Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeeBeee
Vannak olyan modderek akik már jóval elõrébb járnak, legalábbis modellezés tekintetében,azoknak is szívesen megtekinteném a munkáját az AC showroomjában.
Pl.:

Alexease
Kunos is ott volt?!😉<#idiota>
A Twittere alapjan a Fulop-szigeteken van😄
gviski
Mindenki a ringen volt, este lesz multi <#taps>

Virtual SimRacing

Alexease
Most is felkerult egy, ez ma mar a 3.😊 Abban lehet remenykedni, hogy az ilyen ilyen "probalkozas" publikus lesz😛
lac coo
az se 😄D

De szorgalmasan tolja fel a buildeket, próbálgatják gatyába rázni ....így vasárnap ... !<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TeeBeee
Marketing tanácsadójuk sincs.<#nyes>

lac coo
Hát...nekik nincs titkárnõjük ! 😄D

Azért Kunosnak is sz@ar lehet valamennyire, hogy eddig tartották a 2 hetes ütemet, és most a multi miatt másodjára is megcsúszik. Bár azért ha másnem a titkárnõjük vagy valaki írhatna valamit FB-re vagy twittere, hogy hogy állának, vagy Hétvége van nem foglalkoznak vele, vagy bármit.

lac coo
Gondold el ,hogy unhatják már a tesztelõk ! 😊))
Péntek óta ha kell ha nem: multi ....😛

lac coo
Akkor ez bukta.... 😊

@oooRickyBobby Still testing.. the hits keep coming but decreasing in number.
lac coo
Kunos twitter mintha valamit irna, de nem jon be telefonon.....Lehet nem is ir...valaki nezze meg ! 😊)

lac coo
Én is arra tippelek, ha ma nem lesz, akkor péntek 😊))
Mondjuk nekem nem létkérdés, kibírom addig ...😊

Alexease
Reggel ota nincs uj build. Vagy meg mindig tesztelik vagy ez sem jott ossze;P
De csinaltam masik domain-t, most mukodik a banner, ha lesz a ketto kozul valamelyikre tuti kiirjak.
Pesszimistan hozzaallva: este 8-10 kozott, sajnalkozva bejelentik hog nem jott ossze, es hogy biztos legyen a dolog, majd jovohet penteken az uj update-tel jon minden egyben😛
lac coo
Semmi újság nincs a build-dal kapcsolatban ?

frango
De mennyit volt már képernyõn az ember. Csinálta a show-t 😊.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Dietrich
ill. nem róla beszélt, hanem az AutoGP-ben indulóról 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ettõl már csak az volt durvább, hogy Lanti beszélt amerikáról..mit akar ott ez az ember? mondjuk kaszkadõrnek elmehetne 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Van az a penz, hogy palyara lephet ! 😊

macleody
Ha rajtam múlna ez az ember az életben nem léphetne pályára többé.
lac coo
Kis off.:

Fizetõs, szupergazdag versenyzõ !!! 😄DDDD

Cikk ....

lac coo
Jah a gyáriak jók, de régiek is, ami jó..... Virtualm pl ...

Alexease
Azert a gyari rF2 palyak eleg komolyak. Lehet nem laser, de reszletessegben komolyabak mint az gyari AC palyak😉
De meg a jobb rF2-re gyartott palyak is eleg komolyak: Poznan, Putnam, Croft (bar ezekbol nem lesz tobb, mar az osszes modder mar a SimBin-nel van😛).
Alexease
Az rF1-hez vannak bejaratott plugin-ek es programok, az rF2-hoz nem nagyon.
Ha ertelmes lesz a rendszer, akkor majd en huzagalok at rF2-bol es SRW-bol😄DDD
Szabi
azért a jelenleg konvertálgatott rf és normális rf2 pályák között jelentõs különbség van.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Az rf2 pályák is rF1 kovertek ,úgyhogy gondolom mindegy 😊

Szabi
csak kár hogy rfactor és nem rfactor2, vagy legalább simraceway pályákat konvertálgatnak 😄

lac coo
Reméljük a pálya is ilyen egyszerû lesz , elvégre nincs húsz embere, csak nem szívatja halálra azt az egyet 😊)) De errõl beszéltünk már régebben ...

Alexease
Tuti hogy modbarat a cucc (a palya nem biztos😛), marcsak Aris-bol kiundulva. Valszeg "egyszerubb" kitoltogetos/beiros, aztan mukodik. Lehet hogy messze nem tud annyit mint egy rF2/iR, de nem is kell tizenorakig generaltagni csak a gumikat😊 Valszeg egy vegtelensegig leegyszerusitett rendszer, egy jo koritessel. Tudasra lehet nem HC, de legalabb elvezetesen autozhato.

