42876
-
GPx8 #29656 Eső, felszáradó pálya, gumizódás stb. van. Ha már mentél gokarttal, akkor látni fogod, hogy ez egy szimulátor, meg kell csak nézni a fórumban a közösséget, hogy akik tolják, azok általában versenyeznek is igazi kartokkal.
A grafika pont elég, ami hiányzik az az AI. -
Screenracer #29655 Akarsz róla beszélni? -
#29654 Van benne eső, jaja. Jelenleg ezeket tudja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- automotive industry-standard tyre model
- dynamic track surface groove buildup
- wet track simulation and dynamic drying
- dynamic marbles generation
- tyres pickup of marbles, grass and dirt, affecting grip
- output of CSV files with telemetry data to analyze driving sessions
- a plugins interface allows external programs to receive realtime data from the simulated kart
- LAN and online racing. Dedicated server available
- support of custom paint schemes for kart, helmet and suit
- advanced users can build new tracks and integrate them with the provided tools
- user-selectable driver gestures -
#29653 Na ez nem neked valo anyag, meg megnezni se ! :)) -
#29652 Most higy all a gokartos cucc, van mar eso meg ilyenek ?
Regen probaltam de az tenyleg jo cucc. -
Screenracer #29651 Kart Racing Pro beta13b; 739 MB.
A béta, melyik galaxisban jelent készet? Ez legfeljebb a netKarPro készültségi fokáig jutott. És tudjuk, abból is mi lett.
Ezek egyébként melyik bolygón laknak?
Minimum requirements:
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7/8, 32 or 64 bits
Processor: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: 256 MB OpenGL 1.2.1-compliant
DirectX Version: DirectX 8.1 or newer libraries -
Screenracer #29650 Pont azért konvertálnak hozzá ennyi pályát, mert a demoban nincs elég gyári. ;)
33 euróért meg annyira azért nem jó. 30-ért most éppen egy AC-t lehet venni, Dream Packal.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.20. 13:18:48 -
GPx8 #29649 Nem csak. A KRP-t is Ő csinálja és annyira legalább be is van fejezve, mint az AC vagy mint a pCars... -
#29648 Nem kötekedésképp, de egy tech-demo-hoz nem szoktak ennyi pályát készíteni/konvertálni. :)
https://www.dropbox.com/sh/s32hw0r6yc5av0f/AAAnCS-Fc5GmW-M0POZtc5K6a/KRP%20Tracks?dl=0 -
#29647 Mondjuk a tech-demo szerintem elég erős kifejezés, mert a gokartos cucc egész jó pl., amit próbáltam múltkor.
http://www.kartracing-pro.com/?page=purchase -
#29646 Soha;) Csak tech-demot gyart:) -
Screenracer #29645 Ezek fejeztek be valaha is valamit? -
#29644 Erről jutott eszembe, ezt láttátok már? (Bocsi az offért)
Én nem is értem, hogy ezt az embert hogy nem foglalkoztatja még valamelyik nagyobb cég. -
goldboy #29643 SCG003 in AC -
goldboy #29642 Stefano-twitter:
"Bloody hell the AI is so fast at Vallelunga with the C7R.. got served almost 4 seconds at 98%. They are faster than the record on RSR."
Digó programfejlesztés -
twinr #29641 Köszönöm, valóban! -
Screenracer #29640 Elállítódott a képfelbontásod. Állítsd be újra. -
twinr #29639 Lehet hogy volt már ilyen kérdés de amit visszanéztem ott nem találtam, mit jelent a "could not find a suitable video mode"? Illetve hogy lehet orvosolni? Köszi! -
#29638 Regen neztem, nem volt rossz vezetni, csak akkor meg rettenetesen szaggatott. -
#29637 hat amikor talalkozik az amatorizmus némi igenytelenseggel karoltve, viszont remek apro otletekkel, kivitelezessel, de az osszkep azert borzaszto :)
Buszken hirdeti, hogy ffb-s kormany kell a jatszasahoz.
