Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A többi effekt csak a kormányt nyúzza, végigpróbáltam már mindenhogy. A gain megad mindent ami kell szerintem, a filtert is csak azért rakom valamennyire, hogy tompítsa a felesleges kamu rázásokat. Egy G27-en lehet jobbak az effektek, de ezen a dfgt-n nem adja jól, hidd el, szétrezegteti az egészet és a hangja se túl bíztató olyankor. : )
lac coo
Én sem értem,azért mondom 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
Jólvan nem értem😊)) azt hittem az a felnõtt meg a gyerek liga😄

BooMiller
Liga csak õszre legyen mert akkor tudok menni és is😄DD

lac coo
Rosszabb idõvel miért nem lehet menni GT-vel, tiltja a törvény ? 😄D

BooMiller
Ez a GT meg TC szerver ez hogy mûködött? Én Csak a Masters-nél meg az LFS-ben mentem ligában😊
Mért nem jó a prequal a verseny elõtt 1-2 hétig? Ott kiderül ki milyen idõket tud és nincs bérelt helye senkinek😊

lac coo
Csak úgy, mert zsivány ! 😊)

Alexease
Azok kamu effektek, nem erdemes kapcsolgatni oket. Meg a Filter sem kellene, mert az meg tompitja az effekteket. De az mar izles kerdese😊
lac coo
Azok kamu effektek, igazából nincs rá szükség .

És ez ad vissza bármiféle visszajelzést ? Nehezebb kormányzáson kívül, ha az Út és a csúszás is tök 0 ?<#wow2>

b-type
Sztem engem senki nem utál ott 😊 (bár ki tudja)
Személyesen nem volt bajom, de az egyik akkori ligatársamnak (Sup vs. Fpal vita) igen, és kiálltam mellette ilyenformán.
😊
De utána feltaláltuk a tûzet meg a kereket, szal ezer éve volt.
..meg amennyire emlékszem a GTR Masters a GTR megjelenésével komolyan elkötelezõdött a SimBin mellett..., én meg nem 😊 kétszer vettem meg, megjelenésekor elsõ alkalommal, majd el is adtam akkorát csalódtam benne, aztán egy Bmw mod miatt megint megvettem,..szal nem voltam SimBin párti 😊)

Jelenleg viszont sokkal jobb minden, jobbak a lehetõségek az összefogásra.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Semmi extra, 900fok, nekem így bevált eddig a dfgt-vel. Bár jó lenne külön beállítani az autóknál, mert valamelyik erõsebbet kívánna.

Jah neem.. A többié megy csak a Z4-bõl tûnt el, vagyis az tûnt fel, hogy nincs.

gviski
Szerintem a MASZOSZra gondolt, nem a MASZIMra 😄

Virtual SimRacing

Grafikai beállításoikat nem piszkáltad? Akkor szokott ilyeneket csinálni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nekem a Z4 GT mûszerfal világítása tûnt el hirtelen, talán 1 update után.<#nemtudom> Nem az élet múlik rajta csak érdekes.. 😄

Dietrich
nem kamu szövetség, nem liga..egyesület.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Most vettem észre, hogy eltûnt nálam az ECU appja, illetve van, csak hiába rakom ki, nem látszik ....Mitõl lehet ?
Természetesen azt tudom, ha minden ki van kapcsolva rajta akkor nem látszik, de ez sehogy nem látszik ...😊

letöltõ link a videó alatt

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Adam Jonas
Ha meg nagy f*szságot írtam, akkor bocsi, Dzsibi majd kijavít. <#vigyor>

Jó pár éve (7-8) beszélgettem Viski Gáborral egy Magyar Szimes szövetség ötletérõl. Végül nem lett belõle semmi, bár valaki csinált valami kamu szövetséget talán maszim néven, de az igazából csak egy liga ha jól tudom.

