Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Középen minden kicsit puha, talán formula egyedül nem az :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Én meg puhának érzem most minden autó ffb-jét. Legalábbis amivel mentem, Z4 GT3, 599, F40.
Alexease
Lent leirtam a valaszt.
lacica
Én megvettem, és elsem indúl,DX 10.1 re hivatkozva.A virágbóltos simán ment.Akkór ,????

lac coo
Olyan oszcillálós kicsit, arra gondoltam, középen semmi aztán beharap tolja másik oldalra.
De majd piszkálják gondolom ...

Alexease
A sulyelosztas es a felfuggesztes geometria miatt annak eredetileg is eleg izmozos volt a kormanya, vagyis elkepzelheto hogy ilyesmi.
lac coo
Az F40-nek egyelõre kicsit rángatós, harapós az FFB.-je, nem ?

Alexease
Nem tudom, a sajatomat meg nem lattam (az autoban ulok:DDD), az AI-n lattam, hogy koszlodik, amikor lement a palyarol.
lac coo
Ezt a koszolódást hogy lehet elõcsalni, mennyit kell mennem a szántásban, hogy látszódjon ? :)

lac coo
THX, így egy AI-val megy rendesen... Elég szépen vezet az ai, nem rángatja fékezget értelmetlenül. Kicsit játszik a gázzal, de ez mindenhol ilyen :)))

Alexease
DX10.1-es kartya kell hozza, a GTX 260 nem az. Ird at ebben a file-ban (d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/dx11.ini): ALLOW_UNSUPPORTED_DX10=1

Nekem sincs DX10.1-es kartyam, igy megy rendesen (Kunos szerint nem, de nekem nincs gondom vele:P)
lacica
Üdv. A GTX 260 kevés neki???Volt virágboltosom, simán ment,megvettem dr.pénzért,el sem indul. DX 10.1-et hiányolja. Vkinek,vmi ötlet??? Megköszönném!!

bigiboi
Most akkor 4.0 vagy 4.1?

Alexease
Mugello vs. Ferrari 599XX AI-val teljesen jo.
De csak 1 AI-val redemes probalkozni, mert ugy nez ki egyelore csak egyet tud rendesen szamolni, a tobbi utban lesz a palyan vagy a palya szelen:P
bardocz
Megéri kipróbálni. Facetracknoir, ezt próbáld ki elõször lehet nálad rendesen mûködik. Ahhoz csak a webkamera kell, és az arcod mozgását figyeli.
Nálam az egér eltünés még mindig nem oldódott meg
Thx, akkor majd ha nagyon unatkozom csinálok egyet és rágumipókozom a fejemre :)
Alexease
Aki meg nem latta, oda adtak az oszes auto tempalate-jet PSD-ben, lehet festegetni (../assettocorsa/dev/).
Alexease
Elegge auto fuggo, megneztem az auto Data file-okban is van AI beallitas, sok autonal hianyos. Vagyis vezetni nem tudjak az autokat:P
De a palyak kozott is hianyosak a file-ok, nehanyhoz meg egyaltalan nincs, vagy csak fapados allitas van.
bardocz
Ebbe nem sokat próbálgattam még, de nagyon jó. 22"-os monitorom van. Mivel a játékban nem ugyan annyit fordul a fejed mint a valóságban így nem fura egyáltalán.
Alexease
Ebben kapcsoljatok ki az AI neveket, mert idegesitok az autok felett: ../Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/name_displayer.ini (IS_ACTIVE=0)
Monza, 458vstatuus 100%, ugy hogy hagyott mint ha trabantba lettem volna XD
a töltési idö nekem lett csak lassu a kis módositás hatására?
Norbi1990
Ferrari 458 képét a menübe miért nem javították? Nem értek rá? :D
Alexease
Kozben kiderult, hogy auto fuggo a dolog. A Formula Abarth (Magione) teljesen jo, utol sem ertem:) Ugy nez ki az F40 meg friss, nem tudja kezelni az AI. De ez jo hir, mert legalabb nem teljesen droton huzza, latszik hogy kuzdenek az autoval, azert nem tudnak korbe menni.
lac coo
Akkor nem értem.. .most néztem, az F40 nálam kb 90 fokkal többet fordul mint az én G27-em ami ugye 900 fok...

