Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
No de a za világ legnagyobb böszmesége lenne, hogy nem választhatsz lágy gumit, csak mert nincs hol lecserélni ,az akkor blama, nem értem azt hogy adhatják így ki ! Fõleg online, ott azért nem csak a 3 körös kis versenyek vannak ....

Persze megoldható, nem törünk, csak kemény gumit rakunk, nem futunk X körnél többet...

De mondom, ez akkora gagyiság lenne, hogy én nem értem, hogy lehet ezt bevállalni... Inkább várjanak akkor az online résszel is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
Nem,1.0-ban nem lesz semmilyen formában pit...
Ez nem azt jelenti h utána sem...
Azért Kunos-ek nem úgy ttûnnek h nem hallgatják meg a rajongók siramait...
Lesz az hamar meglatjatok😊

Én egyébként nem tervezem h veraenyeken torjem a verdat...hangsúlyozom h AI ellen mentem 30 kört (azért õk se finomkodnak)
Mégsem volt olyan szitu amikor valamin komolyan sérült volna egy komoly toressmodellel sem...
Médium gumi is bírja rendesen...
Ha meg komolyan töri az ember a verdat akkor a valóságban se sok mindent tudnak tenni a borban...
lac coo
No de a benzin fogy, a gumi kopik,elvileg sérülés is érkezik hamarosan akkor hogy lehet ezt használni ? 😊
Nekem ez így sehogy nem kerek, mondom, ennyire hülyék nem lehetnek, így nincs értelme 5 körnél többet menni .....

Alexease
Szerintem keszuljetek arra, hogy egyaltalan nem lesz piteles az elso idokben (nem csak animalt, semmilyen)😉

Egyszerunek tunik a dolog, de igazabol megsem az.

A gumicsere OK, be-ki, ugyanarra, kesz van. De ha mar "strategia" van (lagy/kemeny), *.

A tankolas szintugy. A verseny felenel teletankolni nincs sok ertelme, vagyis azt is "szabalyozni" kellene, lasd elozo* 😊

A tores/kopas ismet problemas. Komplett javitani az autot a pit-ben, csak ugy, vicces lenne (fekek, felfuggesztes, motor, valto stb). Kellene autonkent script/cfg, mit lehet, hogyan, mennyire, mennyi ido alatt.

Es ezt az AI-val is "meg kellene tanittatni". Egyelore meg az is "szuper", hogy egyaltalan korbetalalnak a palyan😄 Figyelni az auto allapotat, "betalalni" a pit-be, leparkolni, piszkalni, kimenni ugy hogy ne amortizalja le a mezonyt... macera😄
Foleg igy, hog egyelore (meg) nincsenek "talent" (pilota beallitasok) beallitasi lehetosegek az autokhoz, jelenleg csak festesek vannak (MINDEN egyes AI auto egyforma "tudasu" - reakcioido, erosseg, gyorsasag, agresszio stb).
Es ez igy, a karrier "stilusat" is elorevetiti (valszeg marad az "egyszeru" egymasutan fuzott event-ek sorozata.

Persze ez meg valtozhat, a karrierig megerkezhet a "festesenkenti" (autonkenti) pilota beallitas.

Vagyis, szerintem, a csalodasok elkerulese vegett, keszuljunk arra, hogy semmilyen pit nem lesz😄DDD
Egyelore legyen egy hasznalhato szimulator-kezeleses realistic driving game - aztan majd kesobb, talan tovabb hegeszti.
cselt
Én is nagyon remélem, hogy pit alatt az animált pit-et érti. Valami alap rF féle megoldás kéne azért.
lac coo
De ez nekem sehogy nem kerek . Vagy nem lesz sérülés, vagy ha igen akkor pit is, nem animált, beállsz a kockába és vársz ...

Ennyire azért nem hülyék, tudják, hogy egyik nem lehet a másik nélkül !

