Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem .Az még nincs, vagy nem is lesz, nem tudom . 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nektek Logitech G27 kormányon mûködik Assetto alatt a Led-es fordulatszám visszajelzõ ??

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Nem tudom mit javítottak a live hotlapon,de sikerült végre valahára mûködésre bírni,egész nap próbálgattam,most is mindent úgy csináltam mint eddig és MÛKÖDIK!
Sikerült is egy szépet menni:
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=5&car=11&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all
pedobear

<#smile>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

lac coo
Ez a pilóta neve a kocsi felett nem ? Legalább is ez most is nulla ...

Szerk, de megvan, a a proximity indicator, hide=1 a ludas....

Nem kell aggódni, ha majd lesz multi, lesz még pár vásárlás is.
Elég sok warez letöltése lehet a proginak, ha 2 hetente 1-2 napra az update után le lehet õket szedni...
Sokan pufferelik a vásárlást, és várnak.
Ez a játék sosem fog a netkar vonalára lépni, mert eleve nem oda szánták.
lac coo
Thx, megnezem.

Alexease
../Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/name_displayer.ini
IS_ACTIVE=0
lac coo
A kis piros ai jelzo nyilacskakat ki lehet valahogy kapcsolni ? 😊

Szerintem minden ac-s ember menjen a cars topicba és bizonyítsuk be nekik hogy a cars egy sz@r😊
Ja és vegyük még elõ jolly joker témát ps4 vagy x box one ráadásnak hogy végleg szétcsesszünk valamit!JEEEEE
alma2
Lac coo + Screenracer, meg nem sikerult rajonnom, hogy ti regen jartatok es rossz szajizzel valtatok el, vagy ez meg az udvarlasi fazis nalatok. (Hasonlot legutobb a 13 eves unokaocsemtol lattam, amikor udvarolt.)
Egyszer megbeszelhetnetek mar szemelyesen, sokan orulnenek itt neki. A lagzirol viszont majd tolthettek fel kepeket 😊

szerintem

Alexease
Ezt ne itt es foleg ne ilyen stilusban, menjetek a CARS topic-ba. THX!
Gondolom az FVA-t a Ferrari finaszírozta, mert azt a Ferrari megrendelésére csinálták. 😉
Egyébként most 5 euróért meg lehet venni az FVA full pack-ot. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Remélem lesznek rallycross pályák is.
Itt egyáltalán nem fontos, hogy laser-scan legyen.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nem hinnem hogy ehhez szazaval jonnenek majd a modok😉

Az autokkal nem is nagyon kell majd foglalkozni, mar most is van boven, es Kunosek valszeg azt a reszt fogjak/tudjak (csak) "korlatlanul" boviteni.

A palyak macerasak, mivel korrektek szeretnenek lenni mint az iR, igy kotelezo szamukra a scan, ami pedig penz (licensz, utazas, palya/auto/scanner berlet stb.). Aztan osszerakni sem egyszeru, 1 emberuk van ra.

Az autok egyszerubbek, a licenszen kivul szinte "ingyen" van: megkapjak a gyartol/csapattol a muszaki rajzokat es adatokat, aztan modellezgetnek😊 Raadasul versenypalyan van az iroda, nem is kell messzire menni hogy korbe fotozzak, teszteljek, mericskeljek az autokat, vagy egy-egy tesztnapon telemetria adatokat gyujtsenek.
Azt tudja mindenki, hogy van sok "tehetséges modder", de én jobban szeretném, ha licenszelt eredeti, gyártótól kapott adatokból készülnének a jövõben is az autók. Pont ezért sikeres az iR is mert egy bizonyos színvonalból nem engednek.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jó lenne, ha lennének 50-es évek beli versenyautók is majd egyszer.
Pl. Ferrari 275 F1 stb...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Probald teljesen kitorolni az APP-ot mindenestol, es nullarol bemasolni. Talan Python cache vagy valami bekavar.
Alexease
Elvileg a kihelyezett szimekbol (EvoTek, PTR, BRD) van folyamatos bevetel forrasuk mar az nKP ota. Az utobbi 7-8 evet, amig a Ferrarit es az AC-t csinaltak, valszeg azokbol fedeztek.
Amikor kilépsz az AC-ból elõtte ott a stáblista, látszik, hogy nem egyedül csinálja Kunos, de az is látszik, hogy a játék jelenlegi tartalma nem is nagyon kíván meg sokkal nagyobb stábot, tehát annyira nincs túlvállalva a dolog. Másrészrõl senki nem kényszerítette, hogy ezt csinálja ilyen körülmények között. Sõt szerintem még szerencsés is, hogy abból él, ami a hobbija is egyben. Tehát nem kezdem el sajnálni, hogy szegénynek milyen kevés emberrel kell dolgozni. 😊 Ráadásul én ezt nem az elkövetkezendõ pár hónapra mondtam, hanem mondjuk jövõ ilyenkor már látszani fog, hogy mi lesz az AC-ból. Mindenesetre bõven megvan az esélye, hogy megismétli a netkar pályafutását.

