Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Philip
Borszaszto zavaro, hogy minden jeg a betonon kivul kb. Az osszes konvertalt palyanal. Na megy a "gyari" imola egyes palya melleti mûfû, vagy milyen teruleteken. Elobbivel csinalhatnanak valamit a konvertalgatok, utobbival meg mr Kunos..
szerintem
Kar, hogy csak 2 auto lehet a rajtracsnal 😊
szerintem
De valami nem okes vele, ket palyaszakaszon pattog rajta a kocsi.
szerintem
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
azért érdekes lehet bemenni a postabiztosítóhoz, hogy összetörtem egy aventadort, jövõre meg megyek máshová 😄DD
Az Andrassy-n is mindig azt vartam, amikor ide-oda gyorssulgatnak a Lamboval meg a Ferkaval, hogy osszezuzzak egymast😄
A link végérõl egy karaktert kitöröltem:
így már okés:
http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?app=downloads&showfile=6661
Ha lesz valami normalis DevKit, akkor talan konvertalgatok majd nehany normalisabb forrasbol😊
Egyelore nem foglalkozom vele, mert ez a manual barkacsolas csak idorablas😉 Az rF2-hoz is ott all nehany jo palya, amit folyattni kellene😛
Tob info is volt: szombat reggel vagy delelott; szombat; hetvege vagyis inkabb vasarnap... De ennyi erovel elcsuszhat jovohetre, es akkor mar megmarad pentekre😉
Azért te is tudsz ha nagyon akarsz 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A lenyeg: Ha jol szamolja a progi, az mar fel siker. Ne legyenek (tul sok) kamu effektek bekapcsolva, ne legyen fix gagyi kozeprehuzas, ne legyen ol;yan eros, hogy meg lehessen emelni az asztal, de ne is kisujjas vagy nulla FFB. Vagyis normalisan, izlesbol, ahogy tetszik;P
De sajnos minosegit egyelore nem latni. Es meg hir sincs rola, hogy valaki komolyabban tud vagy akar foglalkozni vele. Sajnos ebbol a szempontbol ugyanugy hoppon maradtak, mint az rF2, az osszes normalis profi modder mar az SMS/SimBin-nel dolgozik...
Scratch made fictional track (0.0000001 version available)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ilyen jo ffb nem sok mindenhol van, ugyhogy marad igy, nem szurok en semmit 😊
Gyengíteni nem akarom, akkor meg mindegy mi vágja le a tetejét 😊
De amúgy ha szûröm, tuti simább lesz az egész, szóval még rosszabb is .
Viszont a piros csík jelzi h torzult ffb értékeket kapok néha!
Nálam már 75% gain játékon belül és jelentkezik a.dolog durvább kanyaroknal...
Logitechnel a másik torzító dolog ha kipipalja valaki a centering springet...
Nalam eleg eros az ffb 100% korul valahol, de semmit nem vettem eszre, a csikot meg nem neztem soha... 😊
Az említett játékok at csak próbáltam, de inkább nem írok véleményt róluk😊
Ezt lehet enyhíteni a filterrel és a gain-t sem kell csökkenteni
Teny, hogy eleg nagy kulonbsegek vannak a kormanyok kozott, foleg az ilyen uj engine-es programoknal. Multkor probaltam sogoromnal valami regebbi kormanyt, es eleg szornyu volt, zorgott, csattogott😊 Foleg ha csak 360-as, nagyfogaskerekes;P
Ezeket valoban filterezni es damperezni kell.