Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én jövök, ha leszünk egy páran.
Meg semmi 😊
Kb fel ora milva tudok csak csinalni, lacco valami neven.
Kb fel ora milva tudok csak csinalni, lacco valami neven.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi a szerver név?
Valaki nem jon este Primerazni, vagy valami ? 😊
Alfa 4C
1965_Alfa_Romeo_Giulia_Sprint_GTA_Stradale_v010.rar
2003_Subaru_Impreza_WRX_STi_CUSCO_ADVAN.rar
2004_Subaru_Imprenza_WRX_STI_v155.rar
2009_Mazda_RX8_R3_Race.zip
2010_Volkswagen_Golf_Mk6_GTI.rar
2012_Renault_Clio_V6_255_v010.zip
2003_Subaru_Impreza_WRX_STi_CUSCO_ADVAN.rar
2004_Subaru_Imprenza_WRX_STI_v155.rar
2009_Mazda_RX8_R3_Race.zip
2010_Volkswagen_Golf_Mk6_GTI.rar
2012_Renault_Clio_V6_255_v010.zip
Holnap esete folytatódik a GT3 Tesztkupa a Silverstone-i futammal!
Az előző vasárnapi futamon a kvalifikációt Michelisz Norbi nyerte, aki a futamon a második helyen ért célba Csorosz Laci mögött. A Silverstone-i futamra a prekvalifikációt ismét Norbi vezeti, rajta kívül eddig több mint 50-en futottak már mért kört!
A futam most vasárnap este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, még nem késő csatlakozni! A futam topikjában megtaláljátok Norbi és Tóth Gábor (toga) WR setup-jait, illetve további tanácsokat a felkészüléshez... gyertek! <#wink>#wink>
Silverstone futamkiírás: AC GT3 Tesztkupa - Silverstone
Nürburgring eredmények: AC GT3 Tesztkupa - Nürburgring
Nürburgring képek: Csorosz Laci művészi fotói
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.31. 10:37:36
Az előző vasárnapi futamon a kvalifikációt Michelisz Norbi nyerte, aki a futamon a második helyen ért célba Csorosz Laci mögött. A Silverstone-i futamra a prekvalifikációt ismét Norbi vezeti, rajta kívül eddig több mint 50-en futottak már mért kört!
A futam most vasárnap este 21:00-kor kerül megrendezésre, a részvétel nyílt, még nem késő csatlakozni! A futam topikjában megtaláljátok Norbi és Tóth Gábor (toga) WR setup-jait, illetve további tanácsokat a felkészüléshez... gyertek! <#wink>#wink>
Silverstone futamkiírás: AC GT3 Tesztkupa - Silverstone
Nürburgring eredmények: AC GT3 Tesztkupa - Nürburgring
Nürburgring képek: Csorosz Laci művészi fotói
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.31. 10:37:36
az AC azért már lassan másfél éve megvehető...aki eddig nem vette meg az vagy nagyon-nagyon-nagyon óvatos vásárló vagy egyáltalán sose venné meg...de itt a warez... biztos vagyok benne h jó pár embernek megtetszik a játék és esetleg úgy gondolja h megérdemlik a fejlesztők ezt a kis pénzt...vagy esetleg multizni akarnak, vagy netalántán ligázni...
sokaknak a letöltők közül nem fog tetszeni, de azok így se , úgyse vennék meg...
elárulom azt is hogy én 2013 decemberében bizony warezban kezdtem az AC-t😊 megtetszett és megvettem...meg azóta vagy 15 embert rábeszéltem h vegye meg látatlanban vagy "kipróbálás " után...
nem tudom emlékeztek-e vagy egyáltalán feltűnt e nektek h bizony tavaly junius körül ment a multi is warezban...szerintem sokaknak fel se tűnt...
jó pár nevet tudnék mondani magyarok közül akik most például ligáznak itt-ott az AC-val azóta...immár az eredetivel😊
mondjuk elég könnyű volt őket kiszűrni, mivel mindegyiknek ugyanaz a steam GUIDja volt...ez a GUID szépen a MASZIM fun szerver blacklistjében benne volt , így nem tudtak csatlakozni hozzánk esténként... ennek hatására pl jópáran megvették akkoriban😊
sokaknak a letöltők közül nem fog tetszeni, de azok így se , úgyse vennék meg...
elárulom azt is hogy én 2013 decemberében bizony warezban kezdtem az AC-t😊 megtetszett és megvettem...meg azóta vagy 15 embert rábeszéltem h vegye meg látatlanban vagy "kipróbálás " után...
nem tudom emlékeztek-e vagy egyáltalán feltűnt e nektek h bizony tavaly junius körül ment a multi is warezban...szerintem sokaknak fel se tűnt...
