Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lassan itt a Cars oda el fog tűnni a felhasználok egyharmada ( mondjuk az nem feltétlen baj , legalább kicsit letisztulnak a publik szerverek ...), szóval kell az az AI 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.25. 19:10:33
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1970_Plymouth_Superbird_v110.rar
2009_Lola_Aston_Martin_LMP1_LMP-Pack1.rar
2010_Mazda_Lola_B09-86_LMP-Pack1.rar
2011_Honda_Lola_B11-83_HPD_LMP-Pack1.rar
2012_Subaru_BRZ_Cup_v110.rar
2015_Formula1_Fantasy_v110.zip
Marco: "I dreamed about this fight for ages, and Stefano decided to 'ruin' my spare time with new AI routines right this weekend.. At max level, it's quite difficult to hold off and fight with the MP4-12C now. The funny thing is that after more than 20,000 km, I'm still improving my lines at Nordschleife thanks to the damn AI. After HAL9000, we got KUNOS2015... Finger crossed"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honda Lola B11-83 HPD
Mazda Lola B09-86
Tyre compounds should feel different, tyre calculations improved for less grip, minor suspension value change, suspension damage values added, force-feedback improved, new camera positions, lower DRS performance, small change to gear ratios.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.25. 17:10:06
Sajna a screenshoton sötétebb és kevésbé kontrasztos a kép mint tableten, képzeljétek hozzá ezeket 😊
Még van munka bőven vele, de béta tesztelőknek szivesen átküldöm emailben.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.25. 16:53:10
ha nagyon kicsi az ellenállása a féknek akkor szeriontem nehezebb pontosan adagolni ... de mondjuk szerintem minden csak szokás kérdése..
nem tudom h ki trükközik ezzel azzal , meg ki nem, de pl az említett Silverstone Seat kombón 5. lettem a prekvalon....az alap setup teljesen jó a pályához szerintem...mondjuk piszok nehéz szeriontem jól összerakni egy kört, de abszolút reális trükközés nélkül 2.15-ös kört menni alap setuppal is... de apró pontatlanságokkal is könnyen veszít az ember tizedeket
Most lattam az egyik multiban, gondolom ha az idot 0-ra allitod be a session-re, akkor vegtelen hosszu lesz pl a practice, nem jar le soha, ami nem rossz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.25. 14:07:18
szerintem
"Könnyebb nyomni a kuplung pedált (nem hosszabb valóban) ezért rakjuk rá a féket, majdnem mindenki így használta amikor megjelentek ezek a kormányok a gtr mastersben is, lfsben is."
Én ezen vigyorogtam jót, de nem bántásként. Engem nem zavar, csak jót mosolyogtam mert a 'legélethűbb szim' topikjában találtam, egyébként aki írta az mindenképpen gyors lenne, tehát nem ellenünk irányul...gondolom a gyorsak egymás közti elit küzdelme ez.
De már vagy 8 éve az LFS fórumon is olvastam valami macro-kat váltásra, meg hátulról tologatást...nem akarok belemerülni mert homályosak az emlékeim, és nem az én kategóriám amúgy sem érdekel.