Milyen idõmérõ feltöltõ appot ajánlasz?-e helyett ha nem tudom a közeljövõben mûködésre bírni.Amugy lesz a játékban olyasmi lehetõség mint pl a forza-ban(régen ezen hotlapoztam)hogy egybõl feltölti az idõket és meg tudom nézni ki mit ment?
Most ezt zrikálásból mondod vagy tényyleg nem értetted meg, hogy mire utaltam?
Semmi köze nem volt a játék minõségéhez. Az jó lesz, ha kész lesz.
Most nem igazán tetszik, mert fércmunka nagyrészben, másképpen mondva olyan 30%-os készültségü. Én azt mondom, hogy úgy 60-70%-osan kellett volna kiadni legkorábban, mert mire eléri a 100%-ot addigra elmúlik az ujdonság varázsa és azokon kívül már túl sokan nem fogják venni, akik már most megvették. Tehát nem lesz pénz utánpótlás és nem biztos, hogy Kunosék tudják majd finanszírozni a további fejlesztéseket, DLC, Patch, stb.

Szerintem pont a pályákra kellene rágyúrniuk... Autót minden tehetségesebb modder tud csinálni belátható idõn belül, pályát nem annyira. Laser scannelt pályát meg senki. Érdekes az a kérdés is, hogy ha megvan egy autóra a licenszük, már jönne DLC-ben, viszont közben megcsinálja egy modder... Nincs is kedvem hozzá, hogy végigpróbálgassak egy tucat modot, hogy találjak közülük egy jó minõségût.

lac coo
Akkor nem tudom ....régóta kigyomláltam a játékból azt az appot ...

Elvileg megcsináltam,de nem mûködik.Ugyanazt írja ki mérés helyett😛lease update app!
lac coo
Itt az oldal alján letöltöd az újat és kicseréled a régit .

Valaki segítsen legyen szíves!
Tegnap feltettem az rsr live timing appot,ki is próbáltam egy kört ,fel is írta,meg is találtam,ma viszont updatet kér tõlem és addig nem is mér.Hogy tudom az appot updatelni?Sehol nem találok olyan opciót.Köszi!
lac coo
Nem is értem miért pénzügyi szempontból kell ezt megközelíteni !? 😊)
Akkor a Codemasters Dirt volna a világ legjobb játéka .....

Szabi
azért azt ne felejtsd el, hogy nem 500 alkalmazottat kell kifizetni mint a nagy játékoknál 😉

a szeptemberi DLC már bejelentve, de nagyon meglepõdnék ha március vége és szeptember között nem történne semmi 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo

Hát ha van más bevételi forrásuk is ezen kívül, akkor lehet, hogy annak a nyereségébõl folyatnak ebbe és érdemesnek tartják majd hosszabb távon bõvíteni az AC tartalmát. Én speciel jobban örülnék, ha Kunosék bõvítenék, évrõl-évre, akár DLC-k formájában és nem modokkal bõvülne. 😉

Alexease
Eladas szempontbol szerintem mindegy, maximum plusz-minusz tizenhusz szazalek lehetett volna a kulonbseg. Ez csak PC, es teljesen keszen sem kozeliti majd meg a komolyabb cegek "jatekait", amivel igazi eladasokat lehet produkalni.

Bar a pontos eladasi adatok titkosak, de az oromkodesbol es az innen-onnan csordogalo adatokbol szamomra az jon le, hogy jol teljesitett. Persze nem egy Codies-hez vagy konzolos cimhez kepest (azokhoz nem is lehet hasonlitani), hanem "magahoz", Kunoshoz, az nKP-hez, es valszeg az rF2-hoz kepest is.

Lehet hogy licenszek vannak benne, sok az auto es szepen csillognak, de ez akkor is reteg jatek es az is marad.
Kunos egyedul, ilyen programozassal es ilyen keretrendszerrel, nem tud(na) olyan rendszer es koritest epiteni, amivel valodi tomegeket lehetne megfogni.

Szerintem a kituzott es realis celt boven teljesitettek: megfogni/megtartani/atcsalogatni az nKP-seket es szimeseket, es behuzni azokbol is egy keveset akik a lazabb dolokat szeretik. A modolast mar nem irom, mert azzal kicsit elkestek, doglodik a dolog😉

De ha hosszutavban gondolkodnak es a nagyobb bevetelre palyaznak, en mindig amelett vagyok, hogy arra a tartalomszolgaltatassal lett volna nagyobb esely.
Nem azt mondtam, hogy nem jó vagyis nem lesz jó. Azt mondom, mire kész lesz már kutya se fog vele foglalkozni. Eljutnak az 1.3 verzióig és kifullad. Aki ismerte, várta, az már megvette az Early Access-t. A Steamen lassan a kicsúszik az elsõ ötvenbõl is, az eladási listán. Sokkal jobban jártak volna, ha nem engednek a nyomásnak és egy kész(ebb) verzióval jönnek ki.

lac coo
Fizika, FFB ...? 😄

Nem megyek bele, azért hagytam rá 😊

Alexease
Itt el se kezdjetek, mert azonnal torlom.
Alexease
Annal azert mar sokkal jobb.

