926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
Igazából valami tanácsra várok :) Nem tudom, mit cseszek el. -
Túlságosan pro vagy egy ilyen kazuár játékhoz :) -
A játék legjobb fist weaponja és a föboss.
SPOILER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 22:26:44 -
Nem tudom, 16-os erőm van, 15-ös endurance-m és a Butcher nevű egykezes baltát használom épp, annak még elfogadható a sebzése. Az agility-m 9-es, de strength alapú fegyókat használok.
És kurvára bedarál mindenki, pedig olyan nagyon nem lehetek béna basszameg, a dark Souls-okat kitoltam többször is.
Rossz felé megyek, vagy mi a franc??? Nem értem. -
Valamit nem jól csinálsz, de nagyon. Persze ha én az alig erővel fel akarok emelni egy súlyosabb fegyvert nem csodálkozom, hogy alig bírja megmozdítani. Agilitys fegyókra gyúrtam és pörög mint a nyúl. Nem tudom mi bajod van. Harcos karakter egyenesen overpowered.
Ha nehezebb cucc kell erőre pakolj és endurance-ra.
Az pedig, hogy a 3x akkora enemy gyorsabban csapkod egy nagyobb fegyóval, mint te nem csoda. :D
Most a vége felé már azt mondom bőven a Dark Souls szintjén van (a kezdeti bug okozta problémák után). Sőt...
A grafika, környezet, karakterek és páncélok kidolgozottsága és animálása elsőosztályú. Le a kalappal. Egyetlen dologban marad alul: a enemyk változatosságában egy picit és talán a hangulat. Az a melankólikus DS hangulat nagyon eltalált. Mondjuk itt a darkosság van meg, de ez nem annyira egyedi.
Elején paráztam, hogy túl könnyű lesz, de az csak az oktató szint volt. Minden boss fight egy élmény.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.08. 19:07:18 -
Jah tényleg a 25 % Off-ot én kaptam mert játszottam a Lords of The Fallen-el ! :D
Amugy én is erről az oldalról vettem a Fallent egyből küldték is a kódot ! -
Én nem látok 25%-ot. 20%-os kupont látok, de nem használható ezen a játékon. Itt egyébként 24€ a limited.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 17:25:54 -
Green Man Gaming-en akcióba a Lords of The Fallen a 25 % Off -al már egész jó árban van ! -
Valamit nagyon rosszul csinálsz de igy látatlanba nem tudom mit...
-
Rony94 #717 Lehet véleményed, nem erről van szó, csak figyelj oda hogyan nyilvánítod ki, mert a Dark Souls-nak például hatalmas kultusza van és meg is van az alapja, tehát hogy neked nem jött be, attól még nem feltétlenül szar vagy "hulladék".
Bocsánatkérés elfogadva!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.08. 13:41:04 -
Zozzancs #716 Elnézést :) kicsit durván fogalmaztam -
Rony94 #715 "mind látványban mind technikai kivitelezésben lekörözi azt a hulladékot:)"
Ezzel szerintem most sok ellenséget szereztél! :) - Dark Souls rajongó -
Mint írtam, már nem nehéz páncélban tolom, hanem könnyebben.
És nem, még a nehézpáncélos lovagok sem voltak ilyen lomhák, mint ez a faszi, sőt.
Mindegy,nem értünk egyet, ennyi -
Zozzancs #713 Harcossal már a 4. boss felé tartok, semmi bajom sincs... szerintem meg pont, hogy realisztikus.. mit szeretnél? 500 kilós páncélban ugrálni mint egy nyúl? :DDD, időzíteni kell ennyi az egész..., személyes véleményem, hogy ez 100x jobb mint a DS, mind látványban mind technikai kivitelezésben lekörözi azt a hulladékot:)
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.08. 12:23:30 -
Hát kérem, véleményem a játékról : Lehetett volna akár, de végül nagyon nagyon nem.
Először is leszogezem, engem NEM zavar, hogy pofátlan Dark Souls nyúlás - kultjátéktól nem szégyen lopni.
Pozitívumok - a grafika szép, tetszik a kicsit warhammeres látványvilág, a karakterek nagyon jól néznek ki.
A zene is jó, hangulatos, a hangokkal sincs baj
Úgy egészében jó az a dark-fantasy feeling ami körbelengi az játékot.
Az irányítás egy az egyben a Dark SOulst nyúlja, tehát már bizonyított, és működik, alapjában jó lenne,
DE!
