Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack
Még 6-7 autó bemutatásra vár gondolom azoknak is fognak valami teaser cuccot csinálni aztán majd egy promo trailer a megjelenéssel szerintem februárban még ne számítsunk rá, de ne legyen igazam

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Jah, nekem nem saját, csak letöltött. 😄

Tudom v0.1, de hova tünt az első lámpáról a búra?<#fejvakaras>

Szabi
néhány saját képem nekem is van 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Még nem böfögték el mikor lesz DLC ? 😊
Nekem ráér, csak ne járjak úgy, hogy pont nincs pénzem megvenni 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Renault Clio V6 255 0.1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bardocz
Én is csak azért tudom, mert pont a napokban ment. A dobogós gt autók ezek előtt végeztek.
Nem vagyok annyira otthon az amerikai sorozatban, de a nevezési lisita alapján mentek.
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_24_Hours_of_Daytona

Az oreca honlapján van egy kis infó az autóról:
http://www.oreca.fr/en/technology-2/manufacturer/oreca-flm-09/

lac coo
Ne kíméld, adjál neki, menni fog az mindenfelé ha kell ha nem 😊

Marketing...

DTM-el együtt fut, nehogy már spanyol autókkal menjenek...

(Igaz az első két generációs leonból volt kupa Németországban 2004től 2012ig. Magyarok is mentek ott , Paár Barna az első generációssal 2005ben, Wéber Gabi pedig 2011ben.) Valahol vannak szép nagy képeim, de most csak ezt találtam.

Barna előtte a német Formula König és Formula Renault 2000 sorozatokban próbálkozott. A Salzburgringen volt egy nagy bukása. Videó

bardocz
Nem ez ment a mostani daytone 24h-n? Még a gt autók is verték a komplett kategóriát.
Az Oreca FLM 09 perszehogy lassabb mint az LMP1, hiszen az úgymond egy "kupás" prototípusautó.

http://en.wikipedia.org/wiki/Oreca_FLM09

A LMP2-es osztálytól is elmarad néhány lóerővel

b-type
Abban van benned bizonytalanság, hogy mások mitől gyorsulnak el kigyorson, és mitől állnak meg az ufók. ...ha jól olvastam. GeriDoc #26522
..ha a pedáljaid rendben vannak, akkor ez van. ..ha nincs akkor nincs mit tenni, pláne ha a setup is rendben van.
A macro-s meg hátulról tologatós dolgot ne is értsd, az már egy régi történet, nem kell ezzel foglalkozni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A pedálom rendben van, viszont az összes többi dolgodat egyszerűen nem tudom értelmezni.<#fejvakaras> Macro, hátulról tologatás, van bennem egy bizonytalanság (egy darab bizonytalanság?), ha a pedálok rendben működnek,akkor ez van. Milyen macro, mit tologatsz hátulról, milyen egy bizonytalanság, mi van ha rendben vannak a pedálok (így jártam vagy mi?)? Egyszerűen nem értem, amit írsz.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.27. 15:18:24
b-type
Akkor még próbálgasd 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
Szerintem uj szerver, nord-on, no noobs, no controller neven fut. Sajna gt2-es, gt3-mas autokkal. De meg kora delutan is nagyon jo kis tarsasag volt fent, aztan este egyre kemenyebb mag, hatalmasakat lehet csatazni rajta. Tegnap vegig tele volt, 20 player. Sot este az admin gyerek is ott volt, aztan rugdosta ki az emberkeket.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.27. 14:58:57

szerintem

alma2
kiprobaltam ezt a primarat, eleg nyugger auto 😊
Gyakorlatilag padlofeken lehet fekezni, kettesig. Padlogazzal lehet kijonni barmelyik kanyarbol (mugello) es nincs olyan helyzet, hogy barmikor is tolna az orrat, vagyis ha lecsusznek az ivrol, csak jobban kitekerem a kormanyt, mindezt padlogaz mellett es visszatalal a palyara.
Biztos nem en vagyok a celkozonsege, mostanaban a lotus elevenre voltam rakattanva.

szerintem

Engedjétek meg, hogy egy kicsit másról irogassak...

