Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.5.3
- Removed penalty system in race special events
- Fixed session over leaderboard
- Fixed session result post session
- Added more slipstream
- AI acts less superhuman after collisions
- Replay memory limit slider increased to 500mb
- Added missing skins for BMW M3 grA
- Modifications on collisions boxes of very low cars.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Shift2-õt végigvittem, s azt gondolom, hogy ez egy komolyabb játék, de az irányítása valamiért kicsit hasonlít rá. Elég sokat állítgattam a Shift2-õt is, mire lehetett vele kormánnyal rendes köröket menni, de a csikorgás és a csúszás elég meghatározó volt az autók nagy részénél, ezért külön meg kellett tanulni vele játszani.
Most a GTR2-õt próbálgatom, de piszok nehéznek bizonyul, és némelyik autónak dupla annyi idõbe kerül lefékeznie, de ez a való életben is így van.
Egy szó, mint száz tetszik az AC, egyáltalán nem szólom le, végre egy igényes játék, várom a teljes verziót.
Ne haragudj, nincs veled semmi bajom, de a hozzászólásod trollkodásért kiált! 😄
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintetek reális az hogy egy radeon7770 1Gb os kártya Q 8400 4 magos 2.77 gigás procival sima monitoron 1280*1024 es felbontással közepes élsimítással effektek nélkül 110-130 fps között hasít a játék, de csak az egyéni körözgetésnél.A tegnapi frissítésben lejött AI kihívásoknál viszont leesik a rajtnál 40 körûlre majd kicsit feljebb megy 55-65 re.Kipróbáltam full élsimítással ugyancsak effektek nélkül is és azzal is nagyjából ezeket az értékeket hozza,amit nem értek.Létezik hogy ekkora különbség legyen az egyéni és a verseny módok között?Ami kicsit furcsa,hogy ha elhagyok mindenkit tehát se elõttem se mögöttem nincs senki,akkor sem megy 65 fps felé,holott mint írtam ha egyedül vagyok megy 110-130 között.A józan paraszti eszem azt mondatná,hogy ilyenkor már nem terheli videokártyát annyira,mondom ezt úgy hogy teljesen laikus vagyok.
Amúgy minden nap benézek és elolvaslak benneteket,mert objektív véleményeket lehet itt olvasni!Ezért is szereztem be ezt a szimet!
A gumitémához hozzászólva:Nekem a frissítés utáni állapot sokkal jobban tetszik!Végre a mc laren-nel körbe lehet értelmesen menni imolában😊
Gumi: simán virgoncabb lett ! Megültetve a GRA-t már tud mindent, ami vigyorgós ...
De tuti rafer egy kis rework, mert elsore valoban kicsit drift-baratra hangoltak;P Max elfekezni lehetett, megcsuszni, megpordulni nem nagyon.
Azt meg az elozo verzional piszkaltam, de csak idealis ivet lehet(ett) vele "felvenni". Ahogy elneztem, a palyaknal meg vannak az alapok, ami auto nem mukodik, az auto AI beallitas/hianyossag lesz.
Féknél szerintem egyértelmû, hogy az ABS miatt ilyen, nem teszteltem, de simán fogadnék rá, hogy a gyári ABS-es autók az ilyenek ...
AI appot nem piszkáltad? 😄D
Minél többet játszom vele, annál jobb köröket tudok menni és a fékkel is csínján bánok és állítottam rajta, hogy finomabban érzékelje, s ne satuzzon, ha egy kicsit is rálépek, mert akkor kipördül és megcsúszik, de az teljes mértékben rendben is van, úgy is kell viselkednie.
Jó lesz ez, remélem izgalmas versenyeket lehet majd menni.
Most ez és a C.A.R.S. csigázott fel, kíváncsi vagyok, hogy a teljes verziójú Assetto, vagy a CARS lesz-e jobb?
Szerintem nincs gond a csuszasokkal, fel kesz a program, de valszeg a sok ABS-szes auto (Race/GTR2/SHIFT-ben nem volt es/vagy az engine nem tudta lekezelni) es a kicsit driftesebb beallitasok miatt ilyen, talan meg jobban is tapadnak oldalra, mint amennyire kellene.
