926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • Kandurex
    Így van, építse bele az árba és ne hazudjon a képembe kitalált indokokat!
  • Kandurex
    Ez egy nagyon érdekes helyzet, kíváncsi leszek, hogy a Bloodborne -be, hogyan fogod megoldani
  • yesname #764
    30 óra után vettem észre, hogy van a torokvágás. Ha sikerül nagyon gyorsan a mob mögé kerülni és jó pillanatban megnyomni a támadást akkor elvágja a torkát és azonnal kampec. :)
  • yesname #763
    Ha beleépítik az árba és megtartják inkorrekt az indokot maguknak az nem ugyanaz? Ja nem, így legalább tudod nem hallgatják el, hogy az oldalt is fenntartják és élnek valamiből. Itt ugye nem az oldal árulja a játékokat, hanem felületet biztosítanak hozzá. (Persze attól még árulhat is.)
    De tényleg annak jobban örülnél, ha azt mondanák fizess plusz 300-at mert ebből élünk? Tök ugyanaz... Kifizeted így is, úgy is.
  • wedge31
    Az elején még csak-csak elmegy, de a catacomb részen majdnem elövettem a pajzsot annyira kevés volt a hely.
  • Laza
    Na lássuk milyen lett a gém :)

http://www.twitch.tv/lazahun
  • jarlaxxe
    Ezzel egyetértek...

De azért ritka türelmes ember lehetsz ha dual wieldel toltad végig, mert én egy óra után elövetem szépen a pajzsot mert többnyire nincs hely a guruláshoz a parryt meg általában megcsinálom.
  • Shep
    Te beteg vagy.
  • Kandurex
    Nem a 300 forintról van szó, hanem az indokkal, építsék bele az árba vagy valami csak ne játszák ezt a sóherságot. Olyasmi ez, mint a 4-5 * -os szállodákban a parkolási díj.
  • wedge31
    Szimplán csak béna vagyok hozzá.
  • ratgab
    Így van jól mondod ugyanez (ha most azt mondom 1000 Ft alatt nincsenek összegek, akkor szerintem helyből szúrod magad tökön, úgyhogy ezt inkább ki se mondom csak gondolom...upsz )! Ha már olcsóságnál tartunk akkor warezoljon aki sokallja...az a legolcsóbb....
    Még mindig nem kötelező mindent megvenni. Vegyük azt meg ami tényleg érdekel.

Vagy akkor ott van a másik alternatíva, hogy kiadsz 12 000-et ugyanezért a játékért dobozostul.. Abban nincs felesleges 300 Ft vagy 500....
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.09. 14:56:39
  • Shep
    Pontosan 300 Ft-nyi különbség, ráadásul egy értelmetlen dolog miatt. Ilyen alapon akkor a 8000 és a 8500 is "ugyanaz".
  • ratgab
    8000-ért veszel luxuscikket vagy 8300-ért... Az tényleg nagy különbség..
  • jarlaxxe
    Rexlex és ritmusérzék kell csak hozzá.
  • Shep
    Sok 300 Ft sokra megy, pláne ha még értelme sincsen.
  • wedge31
    A parryt én a DaS-ban is mindig elkúrtam, itt is tízből ha kétszer sikerült, igaz akkor nagy sebzés belöle, tehát megéri csinálni ha valakinek jól megy.
  • ratgab
    Ki se bírod azt a 300 Ft-ot...
  • jarlaxxe
    A parry király lett ha sikerül, jöhet a backstab és annyi a mobnak...tetszik.
  • yesname #748
    Ha úgy is olcsóbbak közt van, miért ne? Egyébként én még nem láttam olyan oldalt ahol ne számítottak volna fel valamit. Az ára a lényeg, nem az hogy mit tartalmaz pluszban.
  • Kandurex
    'Emailes házhozszállítás díj' Most ez komoly? Úristen, erről az oldaról már ezért nem vásárolnék
  • Laza
    Megjött, nekem is a Deluxe verziót aktiválta be, meg van itt még vmi 2 DLC, gondolom a fegyók.

szerk: fegyó csomag meg vmi monk akármi :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.09. 13:49:22
  • ratgab
    Én fizettem és azonnal jött a mail. 0 day vétel volt így.
  • Laza
    Na megvettem itt a Limited-et, olcsóbb is volt, várom a kulcsot. Elég körülményes oldal, ráadásul még az emailes 'házhoz szállításért' felszámolnak majd egy eurót.
  • yesname #743
    Futás és emeld fel a pajzsot. Ahogy a falat is át lehet törni, mint alattam írták. :)
  • jarlaxxe
    Basszus, erre sose gondoltam volna....
  • wedge31
    Az nem bug mert nem ütni kell, emeld fel a pajzsot és fuss neki ugy sikerülni fog.
  • jarlaxxe
    Ez most bug, hogy a kiüthetö falat nem lehet szétverni? mert ütöm már mindenféle modon de nem történik semmi...
    Eddig tetszik a játék rugót inditottam és az első boss meglett mindjárt második nekifutásra.
  • Voltan
    Öhm, pajzsosok fellökése?
    Na, lehet, hogy itt a probléma, hogy kell? :)
  • ratgab
    Én a Gk4a-ról vettem egyébként, de ott most elfogyott (G4ka Fallen)
  • wedge31
    Én a Allkeyshop-ban néztem egy kulcsot, válogass ott és amelyik szimpatikus azt vedd meg csak arra figyelj ne valami vacak ruszki kulcsot vegyél.
  • Laza
    Kulcsos oldalról? Melyiken kitől? Én is megveszem, most lett rá kis időm, még a Dragon Age előtt nyomnám :)
  • wedge31
    Összeségében a játék hozta amit vártam a graf, hang, irányitás mind nagyon jól sikerült. A bossok egy kivételtöl eltekintve jók lettek de alapvetöen könnyüek. A lost brothers és a guardian boss közepesen nehéznek mondható / a lost brotherst egyértelmüen Ornstein & Smough ihlette /
    Kihivást nekem inkább a végjátékban szereplö human ellenfelek okozták, na az tényleg DaS szintü cumi volt, föleg egy ilyen ugri-bugri dual wieldes karival.
    A hangulat és a harcok élvezetesek és talán ez a legfontosabb.
    Ami hiányzik az a többféle alternativ útvonal felfedeznivaló és secret place.
    A helyszinek lehetek volna változatosabbak valamint a játékidö hosszabb.
    Kimondotan negativumot nem igazán tudok mondani talán a kamerakezelést, ami boss harcoknál néha bosszantó tud lenni ha a falnál hirtelen eltünik a karid és csak sejtéseid lehetnek arról, hogy épp fekszik vagy gurul...

Nekiugrottam a NG+-nak...
  • pikman
    Összegzést írhatnál...
  • wesker24
    Nagyon jó döntés volt ! Welcome to the Club !
  • jarlaxxe
    csak megvettem én is...
  • yesname #731
    Ha erő alapút használsz, akkor erő kell természetesen. Nem tudom hányadik pontot osztottad el, de gondolom jól. Akkor nem tudok másra gondolni. Talán nem figyeled meg jól az ellenfeleket? Nem tudsz trükkökről? (Pl. a pajzsosok felöklelése, ami mindenkinél működik.)
    A Dark Soulsok után nekem is fura, hogy ennyire nehéznek találod. Lehet csak kiöregedtél. ;)
  • wedge31
    26h.
  • jarlaxxe
    Mennyi idö alatt végeztél?
  • wedge31
    Látni kéne mit csinálsz mert ez igy elég ködös.
  • MerlinW
    Gondolkodjunk már...