Es ha egyszeru de jo a rendszer, akkor meg az automodolasnak is van ertelme. Igy kinezetre mar eleve latvanyos, jo a render, a feny-arnyek es a tukrozodes, valszeg nem kell agyonpiszklani, es ha keves es egyszeru, de egyertelmu beallitasokkal lehet "osszerakni" az autot, akkor meg mukodesre is boven elerhetik a gyari atlagot.
Szabi
szépen alakulgat a Corvette prototípus módautó 😊

Alexease
lac coo
<#eljen>

És ezt te honnan tudod? 😛

Alexease
Most reggel (~1 oraja) valamit frissitett/buildelt a Steam-en (bar ezt tegnap delelott is megtette). Valszeg a tegnapi teszteles nem jott ossze, talan majd a mostani😉
lac coo
Ez az egy app volt fennt, ez tûnt csak el, de ez szivatós mert csak akkor látszik ha ráviszem az egeret, és pont nem találtam meg vaktában azt a néhány pixelt 😊)) Csak most tök véletlenül photomodban ahogy húzogattam a kamerát .

Alexease
Elosor en sem tudtam mi tortent, de annyira nem izgatott😉 Aztan az egyiknek a szele belogott nehany pixelt, utana mar gyanus volt😊
Feltettem a felbontast HD-be, behuzgaltam oket kozepre, aztan vissza a szokasosba😊
lac coo
LOL. Szét piszkáltam az appokat, töröltem, visszaraktam stb ... 😊

Alexease
Ez talan a multkori update utan jott elo, nalam is szerteszet voltak szorva az app-ok, a kepernyom kivul😉
lac coo
Meglett az ecu appom !
Ha esetleg valaki így jár: el lehet egész tolni a kép bal szélére, úgy, hogy alig lóg ki egy picit, gyakorlatilag láthatatlan 😄DD

Alexease
Egyszeruen csak meghalt a szerver, ahonnan a banner futna😊
Mivel nagy a csend, igy barmikor lehet online: ma, holnap, jovohet penteken, 1 honap mulva, akarmikor😊
Norbi1990
Amikor kiadják. Senki nem tud semmit.
Visszakerült a régi banner. Már azt hittem van multi. <#nemtudom> Mikor lesz?

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Akkor lefekszem, ma már úgy látom nem lesz semmi .... 😄D

TeeBeee
Igazad van, de egy ilyen volumenû projektnél és egy komoly kiadónál az ismeretlen eredetû hiba nem az update kitolása napján, sõt nem kiadás elõtt kb 1 órával kéne, hogy elõ jöjjön. <#idiota>
Ha valaki ennyire ki van élezve az idõre, akkor hagyjon rá még egy hetet vagy annyit amennyit, de akkor legalább keltse profizmus látszatát.
Én is gondoltam, hogy sehogy nem áll a multival, azért volt ez az ünnep mizéria, de ha bevállalt egy hetet, akkor azt gondolnám, hogy van egy hete tesztelni.
Persze bevallom, hogy nem értek a programozáshoz, nagy általánosságban mondom csak hogy illene helyesen felmérni mindenkinek a tudását, kapacitását, IDEJÉT, stb-stb. <#vigyor2>
Zsörtölõdök itt, közben meg mindjárt jön a frissítés. <#banplz>

Ne eddig 50 körüli szavazó, az már nem is rossz... <#vigyor0>

AC: Szavazás az autókról

Abban teljesen biztos vagyok, hogy a múlt heti csúszásra csak egy jó ürügy volt az ünnep, egyszerûen csak nem készültek el a dolgokkal, ahogy a mellékelt ábra is mutatja..

Viszont nem tudom foglalkoztál-e már software fejlesztési projekttel, ha van egy ismeretlen eredetû hiba, azt ember nem mondja meg elõre, hogy 1 óra kijavítani, vagy 1 hét. Max kamuzik valamit és vagy bejön, vagy nem. <#vigyor>

Steamen az utolsó commit 5 órája volt, szerintem ezt ma már fújhatjuk...
TeeBeee
Szerintem nemsokára bejelentik, hogy egy hetet elcsúsztatják. <#bee1>
Minden tiszteletem az Övék, de ilyet?!
Múlt héten rájött, hogy nem okés supportolni az Ünnepek alatt, ezért el tolja 1 héttel, most meg a megjelenés napján közli, hogy nem várt hiba, crash van a single playerrel, megpróbálják kijavítani és ma reggel kitolni. Erre egész nap nem bír helyzetjelentést adni, majd gondolom este 10kor kitol egy konkrét dátumot.
Nem bántáskép, de ha ilyen mentalitású alvállalkozóval találkoznék aki nem tudja felbecsülni még kb sem a munkája idejét azt lehet lecserélném. <#nyes>

lac coo
Azt nem tudom, Formulával nem nagyon megyek. A Formula Abarth az mondjuk bírja.

alma2
A legjobban rajta a formula kocsik csusznak a jatekban. Most nezegettem egy par f1-es kozvetitest, pl az ideiket, azon mar az eletben siman kigyorsitanak. Itt meg hozzaersz a gazhoz szinte egyenesben is, aztan repulsz szanaszet. Meg az iracingben sem ilyen, ahogy neztem.

szerintem