Ma törölve az összes modot, majd feltelepítve a következőket, egy kis tesztelésbe fogtam:
-Audi R15 TDI LMP1
-Aston Martin Lola LMP1
-Mazda Lola B09-86 LMP1
-Honda HPD B11-83 LMP1
-Chevrolet Corvette Daytona Prototype
-Oreca FLM 09

Pálya: Le Mans
Beállítások: minden gyári, kivéve a szárny

LMP1 Class:
Egy hangyaf...nyi csalódás. Hamar blokkol, kigyorsításon stabil, gyors. A model szép. Kormányon minden kütyü rendben. Hang megfelelő. Kicsit rontott az élményen, hogy a hátsó világítás nem működik, a fék igen. Oldalra keveset látok. Tükrök OK. Tudván, hogy csak 0.10 egy gyenge 4*-ot jelent nekem.

Chevy:
Első benyomásom megegyezik az LMP-el, DE... A hang itt igazán amerikais, nekem tetszetős. Nem igazán tudok rá negatívat. Biztos, hogy a fékkel játszani kell, mert féktávon tolja az elejét. Számomra 4*-ot megér.

Oreca:
Az abszolút bejövős. Bármilyen pályán futnék vele versenyt. Szép, jól hangzik, minden a helyén. Kicsit lassabb az előzőknél... Fél kezemet egy (valamelyik) szombat esti funért mondjuk Paul Ricardon 😊 A kocsi magasságával játszani kell, könnyen leér... Nekem 5*

Ezek szubjektív vélemények, nem biztos, hogy mindenki egyet ért.
b-type
Látom van benned egy bizonytalanság. 😊
..ha a pedálok rendben működnek, akkor ez van. Maxra fut a gáz, nem fog a fék, nem remeg be a kuplung?

Adam Jonas
Lehet, hogy a León olcsóbb és ad olyan élményt, mint a TT, viszont a Eurocup-on egy jó év után nem biztos, hogy feljebb lépsz. A TT Cup-nak meg az lenne a lényege, hogy a tehetséges fiatalokat továbblépteti az FIA - ergo ha valaki megnyeri idén a sorozatot, az jövőre jó eséllyel pályázik egy komolyabb ülésre pl. a GT Masters-ben.

Ott van most Kelvin van der Linde: tavaly nyerték Rast-al a GT Masters-t, ma meg bejelentették, hogy erre az évre gyári Audi szerződést kap, és néhány hosszabb távú futamon is (Spa, Nord és még pár másik) részt vesz. És még csak 18 éves.

Bíztam benne, hogy végre megoldódik az évek óta húzódó (számomra legalábbis) titok, de nem. Az AC megjelenésekor, meg funokon elől megyek, de amint ligázás van millió prekval körrel, meg ilyesmi, megint bejön az a 2mp a semmiből a többieknek. Úgy vagyok, mint az rF-fel voltam. Az elmondások szerint nem setup, akkor mi a t.köm? Egyenes 200-al, féktáv ugyan ott, ufo megáll, én nem. Kigyorsítás, leesik az ívről, én már a gázon állok. Majd ő is elkezdi a gyorsítást, és pár méteren belül már gyorsabban megy mint én. ??? Lehet állítani valahol 120 %-os féket meg gázt?
zolee145
Nem nagyon értem ezt a sorozatot. Mármint a valóságban. Gyakorlatilag ez egy Leon Cup Racer, Audi TT ruhában. Na jó, push to pass gomb... De azon kívül semmi különbség, csak drágább a kocsi vagy 20K Euroval. Kicsit értelmetlen így. Ha mondjuk alapból tudna vagy 350-380 LE-t, ahhoz a push to pass +30, és négykerék hajtással készülne akkor egy külön kategória lenne. Így egy kicsit konszernen belüli vetélytársa lett a Seat-nak. Ha mondjuk én versenyző lennék egy Seat-ban tulajdonképpen ugyanezt az élményt megkapom kevesebb pénzért.
Nem tudom a VW csoport hogyan gondolkodik, de én biztos külön kategóriát csináltam volna. Amúgy maga az autó nagyon jól néz ki, önmagában semmi bajom vele.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

barcalaci84

már most nagyon jónak tűnik a pálya, pedig még csak 0.61-es verziószámot kapott, és nem is áll meg itt a készítő😊
New in v0.6.1:
-Track upgrade details.
-External environment 50% achieved.
-Tyre thread on track 50% achieved.
-New Sun position.

