Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az jó az AI-ban, hogy az utolsó , gyengébb pilóták sem fél gázzal mennek, és nem hiányzik az autójukból 50 lóerõ...Nem lehet az egyenes közepén szépen körbeautózni ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mit keressek és hol..?mi az az rsr?mondtam,hogy nem vagyok szaki.
Közben magától megjavult az létezik?
Indítom a játékot,elindul,kiválasztom a pályát autót,lefagy,majd feladatkezelõvel kilövöm a játékot,el próbálom indítani de akkor hibaüzenet fogad-hogy a játék már fut!Mi a teendõ-ez most jelentkezett-hogy az 5.3 as frissítést rátettem.Hogyan tudnám ezt orvosolni?Részletesen leírná nekem valaki,mert nem vagyok egy nagy szaki!😊
Köszönöm szépen!
c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/
Ezen belul autonkent a view.ini, DRIVEREYES, masodik szam, a pozitiv az elore (ha jol emlekszem😛).
Nalam mukodott rendesen. Ha fizikalisan 360-ra korlatoztam a kormanyt, es 0.5-re allitottam a SCALE-t, fele annyit fordult csak a kerek.
Az a Speed Sensitivity eleg fake, az a sebessegfuggo kormanyzas😉 MInnel gyorsabban mesz, annal kevesebbet forgat a kormanyon.
Sjanos hiaba hoznanak ki barmennyi kormany konfigot, a szukseges 900-1100 fokos kormanyzasbol nem tudnak fizikalisan neked megfelelo 2-300 fokost gyartani😊
Csak ugy mukodhetne, ha a profiban is benne lenne ez a Scale allitas es/vagy lenne lehetoseg kormanyattetelt allitani, meg ha hivatalosan nem is lehet az autokban.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
SCALE nem vált be, semmi nem történt. 0.4-re állítottam, semmi. 2-re állítottam, semmi. Viszont a "Steering settings"-en belül a Speed sensitivity-t feltoltam 0,00-ról 0,10-re és most jónak tûnik, kb. olyan arányban fordul a játékban a kormány, mint fizikailag.
Az is elképzelhetõ, hogy a teljes verzióban benne lesz 120 féle kormánybeállítás alapból...
Köszönöm a segítségeket.
Úgy is állítottam be, de így problémás.
Azért elkeserítõ egy kicsit, mert ez a kormány - függetlenül attól, hogy régi - még mindig jónak számít, még versenyeken is használják, sokáig top 10-ben is benne volt akkor is, amikor 70-80e forintos kormányok voltak jelen a piacon.
Szerintem valahogy be lehet állítani, majd tesztelem.
Scale-t megnézem, remélem bejön.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mostanában én is csak H-val megyek, de a kollégának nincs kuplungja, mikor pillangózok, akkor kilövöm az automata kuplungot mert valóban elég béna ...
Akkor van gaz, ha annyira leesik a fordulat, hogy hivatalosan lefulladna. De mivel az meg nincs benne megoldva, igy kicsit ott beall a dolog.
Hasznald a SCALE-t, szerintem az a legjobb.
Az elindulas egyelore azert gazos, mert nincs rendes kuplung szimulacio.
Mondanam hogy hasznalj kuplungot, de ahhoz a kormanyhoz szerintem nincs.
Érdekes, hogy a logitech profilban lévõ "Allow game to adjust settings" be-, illetve kikapcsolásakor nem változik semmi a játékban.
Van még egy furcsaság. Induláskor nyögvenyelõsen indul az autó, olyan, mintha 5-ös sebességi fokozatban akarna nekilódulni, aztán 2-3 másodperc múlva felpörög a motor, s elindul a járgány. Ez mitõl lehet?
Igy termeszetesen vagva lesz a kormanyszog nagyresze, de az a versenyzeshez ugy sem kell. Nem akarsz parkolni, visszafordulni vagy hasonlo;D
A lenyeg, ezzel a megoldassal linearis marad a kormanyzas.
Nalam nincs gond, igy nem foglalkoztam vele, de ha jollattam, nincs is lehetoseg profram menubol regebbi kormanyokhoz allitani.
(Most a valos elfordulast rendeli a te negyed annyi lehetosegedhez, azert annyira erzekeny).
Kormanyattetel allitas kellene, de az nincs.
Lehet piszkalni a linearitas es sebessegfuggo kormanyzast is, de azt gondolm szokni kell.
Vagy probald atallitani a konfig file-ban (c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/controllers/savedsetups). Elotte mets egy bealitast, ird at, aztan tolsd vissza.
Korabban a
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kormánybeállításban kérnék segítséget.
Egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van, ami ugyan régi, de még mindig jól mûködik, viszont a játékban az istennek nem tudom úgy beállítani, hogy ne legyen túlkormányzott.
Elindítottam a varázslót, be is állítottam mindent, de rossz vele versenyezni a túlkormányzás miatt. Fizikailag KB. 20 fokot elfordítom a kormányt, a játékban meg már 60 foknál tart.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha bekerülnének innen a GT500-as autók, meg a DTM autói, hú, micsoda versenyeket lehetne futni.