Az ötletem az volt, hogy a komolyabb Ligák vezetõi alkotnák a vezetõ testületet, plusz minden liga aki a szövetség alatt mûködik küldene egy versenybírót. Kidolgozni egy követelmény rendszert, ami ha teljesül, akkor a szövetség által elfogadott liga "bélyegzõt" kapna az adott liga. A vitás eseteket pedig fel lehetne küldeni felülbírálatra a szövetség bírói testületéhez. Tehát ha pistike nem ért egyet a liga bírók döntésével akkor fellebbviteli szövetségi birók döntenének.

Röviden ennyi volt, talán már tartanak ott a nagyobb ligák vezetõi, hogy akár meg is beszélhetnének egy ilyesmit.

Adam Jonas
Ez a GP-TC kategória felosztás jelentkezéses alapon megy, tehát amikor adod le a nevezésed, akkor szabadon eldöntheted, hogy GP vagy TC kategóriába jelentkezel. Általában a VSR-ben új versenyzõk (értsd: aki nem ment még) választhatnak azt hiszem az elején, hogy melyik kategóriába jelentkeznek. De akik már évek óta mennek, és mondjuk tudjuk róluk, hogy nagyon gyorsak, és mondjuk bajnokok is voltak, õk pl. automatikusan csak GP-be indulhatnak. (Ha jól rémlik talán, akkor a TC bajnok is átugrik a következõ szezonban a GP-be)

Szóval a lényeg: általában mindenki abba a kategóriába jelentkezhet, amelyikbe szeretne (és általában az emberek tudják is, hogy melyikbe érdemes nekik), és azt hiszem talán még nem is nagyon volt rá példa, hogy valakinek szólni kellett, hogy másik kategóriába jelentkezzen.

A két kategória egyszerre van a pályán, mint anno WTCC-ben a gyári-privát csapatok, és a TC-sek is szerezhetnek a GP-ben pontot, fordítva viszont nem.

A jó munkának idõ kell.....sok sok idõ<#zavart2>
NIBI
Hüle. 😄
lac coo
Ha megtudom a jelszót akkor nem biztos .... 😄

NIBI
De nem azt írta hogy a ligák veszekedtek, hanem hogy neki volt egy sérelme. 😊
Azért kivi leszek mennyi vérpistike lesz a szerókon... 😄
Bár ha tudunk indítani, akkor ezektõl megmenekülünk. 😛
gviski
GTR-Masters és a VSR között én nem is emlékszek, hogy lett volna bármi ellentét ;-)

Virtual SimRacing

😄DD Öt év alat nem sikerült betenniük egy multit és kiadták így. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Fejlesztes (!) Alatt bizony , hogy be.....Es nem marad igy masfel evig ! 😊))

Azért csak kiderül, hogy a fejlesztés alatt becsúszhatnak hibák. Még Kunoséknál is. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Dietrich
ja és egy DFGT beállítás is jól jönne képpel együtt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Valaki összefoglalná új telepítést követõen mit kell beállítanom? Mert hagytam alapon mindent és még csak azt sem találom hol kell kikapcsolni az automa váltót. 😉
Meg gondolok olyanra érdemes valamilyen appot letölteni hozzá ill. rf-hez hasonlóan plr fájlba kell átirogatni valamit? kellene egy FAQ 😊
SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
oké ebben átírtam a ENABLE_DEV_APPS sort 1-re.

Dietrich
azért nem egyszerû ezekkel a nem is tudom mikkel Toronto utcáin menni fõleg a visszafordítónál kanyarodni 😊 (ott halt meg 1996-ban Jeff Crosnoff)

<#vigyor> Na hát az akkori szervezõgárdából már senki sincs, de mindjá' utánakérdezek hogy mit csináltál és mé' kell téged utálni! <#hehe>

Viszont egyébként nem nagyon tudom mirõl beszéltek, én nem nagyon emlékeszem rá, hogy az utóbbi 5-6 évben bármi perpatvar, vagy konfliktus is lett volna a szóban forgó ligák között...