Paul Richard 0.6.1
b-type
Az a Primera nagyon ki van dolgozva...vagy legalábbis bennem azt az érzetet kelti. Sok minden tetszett, és tetszik most is, de ez pöpec, az egyik legpöpecebb. 😊
..csak kellene mellé pár játszótárs az akkori mezőnyből.
én most éjszakás vagyok, nem tudok szerverre menni max napközben.

macleody
Szivesen.
lac coo
ez a VRC majdnem jó, egy picit idegesebbé kellene tenni az autókat ...

a Primera megeszi élvezetben 😊

Alexease
Koszi!!
macleody
Mihelyt a Mediafire-ba életet lehelnek, már lököm is (Marcas)
lac coo
Jah, én sem tudtam kipróbálni ....

Alexease
Mivel most ertem haza, lecsusztam a 4 Marcas cuccrol es az Audi R15-rol is (torolgettek + password). Ha valakinek meg van, feldobhatna valahova😉 THX!
Nekem ez a brazil- túrakocsi bejövős. Tervez valaki vele valami komolyabbat? Egyedül az a gondom, hogy az LCD-kijelző sötét... 😞
lac coo
Csinaltam egy Spa-Primera szervert, nem mintha barki is jonne, de elpotyog ott magaban, hatha .... 😊

Gadfly13
Silverstone közvetítés <#integet2> (2015.01.25)

Kommentátorok: Gabor (Hartge), Balázs (Metosz), Gábor (Kapitány)
Rögzítés,design: Hartge

EREDMÉNYEK
"A" SZERVER RACE 1
"A" SZERVER RACE 2

"B" SZERVER RACE 1
"B" SZERVER RACE 2

TABELLA
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.26. 14:54:09

simraceseries.com

b-type
tempóban vagy összeszedettségben? Magione-n 1 tized volt köztük, de Spa-ban esélyük sem volt.

Szabi
nem is tudom mire számítottál 😄

b-type
Nem rosszak, de a Nissan messze veri őket szvsz. Ténylegesen is, meg összeszedettségben is.
Spa-ban mint a szél úgy hagyta ott őket

Szabi
kunos megvehetné ezt is a braziloktól 😄

ha valaki kipróbálná itt a link hozzá, a jelszó Senna

b-type
Na melyik a kakukktojás? 😊)
(és még is a legjobb..)

b-type
<#eljen>

Gadfly13
Idén kezdetét veszi egy új sorozat, az Audi Sport TT Cup. További infó: ITT

Tommy munkához is látott! <#eljen>

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.01.26. 11:46:21

simraceseries.com

barcalaci84
B szerver első versenye:
barcalaci84

lac coo
sENKI NEM HALLOTT RÓLA, KB MINTHA KI SEM JÖTT VOLNA, SE ESŐ SE LÓF....SZ NEM VOLT MÉG KÉSZ BENNE ...

Alexease
Ezt a WoS-t kitoltak konzolra?! Nem is hallottam rola😉 Igaz, nem is kovetem, mivel eleve a CARS-nak ez az arkados verzioja, nem nagyon erdekelt a dolog😉 A YT tolta az arcomba a videot, csak azert tettem be.
Valszeg ennek a tartalmabol lesznek majd a CARS-hoz az elso DLC-k😉 A WoS-ba meg a CARS-bol a tartalomvasarlos dolgok (ha meg az maradt, ami eredetileg tervezve volt).
lac coo
Ez a carsos cucc? Azmar kijott konzolra felkeszen....

Alexease
Meg valszeg ez is elszippant nehany embert, foleg azokat, akik a csicsara es az instant roncsderby-versenyre utaznak😉 Mar ha egyszer megjelenik😉)))

lac coo
Meg mondjuk 500 embertől sokat kell kérni egy-egy pályáért, hogy visszajöjjön a -Sokezer euro 😊))

lac coo
Ezért kell az AI 😊))

Én most átfutottam a jobb pingeket, kb tényleg csak GT van, az viszont több teltházas 😊)

Alexease
Akarmennyire is szep az AC, attol meg szim, foleg a korites es szolgaltatasok hianyossagai miatt. Valszeg 20-30% valoban le fog lepni. Mar most is, a ~700 szerverbol (most ~1000-en vannak fent) eleve ~300 password-os, vagyis valszeg komolyabban toljak, ez kb. 500 ember. Nagyreszt ok fognak megmaradni hosszabbtavon.

Pickup szerverezesre PC-n, foleg normalisabb mezonyre, nem nagyon lesz lehetoseg. Foleg ilyen agyonmodolt tartalom hegyekkel...