Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.:
De szorgalmasan tolja fel a buildeket, próbálgatják gatyába rázni ....így vasárnap ... !<#eljen>#eljen>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Péntek óta ha kell ha nem: multi ....😛
Mondjuk nekem nem létkérdés, kibírom addig ...😊
De csinaltam masik domain-t, most mukodik a banner, ha lesz a ketto kozul valamelyikre tuti kiirjak.
Pesszimistan hozzaallva: este 8-10 kozott, sajnalkozva bejelentik hog nem jott ossze, es hogy biztos legyen a dolog, majd jovohet penteken az uj update-tel jon minden egyben😛
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De meg a jobb rF2-re gyartott palyak is eleg komolyak: Poznan, Putnam, Croft (bar ezekbol nem lesz tobb, mar az osszes modder mar a SimBin-nel van😛).
Ha ertelmes lesz a rendszer, akkor majd en huzagalok at rF2-bol es SRW-bol😄DDD
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Es ha egyszeru de jo a rendszer, akkor meg az automodolasnak is van ertelme. Igy kinezetre mar eleve latvanyos, jo a render, a feny-arnyek es a tukrozodes, valszeg nem kell agyonpiszklani, es ha keves es egyszeru, de egyertelmu beallitasokkal lehet "osszerakni" az autot, akkor meg mukodesre is boven elerhetik a gyari atlagot.
És ezt te honnan tudod? 😛
Feltettem a felbontast HD-be, behuzgaltam oket kozepre, aztan vissza a szokasosba😊
Ha esetleg valaki így jár: el lehet egész tolni a kép bal szélére, úgy, hogy alig lóg ki egy picit, gyakorlatilag láthatatlan 😄DD
Mivel nagy a csend, igy barmikor lehet online: ma, holnap, jovohet penteken, 1 honap mulva, akarmikor😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha valaki ennyire ki van élezve az idõre, akkor hagyjon rá még egy hetet vagy annyit amennyit, de akkor legalább keltse profizmus látszatát.
Én is gondoltam, hogy sehogy nem áll a multival, azért volt ez az ünnep mizéria, de ha bevállalt egy hetet, akkor azt gondolnám, hogy van egy hete tesztelni.
Persze bevallom, hogy nem értek a programozáshoz, nagy általánosságban mondom csak hogy illene helyesen felmérni mindenkinek a tudását, kapacitását, IDEJÉT, stb-stb. <#vigyor2>#vigyor2>
Zsörtölõdök itt, közben meg mindjárt jön a frissítés. <#banplz>#banplz>
Viszont nem tudom foglalkoztál-e már software fejlesztési projekttel, ha van egy ismeretlen eredetû hiba, azt ember nem mondja meg elõre, hogy 1 óra kijavítani, vagy 1 hét. Max kamuzik valamit és vagy bejön, vagy nem. <#vigyor>#vigyor>
Minden tiszteletem az Övék, de ilyet?!
Múlt héten rájött, hogy nem okés supportolni az Ünnepek alatt, ezért el tolja 1 héttel, most meg a megjelenés napján közli, hogy nem várt hiba, crash van a single playerrel, megpróbálják kijavítani és ma reggel kitolni. Erre egész nap nem bír helyzetjelentést adni, majd gondolom este 10kor kitol egy konkrét dátumot.
Nem bántáskép, de ha ilyen mentalitású alvállalkozóval találkoznék aki nem tudja felbecsülni még kb sem a munkája idejét azt lehet lecserélném. <#nyes>#nyes>