Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Arra nem emlékeztem mikor jött, ezért kérdezem.
Miért jönne? A múlt héten volt.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Jön ma update? Kirakták a 98T képét arcoskönyvre.
lacica
Köszi,közben rájöttem!!! Sorry!!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

0.7.8
- Default launcher theme: Fixed an issue with assist level naming defaulting to "custom"
- Default launcher theme: Added option for toggling the setting of assists based on controller settings
- Default launcher theme: Added the option to clear the car preview cache and reload the UI

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

hali skacok! csináltam egy kis slow mo videót nézzétek meg 😊

Alexease
Szabi
nagy biztos nem, max apró foltozgatás 😄

lac coo
Ma ugye nem lesz update ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lacica
0.7.7.<#nemtudom>

gviski
Peca szimulátor 😄

Virtual SimRacing

lac coo
Jah, ertem......Ertelmet nem latom mondjuk 😊))

Szabi
majd pálya lesz egyszer, csak sokan lemodellezgetik elõre a tartalmakat, aztán majd ha kilesznek adva modder eszközök akkor már legalább kész vannak modelekkel és csak csicsázni kell 😄

lac coo
Ezmiez, valami render , ki csinalta , vagy minek ? 😊)

Horgászni is lehet majd? 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
Mikor elõször láttám ezeket, akkor azt hittem fényképek h mit akár majd csinálni:-)
Egyébként a pálya készítõje a Mafia játék egyik fejlesztõje volt...
Alexease
La Petit WIP (termeszetesesn nem a jatekbol, de legalabb keszul valami, hogy mi lesz belole, az maskerdes😛).

A versenysport veszélyes, képzeld mikor a kocsmában beszámol a haveroknak, hogy hogy történt a baleset 😊
bardocz
Igen. Pro módban is lehet hazsnálni, az autóban alapból benne lévõ dolgokat. A ctrl+t a kipörgésgátlót állítja.
Jahh így kikapcsolja, ez eddig is így volt és nem vettem észre?

bardocz
Ctrl+A-t nyomod a pályán? Az kapcsolja ki az autóban alapból benne lévõ ABS-t.
Lehetséges lenne, hogy néhány autónál nem lehet az abs-t kikapcsolni? pl pl abarth 500-al és BMW M3 E30-al nekem kikapcsolt állapotban is mûködik, jelzi az electronics segédablakban is. Valamint ha a vezetési segítségeknél kiválasztom a Pro-t azonnal a customra ugrik anélkül, hogy belepiszkálnék.
Ez normális?

lac coo
Jah, jah, már értem ! Az kell, az hasznos .

bardocz
Gondolom szar váltóval is lehet már játszani, mert nem tud duplát váltani.
lac coo
Az az Ms késleltetés az micsoda? 😊

0.7.7
- Fixed Drag race starting issue
- Added debouncing MS delay for paddle shifter
- Added custom starting position
lac coo
Get real ! 😊

Alexease
Egy komolyabb utkozes vagy software/hardware bug es kitori a nyakat;D
"A versenyzõk gyakran panaszkodnak arra, hogy a szimulátoros körülmények között nem igazán hat rájuk a fizikai erõ, mely sokat elvesz az élménybõl és a vezetésbõl. Nos, ezzel a megoldással valódi terhelésnek tehetjük ki a nyakunkat." <#rinya>

lac coo
Legalabb lesznek jo olcso monitorok eladok .... 😊)))

cselt
Azt már meg se merem említeni, hogy egy igazi endurance futamhoz pilótacsere is kéne és ha már a pit ekkora gondot okoz nekik, akkor a pilótacsere kb a 10.0-ás verzióban jöhet csak.
Másik féloff, elõrendelhetõ az oculus második devkitje, fullhd-s oledes kijelzõvel.
lac coo
Csak olvastam rola, jobbnak tunok mint a masik,de mi el gondolom ps hez lesz, nagyon nem redekelt. 😊 Nekem ha lesz valami, akkor harom monitor lesz, az tuti..... 😊Ez egyelore nem hoz lazba 😊

Jacek
Full off😊 Laccoo láttad a Sony VR sitykáját? Na ott meg van oldva ami a bajod hogy nem látsz ki belõle😊 Ugyanis érzékelõvel követi a kezdet is és forgatni tudod, markolni meg ilyenek😊))

1:30-tól gondolom ez lehetne kesztyû is😊)

lac coo
Uj, egyedi filkekamerat nem tudok hozzarakni a jatekhoz. Melozom, nsm tudom megnezni hol hogyan vannak tarolva, de nem lehet pluszt hozzarakni egy meglevo alapjan, csak mas neven ?

