Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ez remélem új dolog, mert tavaly én még mintha alms futamot néztem volna 😄DD Ez érdekes sorozat lehet, a Daytona GT-s corvette marha jól néz ki.
Norbi1990
ALMS már nincs. United Sports Car Championship (ALMS és a GrandAm-et összevonták) van. GT kategóriába vannak a Le Mans GT autók és Daytona GT autók (ezek lehetnének a GT2õk?)
bardocz
Azt látom hogy ALMS-ben vannak GT2-es autók.
Norbi1990
Hivatalosan nincs vele bajnokság, mert nem volt elég nevezõ.
FIA GT wiki
bardocz
Picit keresgéltem, de nem találom. GT2-es autókat hol használnak manapság? GT3-nak ott van az a blancplain vagy milyen, azt megtaláltam. De így konkrétan GT2-es bajnokságot csak olyat, aminek 2009-ben vége lett.
alma2
Marmint replay file-t, amit a jatekban tudok megnezni.

szerintem

alma2
Szerintem ezt is erdemes nezni, a jelek szerint nem vonza a csalokat meg a jatek.
A top10-ben benne lennetek.
idok

Valaki feltoltene egy replay-t 2:04 koruli idorol?
Koszi.

szerintem

b-type
Nálam:
(tegnap)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Köszi szépen!Akkor úgy látom,hogy nem csak nekem nem megy.Ezek szerint van még a pályában egy kis idõ.Nagyon szép idõ a 2:03 közepe!Grat hozzá!még rágyúrok hátha összejön.Habár ahogy osztja a plusz másodperceket,kétlem😊
Unbaised
Én 2 03 közepét megyek, és úgy se sikerült még, bár nagyon közel voltam hozzá múltkor... én rég nem vágom ezt a time trialt, hogyan adogatja, számolja a pontokat, idõket, és még senki se tudott értelmes választ adni.
Azt se vágom, hogy lehet 8-9 körnél töbett menni time trialban...

lac coo
Igen azt csinaltam, bar nalam nem volt egyszeru, mert en barmoptam valamit valamikor el a skinben. 😊))) Nem is emlekeztem ra.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Van a steamben valami, ami leellenõrzi a játékot, és a hiányzó dolgokat felrakja, szóval nem kell újrarakni, futtassátok le.
lacica
Nekem is csak a sötét szûrke szín van!!

bardocz
Lotus Elise ellen rakjatok be mindegyik lotusból 3-at ellenfélnek, és Mugello, marha jó. Semmi zúzást nem tapasztaltam, és a slick gumi miatt érdekes az elsõ pár kör, egyenesben semmi esély sincsen.
bardocz
Nekem is megy. Nincs valami szomszéd, aki kilopta volna az alumíniumot?<#idiota>
lac coo
Hat szerintem nincs mas festesem ahhoz az autohoz....

Alexease
Valoszinuleg majd ha kesz lesz😉 Meg minimum 2 honap az 1.0-as verzioig. Addig reszletekben kerulnek be funkciok: most kapott utkozes modellt, ezt most tesztelik (teszteljuk😛), aztan lesz tores, online, karrier (sorrendet nem ismerni).
Alexease
Mas festessel sem megy (tudom, hulye kerdes)?😛
Sziasztok!
Eyg gyors kérdésem lenne:Valakinek sikerült már goldra megcsinálni az Austrian bow kihívást?
Kicsit idegesít hogy nem sikerül pedig konstans 2:04 közepe,vége-2:05- eleje idõket megyek,és simán beérek az 4.-5. köröknél a kapukon,de nem hogy plusz egy két tizedet adna jutalmul,hanem levon két három tizedet.A célnál meg pont ezek a tizedek hiányoznak amiket levonogat érthetetlenül.A legjobb köröm ebben a kihívásban 2:04,585.Nem értem!
Sziasztok

Arra van valami információ,hogy a törès mikor lesz aktív a játèkban.?
Mert speciál engem nagyon zavar,hogy nincs.
Ha valaki tudja akkor elõre is köszönöm.
lac coo
Nálam lefagy, el sem indul ha a Scura-t választom .

lacica
Nálam,hibátlanul mûködik H-váltóval!!

lac coo
A Lotus Scura csak nálam nem mûködik ? Valami aluminium materialt hiányol ....

lac coo
Nalam is kb felutig tart a kuplung.

bardocz
Nekem a kuplung úgy van belõve, hogy olyan 1-2 centit érzékel max, be se kell nyomni tövig. Ez olyan csalás, hogy csak félig az, mert amúgy mindent használok szépen.
lac coo
Igy valahogy en is, de neha kicsit be fullad, allitani ken a pedaluton, de menetkozben meg jo, mar megszoktam.

bardocz
Áh, azt csak mint kiderült Magione-ben bírja el a gépem rendesen sajnos.