jó pár nevet tudnék mondani magyarok közül akik most például ligáznak itt-ott az AC-val azóta...immár az eredetivel😊
mondjuk elég könnyű volt őket kiszűrni, mivel mindegyiknek ugyanaz a steam GUIDja volt...ez a GUID szépen a MASZIM fun szerver blacklistjében benne volt , így nem tudtak csatlakozni hozzánk esténként... ennek hatására pl jópáran megvették akkoriban😊
volt AC free weekend is nem régen
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
No látod ezt nem tudom, még soha nem éltem ilyen lehetőséggel... olyan játékok vannak így, amik hidegen hagynak! 😊
@SimaSuna: Az igen... korrekt.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.30. 18:00:52
@SimaSuna: Az igen... korrekt.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.30. 18:00:52
www.smart-bus.hu
OFF:
Legutóbb a BF4 volt 1 hétig játszható. (letöltéskor kezdődik a 168 óra)
multi része is kipróbálható volt.
Legutóbb a BF4 volt 1 hétig játszható. (letöltéskor kezdődik a 168 óra)
multi része is kipróbálható volt.
Ilyen szokott lenni steam-n is.
www.smart-bus.hu
Ezért lenne okosabb dolog, ha időnként csinálnának olyat, hogy adott időtartamig (pl. egy hétvége) ingyen kipróbálhatod a teljes programot, minden létező funkciójával együtt. Így egyrészt, ki tudod próbálni, hogy fut-e rendesen, másrészt, meg ki tudod próbálni a programot is, aztán meg eldöntöd, hogy tetszik vagy sem. Az EA szokott csinálni ilyet Origin-en, pl. BF4-gyel ez tök kafa volt múltkor (az más kérdés, hogy engem személy szerint a program csak így meggyőzött végül, hogy ne vegyem meg, főleg annyiért, amennyiért árulják 😄).
Talán pont semmit nem ér a multi nélküli próba. Az, hogy jó a game, nem kérdés. Kipróbálni talán azért kellene, hogy "viszi-e a gép". Majd megveszi hivatalosan, felmegy multira, és a próba 110 fps-éből lesz 30.<#buck>#buck> Ha nem tud erről a problémáról, az első az lesz, hogy elküld mindenkit az anyjába, ha meg tud a problémáról, akkor esetleg azért nem veszi meg, amíg ki nem javítják. Egyébként már arra is gondoltam, hogy ők adják ki a multi nélküli warez verziót is, demo helyett. Furcsa, hogy 3 órán belül meg van a warez is, ráadásul olasz oldalon.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.30. 16:21:42
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.01.30. 16:21:42
Igen, utána meg ha megoldják már a warez verzióba is a multit, mint tették anno RACE 07 esetén, meg megy majd a nagy sírás mindenki oldaláról. <#falbav>#falbav>
Nem hülyeség. Manapság nincsenek demók, időlimites kipróbálható verziók. Látatlanba meg kiadni 14ezer forintot....
"jelenleg meg az alapjátéknak csak jót tesz hogy van warez is..."
Hahaha, ezen nagyon jót mosolyogtam 😊)))
Hahaha, ezen nagyon jót mosolyogtam 😊)))
Nincs DLC, így bedőlt az AC. Vagy annyira várja mindenki a frissítést, hogy addig már fórumozni sem akarnak. Vagy megoldódott minden eddigi probléma az AC-val. Ilyesmi.<#buck>#buck>
Köszi, viszont csak most látom, hogy sajnos nem működik online...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.29. 23:45:08
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.01.29. 23:45:08
ha jól olvastam korábban , akkor valami olyasmiről van szó , h bizonyos proctuningok befolyásolták az időmérést valamelyest...aki a procinál az FSB-t tuningolta , annál fordul elő ilyesmi állítólag...
Srácok, vki csinált régebben egy ilyen focizós pályát az AC-hez, de most nem találom... tud esetleg segíteni vki?
Előre is köszi! <#worship>#worship>
Előre is köszi! <#worship>#worship>
Akkor csak jól éreztem én ezt, minél több kört mentem egy pályán, annál jobb időt mutatott hotlapon. (és tuti nem én gyorsultam annyit 😊 )
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.29. 19:53:31
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.29. 19:53:31
no ,ezt nem tudom összerakni már ? 😊)
miről van szó, valami időelcsúszásról, vagy mi ? 😊
It looks like I've managed to solve the overclocked timer drift in mp,also catching another small time bug.test this w/e and out on monday.
miről van szó, valami időelcsúszásról, vagy mi ? 😊
It looks like I've managed to solve the overclocked timer drift in mp,also catching another small time bug.test this w/e and out on monday.
Jövő hét hétfőtől az RC-HU is elindítja rövid tesztbajnokságát. További információkat ezen a linken találtok.
