Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Igazából valami tanácsra várok 😊 Nem tudom, mit cseszek el.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Túlságosan pro vagy egy ilyen kazuár játékhoz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
A játék legjobb fist weaponja és a föboss.

SPOILER!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 22:26:44

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
Nem tudom, 16-os erőm van, 15-ös endurance-m és a Butcher nevű egykezes baltát használom épp, annak még elfogadható a sebzése. Az agility-m 9-es, de strength alapú fegyókat használok.

És kurvára bedarál mindenki, pedig olyan nagyon nem lehetek béna basszameg, a dark Souls-okat kitoltam többször is.

Rossz felé megyek, vagy mi a franc??? Nem értem.

yesname
Valamit nem jól csinálsz, de nagyon. Persze ha én az alig erővel fel akarok emelni egy súlyosabb fegyvert nem csodálkozom, hogy alig bírja megmozdítani. Agilitys fegyókra gyúrtam és pörög mint a nyúl. Nem tudom mi bajod van. Harcos karakter egyenesen overpowered.
Ha nehezebb cucc kell erőre pakolj és endurance-ra.
Az pedig, hogy a 3x akkora enemy gyorsabban csapkod egy nagyobb fegyóval, mint te nem csoda. 😄
Most a vége felé már azt mondom bőven a Dark Souls szintjén van (a kezdeti bug okozta problémák után). Sőt...
A grafika, környezet, karakterek és páncélok kidolgozottsága és animálása elsőosztályú. Le a kalappal. Egyetlen dologban marad alul: a enemyk változatosságában egy picit és talán a hangulat. Az a melankólikus DS hangulat nagyon eltalált. Mondjuk itt a darkosság van meg, de ez nem annyira egyedi.
Elején paráztam, hogy túl könnyű lesz, de az csak az oktató szint volt. Minden boss fight egy élmény.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.08. 19:07:18

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wesker24
Jah tényleg a 25 % Off-ot én kaptam mert játszottam a Lords of The Fallen-el ! 😄

Amugy én is erről az oldalról vettem a Fallent egyből küldték is a kódot !
MerlinW
Én nem látok 25%-ot. 20%-os kupont látok, de nem használható ezen a játékon. Itt egyébként 24€ a limited.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 17:25:54

[merlinw.org]

wesker24
Green Man Gaming-en akcióba a Lords of The Fallen a 25 % Off -al már egész jó árban van !
wedge31
Valamit nagyon rosszul csinálsz de igy látatlanba nem tudom mit...<#hehe>

Lehet véleményed, nem erről van szó, csak figyelj oda hogyan nyilvánítod ki, mert a Dark Souls-nak például hatalmas kultusza van és meg is van az alapja, tehát hogy neked nem jött be, attól még nem feltétlenül szar vagy "hulladék".

Bocsánatkérés elfogadva!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.08. 13:41:04

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Elnézést 😊 kicsit durván fogalmaztam

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

"mind látványban mind technikai kivitelezésben lekörözi azt a hulladékot😊"

Ezzel szerintem most sok ellenséget szereztél! 😊 - Dark Souls rajongó

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Mint írtam, már nem nehéz páncélban tolom, hanem könnyebben.

És nem, még a nehézpáncélos lovagok sem voltak ilyen lomhák, mint ez a faszi, sőt.
Mindegy,nem értünk egyet, ennyi

Harcossal már a 4. boss felé tartok, semmi bajom sincs... szerintem meg pont, hogy realisztikus.. mit szeretnél? 500 kilós páncélban ugrálni mint egy nyúl? 😄DD, időzíteni kell ennyi az egész..., személyes véleményem, hogy ez 100x jobb mint a DS, mind látványban mind technikai kivitelezésben lekörözi azt a hulladékot😊
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.08. 12:23:30

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Voltan
Hát kérem, véleményem a játékról : Lehetett volna akár, de végül nagyon nagyon nem.
Először is leszogezem, engem NEM zavar, hogy pofátlan Dark Souls nyúlás - kultjátéktól nem szégyen lopni.

Pozitívumok - a grafika szép, tetszik a kicsit warhammeres látványvilág, a karakterek nagyon jól néznek ki.
A zene is jó, hangulatos, a hangokkal sincs baj
Úgy egészében jó az a dark-fantasy feeling ami körbelengi az játékot.
Az irányítás egy az egyben a Dark SOulst nyúlja, tehát már bizonyított, és működik, alapjában jó lenne,

DE!

és itt jönnek a negatívumok:
HIHETETLEN NEHÉZKES a karakter mozgása, a fegyverek pedig pokoli lassúak, nem csak az ultra kategória. Az azért vicc, hogy a lomha, 3x akkora mint én boss gyorsabban csap a baszomnagy buzogányával-kardjával, mint én. A Dark Souls-hoz szokott lelkemnek a fegyverek reach-e nagyon rövid, sokszor megesik, hogy simán elcsapok az ellenfél előtt, de nem találom el (ok, ez egyéni szocproblem)
Mindenesetre az egész harc a fentiek miatt hihetetlen frusztráló, és idegesítő, a karakterem rendszerint mintha lassított felvételként mozogna. Harcos vagyok, de már könnyebb vértre váltottam, hogy kicsit mozgékonyabb legyek, de bocsánat, nem vagyok hajlandó egy kibaszott tőrrel végigjátszani a játékot, ha már egyszer harcos vagyok - lévén, hogy az eddig az egyetlen kezelhető fegyver számomra.