Lehet extra verziót kaptam ? :)))

VAlaki játszik ilyen headtracking-el? Csak 3 mnitornál vgy nagy tv-vel jó, vagy ki monitoron is? (elég furának gondolom, hogy jobbra fordulna a fejelm, de a szememnek vissza kell kacsintani a monitorra)
http://www.youtube.com/v/AQ8piCbv0lY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
G27
Alexease
Amugy meglepoen jol megy, alig esik az fps, bar igy, hogy max 2-3 auto indul el, es max 1 auto eli tul az elso kanyart, nem is terheli le a gepet;D
De szepen koszolodnak az autok, igy a tobbieken jol latszik, valoban jo feature, foleg igy, hogy tobbet mennek a palya szelen mint az aszfalton:P
Alexease
Tessek, AC AI extra beta:)

NE nagyon reklamozzatok, mert Kunos gyorsan kiirtja meg ezt a lehetoseget is, Steam-en gyorsan orvosolhato a "problema":)
Meg nem sokat kiserleteztem vele, most ertem haza 1 oraja, talan lesz valami megoldas, hogy normalisan korbemenjenek, vagy legalabb 1db:P

Az eredeti file-ok benne vannak, az online-t kikapcsoltam (az is ment, de nem frissitette a szervert, azt meg piszkalni kell:P)

AC AI
lac coo
1080 fokos a kormányod? :DDDD

Mert nekem 900 és pl az F40 is többet fordul ....

Szabi
ez az Ai a gyorsulási versenyekre készült, nagy kanyargást ne várj tõlük :DD

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
Tanítani nem lehet õket? :D
Alexease
Probalok versneyezni, de meg benaznak:P
Ez valszeg meg temp AI lesz, talan csak egyel fog normalisan menni. 5-6 autobol altalaban 2-3 indul el a startnal, a tobbi ott marad, azoknak akik elindulnak, mar az elso kanyar is problemat jelent;)
A hiba ismét az ön készülékében van....<#wink>
Minden kocsiban pont annyit fordul amennyit kell se többet se kevesebbet,a virtuális kormány is, így az én kormányom pont annyit fordul mint amennyit a virtuális.
Direkt a te kedvedért végig próbáltam õket.
Szerintem teljesen rendbe van ezen része.<#eljen>
majd remélem kiadod nekünk is hogy csináltad ezt, ha ez az amire gondolok ;)
wtf

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Valami olyasmi:)
lac coo
Alig vártad, igaz ...? :DDDD

Ütközés modell még elég érdekes, túl közel nem kell menni a másik autóhoz :))

bardocz
http://www.youtube.com/v/nnrw7GTdwm4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bathurst felmerült annyiszor, hogy berakjam ide érdekességként.
bardocz
Észrevettétek, hogy a GT3-as bmw-n van egy váltás jelzõ, amit soha nem fogsz látni a kormány miatt?
bardocz
Te most jól látom hogy varázsolsz? :DD
Alexease
Meg piszklanom kell, mert az elso kanyarban 5-bol 4-en elmentek a susnyasba:DDD

lac coo
A minicockpit app miatt fagyott ...

lac coo
Nekem a drag race azonnal lefagy amint beérek a célba ...

lac coo
Gondolom azt még nem tudom állítani, hogy a virtuális kormány annyit forogjon mint az enyém ? Zavar, hogy némelyik autóban több mint 900 fok, és pörög mint a fene :)

Tomsteel
Jött egy gyors javítás.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Amugy megvam az elsõ hatalmas hiba :), eltünik az egér néha néha, :((( lol xD
lac coo
Nekem legtöbb játéknál az volt a bajom, hogy "nehéz" megfogni, vagy bármit csinálok nem is ehet beleszólni ... Pedig nem olyan ördöngõs dolog, még jégen sem .:) Most jó idõ van erre ,nyálkás az út, iszonyat jókat csúszok a jó kanyarokba :DDD