Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIA GT wiki
A top10-ben benne lennetek.
idok
Valaki feltoltene egy replay-t 2:04 koruli idorol?
Koszi.
szerintem
(tegnap)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt se vágom, hogy lehet 8-9 körnél töbett menni time trialban...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eyg gyors kérdésem lenne:Valakinek sikerült már goldra megcsinálni az Austrian bow kihívást?
Kicsit idegesít hogy nem sikerül pedig konstans 2:04 közepe,vége-2:05- eleje idõket megyek,és simán beérek az 4.-5. köröknél a kapukon,de nem hogy plusz egy két tizedet adna jutalmul,hanem levon két három tizedet.A célnál meg pont ezek a tizedek hiányoznak amiket levonogat érthetetlenül.A legjobb köröm ebben a kihívásban 2:04,585.Nem értem!
Arra van valami információ,hogy a törès mikor lesz aktív a játèkban.?
Mert speciál engem nagyon zavar,hogy nincs.
Ha valaki tudja akkor elõre is köszönöm.
Laccoo, te hogyan rajtolsz? Én berakom egyesbe, motort max fordulatszámnál tartom úgy, hogy ne szabályozzon le, aztán rajtnál leugrok a kuplungról meg padlógáz.
( Meg a sok kis fehér nyulat..ott szaladgálnak a pályán...)
De legalább itt jól mennek, alig cikáznak, lökdösõdnek, és én szeretem is ezt az autót ezzel az S2 cuccal .
Én Mugelloban szoktam menni, ott nem lehet, szépen elindulnak ...
"Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva."
szerintem
Ki mondta, hogy nincs benne törés? 😄DDDD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ami nem gond, mert legalabb lesz valami, de minosegre, reszletessegre, technikara jo ha az rF1 szintet eleri majd a nagyresze.
Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva.
Ami elore lepes, az a fizika reszletessege, amihez palya is kellene. De eppen ez az, amihez nincs forras (Lidar vag Radar). Magan uton nem is nagyon lesz (vagy lelagabbis minimalis). Google Map-bol epitkezni max tajekozodni jo (10m/pixel, europaban 100m/pixel).
A lenyeg, ha lesz publikus DevKit, a jobb fajta rF1/rF2/SHIFT/Codies/CARS palyakbol gyorsan lesz tartalom, amit ugy sem tudnanak esszeru ido alatt osszerakni😉))
A profi/termekeny modderek kioregettek es/vagy meguntak es/vagy mar cegeknek dolgoznak (pl. SimBin, SMS, ISI).
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Remélem valami ilyesmire törekszik, azért piszkálgatja most a az ütközést, csak még nem olyan amilyennek tervezi ....