Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Pl. ha valaki a 100/200km/h-at nem erte el egy autoval, az valszeg nem sok energiat fektetett a propgramba😊 Vagy a 300km/h-at, alig 40%.
De a tobbin is latszik, hogy a vasarloknak csak a negyede volt kepes tiszta kort menni vagy 10 kort folyamatosan valahol.
Vagy szamukra fontos, de nekunk meg egyertelmu😛
Egyébként a steam szerintem sokat fog dobni a dolgon... ETS2 esetében is nem várt eladásokat hozott. Tegnap még az elsõ 40-ben volt az eladások között az AC, ami ilyen leértékelések közepette azért nem rossz. 😊
www.smart-bus.hu
Amugy modolasra ma mar nem nagyon szamits, a 8 evvel ezelotti rF1/GTR/GTR2/GTL/RACE07 es hasonlo dompinget felejtsd el.
Nincs mibol gyorsan es egyszeruen konvertalni (mas engine-ek vagy egyszeruen regi "szarok"), es elfogytak a modderek (az SRW, SimBin, CARS es AC felemesztette oket fizetos allaskent😛).
Persze biztos lesznek hozza cuccok, nem sok, talan meg jok is. De arra alapozni nem sok ertelme van, aztan kiserletezni az alpha/beta/gamma verziokkal, amit otthon hegesztett fejbol az user. Ugy, hogy kozben Kunosek 5-10EUR-ert majd toljak a minosegi es megbizhato gyari cuccokat.
Jó ez így ahogy van, csak készljön el, engedjék rá a sok moddert a pályákra kocsikra, aztán befuthat egy szép kis race07 és társai karriert. Szerintem Kunoséknak már megvan egy elég jó fizu az eddig eltöltött pár év fejlesztéshez. Ha nem cseszik el, egyikük se fog szûkölködni még pár évig.
A nagy bejelntésre még van egy tippem, ha nem multi vagy ai, akkor elképzelhetõ hogy 1-2 hétig ingyé kipróbálható lesz a mostani mézesmadzagnak.
Persze kisulhet ebbol meg valami jo, de erosen ketlem, hogy elfogadhato idon belul, ebbol osszeall egy olyan program, amibol a vegleges megjelenesekor meghatarozo mennyiseget lehetne eladni. Szep es tartalmas, de ez akkor is kicsit barkacs szimes cucc marad😉
A jelenlegi arazas alapjan (25-35 EUR), ha a palyakat ingyenesnek vesszuk, a vegleges alapjan 1 EUR/auto lesz a vege. Ha az akciokat is beleszamoljuk (az Ukran lehetoseget mar ne😛), akkor meg olcsobb.
Ha az elejen kiadta volna az alap programot 10 EUR-ert, hozza az osszes palyat es mondjuk 4 alap autot, utana 2 hetente csak 1-1 autot darabjat 2 EUR-ert (plusz update/build), valszeg megvettek volna az emberek, es jobban meg is becsulnek a tartalmakat.
Persze a taratalomvasarlas kicsit elremiszto, de ezt a progit nagyreszt csak olyanok veszik, akkik kicsit megszallottak.
Igy aki sporolosabb, annak csalogato a 10 EUR-os alapjatek, es az, hogy csak azt vesz meg, es "olcson", ami biztos kell neki. Hosszutavon, amire amugy is megjelenne a program (valszeg min. 5-6 honap), ugyis elkoltene 20-25 EUR-t😊
Aki meg mindent megvesz, annak meg fel ev alatt belefer a 80 EUR tizensok reszletben😛
Ez a plusz osszeg valszeg fedezne azokat, akik teljesen kimaradtak a tartalomvasarlas miatt.
De ez igy utolag, teljesentokmindegy😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kunos: "NO.. we're done for software releases for this year. I think next update is going to be mid january."
azóta nem találom yt-on a videót. abban is minden fázis benne volt hogyan építették.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De csak 4 auto megy, mint eddig is: Ferrari 458 es 599, Lotus 49 es a Tatuus.
Ha nem is lesz meg hivatalos AI honapokig, remelem azert kozben majd frissitgeti maguknak az autokat, es egyre tobb fog mukodni egyre jobban😄
Én most update után elindítottam, nem mûködött a kormány, csak bõgött a motor, újraindítottam és most teljesen más érzés lett ...De mindegy, mert így sokkal jobb 😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ez is szuper ! 😊
- Fixed rear ARB setup screen for BMW M3 E30 Group A
LAC: - Modified FFB values for F40 (fixes steer oscillation on straight line) 😊
- Fixed hotlap penalties
- Fixed steam interface interaction with mouse hiding
- Fixed Drag Race car moving ahead on restart
- Fixed crash after loading car for players with long nickNames
Igy durvan lekorlatozzak magukat egy kisebb retegre, ez a tobbiek szerencseje (persze a tartalom is "draga", az is korlatozo tenyezo😛).
Kikapcsoltam mindent, de maradt a problém. Marad az ápgréd. Valamikor.
Különben is a pályát kell nézni, nem a fákat... 😊
Amúgy a program ígéretesen alakul. Sokat Iraceingeztem elõtte, de a netkar fizikája mindig is agyonverte. Csak hát ugye az sok mindenre nem volt jó az önfeledt timetrialon kívül... Az IR nagy fegyvere a 24/7 versenyek és a szervezettség, ami mögötte van. Ha a kettõs sikerülne ötvözni valahogy, akkor valami nagyon jó dolog is kisülhetne belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En az elelmosos dolgokra tippelnek, azt meg azok is szeretik bekapcsolgatni, akiknek lassu/regi a gepe, mert szurja a szemuket a pixel😄
Ennel a proginal azert lehet gond vele, mert mig a tobbi (nem tudom milyen programokat hasznalsz) DX9-es vagy arra is optimalizaljak, addig ezt kifejezetten DX11-re gyartotta. Az hogy megy DX10.0-an is, az csak azert van, mert nem hasznalta ki teljesen (szerencsere😛) a DX11-et.
Frissitsd a drivert, es kapcsolj ki MINDEN elsimitast a driverben es a jatekban is.
Van ötletetek, hogy miért nem látom a fák alfáját? Nem átlátszó a szélük, hanem egy szép négyzet van helyettük. Azt írják máshol, hogy gyenge a videókártyám. Nem egy mai darab az biztos, egy 9800GT, de azért ez nem az a fícsör, ami más játékban hol probléma lenne.
Átírtam a dx10 támogatást is, ahogy lejjebb volt róla szó. Levettem a csillogást, meg minden parasztvakítást. Szóval megy a játék faszán, csak ez az egy baj van vele. Nem varez verzió, mielõtt valaki megkérdezné.
Elõre is köszönöm.
"Nulla tenaci invia est via"