Vagy sérülés sem lesz, bár a gumi kopik, 10 körre a lágy használhatatlan ,amiatt is kéne valami .... Meg én nem is hiszem, hogy akkora megoldhatatlan feladat lenne egy ilyen ezeréves törés és az egy szem gumikopás miatti kerékcsere megoldása...
Nem értem, majd meglátjuk 😊

Azért, ha megsérül az autód az 5. körben, akkor csak jó lenne kimenni (feltéve, hogy a többiek is kimennek)?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
de egyébként a gt2- vel a medium keverékkel is végig lehet menni simán a "mod" készítõje szerint...
barcalaci84
bm3 m3 gt2 -nél az egyik kemény gumival...
mondjuk az elején nem nagyon bírtam felmelegíteni , de körrõl körre jobb lett...
lac coo
30 kört milyen gumival bírtál végig menni ?

barcalaci84
hivatalos fórumon írta az egyik fejlesztõ hogy nem lesz pit az 1.0-ban...
most nyomtam le egy 30 körös versenyt Imolában 11 AI ellen...
iszonyatosan élvezetes volt és nekem a box se hiányzott😊
persze jó lenne ha majd minél elõbb megoldanák, de nem érzem én se létszükségletnek...30-40 körös versenyeknél én nem is vágyok hosszabbra...
nagyon várom a multit , mert ha AI ellen ilyen fasza versenyt lehet menni akkor a multi egy jó közösséggel nem tud majd csalódást okozni nekem (persze minden + újítást majd szívesen veszek majd , de nyavalyogni nem fogok értük amíg ennyire élvezetes a vezetés)

Ilyenbõl már van ami mûködik is.

off:

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Ezt bedobhatjuk a közösbe is <#nevetes1> HPB Alex!
cselt
Ezt hol írták, hogy nem lesz pit?
lac coo
Ez jó lesz ? 😊

Alexease
THX!
lac coo
BSZ, ALEX !!!!!!!

lac coo
Animált szerelõsereg tuti nem lesz. Max a nyalókás embert megcsinálják, de elég is annyi .

Ha lesz multi az csak mutatóba lesz, biztos hiányos lesz az elején. De ki kell tolnia mert sírás van 😊)) Legyen má legyen má, most van de miért nincs még kész ... 😄

Jobb mint a semmi, nem?
Mert aztán az kurva jó lesz, amikor majd multiban elkezdenek az emberekk free dodgemezni... 😄
Amúgy a pitrõl írtam. A sérülés modell (nem a látható!) nekem pl. az Lfs-ben jó.

lac coo
Akkor olyan rF2-es sérülés modell akkor jó lenne neked , nem ? Mondjuk ahol az antenna tud letörni ,aztán vége , a többi meg, hogy elhúz a kormány, meg ilyenek ,ostobán buta dolgok. Ilyen rF2-es "sérülésmodellt" simán kaphatsz akár jövõhéten is !!! 😄DD Aztán végre megvan a bódóttágod !

lac coo
Csak az nkp fele husz- otvenperces javitasok lesznek ! 😊))

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
Jobban felcsigaznak
barcalaci84
Azért szerintem jól csináljak, mert ezek a sejtetõ képek jobban fordíthatnak,mintha szimplan leirnak a dolgokat...és eddig az ilyen "álmodozások" benne is voltak a következõ update-ben...
Alexease
Probalom realisan latni a dolgokat, hogy ne csalodjak. Es ha nincs igazam, akkor az mindig pozitiv meglepetes, jo hir, orom es bodotta😉
Alexease
Pedig Kunoseknal mindig igy mukodnek a dolgok: betesznek egy kepet, es talad ki, mire gondoltak, mit fognak kiadni, mit csinalnak es hasonlok😉
Sokkal jobb, mint pontosan leirni, igy ha nem jon ossze, nem tehetnek rola, hogy az user mirol almodozik amikor meglat egy-egy kepet;P

Amugy az online-hoz eleg fontos a korrekt utkozes modell is, amivel korabban problemak voltak, valszeg azt is at kellettt dolgoznia.
B0GE5z
te mindig elszomorítod az embert<#idiota>

