Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van rajtam kivul is olyan ember aki nem ismeri a nyomvonalat, 3 kamera nezetbol, kommentarral megnezheto.
szerintem
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hat bocs, hogy offolom a forumot.
most egy momo racing kormannyal jatszom, de ez csak 240 fokban forgathato.
Szerintetek erdemes lenne beruhazni pl. egy hasznalt G25 be, tehat megeri e jatekelmeny szempontjabol azt a kb 40-50 ezer forintot, az hogy 9000 fokban elforgathato a kormany?
"Nulla tenaci invia est via"
Keiichi is tuti 50% stability-vel tolja 😄
Keiichi bácsi csomagolhat is lassan akkor <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Csak ha már teljesíthetõ feladatok között van a drift is, gondoltam fog menni 😄 Az a baj egyébként, hogy akkor számolja veszett módon jól a pontokat amikor már olyan szögben van az autó, hogy onnan én már nem hozom vissza. Lassú is vagyok.. hát úgy mint a lenti videóban, max ha lángolna a kormány akkor kapkodnám 😄
Amúgy én csak azért nem csinálom tovább, mert el unalmasodik 😄 Hosszú hozzá a pálya 😄
#9429: ha nagyon nem megy, kezd el pl. 50% stabilitással, aztán szépen csökkentgesd amikor már jobban megy 😊
az elején a kanyarokba egyenesen mentem tovább én is, aztán idõvel megszoktam nagyjából az autókat és a pályát kilincselni, de azért még most is összejön néhány 5-6ezres pontvesztés.. 😄
Amugy elismeresem annak aki ennyire jol tolja, meg ha begbocsatobb is az engine, foleg ha "normalisan" hasznalja (cockpit, pedalok, valto, kormanyattetel)! En kettot nem tudok csinalni😊
Még kanyarban csak megy valamennyire, de az egyenesekben is kellene valamit alkotni..az meg nagyon géza
assetto_corsa.ini: ENABLE_DEV_APPS=1
Amugy a sok APP-ra is "vigyazzni" kell, foleg azokra, amelyek realtime infokat mutatnak (telemetria, idok, AI, hotlap stb.), mivel hiaba nincsenek az "eloterben", ugyanugy futnak, vannak amelyek elegge zabaljak a procit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
bajnoksághoz kell a sok festés, szóval jöhetnek még 😄
Amugy valoban szepek.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy valo igaz, lazan beleferne kiadni, mar annyi auto van, hogy nem oszt nem szoroz. Jovoheten eleg ha csak az online-t kitoljak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10