Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A konzol portokat ugye már új emberek készítik, ezért nem fogja a PC-s verzió kárát látni az elkövetkező konzolos patch-eknek?
Infók: Maserati Levante - Silverstone International - 09.13
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.13. 19:26:04
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A kuplung pedálom kicsit koszos lehet , mert picit remeg , alapon nagyon piciket benyomódik ...emiatt nem enged visszaváltani, mikor pont úgy kapja el, hogy éppen be van nyomva icipicit a kuplung. Megnéztem, ha szándékosan kicsit csúsztatom a kuplungot akkor is megzavarodik a visszaváltás, vagy ilyen, nem tudom nem értek hozzá...
Szóval a lényeg, hogy ez volt a baja .
mondjuk azt sem értem miért nullázta le a pedálút beállításaimat, mikor pl a kuplung az csak középen dolgozott, nem kopptól-koppig .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 20:50:07
a gomb jó, azt néztem, de elég sokszor alig tudok visszaváltani, mintha a motorvédelem bolondult volna meg. ezerszer végigcsinált féktávok, szóval valami tuti történt , egyből feltűnt.
Sokszor olyan későn enged visszaváltani, még gázfröccsöt sem ad szinte az elektronika....
Van, hogy 60-nál tudom visszaváltani a GT3-at hármasba! Onnan alig akar elindulni, az még egyesnek is kevés 😊)
ezmi ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 18:18:46
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerk: izé, REÁLIS áron!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 20:33:14
Forza.
www.smart-bus.hu
tudom, hogy fáj, te akkor vegyél 10 db-ot és told be ide giftként 😛PP
Forza.
Meg ugyis elolvassa mindenki 😉
Meg vannak akik nem írnak csak olvasgatnak, azokat kímélendő, jelzi hogy azt nem kell olvasni
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En csak velemenyeztem es a videot tettem be, kiprobalni nem tudom😊 Sajnos a minimum konfignal +1GHz-cel lassabb a gepem (minusz 2-3 generacio😛), es fele annyi a RAM-om😉 Meg sem probaltam feltenni.
Bar jo lenne, erdekelne a dolog, nem szim, de nem is az a dolga. Hianycikk az ilyen stilusu autoverseny PC-n (laza versebnyes, valtozatos egyeb helyszineken, pontgyujtogetos, auto/palya nyeros/nyitogatos stb. Emiatt tetszett a SRW vagy az ACR is, persze ettol messze voltak es el is halaloztak😊))
eközben pedig itt is szóvá tettem, ne csak kunos ajnározása menjen 7*24 😛
OFF Alex:
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 13:39:52
Forza.
Az FM6 Apex-et nem "mostra" gyartjak, de eleg nagy elore lepes lehet majd PC az ilyen stilusu autoversenyekben. Nem is a kinezet a fontos, hanem a jatekmenet, a szolgaltatasok, a heti event-ek, az elerheto autok vagy palyak, az hogy lekoti az embereket a rendszeres hasznalat es gyujtogetes. Persze meg open beta, messze a vege, de latszik, hogy az MS probalja PC-n is bebetonozni magat, ami nagy elony lehet kesobb, ha 2 platformon tudnak nepszeruek lenni egy programmal.
Persze, az AC 3 platformon tud ott lenni😊))
Mar kezel kormanyt is (<#idiota>#idiota>), a latvany es a vezetesi elmeny meg a "szokasos" lehet. Ha odafigyelnek a PC-s igenyekre, akkor 1-2 ev mulva meg jo is lehet.
6. perctol van Spa , eleg jo.
ha nekem bajom van egy termékkel, szolgáltatással akkor meg oda beszélek ahol változtathatok, ..mittoménazt azt személyes problémánál sem a közösségi oldal üzenőfalára írogatok, hanem fogom és megoldom.
szerk: és nem azért mert ez az egy igaz út, hanem mert így ésszerű
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.08. 22:03:03
Eleinte csak dumáltunk, de a vége felé már, amikor nagyon nem akarod megérteni, hogy nekünk/nekem miért van ez az egész rendben Kunos ár/érték DLC dolgaival, akkor már elgondolkodtat hogy mi is a célod ezzel az egésszel. ..és bizony ha az én bizniszemben csinálnád ezt akkor morcos lennék, nem foglak Kunos-nál bannoltatni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, van éppen elég dolgom, de ja,legyünk elég nagyfiúk már ahhoz hogy ne akarjunk másokat megmenteni attól ami szerintünk nem jó nekik..
kicsit összecseng azzakl mikor valaki az F1 futam után beírja hogy milyen jó hogy mást csinált helyette...aludt, vagy mittomén...döntesz azt kész, mások meg máshogy döntenek.
Megszokásból itt kattintgatom végig az autós oldalakat, azt most nem tudom ,mert a nevére se emlékszem . 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.08. 20:27:12
nyomjál fel kunosnál, majd jól kibannol a forumáról 😄
jézusbakker... ez egy forum, nem az árukereső értékelései között vagyunk, ahol épp hazudok a portékáról... próbáld meg feldolgozni, hogy a negativ vélemény is vélemény - de annál nem több.
biztos lenne értelme egyébként az árakról az eladóval diskurálni, amikor az monopolhelyzetben van - elvégre assettót csak kunosék árulnak 😉 mást nem tudok tenni, csak annyit, hogy mindent akcióban veszek meg... és egyelőre ezt is teszem.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.08. 19:40:58
Forza.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.08. 02:40:15
ha kiszipolyozva érzed magad, akkor ne engedd...ennyire egyszerű. A dolog nem bonyolult, és nem is érdemes bonyolítani ahogy egy egy szöget is felesleges és nem is lehet könnyen bonyolulttá tenni.
annak idején amikor vállalkoztam, ha problémád lett volna az áraimmal, vagy a szolgáltatásom minőségével és személyesen velem beszélted volna meg, vagy olyan helyen ahol ott vagyok, egy esetleges válaszadásra lehetőséget adva sokkal rokonszenvesebb dologként jelik meg az ügyed, mintha a vevőkörömben, és a lehetséges vevőkörömben dolgozol azzal hogy én drágán szolgáltatók, vagy nem megfelelő minőségben.
Ne értékeld túl a szereped, eladó-vevő kapcsolatban állsz, de ennél nem több. Nekünk nem kell megmagyarázni hogy miért vedd meg, neked meg nem kell elmagyarázni hogy miért 'szipolyoz' ki Kunos, ott ahol Kunos pont nem is értesülhet erről.
Nem korrekt.