Van demo is belole, ha van idege az embernek eloszor beallitani az iranyitast, ami gyalazat, lehet mokazni.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.05.20. 08:55:20 -
goldboy #29636 AC fél áron a steamen -
#29635 Ma esete RUF & F40 funfutam. Aki akar jöhet! Link
-
#29634 FFB teszt : :))
-
#29633 Jo is az ! :)) -
#29632 én Dacia Sandero-t akarok -
#29631 Jo lenne mar valami kis kupas auto is ! :((
Legalabb a nyomorult Fiat kijohetne vegre. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29629 :) -
#29628 a szekrény jöhet... szólj ha készu és küldöm a váltókat:) -
#29627 Aha, biztos ... :))) -
Jackal #29626 Van egy constant force nevű effekt, annak eleve van egy maximum értéke amit a kormány "elfogad". (ez nem biztos hogy a kormány max-ja, mert vele párhuzamosan még vagy 40 erő is mehetne amiből a kormány számolhatná ki az eredő erőt) -
#29625 Nyilvan, egy motor van, az egyazon idoben csak egy iranyban es egy bizonyos erovel tud dolgozni.
De akkor sem ertem , foleg igy, higy akkor mit vag. !? :)) le -
#29624 Na ezeket én nem vágom....és asszem örülök neki :)
Nekem egy a lényeg jó vagy nem. ha nem akkor nem érdekel hogy egyébként..., ha meg igen akkor meg azért nem érdekel.
Asszem én hazaköltözöm, lesz@rom hogy nincs jó karrier, vagy mittomén...ez az egyetlen ami igazán jó autóvezetésre.
Visszapattanok a ladámba. :)
szerk:
sry, nem vagyok túl logikus, valszeg azért mert úgy felcseszett a CARS-ban látható autókezelési felfogás, ami miatt mindig elsírom magam...hogy miért kell még mindig uazt a rosszat eladni jónak nem tudom.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.18. 10:22:03 -
Jackal #29623 Igen, arra értettem, mert más játékok több fajtát is kiküldenek párhuzamosan, pl damper, középre húzás meg hasonlók, de AC-ban csak egy szummázott megy ki.
Azt a hz értéket lehet állítani feljebb is az ac.ini-ben. (ffb refresh rate asszem a neve, default 333-ra van állítva) Ha feljebb rakom akkor kicsit részletesebb és dinamikusabb lesz az ffb, viszont kicsit gyengébb is. Procihasználatra meg latency-re nemtom milyen hatással van.(gyanítom 500-ig nagy baj nincs vele) -
#29622 Fizikalisan egyszerre csak 1 adat megy ki a kormanyra (gondolom arra ertette Jackal az effektet), de az eleg gyakran;) Az AC-ban elvileg (bar Kunos korabban azt irta, hogy csokkentette?!) 333Hz, az rF2-ben 400Hz (az elejen voltak is gondok izonyos kormanyokkal). A valodi kormanyon is csak egy "effektet" erezni, ami a "kormanymu-lanc" vegen megjelenik osszeadva-kivonva, osztva-szorozva (gumi, felfuggesztes, holtjatekok, surlodasok, szervo stb.), csak ott analog, ami eleg nagy kulonbseg;) -
Jackal #29621 De van, csak azt már ac számolja házon belül, magára a kormányra csak egy egyszerű ffb effekt (erő) megy ki. (lehet te nem erre gondoltál, más játékokban használnak több fajta ffb effektet) -
#29620 ? 1 effekt egyszerre, tehát nincs egyszerre bump és megcsúszás mondjuk? ...mert én összetett effekteket érzek, érzek egy középre állást és az egyenetlen felület adta erőhatásokat, többféle kényszerítő effekt működik mondjuk Mugello amikor eltehetetlenül az autó és rácsúszok a rázóra is.. -
Jackal #29619 Összességében csak 1 effektet küld ki a kormányra az ac, szóval ez nem igaz. Kunosék csináltak egy elméleti 100%-ot, nemtom melyik kormánnyal kisérletezték ki(fanatec) és ott lecsapták a végét. De az is lehet, hogy az átlag kormány görbe lineáris része ott végződik, azért választották.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.18. 08:34:22 -
#29618 Ezt sem hiszem, mert akkor tok mindegy milyen erovel jonnek az effektek, aranyaiban akkor is kioltana a gyengebbet.
Mindegy ez ilyen :)))))
De regebben en mondtam is, higy semmit nem erzek mikor pirosba megy, es ugye azert fel lehet ezt is tolni a halalba, mert nem a szaz szazalek a vege.... -
#29617 sztem úgy van beállítva az effektek átadása, hogy az egyik ne nyomja el a másikat, ezért jelzi ki...hogy tud most atom ugyan, de pár finomságról le maradsz, mert az egyik kormányra ható erő már kiüti a másik kettőt.