A játék optimalizálatlan, elég erős gépem van, de bármilyen beállítások mellett játszok, zavaró mikrolag lép fel, rendszeresen riccen a kép. Nem szaggat, de elég zavaró.

A történet számomra totál klisés és érdektelen

Az ellenfelek eddig nem túl változatosak - lovag, nagyobb lovag, nyoma sincs a DS kreativitásának

Sajnos ez, így ebben a formában számomra játszhatatlan, és csak felbaszom magam rajta. A Dark souls 1-et 3x vittem végig, a kettőt eddig másfélszer, szóval van tapasztalatom az ilyen játékok terén.

A fő bajom az, hogy a főhős iszonyú lomha, lassúak a fegyverek ( mondom ezt úgy, hogy a DS-ben ultra és sima great fegyverekkel játszottam főleg)

Ez így nálam nagyon hamar kuka lesz sajnos. Pedig van benne kakaó, ezt érzem, de ezzel totál elszabták... 😞

wedge31
Most vagyok 20 óra játéknál és utána nézve a fórumokon látom, hogy mennyi mindent hagytam ki / föleg fegyókat nem találtam meg / szerencsére mindenhova vissza lehet menni.

Minden DLC mellé kapsz 10 eurót a Steam pénztárcádba.
wedge31
Tegnapig azt se tudtuk, hogy lesznek dlc-k. de mivel jól fogy a játék már jobban tervezhetnek elöre.

Itt azért biztos nem jön olyan bejelentés, hogy minden dlc ingyenes lesz...<#idiota>

Fpocok
Szerintem ha lenne, már rég mondták volna.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Neked erösebb géped van...a legújabb nvidia driver van fent. A legújabb patch óta nem nagyon van fps ingadozás nálam.

#704 meglátjuk mennyi lesz de mivel több dlc-röl is beszéltek lehet lesz season pass.

+1

Shep
Akkor megvárjuk a teljes kiadást és akkor vesszük meg 5 juróért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
JÖN AZ ELSŐ DLC!
Árat nem írnak.

Voltan
Milyen géped van?

Csak mert nálam, I7 4770, 16 G. ram, és GTX 770 4G mellett mintha ilyen mikro lag lenne, riccenősen megy az egész legtöbbször...
Ha low-ra teszem, akkor is igazából.

Milyen drivert használsz? feltéve, ha NVidiád van.

wedge31
Az volt, most itt az egyik arénában nehezebb dolgom van.

jarlaxxe
Ez elég lightos bossnak tünik.

wedge31
Végre találtam egy jobb bicskát...

yesname
Global és EU-s az jó.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
15-20 óra. Ha DS szerű játékban kezdő vagy, de kitartó akár a duplája-triplája is lehet. 😊
Ha a játék tovább is érdekel egy végigjátszás után nehezebb fokozaton (NG+) akkor még több.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.07. 06:53:09

Értem köszi.

Egyébként mennyi a játékidő lehet már erről valamit tudni ?
VPN-ezésért bannolhat a steam, ha észreveszik. Felesleges kockázat pár forint megtakarításért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Global az mehet?

Egyébként mi a gond a RU-val többen mondják hogy az is jó csak vpn-en kell aktiválni.
Én nem vagyok jártas ebben a dologban azért kérdem.
Fpocok
RU-t NE VEGYÉL

köszönöm a segítséget.
Ám látom van itt RU verzió is VPN-en lehet aktiválni,megéri?
Van aki így vette meg ?
Vagy itt mindenki a globalt vette?
yesname
Például G2A.com vagy Kinguin.net.

Sziasztok.
Hol lehet a legolcsóbban megvenni digitálisan ?
wedge31
Megvolt a eddigi a legjobb boss harcom a guardiannal.

jarlaxxe
A másik fele meg az se tudja miröl beszél...<#vigyor3>

Jól van, akkor a bugokkal kapcsolatban tévedtem. 😊

Nekem úgy tűnik, hogy az indulás volt nehézkes, maradt pár komoly bug és emiatt hirtelen sokan lehúzták, ahogy más játékoknál is szokás.
yesname
Már csak annyi bug van benne amennyi bármely másikban. Legalább is a patchek óta, de nálam sem volt alapból olyan észvesztő hiba.

Akkor fele internetező egy hazug ezek szerint.

wesker24
Én is tanúsíthatom nálam se volt eddig egy deka Bug sem ! Nálam is simán megy minden frankón !
MerlinW
<#vigyor>

[merlinw.org]

jarlaxxe
Sorry...<#buck>

wedge31
Még nem találkoztam bugal pedig már játszok vele egy ideje...

Videók alapján tényleg jónak néz ki. Tetszik. De 8000 forintot biztos nem fogok kipengetni egy bug halmazért. Majd egy fél év alatt szépen lemegy az ára és majd 4-5 euróért bezsákolom.

Shep
Kínai oldal nem volt? 😊

wedge31
Azért mert azok mind great fegyverek, MerlinW elalélna a gyönyörtöl annyi van belölük és mind jó lassú is...<#nevetes1>
Van olyan is amelyiket csak kétkézel lehet használni, egykézel egyáltalán nem akármekkora is az eröd.