Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legnagyobb lámaság jelenlegi szimekben, hogy a legtöbben át lehet mindenen ugratni, ha nem dobjuk el ,nem sérül semmi ....
De mondjuk kegy leérés, meg odavágás között azért van már különbség :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kérdésem a következõ lenne attól aki szokott menni a jeux plane pályán:Csak nálam lett bugos?vagy más is tapasztalta már,hogy a fennsík után nem sokkal,ahol visszavált az aszfalt a fényesebb fajtára egy nagyon tempós lefelé jobb kanyar után,mintha egy fekvõrendõr lenne a pályán ami gyakorlatilag lehajít a pályáról ez kb a pálya 1/3 -ánál van.Eddig minden gond nélkül áttempóztam ott,most ez lehetetlen.Csak azért idegesít mert a frissítés elõtt mentem egy egész jó kört a ktm -el(5:59.675)és most annyira el kell vennem,hogy mindig benne marad 4 mp e miatt,így nagyon nagy idõt kell menni,hogy javítsak.
Szalagkorlát, repülés, top sebesség 398 volt, aztán kifagyott a játék valami hibával. Ami eddig mûködött, az már nem.
www.smart-bus.hu
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Majd biztos kijavítják, nem nagy cucc.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
És ha esetleg nem vetted volna észre vagy csak a túl sok infó miatt kimaradt volna, akkor elmondom, hogy én is megvettem az AC-t és egyáltalán nem mondtam egy szóval se, hogy szar, de nem fogok úgy tenni, mintha hibátlan lenne.
A különbözõvel, igazad van. :)
-ehelyett mint minden fórumon,jön valaki aki elkezdi osztani az észt és mindenáron be akarja bizonyítani játékostársainak,hogy amivel játszanak az egy nagy rakat sz@r s mindent megtesz azért hogy igazságot találjon.Majd a végén már a helyesírásba is beleköt stb...(itt jegyezném meg a külömbözõ-t nem m betûvel hanem n-el különbözõ-nek írjuk,ha már ott tartunk,hogy kiszúrtad a fõ okos vagy fõokos problémát 8174 hsz.)
Ez egy jelenség!
rossz jelenség
Látod, ez ide tartozik és olyan friss, hogy szinte meleg. :DDDD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A BMW M3 E92 GT2 témára rátérve pedig, én már a 0.2-es update óta tartom ahhoz magam, hogy valami nem kóser a kocsival:
Egyébként pedig, ahogy a repülõszimulátoroknál is, egy adott, alap fizikai motor nem tudja kielégíteni minden típusú repülõ modellezését. Most autóknál nyilván a futómûre gondolok, több fajta futómû kialakítás van (fõleg versenyautókra gondolok itt), most ha mindegyiket közel hûen akarnák modellezni, akkor valószínûleg még most jelenne meg kb. a 3. autó a játékhoz.
Neked is, ez a válaszom. #8209
Ja, igen. Az AC-ban is pályára tervezett autók vannak, legalábbis nem látom, hogy készülnének országúti szakaszok vagy mik."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

"Ja, igen. Az AC-ban is pályára tervezett autók vannak, legalábbis nem látom, hogy készülnének országúti szakaszok vagy mik. ;)"
Vagyis mivel nincs utcai szakasz, pálya akármi benne, ebbõl következik, hogy itt minden pályaautó !!! Amindenit .... Tényleg feladtam !
Szokásos gyerekbetegség, nekem se mond már, láttam nem egy játékban már :)Majd finomodik ...Addig meg emeld feljebb , mit lehet tenni .
anno IR-ben nem megállt, hanem katapultálta az autót az égbe :)
Az sokkal rosszabb lenne ha megmaradna a sima dobozos ütközésnél, ez meg bonyolult dolog, mindenki elszórakozott vele egy darabig . :)
rF2 -ben ez így néz ki ilyenkor :
rF2 -ben ez így néz ki ilyenkor :
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
sok megoldás van, legtöbbször egyszerûen figyelmen kívül hagyja a játék, belehatol a földbe aztán nem történik semmi ... Ha számolja van, hogy ez a vége ... Pl RF1 :
Na ezt nézzétek meg. Akartam hotlapozni, de ezután inkább bezártam a játékot. Imola, gyors jobbos az emelkedõ elõtt, a kocsi beleáll a földbe. És ne jöjjön senki azzal, hogy alacsony a kocsi, mert nem az, ez a patch eléggé el lett kúrva.