Laccoo, te hogyan rajtolsz? Én berakom egyesbe, motort max fordulatszámnál tartom úgy, hogy ne szabályozzon le, aztán rajtnál leugrok a kuplungról meg padlógáz.
lac coo
A kis piros nyilacskákat ki lehet valahogy kapcsolni ?
( Meg a sok kis fehér nyulat..ott szaladgálnak a pályán...)

lac coo
Akkor nem tudom, én alig érek be egyet- kettõt ....Benzin alap 30 liter, slick gumi .
De legalább itt jól mennek, alig cikáznak, lökdösõdnek, és én szeretem is ezt az autót ezzel az S2 cuccal .

Talán próbáld meg max ellenféllel minden pályán,akkor biztos nem lesz annyira"uncsi" Monza 25AI+te.......<#wink>
bardocz
Áh, itt is gyenge a rajtja, pedig 100%-ra van állítva. Ha lesz valamim amivel fel tudom venni akkor felveszem, addig is itt az elsõ kör replay fájlja. Utcai gumival mentem direkt, mert a gép sose vált át magától slickre, ami alapra van állítva azt használja. Elsõ kanyar után már második voltam, és fej-fej mellett mentünk egész sokat. Talán itt a leghasználhatóbb, legalábbis amiket próbáltam eddig.
bardocz
Kipróbálom akkor ott is. Slick gumin mégdurvább 😄D
lac coo
S2? Lehet 😊

Én Mugelloban szoktam menni, ott nem lehet, szépen elindulnak ...

bardocz
Mármint a Lotus Elise SC S2? Imolán 9 ellenféllel elsõ kanyarba negyedikként érkeztem.
lac coo
A Lotus Elise S3-ast tuti nem, az elég jól megy . Bár azt ti nem szeretitek 😊

bardocz
599-en kívül melyik az a kocsi, amit nem lehet nevetségesen lerajtolni?
Danecay
Gondolom a RealRoad-ra.

alma2
Itt mire gondolsz, picit kifejthetned.

"Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva."

szerintem

Ki mondta, hogy nincs benne törés? 😄DDDD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Ami jó a pályákban, de az is inkább fizika, hogy érezni a legapróbb huplit is, hogy modelezett -e vagy kamu azt nem tudom, de atom jó, talán elõször van olyan érzésem, hogy nem a levegõben siklik az autó 😄

Alexease
Ezekkel a palyakkal az a gond, szinte minddel amit az AC forumon lattam, hogy a nagyreszet olyanok csinaljak, akiknek eletukben ez az elso palyajuk. Tobben meg MAX-et sem inditottak soha😊
Ami nem gond, mert legalabb lesz valami, de minosegre, reszletessegre, technikara jo ha az rF1 szintet eleri majd a nagyresze.

Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva.

Ami elore lepes, az a fizika reszletessege, amihez palya is kellene. De eppen ez az, amihez nincs forras (Lidar vag Radar). Magan uton nem is nagyon lesz (vagy lelagabbis minimalis). Google Map-bol epitkezni max tajekozodni jo (10m/pixel, europaban 100m/pixel).

A lenyeg, ha lesz publikus DevKit, a jobb fajta rF1/rF2/SHIFT/Codies/CARS palyakbol gyorsan lesz tartalom, amit ugy sem tudnanak esszeru ido alatt osszerakni😉))

A profi/termekeny modderek kioregettek es/vagy meguntak es/vagy mar cegeknek dolgoznak (pl. SimBin, SMS, ISI).
Alexease
Abbol a BNG-bol sose lesz jatek, foleg nem szimulator/versenyprogram. Techdemo, szo szerint, arra jo. Auto es palyaepitos, boklaszos, tores-zuzos cuccnak jo lesz. Nem erdemes "jatekhoz" hassonlitani.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
eddig csak kipróbálni, nézegetni volt jó, autóversenyre, vagy akár csak autózni nulla... Eleve nincs ffb, normális kormány stb ....

Tomsteel
Nagyon nagyon gyerekcipõben jár még a fejlesztése, most fog érkezni hozzá egy komolyabb frissítés napokon belül, óriási dolgokra képes az engine, semmihez sem hasonlítható.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
ez az engine jól néz ki ,de gumifizika nuku, semmire nem jó, 5 perc után felejtõs ...

bardocz
Olyan mintha valami zselébõl lenne 😄D
BeamNg Drive Lotus 49

AC-ból konvertélt modell BemNG fizikával.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Amit leírtam az nem egy leérés.A ktm et gyakorlatilag teljesen felemeltem a hepe-hupás pályára,de persze elfogadom amit írtatok az ütközésmodell elcseszerintésérõl 😊
lac coo
Itt simán át lehet rongyolni a monzai böhöm nagy fekvõrendõrökön is gond nélkül, pedig az már azért beállítaná a futómûvet, akármilyen autó is .😊
Remélem valami ilyesmire törekszik, azért piszkálgatja most a az ütközést, csak még nem olyan amilyennek tervezi ....