcsóbb steam kulcsot. -
-
Tudom, hogy itt csak egy-két embert érint de kijött a 1.2 patch... 
Patch 1.2 Notes.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.11.04. 17:01:28 -
A helyszinek lehetnének változatosabbak de még nem értem a végére.
Az ellenfél sokféle van, nehéz pajzsostól a gyors rogue ellenfélig, meg persze van minden féle állat meg beast is. Van egy nagy pók az rendszeresen megszivat a mérgével...
A bossok eddig ötböl három lovagszerü volt. -
Zozo0122 #666 Jónak tűnik, az meg, hogy könnyű már elfogadtam :) Mennyire változatosak a helyszínek? Mennyire különbözőek az ellenfelek? Bossok milyenek? Sokféle van, vagy 90% lovag ?:D Sok a kérdésem, mert egyelőre nem menne a gépemen, gameplayeket meg nem akarok nagyon nézni, túl spoileresek :D -
Végsö verdiktet majd ha végig tolom...
Eddig engem leköt a játék nagyon addiktiv és ami föleg nagy érv mellette, hogy szórakoztat és nem frusztrál. Ami ugye a DaS legnagyobb hibája, hogy az átlag júzer nem bírja cérnával, na ez itt nincs, abszolút élvezhetö a játék.
Persze ha dupla bicskával mész akkor bizonyos helyszineken nem egy sétagalopp a játék de az már mindenkinek a saját döntése, hogy játszik az adott keretek közt. Spelleket például még véletlenül se használok annyira feleslegesek, szvsz. -
Zozo0122 #664 Mesélj, engem érdekel a játék. Valami értékelést halljon a nép, főleg,hogy te letoltad a DS-eket is :) -
4-en 5-en összerakjuk úgy már nem is sok :) -
Family shareben boruljunk össze és akkor beszélhetünk róla :) -
Semmi az nincs, játék az van ... :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.03. 21:38:15 -
Semmi, pedig lenne mit beszélni a játékról. -
pikman #659 Még mindig nincs semmi? -
Na, itt a catacombs részen most cumizok rendesen a rúgóval, szük folyosók, kis szobák váltják egymást, teljesen használhatatlan a gurulásos mozgékony taktika, kénytelen leszek elöveni egy kis pajzsot... -
Na ebben nem tudok segíteni mert még nem próbáltam sorry. -
Abban több a rizikó hogy a dupla account miatt bannolnak... -
És ajánlott létrehozni egy alternatív Steam accountot az ilyen cuccoknak? Van rizikó abban, hogy ezt felteszem? -
Ez végül is egy ár összehasonlító oldal, ahol a legolcsóbbra (persze nem a ruszki mert régiós) rányomsz és megveszed, és igen küldenek egy kulcsot email-ban amit aktiválsz a Steam-ben. -
Ennyiért engem is érdekelne a cucc - steam-en és az itthoni boltokban viccesen túl van árazva :D
Ez az oldal legit?
Illetve érdemes-e az ilyenek miatt létrehozni egy új Steam accountot - esélyes-e, hogy bannolnak, vagy ilyesmi?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.11.03. 09:56:16 -
A warez témát meg a személyeskedést most tessék befejezni, mert mindenkit szabadságra küldök egy hétre... -
Autót lophatok ? Nem mert elkapnak a rendőrők
Boltba lophatok? Nem mert minek szar be van kamerázva és elkapnak a rendőrök
Ha ezek nem lennének mindenki lopna mindent.
Neten "lophatók" ? Igen mert kb mindenki leszarja. Ha nem így lenne már ezer éve lennének szankciók ,de mivel így is mindenki megszedi magát nem látják értelmét.
Még valami egyéb megnyilvánulás szívesen válaszolok bármire amit nem értesz? -
Vajon csak neten nagy a szád vagy otthon is? Ott is ellopsz mindent, ami nincs lebetonozva? Cigány-e vagy? -
Te kurávra nem érted továbbra sem, hogy miről beszélek csak kiszúrtál engem a tömegből, mert nem tetszik, hogy én a hibák felróvása mellett is tudom élvezni a játékokat. Számodra ugyanis ez a dolog teljességgel elképzelhetetlen, és emiatt folyamatosan rugdosódsz a warez zászlót lobogtatva. -
Olyan nincs hogy nincs pénz az nem kifogás ,lásd i2k-t!
Nekem minden gamere lenne pénzem de mivel nem raknak rá védelmet IJ kategória.Meg amúgy is arra fogják,hogy xy nem jön pc-re mert warez van akkor meg olyan mindegy. -
ratgab #647 Én is megválogatom mit veszek ám. Nem játszom mindennel és érdekes módon mégis élek (most a nincs pénzem azért warezolok kártyát húztad elő... van még pár klisé, amit el tudsz lőni).