Én addig a határig megyek el, ahol még elhiszem a vezetésem, azt pont.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.25. 13:58:14
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze vannak az ufók akiket nem tudok megérteni, de jobb ha is nem akarom... mert elmegy a kedvem az élletöl is kb! XD
Na megyek fel teszek egy próbát! 😛
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.01.25. 12:44:13
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
amúgy meg lesz állítható tükör, megy ez 😊))
Meg aztán képzeld el, hogy unhatja már, évek óta minden nap szinte ugyanazt csinálni 😊))
Én legalább is tuti már öngyilkos lettem volna 😊
egy tuti, Seatot soha nem veszek és ha valaki térdenállva könyörög, hogy legyek Seat versenyző, azt is elzavarom ....😛
Valszeg ha egyszer leulnenek, atgondolnak, kitalalnak, Kunos csak az adathalmazzal foglalkozna (backend), es felvennenek egy frontend programozot, 2-3 honap alatt osszerittyentene nekik egy mukodo rendszert😉
De igazabol boven maradhatna a Python is, nem lenne vele gond, ha legalabb az alapfunkciokbol lennenek normalis, beepitett, rendszerszintu gyari cuccok. Pl.: lekoppinthatna az iR dolgait, az alap kijelzeseket, meretezest, pozicionalast, bill. hozzarendeleseket, az nagyatlag embernek/szimesnek boven eleg lenne, ugy sem nem hasznalnanak mast (idok, poziciok, delta, pit, fps, kijelzesek, onboard allitas stb.). Plusz a palyarajz es 1-2 csicsa funkcio, ami meg kellhet.
Ha ezek rendszerszintuek, akkor nincs anomalia es sebesseg csokkenes, eppen akkor es ugy frissit/mukodik, ahogy kell.
De ehhez ember kellene, mert egy ilyen melysegu piszkalas, csak ezzel foglalkozva, legalabb 3-6 honap. Kunosnak ilyenre nincs ideje. Otletszeruen fejleszt, eppen amire igeny van, ami nagyon gazos vagy ami a konkurencianal az eloterbe kerult😊
De hat neha ezt is ugy, hogy ha valaibe nagyon bele kellene nyulni, akkor inkabb felretolja, ha meg mar regota gazos valami, akkkor megfelezi a tutit (ffb, fizika, telemetria), es azonnal gyorsabb (fps) es hosszabb (replay) lesz😉
De a vegeredmeny meg mindig a leghasznalhatobb, vagyis jol csinalja;D
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"I am totally amazed at the 17k LOC in the ptracker.. I had no idea, and that makes it 100% certain Python is staying.. no way I am going to throw that amount of work away.
Whether or not add a new API is a good discussion to have.. but probably our time would be best spent into redirecting the effort to see what can be done to improve the Python API we already have and live with it for the duration of the project."
rF2-ben civic-el semmi gond nincs de itt... nem is értem!
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.01.25. 11:47:59
Vagy valami, nem igen szoktam menni vele, epp amiatt mert semmit nem erzek belole, vagy tolja magat vagy nem, kb csak megtanulni lehet erezni nem .
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.01.25. 10:34:59
azért ez egy ultimate leépítés amit a spoilerbe tettél, mindenkinek kuss 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ostoba majom. Egy videót szeretnék tőle látni: go pro a fején live at youtube, csengetnek, kinyitja az ajtót, két nagy marha belép és belecsavarja a padlóba.
Ezt meg biztosan mutattam annak idején:
De akkor sem értem az egész videót, ha játékot mutatok be akkor nem veszem sportkamerával hótunalmasan, ha meg a kamerát akkor minimum biciklire ülök 😊)
Szóval hidd el, nem akarsz Te neki kommentet írni. <#banplz>#banplz> Rexikének csak az a jó, amit ő csináln, mindenki más hülye. (Múltkor meg is kaptuk a magunkét; a szöveg hozzá a spoilerben.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.racedepartment.com/downloads/okayama-1994.2519/
Amugy ebben mi a lenyeg, hogy van neki gopro kameraja ? 😊)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az APP-okat tuti atalakitja, azt mar bejelentette, ev vegeig (elvileg😛) lecsereli. A jelenlegi Pythonos scriptes rendszert levaltja egy "normalis" C++ vagy hasonlo binaris plugin/DLL rendszer. Valszeg/remelhetoleg, osszegyujtotte a tapasztalatokat, mire es hogyan van szukseg, es APP-bol mindenbol erkezik valami normalis (vagy remelhetoleg sokat integral a progiba).
Realtime kijelzesre talan a pTracker a legjobb (?!), az AC forumon fent van a legfrissebb.