Van benne AI, amibol barmi is sul ki a vegere, mar el lehet bohozkodni.

Lesz benne legalabb 40 auto, de tuti intezik meg a tobbit is. Lehet hogy kicsit kaptafa, de az is eletben tartja, es fenttartja az erdeklodest.

A karriert nem irom (mint ujdonsag), mert nem bizok benne, es mar most sem latok benne semmi extrat. Foleg nekunk, akik tesztelik az Early Access-t.
Annak csak ugy lenne (lett volna) ertelme, ha nem lehetett volna vegig tolni az osszes autot es palyat, nem lenne cheat, es kihivas lenne az autok es palyak megszerzese (amelett persze, hogy ertelmes a karrier, mert szopatos modon nem;P).

Ami nagyon karcsu az a palyak, de majd a publikus modolhatosagnal megoldjak gyors konvertekkel😊
lac coo
Nem hát......Hogy is lenne, szar az egész !

Nem lesz ebbõl szar se. Ugyanúgy végzi, mint a netkar. <#fejvakaras>

lac coo
Az nagyjából 2 hónap....rohadt sok minden nem áll még sehogy ! 😄D

Alexease
Marcius 28-an amugy is 1.0 jonne, vagyis ha tartjak, akkor tuti lesz marciusban online;D Vagyis ez a "marciusban" nem nagy hir😛
lac coo
<#eljen>

Luca Sodano:

Basically, Marco says we expect (if not weird things will occur) the release of multiplayer for March.

And the McLaren Mp4 GT3 for the next release.
lac coo
De legalább látszik, hogy fog az AI rendesen mûködni ha mindent mindenhol rendesen beállít .Ahogy láttam a lodolást is optimalizálja, sok tipsnál már vígan megy a 20 AI ...

De ami a legjobb az AI-ban, hogy a hátsó versenyzõk sem lassúak mindig mindenhol. Inkább talán többet hibáznak , de pl egyenesben kitolják a szemét az autónak, élvezet gyorsulni velük ,sokszor bizony esély nincs , mert hisz miért is lenne ,ugyan az autó ... .Más játékoknál a lasabb AI mindenhol lassabb, egyenesben is , minha lóerõben is gyengébb volna .

bardocz
Mugello tényleg jó, de pl vallelunga club katasztrófa. Az balos visszafordítóban lassabban fordul az ai, mint nagyanyám biciklivel kb. Ha ott van egy elõttem biztos megcsókolom hátulról, mert addig nekem fizikai fájdalom lefékezni, aztán végigtolom a kanyaron 😄
lac coo
Én most rohadt jókat megyek Mugellon, a Lotusokkal. az autók is jók, fõleg több fajtát összeengedve érdekes különbségek vannak, a Scura iszonyat erõs kanyarsebességben, a kis kabrió meg végsebességben ....
az AI is elég jól megy,. egy kis hibája van, ha a közelébe érek hajlamos hanyatt homlok elengedni, sokszor emiatt bele is áll a fékbe ... A gumi szerintem szintén jó, lehet óvni, a piszok azonnal megszivat, elsõ körökben meg para az egész. a mûfû meg valami varázslat, az a bizonytalan érzés amit ott visszaad az FFB, az leírhatatlan! 😊

lac coo
Az még jó, de az egy idõben levegõben repülõ autók számát tekintve verhetetlen 😊)))

Bár lehet ezt kár volt kiraknom ide, jön a mumus ....

bardocz
Mintha picit könnyen esne le az ajtó.
lac coo
Sírtok itt, hogy szar az AI...Próbálnátok PCARS AI-t! 😄DDD

Firerock
Kicsit off,de esetemben csak az AC-t érinti.
Szóval már elég régen nem volt idõm játszani de most újra próbálkoznék,viszont valami komolyabb problémába ütköztem mert ahogy elindulna a játék kikapcsol a monitor és csak az újraindítás segít. Most kipróbáltam apám játékaival és azoknál is ugyanezt csinálja,a videók még bejönnek de amikor kezdõdne a játék vége. Az Ac-nál rándul egyet a kormány és csatt. Drivert már ledúrtam és visszaraktam,próbáltam a legújabb Beta drivert is,az is ugyanez... Mit lehetne még tenni? Win8.1 Radeon HD 4870

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Norbi1990
Idén alakultak. Daytona Prototypeot összeengedték a P2-es autókkal. P1-es autókat viszont kitiltották.

GT verseny jó volt Daytonába.