Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze megoldható, nem törünk, csak kemény gumit rakunk, nem futunk X körnél többet...
De mondom, ez akkora gagyiság lenne, hogy én nem értem, hogy lehet ezt bevállalni... Inkább várjanak akkor az online résszel is ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez nem azt jelenti h utána sem...
Azért Kunos-ek nem úgy ttûnnek h nem hallgatják meg a rajongók siramait...
Lesz az hamar meglatjatok😊
Én egyébként nem tervezem h veraenyeken torjem a verdat...hangsúlyozom h AI ellen mentem 30 kört (azért õk se finomkodnak)
Mégsem volt olyan szitu amikor valamin komolyan sérült volna egy komoly toressmodellel sem...
Médium gumi is bírja rendesen...
Ha meg komolyan töri az ember a verdat akkor a valóságban se sok mindent tudnak tenni a borban...
Nekem ez így sehogy nem kerek, mondom, ennyire hülyék nem lehetnek, így nincs értelme 5 körnél többet menni .....
Egyszerunek tunik a dolog, de igazabol megsem az.
A gumicsere OK, be-ki, ugyanarra, kesz van. De ha mar "strategia" van (lagy/kemeny),
A tankolas szintugy. A verseny felenel teletankolni nincs sok ertelme, vagyis azt is "szabalyozni" kellene, lasd elozo* 😊
A tores/kopas ismet problemas. Komplett javitani az autot a pit-ben, csak ugy, vicces lenne (fekek, felfuggesztes, motor, valto stb). Kellene autonkent script/cfg, mit lehet, hogyan, mennyire, mennyi ido alatt.
Es ezt az AI-val is "meg kellene tanittatni". Egyelore meg az is "szuper", hogy egyaltalan korbetalalnak a palyan😄 Figyelni az auto allapotat, "betalalni" a pit-be, leparkolni, piszkalni, kimenni ugy hogy ne amortizalja le a mezonyt... macera😄
Foleg igy, hog egyelore (meg) nincsenek "talent" (pilota beallitasok) beallitasi lehetosegek az autokhoz, jelenleg csak festesek vannak (MINDEN egyes AI auto egyforma "tudasu" - reakcioido, erosseg, gyorsasag, agresszio stb).
Es ez igy, a karrier "stilusat" is elorevetiti (valszeg marad az "egyszeru" egymasutan fuzott event-ek sorozata.
Persze ez meg valtozhat, a karrierig megerkezhet a "festesenkenti" (autonkenti) pilota beallitas.
Vagyis, szerintem, a csalodasok elkerulese vegett, keszuljunk arra, hogy semmilyen pit nem lesz😄DDD
Egyelore legyen egy hasznalhato szimulator-kezeleses realistic driving game - aztan majd kesobb, talan tovabb hegeszti.
Ennyire azért nem hülyék, tudják, hogy egyik nem lehet a másik nélkül !
Vagy sérülés sem lesz, bár a gumi kopik, 10 körre a lágy használhatatlan ,amiatt is kéne valami .... Meg én nem is hiszem, hogy akkora megoldhatatlan feladat lenne egy ilyen ezeréves törés és az egy szem gumikopás miatti kerékcsere megoldása...
Nem értem, majd meglátjuk 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mondjuk az elején nem nagyon bírtam felmelegíteni , de körrõl körre jobb lett...
most nyomtam le egy 30 körös versenyt Imolában 11 AI ellen...
iszonyatosan élvezetes volt és nekem a box se hiányzott😊
persze jó lenne ha majd minél elõbb megoldanák, de nem érzem én se létszükségletnek...30-40 körös versenyeknél én nem is vágyok hosszabbra...
nagyon várom a multit , mert ha AI ellen ilyen fasza versenyt lehet menni akkor a multi egy jó közösséggel nem tud majd csalódást okozni nekem (persze minden + újítást majd szívesen veszek majd , de nyavalyogni nem fogok értük amíg ennyire élvezetes a vezetés)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ha lesz multi az csak mutatóba lesz, biztos hiányos lesz az elején. De ki kell tolnia mert sírás van 😊)) Legyen má legyen má, most van de miért nincs még kész ... 😄
Mert aztán az kurva jó lesz, amikor majd multiban elkezdenek az emberekk free dodgemezni... 😄
Amúgy a pitrõl írtam. A sérülés modell (nem a látható!) nekem pl. az Lfs-ben jó.
Sokkal jobb, mint pontosan leirni, igy ha nem jon ossze, nem tehetnek rola, hogy az user mirol almodozik amikor meglat egy-egy kepet;P
Amugy az online-hoz eleg fontos a korrekt utkozes modell is, amivel korabban problemak voltak, valszeg azt is at kellettt dolgoznia.
A verseny elotti taktikai es a verseny kozbeni beallitasokhoz piszklani kellene a fomenut, a menuket es a python-t.
Raadasul, egyelore meg sok egyszeru beallitas sem megy bill.-rol vagy kontrollerrol, lehetoseg sincs hozzarendelni dolgokat. Igy verseny kozben jobboldalt egereszni, pit-et kerni, kivalasztani a kovetkezo gumit (az egyeb beallitasokrol, pl. aero, ne is beszeljunk😛) lehetetlen😉
Szerintem oruljunk, ha ev vegeig rendesen mukodni fog es hasznalhato lesz az egyszeru QuickRace AI-val es az online.
Sajnos pit stop azonban az 1.0- ban nem lesz😞
ha lesz majd egyszer multy, remélem majd a többiek festését is letölti a játék..
"Nulla tenaci invia est via"

Mondjuk, egy pit animációt is símán ki lehetne adni külsõsöknek, csak hát ügye a régi vesszõparipám, hogy Kunos mindent egyedül akar megoldani (zseni), ezért inkább lófasz sem lesz benne, mert nem ér rá/nincs kedve megcsinálni.
Mondjuk, én már egy Lfs/rF2 szintû pit-nek is örülnék.
A videót benéztem, tényleg ott van, hogy mit szeretne látni 😊))
Ui: nekem egy 350z kellene meg a laserscan Nord😊 a többire szarok😄
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
pályának meg legalább egy Pannónaring és Euroring jöhetne 😄
"Nulla tenaci invia est via"
ez ugye pont egy éves videó ,azóta csak drótoztak még valamit bele 😊))
<#szeret>#szeret>