Lords of the Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van százas sebzésü fegyód miért a fele annyi sebzésüt használod?
Greataxe meg greatsword persze minden bokor alatt található / van már 100 sebzésü is /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.11.04. 20:49:35
Na és akkor a múlt héten kiderült, hogy ott ahol én előrendeltem 6999-ért, végül is 12999Ft lett (és adtak volna 1000Ft kedvezményt)
Szóval lemondtam, és most egy kicsit morcos vagyok. Valahogy nagyon elárazták az elején.
Most már inkább kivárok, majd valami akciót lesek, vagy olcsóbb steam kulcsot.
Patch 1.2 Notes.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.11.04. 17:01:28
Az ellenfél sokféle van, nehéz pajzsostól a gyors rogue ellenfélig, meg persze van minden féle állat meg beast is. Van egy nagy pók az rendszeresen megszivat a mérgével...
A bossok eddig ötböl három lovagszerü volt.
Eddig engem leköt a játék nagyon addiktiv és ami föleg nagy érv mellette, hogy szórakoztat és nem frusztrál. Ami ugye a DaS legnagyobb hibája, hogy az átlag júzer nem bírja cérnával, na ez itt nincs, abszolút élvezhetö a játék.
Persze ha dupla bicskával mész akkor bizonyos helyszineken nem egy sétagalopp a játék de az már mindenkinek a saját döntése, hogy játszik az adott keretek közt. Spelleket például még véletlenül se használok annyira feleslegesek, szvsz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.03. 21:38:15
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez az oldal legit?
Illetve érdemes-e az ilyenek miatt létrehozni egy új Steam accountot - esélyes-e, hogy bannolnak, vagy ilyesmi?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.11.03. 09:56:16
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Boltba lophatok? Nem mert minek szar be van kamerázva és elkapnak a rendőrök
Ha ezek nem lennének mindenki lopna mindent.
Neten "lophatók" ? Igen mert kb mindenki leszarja. Ha nem így lenne már ezer éve lennének szankciók ,de mivel így is mindenki megszedi magát nem látják értelmét.
Még valami egyéb megnyilvánulás szívesen válaszolok bármire amit nem értesz?
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem minden gamere lenne pénzem de mivel nem raknak rá védelmet IJ kategória.Meg amúgy is arra fogják,hogy xy nem jön pc-re mert warez van akkor meg olyan mindegy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szóval a warezzal neki is kedveskedek.
Amelyik cégnek meg nem tetszik védje le a szarját és kussoljon ne sírjanak.
Csak tudnám ha ők már rég beletörödtek ebbe akkor ti mi a szart foglalkoztok vele ki mit és mennyit warezol?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.02. 21:01:12
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.02. 20:51:07
Amúgy hol vetted 8kért? Én mindenhol 10k körül láttam a Steames 50 juros árról ne is beszéljünk....
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy megkérdezem harmadjára is, van ebben coop és pvp srácok? 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintem Te erősen kényszerbeteg vagy, ha mindennel muszáj játszanod. Gyorsan végigvinni, hadd jöjjön a következő ízlelgetés, apró dolgokra való odafigyelés nélkül. Mondjuk az igaz, ha csak a COD, AC és társait kedveled, stratégia, RPG nem a stílusod, akkor nehezebb a helyzet. De még akkor is megoldható, hogy ne kelljen már hetente játékot venni.
A legnagyobb probléma egyébként az, hogy Te erre (warezmatyiságodra) büszke vagy és fennhangon emlegeted úton-útfélen.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.02. 19:27:25