Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 21:20:50
Forza.
Ma este a két új ingyenes tartalmat fogunk közösen meghajtani a móka kedvévért, az Audi kis méregzsákját Monza legkisebb nyomvonalán tesszük próbára. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! 😉
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5963
KartKraft Beta-t nem lehet valahonnan leszedni? Belenéznék, hogy összehasonlítsam a KRP-val.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.09.06. 10:44:25
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Képzeljétek, unokaöcsémnek nyertünk eBay-en egy Thrustmaster F430-at, senki nem licitált rá, ezért 1EUR-ért a miénk lett (+posta). Lengyelországból jött, csomagolássérült/bontott volt a leírás alapján. Árulnak többet is fix áron. Karcmentes, gyönyörű, új állapotban van. Gyors ki is próbáltam, rá is jöttem miért került vissza "bontott" ként. A felfele váltást nem érzékeli. De ettől eltekintve minden más gomb működik, pedálok jók, kormány ok. Elvileg garanciás, de ezért nem éri meg vissza küldeni. Így is szinte ingyen volt. Egy dologra nem jöttem még rá AC-ban, miért csinálja azt, hogy ha egyenesen mennék, akkor dolgozik az FFB és jobbra-balra aprókat ránt a kormányon. Ha elengedem, akkor egyre durvábban, végül koppig rántja. Nekem korábban G27 volt, most T300, ezeknél ilyet nem tapasztaltam. Ez most a kormány hibája lehet vagy valami beállítás? Próbáltam finomhangolni, de annyira nem értek hozzá. Pozitívum viszont, hogy hiába csak 270 fokos a cucc, ha AC-ban 900-ra állítom, több autónál ennyi kormány elfordulás is bőven elég. Első kormánynak jó lesz neki, csak valami jó setup kellene. Ötleteket, tippeket várok. Köszi!
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
www.smart-bus.hu
Nyilván kicsit rosszabbak a modellek mint a gyári , de elviselhető, vezetni meg nekem bejön ... <#eljen>#eljen>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.05. 17:26:57
(dlc eladások - szerintm így a 6. pakk környékén már sejti Kunos, hogy mennyi megy el 1-1 csomagból 😉 )
Bioshock2 - de nem érzed mennyire abszurd ez? még ekkora difi mellett is azt mondod, jól van ez így? hogy a rajongóra/váráslóra/támogatóra kontent-dzsánkiként kell tekinteni és ki kell szipolyozni, amennyire csak lehet?
Forza.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tizeneve meg lazan lehetett 512/128kbps otthoni net-en logo szerverrel tizen emberrel jatszani, hiba nelkul 2-3 orat folyamatosan.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.05. 09:52:59
Egyedul az AI miatti 99%-os cpu terhelest lattam eddig.
Gondolom a beakadás cpu függő is. De azért nem lehet a cpu a hibás, ha 70-90 fps-em van egyik pillanatban utána meg csatlakozik valaki a játékhoz és beakad egy kis időre.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 15:32:37
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.03. 15:18:53
Vizualis gumideformalodas nincs, leul a felnire ezt joaz 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 12:55:08
Nekem egyébként eszembe sem jutott volna autószimhez összetákolni, az RBR-rel például nem működött, mégis elég jól el voltam nélküle. Még rF1-hez próbáltam ki annó, és úgy maradtam. Tény, hogy nem lenne nélkülözhetetlen, de mivel megszoktam, nekem már anélkül lenne furcsa.
Ha úgy gondolnám, hogy megér nekem sokszázezret a lehető legjobb megoldás, akkor talán három jó nagy monitorra (ja, meg hozzá a legerősebb videókártyára) szavaznék. Amíg a VR felbontása nem elég a műszerek rendes leolvasásához, addig szerintem nem nyerő (repszimhez meg kimondottan használhatatlan).