42876

banner
  • BooMiller
    Szerencsénk van enyhülni fog a topicon a nyomás mert a cars mellé érkezik idén még szimulátor(csak olyanoknak akik nem versenyzők) Need for Speed Underground 3 :))))
  • gviski
    tök jó, csak a grafikát húzzák már fel könyörgöm!!! olyan gagyi grafot használnak amikor leadják a TV-ben, pedig a AC tudd sokkal szebb is lenni...
  • GeriDoc
    Igen, így érthető, de a gombokat a secondarynál kell állítani, ahogy skodatuning mondja. Ott, ahol te akarod, ott a axis (tengelyeket) lehet állítani. Please move the axis... - Kérlek mozgasd as tengelyt...
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.21. 06:51:42
  • skodatuning
    Sziasztok!
    Lesznek valaha ebben a játékban esős/ vizes pályák? Vagy ne várjak effélét? :)
  • skodatuning
    Szia!
    Secondary "fülön" állítsd be, ott működnie kellene.
  • mulli1986
    kep
    1. rákattintottam, hogy beállíthassam a gombot. ezt írja is a bal oldalon, hogy válasszak gombot vagy esc a megszakításhoz.
    2. Gom nyomásra felvillan, mégse veszi be, hogy az a gomb legyen a kézi fék.
    Remélem így már érthető
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.20. 22:57:40
  • GeriDoc
    G25-öm van, meg egy másik gamepad. Arra a gombra rakom a kézit, amelyikre akarom. Szerintem nem értjük a problémádat.
  • lac coo
    az az ! :DD
  • bardocz
    Szerintem villanyszerelő
  • croatianus
    Rozsdamentes zubbonyt?
  • mulli1986
    Na még gyorsba kipróbáltam a GTR-t. Hát kicsit jobban lehet vele menni. Jobban fekszik, jobban gyorsul. Nem egy E30 M3 :D
  • lac coo
    Mondjuk az SS zubbonyt azert neha felveszem ....:-)
  • mulli1986
    Első kör: Pro beállítás, a kerékdőlés maximumon, mondom, ha elmegy keresztbe, kicsit jobb lesz megfogni, meg stabilabb is lesz az autó, látom túlzásokba nem lehet esni. Na nem baj. Irány a Nürburgring egy alap E30 M3-al. Pálya felére el is kopott a váltóm :D Szokni kell ezt még.
    Kézifék még mindig nem játszik senkinél?
    Drift beállításokhoz valami modot kell leszedni, hogy utánfutást is tudjak állítani és valami nagyobb kerékdőlést tudjak beállítani?
  • lac coo
    Be.
  • Zsoltee_a_bator
    be lehet allitani, hogy green track legyen beallitva alapbol, optimum helyett?
  • mulli1986
    Hola!
    G25-re hogy tudom belőni a kéziféket?
    Kiválasztottam a G25 900+H shifter, mindent faszán betöltött. érzékeli a gombokat is, de mikor rámegyek a Click asign the button-ra akkor hiába nyomkodom a kiválasztott gombokat, nem veszi be, pedig villog is hogy nyomkodom az adott gombot szóval érzékel.
  • BooMiller
  • Szabi #29679
  • BooMiller
    Már megint versenyzőnek gondoljátok magatokat, versenyző az ufo nem a földön nőnek vagy egyből annak születnek overálban:DD Nem értem amikor K.Norbival versenyeztem nap mint nap kis pöcs volt aztán meg párszoros bajnok mindenfélével, most ő akkor mi? Ja a kivétel, öööö ja nem mert ott a másik Norbi, de ez sem igaz mert a Weber is ott van meg a PS csapat facom tudja mennyi ember...