és itt jönnek a negatívumok:
HIHETETLEN NEHÉZKES a karakter mozgása, a fegyverek pedig pokoli lassúak, nem csak az ultra kategória. Az azért vicc, hogy a lomha, 3x akkora mint én boss gyorsabban csap a baszomnagy buzogányával-kardjával, mint én. A Dark Souls-hoz szokott lelkemnek a fegyverek reach-e nagyon rövid, sokszor megesik, hogy simán elcsapok az ellenfél előtt, de nem találom el (ok, ez egyéni szocproblem)
Mindenesetre az egész harc a fentiek miatt hihetetlen frusztráló, és idegesítő, a karakterem rendszerint mintha lassított felvételként mozogna. Harcos vagyok, de már könnyebb vértre váltottam, hogy kicsit mozgékonyabb legyek, de bocsánat, nem vagyok hajlandó egy kibaszott tőrrel végigjátszani a játékot, ha már egyszer harcos vagyok - lévén, hogy az eddig az egyetlen kezelhető fegyver számomra.
A játék optimalizálatlan, elég erős gépem van, de bármilyen beállítások mellett játszok, zavaró mikrolag lép fel, rendszeresen riccen a kép. Nem szaggat, de elég zavaró.
A történet számomra totál klisés és érdektelen
Az ellenfelek eddig nem túl változatosak - lovag, nagyobb lovag, nyoma sincs a DS kreativitásának
Sajnos ez, így ebben a formában számomra játszhatatlan, és csak felbaszom magam rajta. A Dark souls 1-et 3x vittem végig, a kettőt eddig másfélszer, szóval van tapasztalatom az ilyen játékok terén.
A fő bajom az, hogy a főhős iszonyú lomha, lassúak a fegyverek ( mondom ezt úgy, hogy a DS-ben ultra és sima great fegyverekkel játszottam főleg)
Ez így nálam nagyon hamar kuka lesz sajnos. Pedig van benne kakaó, ezt érzem, de ezzel totál elszabták... :( -
Most vagyok 20 óra játéknál és utána nézve a fórumokon látom, hogy mennyi mindent hagytam ki / föleg fegyókat nem találtam meg / szerencsére mindenhova vissza lehet menni.
-
Evoluti0N #710 Minden DLC mellé kapsz 10 eurót a Steam pénztárcádba. -
Tegnapig azt se tudtuk, hogy lesznek dlc-k. de mivel jól fogy a játék már jobban tervezhetnek elöre.
Itt azért biztos nem jön olyan bejelentés, hogy minden dlc ingyenes lesz...
-
Szerintem ha lenne, már rég mondták volna. -
Neked erösebb géped van...a legújabb nvidia driver van fent. A legújabb patch óta nem nagyon van fps ingadozás nálam.
#704 meglátjuk mennyi lesz de mivel több dlc-röl is beszéltek lehet lesz season pass. -
Rony94 #706 +1 -
Akkor megvárjuk a teljes kiadást és akkor vesszük meg 5 juróért :) -
JÖN AZ ELSŐ DLC!
Árat nem írnak. -
Milyen géped van?
Csak mert nálam, I7 4770, 16 G. ram, és GTX 770 4G mellett mintha ilyen mikro lag lenne, riccenősen megy az egész legtöbbször...
Ha low-ra teszem, akkor is igazából.
Milyen drivert használsz? feltéve, ha NVidiád van. -
Az volt, most itt az egyik arénában nehezebb dolgom van. -
Ez elég lightos bossnak tünik. -
Végre találtam egy jobb bicskát...
-
Global és EU-s az jó. -
15-20 óra. Ha DS szerű játékban kezdő vagy, de kitartó akár a duplája-triplája is lehet. :)
Ha a játék tovább is érdekel egy végigjátszás után nehezebb fokozaton (NG+) akkor még több.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.07. 06:53:09 -
xyz123xyz #697 Értem köszi.
Egyébként mennyi a játékidő lehet már erről valamit tudni ? -
ratgab #696 VPN-ezésért bannolhat a steam, ha észreveszik. Felesleges kockázat pár forint megtakarításért. -
xyz123xyz #695 Global az mehet?
Egyébként mi a gond a RU-val többen mondják hogy az is jó csak vpn-en kell aktiválni.
Én nem vagyok jártas ebben a dologban azért kérdem. -
RU-t NE VEGYÉL -
xyz123xyz #693 köszönöm a segítséget.
Ám látom van itt RU verzió is VPN-en lehet aktiválni,megéri?
Van aki így vette meg ?
Vagy itt mindenki a globalt vette? -
Például G2A.com vagy Kinguin.net. -
xyz123xyz #691 Sziasztok.
Hol lehet a legolcsóbban megvenni digitálisan ? -
Megvolt a eddigi a legjobb boss harcom a guardiannal.
-
A másik fele meg az se tudja miröl beszél...
-
Rony94 #688 Jól van, akkor a bugokkal kapcsolatban tévedtem. :) -
Evoluti0N #687 Nekem úgy tűnik, hogy az indulás volt nehézkes, maradt pár komoly bug és emiatt hirtelen sokan lehúzták, ahogy más játékoknál is szokás.