Megvettem a játékot ugyanis GT-vel nagyon sokat játszottam PS3-on... Gondolom sokan "szórakoztatok" a Logitech beállításokkal (akinek GT kormánya van vagy jobb), esetleg tudnátok küldeni egy korrekt kormány beállítást? Ha ingame is érdemes valamit állítani azt is megköszönném!

lac coo
Azért megnézem az F40-el menyit futnak majd tankolás nélkül 😊))

Egy jó kis public szerveres játéknak simán elmegy ekkora tartalommal. Végtelen lehetõség adódik a random öt körös versenyekre. Nem kell pepecselni a taktikával, nem kell bajlódni a szabályokkal, gumival, üzemanyaggal. Rengeteg jobbnál jobb autó lesz benne. Azt a néhány pályát hamar ki lehet tanulni. És kapunk ezért cserébe szuper FFB-t, fizikát és még ki tudja milyen meglepetés vár ránk Kunoséktól, mert nem igazán szeretik kifecsegni, hogy mivel készülnek. Ráadásul jönnek a jobbnál jobb modok majd. Nekem az jutott eszembe, hogy olyan mint az rF volt hajdanán, csak ebben jobb fizika és jobb FFB lesz. A többi úgyis csak körítés meg csicsa.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

barcalaci84
Biztos felmérték ezt h mennyire kell ez a többségnek, és szerintük akik 1.0 megjelenésre várnak azoknak nem...(jellemzõen a casual réteg vásárol majd ekkor)
Az endurance-osok akik meg nem vették meg, azok megveszik akkor amikor bekerül a pit is...
Aki 2,6,24 órás versenyekre vágyik annak úgyis a legnagyobb erenyenek a türelemnek kell lennie:-)
Az 1 órás versenyek egyelõre nekem megteszik majd...(fõleg mert túl sok a jó verda amivel szívesen mennék végig egy bajnokságot is akár)
barcalaci84
Tényleg mindenkinek ajánlom h rakja fel a már említett endurance modot a játékhoz...
30-40 körös versenyeket lehet menni, mégcsak nem is a legkeményebb gumival gt2gt3 autókkal AI ellen...
Szerintem igenis király lesz online is a móka...
bardocz
Ettõl függetlenül szerintem elég amatõr lenne kiadni pit nélkül egy szimulátort, amiben a versenyzés is lényeges. Oké, hogy késõbb belekerül, de szerintem ennek már az 1.0-ban is benne kéne lennie.
gviski
Race07-ben is van PIT és szinte használhatatlan...

Virtual SimRacing

barcalaci84
Ez nem azt jelenti h utána rövid idõn belül nem oldanák majd meg...
Egyszerûen nem ez a prioritás...
barcalaci84
Hát pont ez az, h aki az 1.0 után áldoz pénzt a játékra, az sohase fog 2 órás futamot menni...(legalábbis a döntõ többség)
bardocz
Azért az 1.0 bejelentésénél szerintem elvárható lenne, hogy mondjuk le lehessen futni egy 2 órás multi versenyt, azt meg se egy tankkal, se egy szett gumival nem teszed meg.
Nem értem miért ilyen fontos a pit? Lágy gumit a qual-ra kell feltenni, futam re meg mehet a keményebb keverék, biztos van olyan kombó ami kibír akár egy hosszabb futamot is. Ha meg töröd a kocsit, akkor amúgy is megette már a fene az egészet, nem? Mert hát azért ha hazavágod a futómûvet, azt nem csinálják meg neked hip-hop.

Jó dolog a pit, egy üde színfolt + érdekesség, de sztem nem kardinális...

lac coo
Hát pont azért!
Bár szerintem aki akarta már megvette, de ha nem, mit fog kapni aki csak akkor veszi meg ? Egy használhatatlan online részt ....az mekkora égés, botrány lenne, azt hogy oldja meg ...

no mindegy, én nem értem, majd lesz valahogy, meglátjuk 😄

barcalaci84
Nekünk akik már megvettuk a játékot, az 1.0 csak egy újabb verzioszam...aki meg meg nem vette meg annak meg nem a pit stop fog hiányozni...
Biztos kapunk majd utána pit stopot, de nekik egy üzleti tervhez kell tartaniuk magukat és nekik valószínûleg fontosabb a beígért ficsoroket belepakolgatni az 1.0-ba és nem elodázni nagyon a "megjelenést"
Firerock
És G25-el tolja 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"