Most akkor az a számla gyáros a versenyző akinek szervizeltem EvoVI-ot de amikor a saját autójával levitte Árpád tetőről a kis Hideg és befosott akkor most ki a versenyző?:DDD
  • Screenracer #29677
    Vagy csak azért mert CARS-hoz nem lehet minden sz@r modot tölteni.
  • lac coo
    En nem oltozok be, de nagy jasszkarinak kepzelem magam, akkor az jobb , nem ? :)))
  • Szabi #29675
    biztos hogy nem a CARS-al, mert az már túl valósághű neki... na meg azt is imádom amikor valaki beöltözve szimulátorozik és azt hiszi, hogy ettől ő már profi versenyző... :DD
  • Totti5
    Ugyan azzal mint eddig is. AC F1 mod. Duna TV F1 pálya bemutató rovatába látható mindig 1 kör vele ahol bemutatja az adott hétvége pályáját.
  • GPx8
    Már megint mivel játszik ez a Norbi? :)
  • Solt
    Touché!! :D
  • Adam Jonas
    Hupsz, bocsesz. :D
  • GPx8
    De van: KRP topic
  • GPx8
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, játszanak a pilóták is, most nem a kiképző speciális szimulátorokra gondoltam. Amúgy meg ne az AC fórumán beszéljük meg, hogy mekkora egy árkád fos a pCars...
  • Adam Jonas
    Én személy szerint nem akartam már idáig se eljutni, csak tisztába akartam tenni a dolgokat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként nincs topikja
  • Alexease
    Azert ne melegedjetek bele, valszge van topic-ja, ha egymasnak akartok feszulni;)
  • BooMiller
    :DDD
  • Screenracer #29665
    Ja, játsznak. ;) Biztos megvan az okuk. Nekem is megvan.
    Ja, elég szar.
  • GPx8
    Pilóták is játszanak repülőgép szimulátorokkal, gokart versenyzők pedig sokat szimulátoroznak a KRP-vel. Biztos meg van rá az okuk.
    (Azt nem csodálom, hogy a Cars-ban kihagytad, mert ott az egy sz*r... )
  • Screenracer #29663
    De, tök mindegy.
  • Szabi #29662
  • Screenracer #29661
    Amíg kint dolgoztam rengeteget gokártoztam. Egész napokat töltöttünk a pályákon. Itthon lényegesen kevesebbet, mert ugyanúgy, ahogy ennek a játéknak, valahogy túl magasak az ár érték arányok. Viszont a jó az benne, hogy ez egy elérhető szórakozás. El nem tudom képzelni, hogy miért játszanék gokart szimulátorral? Még a CARS-ban is kihagytam. ;)))
  • Adam Jonas
    Remélem egyszer lesz valami leárazás, 15-20 euróért már beneveznék rá. :)
  • GPx8
    Igan, sajnos!
    Mindegy, mi négyen toljuk a barátaimmal, úgy már egész jó móka.
  • Adam Jonas
    FAQ-ban írja, hogy AI-t nem is tervez hozzá. :/

Ráadásul a gumizódás, pályafelszáradás itt tényleg dinamikus.

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.20. 13:41:54
  • Adam Jonas
    Igazából nem tök mind1, hogy alfának, bétának, gammának, vagy 1.0.0-nak nevezed? AC is már 1.1.6-nál tart, pCARs is hiába 1.0, ott is van még mit javítani rajta. Az R3E-ről nem is beszélve, ami talán 0.34-es verziószámnál tart. Vagy az rF2, ami 946-os buildnél tart.

Szóval az egy dolog, hogy ő minek nevezi, meg egy másik, hogy mennyire használható a cucc. Én még egy évvel ezelőtt próbáltam, az bőven használható volt, közel tudja azt fizikába szerintem, mint rF2-ben a kart mod, vagy legalábbis, nem marad el tőle nagyon sokkal. Számomra élvezetes volt vezetni, és éreztem is rajta, hogy van köze egy valós gokart viselkedéséhez.

A program a Unity3D alapjaira épül, szóval azért ilyen "horrorisztikus" a gépigénye. Ez PiBoSo-nak annyi könnyebbséget jelentett, hogy a grafikai motorral nem kellett túlzottan foglalkoznia, így több időt fektethetett a fizikára, kezelőfelületre, meg arra, hogy a program normálisan működjön, és ne hemzsegjen a hibáktól.

33 euróért lehet, hogy "csak" 4 pályát kapsz, viszont 6 kategóriában van összesen 26 gokart, és ez a program is fejlesztés alatt áll, folyamatosan fejleszti/javítja, plusz ott vannak a mod pályák, ami kb. van vagy 40-50 (ha nem több). Lehet, hogy neked, vagy nekem nem feltétlenül éri meg ennyiért megvenni, de ne felejtsd el, hogy biztos van nem egy ember, aki szívesen vezet ilyeneket akár számítógép előtt ülve is, és ezen személyeknek ez egy elég megfelelő (cél)program.