Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mért nem jó a prequal a verseny elõtt 1-2 hétig? Ott kiderül ki milyen idõket tud és nincs bérelt helye senkinek😊
Személyesen nem volt bajom, de az egyik akkori ligatársamnak (Sup vs. Fpal vita) igen, és kiálltam mellette ilyenformán.
😊
De utána feltaláltuk a tûzet meg a kereket, szal ezer éve volt.
..meg amennyire emlékszem a GTR Masters a GTR megjelenésével komolyan elkötelezõdött a SimBin mellett..., én meg nem 😊 kétszer vettem meg, megjelenésekor elsõ alkalommal, majd el is adtam akkorát csalódtam benne, aztán egy Bmw mod miatt megint megvettem,..szal nem voltam SimBin párti 😊)
Jelenleg viszont sokkal jobb minden, jobbak a lehetõségek az összefogásra.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Természetesen azt tudom, ha minden ki van kapcsolva rajta akkor nem látszik, de ez sehogy nem látszik ...😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az ötletem az volt, hogy a komolyabb Ligák vezetõi alkotnák a vezetõ testületet, plusz minden liga aki a szövetség alatt mûködik küldene egy versenybírót. Kidolgozni egy követelmény rendszert, ami ha teljesül, akkor a szövetség által elfogadott liga "bélyegzõt" kapna az adott liga. A vitás eseteket pedig fel lehetne küldeni felülbírálatra a szövetség bírói testületéhez. Tehát ha pistike nem ért egyet a liga bírók döntésével akkor fellebbviteli szövetségi birók döntenének.
Röviden ennyi volt, talán már tartanak ott a nagyobb ligák vezetõi, hogy akár meg is beszélhetnének egy ilyesmit.
Szóval a lényeg: általában mindenki abba a kategóriába jelentkezhet, amelyikbe szeretne (és általában az emberek tudják is, hogy melyikbe érdemes nekik), és azt hiszem talán még nem is nagyon volt rá példa, hogy valakinek szólni kellett, hogy másik kategóriába jelentkezzen.
A két kategória egyszerre van a pályán, mint anno WTCC-ben a gyári-privát csapatok, és a TC-sek is szerezhetnek a GP-ben pontot, fordítva viszont nem.
Azért kivi leszek mennyi vérpistike lesz a szerókon... 😄
Bár ha tudunk indítani, akkor ezektõl megmenekülünk. 😛
Virtual SimRacing
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Meg gondolok olyanra érdemes valamilyen appot letölteni hozzá ill. rf-hez hasonlóan plr fájlba kell átirogatni valamit? kellene egy FAQ 😊
SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
oké ebben átírtam a ENABLE_DEV_APPS sort 1-re.
Viszont egyébként nem nagyon tudom mirõl beszéltek, én nem nagyon emlékeszem rá, hogy az utóbbi 5-6 évben bármi perpatvar, vagy konfliktus is lett volna a szóban forgó ligák között...
A jelenlegi helyzet sztem nem annyira rossz, majd nyáron kiderül, és a progi is sínre kerül. Aztán meglátjuk 2 nagy liga még elmegy, én pl. biztos nem versenyzem OW kategóriában, 'szupersportkocsi' kategóriában is csak endurance jellegû futamokon inkább.
Középkategória, alsó kategória...és a különlegességek fognak meg. Én sem akarok már gyors lenni, inkább haza akarom hozni a kocsit minden versenyrõl 😊 Valahol ezért is szerettem mindig a hosszú távú versenyeket szemben a sprintfutamokkal...nagyobb a nyugi, a franc sem akar az elsõ kanyarban/körben kiesni valami hülyeség miatt..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(mondjuk volt is már bennem pár sör 😊)
Bár még most se értem hogy mûködik ez a dolog...h ki lesz gp-s, tc -s
Ha valami anomalia van vele, szoljatok😛
Igazi olasz mentalitás....majd holnap,vagy azután kész lesz<#vigyor2>#vigyor2>
Virtual SimRacing
Szívesebben harcolok 20 emberrel mint 10-zel...
(hisz pont arról beszélünk h nem kéne szabdalni a mezõnyt)
jobb szerintem 21 fõ ellen versenyezni mint 10 ellen, de persze értem h ezt a bajnokság a bajnokságban dolgot is sokan szeretik)
neilszab: a felmérés szerintem azért lesz érdekes inkább h összesen hány érdeklõdõ van nálatok (úgyis a gt autók nyernek😊 )