Alexease
Talan kesobb, legjobb esetben, kerekcsere lesz (animacio nem): beallsz es kicserelodik ugyanarra.
A verseny elotti taktikai es a verseny kozbeni beallitasokhoz piszklani kellene a fomenut, a menuket es a python-t.
Raadasul, egyelore meg sok egyszeru beallitas sem megy bill.-rol vagy kontrollerrol, lehetoseg sincs hozzarendelni dolgokat. Igy verseny kozben jobboldalt egereszni, pit-et kerni, kivalasztani a kovetkezo gumit (az egyeb beallitasokrol, pl. aero, ne is beszeljunk😛) lehetetlen😉

Szerintem oruljunk, ha ev vegeig rendesen mukodni fog es hasznalhato lesz az egyszeru QuickRace AI-val es az online.
lac coo
Jah, hogy jelenthet valami multit ?! Nem is jutott eszembe pedig lattam a kepet 😊)??

Alexease
Nagyobb texcturat kaptak a feklampak?!<#idiota>
barcalaci84
Remélem ez a kép tényleg arra utal amire gondolok...:-)
Sajnos pit stop azonban az 1.0- ban nem lesz😞
Szabi
már csak név és ping kéne az autók fölé 😄

ha lesz majd egyszer multy, remélem majd a többiek festését is letölti a játék..

Nem akarok nagyon elhamarkodott kijelentést tenni, de... 😊
Az nekem is hiányozna, a GTR-ek túl nagy dögök, nem annyira jó öket vezetni.
A multihoz kellene a sérülés modell és nagyon nem ártana a futamok közbeni box-kiállás sem!
Mondjuk, egy pit animációt is símán ki lehetne adni külsõsöknek, csak hát ügye a régi vesszõparipám, hogy Kunos mindent egyedül akar megoldani (zseni), ezért inkább lófasz sem lesz benne, mert nem ér rá/nincs kedve megcsinálni.
Mondjuk, én már egy Lfs/rF2 szintû pit-nek is örülnék.

Jacek
Írjál Kunosnak ha már van GTR licenc akkor egy puruttya 350/370z rakjon már bele😄

Jacek
<#eljen><#taps><#hehe> na de olyan jó, LFS public server feeling<#idiota>

lac coo
Áááááá, az már volt ezerszer 😊))

A videót benéztem, tényleg ott van, hogy mit szeretne látni 😊))

Alexease
Tessek😉
Alexease
Ez semmi, csak egy kep, hogy o mit szeretne a progiba😉 Persze ha Kunosek lattak, talan csinatak valamit ok is😉
Jacek
Áááá azt hittem azt rakod be amikor egymás fején mennek át😄DD

Ui: nekem egy 350z kellene meg a laserscan Nord😊 a többire szarok😄

bardocz
Még a címe is az, hogy mit szeretne látni benne.
Nem vagyok benne biztos, de ez a videó csak arról szól, hogy a narrátor mit szeretne látni a multiplayer ui-n, tehát nem ilyen lesz.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
amúgy nem rossz ám az :

bardocz
rF-ben volt egy swift kupás fun verseny, a mezõny fele a rózsaszín virágos autóval ment<#idiota>
lac coo
Egy olyan csajos skint csináltam( félig meddig...) még a demohoz, de már nem tudom hol van 😊)) Annak a barátokközt picsának az autóját 😊

Szabi
kéne szólni a magyar csajos Lotus kupa szervezõinek, hogy adják meg a jogokat a bajnokság autónak használatához, meg akkor már a Suzuki kupát is <#idiota>

pályának meg legalább egy Pannónaring és Euroring jöhetne 😄

lac coo
Az valami büntetõ-pontozó rendszer ott a kis piros-zold nyilaknál?
ez ugye pont egy éves videó ,azóta csak drótoztak még valamit bele 😊))

lac coo
azért lesz egy ici pici fejlesztés :