Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Vagy eleg penz jott ossze az AC-bol, kiszall, es elmegy gitarozni😄
Ezt nem hiszem el. 😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Letöltöttem az új verziót de ma egy körömet se regisztrálta, pedig vagy 4 órát játszottam.
Nálam monzában replaynál néha olyan lassulások vannak,ott ahol közelrõl a földrõl mutatja a tárgyakat és a füvet, hogy ihaj (nem mindegyik kamera nézetben).
Eddig ilyen nem volt egy pályán sem.
De ezt a lassulási anomáliát csak replay funkciónál tapasztaltam és csak monzában igaz a többit most nem néztem.
Még szerencsére hogy vezetés közbe nincs így és használható gyönyörködhetek monzát milyen szépen megcsinálták,persze igazából az is kell hogy full grafon tolja az ember ,de lehet közepesen se sok az eltérés....
Gondolom majd idõvel ezek és még sok más is javítva lesz,messze még a végleges verzió,AI, online, stb stb...
Csak egy tipp volt , amúgy elvileg ilyen kicsiny dolgok nem szabadna hogy megfektessék a videokarit ha rendesen meg van írva a progi.
Igazabol csak tippelgetni lehet, hogy milyen keszultsegi szinten van. Egreszt lehet ilyen szinten, vagyis elegkezdetleges, de lehet hogy egyszeruen nincs beleforditva a programba a lenyegi resz (mert minek, a drag-hoz nem kell😛).
Piszkalta a csoromet, hogy ev vegere legyen AI, lehessen hasznalni rendesen a progit, de igy hogy ki lehetett probalni, annyi pozitivuma van, hogy legalabb latom, hogy valszeg menni fog (fps, attol feltem, mar 2-3 autonal nagyon meg fog halni).
Ez nem jelenti azt, hogy majd 20 autoval lazan elsuhan, mert azt azert nem😊 De ha mar 3-4-gyel megy, nekem mar jo😊 Ugy is a vegerol szoktam indulni, uldozni jobban szeretek😛
Amugy mindig archivalom a progi fobb reszeit, mert ha veletlenul atallna DX11-re, vissza tudjam drotozni ideiglenesen a regi shadereket😊
De tenyleg poen ez a quick race beallitas, egyszeruen lehet beallitani az ellenfeleket. Jo a Singe, es akkor markakupa, vagy ahogy barmelyik autobol barmennyit be lehet pakolni, de a random is poen lehet😉
Jo lesz ez, csak meg van mit rata hegeszteni.
Az jópofa, hogy Te akármilyen autóval mehetsz az Ai ellen.
F599, Lotos 49 és még mi megy? Érdekes, hogy pl. a Fiat 500 nem, pedig arra tippeltem volna látatlanban.
Ha meg Kunos torli az accountom-at, akkor meg igy jartam<#zavart1>#zavart1> Bar ez gyermeteg belenyulas volt, ezert nem kellene😛<#idiota>#idiota>
Bar ha a tores es idojaras belekerul, lehet hogy kenytelen lesz atallni, talan/valszeg gyorsabb a fix DX11 fordito.
Ez a mostani unsupported DX10.0 lehetoseg utolag kerult be, miutan leveleztem (nekem sem indult😛) es tobben panaszkodtak a forumon. Mint kesobb kiderult, az nVidianal visszamenoleg frissitettek a 200-as generaciot, igy anomalia adodott a tamogatottsag leirasabol.
A kesobb megjelent, beleposzintu kartyak frissebb rendszerrel rendelkeztek mint az eredeti verziok (250, 260,285).
A lenyeg, barmikor elofordulhat, hogy tobbet nem indul el😛
A lenyeg, hogy jonak tunik, foleg hogy vezetik (kuzdenek) az autoval, nem droton huzzak oket, es a legfontosabb, hogy 5-6 AI-nal sem halt meg a gepem (persze erezhetoen lassul, de hasznalhato lesz).