Osszehasonlitaskent iRacing/rF2 ajanlott, hasonlo autoval, beallitason, nezetben, FOV-val, figyelembeveve a sebessegerzetet, es neha kanyar elott ranezve a kilometerorara😊
(Shift2-õt meg végigvittem)
Mindkettõben jobbnak érzem az irányítást és nem csúsznak az autók. Viszont az is lehetséges, hogy az Assetto-ban máshogy kell beállítani a kormányt, vagy a játékban lévõ beállításokon kell változtatni, illetve az is elképzelhetõ, hogy még módosítani fognak a tapadáson, irányíthatóságon, mivel nincs kész a játék.
Azt vártam, hogy akik több infóval rendelkeznek a játékról, mint jómagam és többet tesztelték, azok nem a fizikaórát említik meg, hanem leírják a tapasztalataikat, ami vagy megerõsít abban, hogy valóban csúsznak az autók, vagy tanácsolják a kormánybeállítás megváltoztatását.
www.smart-bus.hu
Gyönyörû grafikája van, de nekem a fékezéssel vannak gondjaim.
Lehet, hogy csak szokatlan, de furán csúszik az autó.
Kicsit Shift 2 beütése van, ami nekem tetszett, de ott is kb. 5 autónak volt jó a féke, a többi csúszott 100 métert, mire megállt.Arról nem is beszélve, hogy a kanyarokban is csúszkálnak az autók 90%-a.
www.smart-bus.hu
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Hosszú lenne elmesélnem hogy miért, de már nincs a helyén. <#smile>#smile>
Elõre is köszönöm.
Pl. ha elehuzodom, ugy hogy minimalisan ossszeerunk, akkor nem veszi el, egyszeruen letol a palyarol.
Vagy ha "rosszkor" huzodom melle kanyarban (nem bevetodom😛), az idealis ivre, akkor sem vesz figyelembe, o is odahuzza😛 Ez mondjuk lehet holtter-szimulacio is😄
Vagy ha korabban fekezek (pl. Monza celegyenes vege, nem satu, csak hosszabb fekut), azzal sem foglalkoznak, ugyanott akarnak fekezni, ahol korabban, vagyis lazan letarolnak😛
A lenyeg hogy van, hasznalhato, majd farigcsal rajta (valszeg sokminden kesz van, csak nincs bekapcsolva, fokozatosan fuzi hozza).
Ha igy halad a verzio szamozas, akor meg van 3 honapja az 1.0-ig. Addig boven lehet belole egy kellemesen hasznalhato cucc, utana majd patch-eli.
Picit a fékkel van bajom, most, hogy piszkálták a gumit, sok autónál rettenetesen fura érzés, semmit nem érzek belõle csak hallom, hogy visítva blokkol ....
De nem is erdemes (igazsagos) hasonlitgatni, Kunosnak az elso, es ahhoz kepest teljesen jo.
Ha mar csak egy ilyen szintu lenne az iR-ben, hatalmas kiralysag lenne😛
Bar ott a Watch/Ghost/Hosted reszt hasznalom "AI-nak", igaz hogy ellenem nem vedekeznek es tamadnak, de legalabb igazi ellenfelek, tuti emberek vezetik😄DD Fun-nak teljesen jo😊
Eddig is tetszett a progi es pl. ez az auto, de viszonylag "gyorsan" meguntam (ha egyedul akarok autokzani, akkor inkabb iR). De igy AI-val uj ertelmet nyert a dolog;P
Es lazan viszi a fix 60fps-t, kiveve a celegyenesben, de ott sem megy 50fps ala. Egy normalis gepen teljesen tuti lehet.
De legalabb az iR-ben mar evek ota kulon-kulon szamoltatjak a gumikat, gumifalat, szalagkorlatot es betonfalat.
Az AC-ben majd az "ingyenes" ODE lesz (PhysX helyett) az utkozesre, toresre es kornyezeti fizikara.
Az iR-hez sajat embert vettek fel, "sajat" rendszert irnak hozza.
Az utmenti bojakat mar lehet lokdosni, es eleg korrektul mozognak. Nem befoglalo-kocka alapjan pattognak ossze-vissza, hanem eleg jol utkoznek az autoval, egymassal es a palyaval, teljesen jol gurulnak, csusznak.
A CARS-ban is PhysX lesz, vagyis a vegere meg jo is lehet.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
opponents engine volume tuned
fixed Golden Glory achievements
fixed replay race loading
szerintem