bosco05
szerintem is ideális az idõ 😊 már mindenki elküldött mindenkit évekkel elezõtt az édesanyjába, úgyhogy mehet a menet 😄
b-type
Lesz esély az egységes ligára sztem. Talán az eltelt idõ kicsit gatyába rázta a dolgokat. Sok sérelem volt. Én pl. soha nem versenyeztem a GTR Masters-nél azért mert vagy 10 éve volt egy veszekedés. 😊)
A jelenlegi helyzet sztem nem annyira rossz, majd nyáron kiderül, és a progi is sínre kerül. Aztán meglátjuk 2 nagy liga még elmegy, én pl. biztos nem versenyzem OW kategóriában, 'szupersportkocsi' kategóriában is csak endurance jellegû futamokon inkább.
Középkategória, alsó kategória...és a különlegességek fognak meg. Én sem akarok már gyors lenni, inkább haza akarom hozni a kocsit minden versenyrõl 😊 Valahol ezért is szerettem mindig a hosszú távú versenyeket szemben a sprintfutamokkal...nagyobb a nyugi, a franc sem akar az elsõ kanyarban/körben kiesni valami hülyeség miatt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
Akkor tényleg én értettem félre ezt a bajnokság a bajnokságban dolgot 😊
(mondjuk volt is már bennem pár sör 😊)
Bár még most se értem hogy mûködik ez a dolog...h ki lesz gp-s, tc -s
gviski
nem, mindenki ugyan azokból a kocsikból válogathat :-)

Virtual SimRacing

Alexease
Kitoltam a banner ala az AC Tweetter mindig legfrissebb tweetjet. Ha lesz info, talan ezen azonnal latszik.
Ha valami anomalia van vele, szoljatok😛
barcalaci84
Ja egy angol vagy amerikai gárda simán kiadta volna úgy is h még nekik se mûködik 😊
barcalaci84
Mármint nem arról van szó h a mezõny egyik fele lassabb autókkal versenyez?
Nálatok sem mûködik az online ........<#nyes><#eljen>
Igazi olasz mentalitás....majd holnap,vagy azután kész lesz<#vigyor2>
gviski
Szerintem most elbeszéltünk egymás mellet. Egy kategóriába tartoznak a kocsik :-) multiclassnak csak Enduranceben van értelme és 50 indulóval 😄

Virtual SimRacing

barcalaci84
Azt tudom, csak speciel én nem szeretem a multiclasst😊
Szívesebben harcolok 20 emberrel mint 10-zel...
gviski
2-3 serverren megyünk mi is ezzel a módszerrel ;-)

Virtual SimRacing

Nyilván a GT autók nyernek, de engem az utánuk következõ többi autó sorrendje érdekel elsõsorban...

ez kibaszott jó

barcalaci84
mondjuk szerintem AC-ban a multiclass versenyeknek nem sok értelme lenne , hisz itt max 22 fõs rajtrácsokról lehet szó...
(hisz pont arról beszélünk h nem kéne szabdalni a mezõnyt)
jobb szerintem 21 fõ ellen versenyezni mint 10 ellen, de persze értem h ezt a bajnokság a bajnokságban dolgot is sokan szeretik)

neilszab: a felmérés szerintem azért lesz érdekes inkább h összesen hány érdeklõdõ van nálatok (úgyis a gt autók nyernek😊 )
gviski
Hajrá, lesz egy egész nyarunk, hogy ezt összehozzuk ;-)

Virtual SimRacing

bosco05
Igen, ennek valahol ez lenne a lényege, hogy tudjunk AC magyar bajnokot hirdetni 😊 Sok helyen van nagytúra/kistúra bajnok, de a lényeg szerintem az, hogy egy zászló alatt fusson a dolog. Az lenne a legjobb ha lenne egy AC magyar bajnokság és kész pont 😊 Szerintem össze tudjuk hozni, tekintve, hogy a nagy viszályok már úgy is elhaltak 😄 Ha pedig megjelennek kis bajnokságok akkor úgyis jelentéktelenek lesznek az úgymond "NAGY testvér" mellett 😊