Hát pedig vannak rohadt jó modding autók is ...
Nézni nem nézem, ha kiemelkedően jó ,akkor úgyis csiripelnek itt az emberek 😊
Nézni nem nézem, ha kiemelkedően jó ,akkor úgyis csiripelnek itt az emberek 😊
Engem nem érdekel a modding autó egy sincs. Hivatalos lesz annyi hogy bőven sok, így várok minden márkát autót már és a DLCket.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
En is inkabb azert varom mert kivancsi vagyok mit fejlesztett eddig 😊
Auto mar annyi van, komolyan mondom mar sok, lassan mar tenyleg csak huszbol egyet nezek meg.
Persze ez jo, mert ha sok van nagyobb esellyel csuszik be egy atlagonfeluli.
Nord is erdekel, kivancsi vagyok milyen szkennelve, de olyan veszettul nem vagyok oda erte, otthon szivesen autozgatok rajta de versenyezni .... 😊
Meg persze a kupas kisfiat, na azt viszont nagyon varom 😉
Auto mar annyi van, komolyan mondom mar sok, lassan mar tenyleg csak huszbol egyet nezek meg.
Persze ez jo, mert ha sok van nagyobb esellyel csuszik be egy atlagonfeluli.
Nord is erdekel, kivancsi vagyok milyen szkennelve, de olyan veszettul nem vagyok oda erte, otthon szivesen autozgatok rajta de versenyezni .... 😊
Meg persze a kupas kisfiat, na azt viszont nagyon varom 😉
Itt a forumban is le volt irva parszor, hogyan lehet elinditani, ha max directx 10-es kartyad van.
Egy sor ini atiras, post process effect off es mar megy is.
Egy sor ini atiras, post process effect off es mar megy is.
szerintem
Ja értem, azt hittem akkor el sem indulna a játék sem.
Hm, akkor sajnos lemondok róla egy ideig, marad az rfactor 😊
Köszi a választ!
Hm, akkor sajnos lemondok róla egy ideig, marad az rfactor 😊
Köszi a választ!
pl dx11-es kartya hianya.Felteve, ha sosem toltodott be egyetlen palya sem.
De nezd at a logokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.28. 13:22:08
De nezd at a logokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.28. 13:22:08
szerintem
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy arra van-e vkinek ötlete, hogy miért csinálja azt nekem, hogy indítanék egy futamot és töltéskor kifagy? Az autó hangját hallom, egy pillanatra megjelenik az autó és itt vége, megáll.
Azt szeretném kérdezni, hogy arra van-e vkinek ötlete, hogy miért csinálja azt nekem, hogy indítanék egy futamot és töltéskor kifagy? Az autó hangját hallom, egy pillanatra megjelenik az autó és itt vége, megáll.
Még egy mod autó kerül be:
Released....and Official!
We are proud to announce that our Lamborghini Miura will become official Assetto Corsa content.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.28. 11:32:31
Released....and Official!
We are proud to announce that our Lamborghini Miura will become official Assetto Corsa content.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.28. 11:32:31
Ha multizni is akarnak, akkor meg kell venni!😊
mondjuk szerintem ha levédik a DLC-t valahogy (talán próbálkoznak is majd vele😊 ) akkor se hiszek benne h nem törné fel valaki... így még érdekes is számukra😊
jelenleg meg az alapjátéknak csak jót tesz hogy van warez is...esetleg azok közül is páran megveszik, mert tetszik nekik... de alapvetően akik az AC-t így több mint 1 év után még nem szerezték be és a warezra vártak, azok nem potenciális vásárlók...így se úgy se vették volna meg😊 páran talán mégis megveszik közülük egy leárazáskor...😊
jelenleg meg az alapjátéknak csak jót tesz hogy van warez is...esetleg azok közül is páran megveszik, mert tetszik nekik... de alapvetően akik az AC-t így több mint 1 év után még nem szerezték be és a warezra vártak, azok nem potenciális vásárlók...így se úgy se vették volna meg😊 páran talán mégis megveszik közülük egy leárazáskor...😊
Amit irtam, datumtol fuggetlen. Meg nincs DLC elorendeles, es ha nem is lesz (annak ellenere hogy beigertek), akkor akar ezen a heten is megjelenhet😉 De ha megis lesz elorendeles, es 1 honapos, akkor februarban mar nem jelenik meg;D
Felolem csuszhat marciusig is, csak legyen melle valami normalis "keretrendszer" (es egyeb) update is.
Most hogy a progi nepszeru, es barki hasznalhatja (ingyen is), illene valami komolyabb rendszert osszelapatolni (pl. R3E), hogy ne ingyen osztogassak a progit es a DLC-ket.
De valszeg ebbol nem lesz semmi, biznak abban, hogy ez annyira jo, hogy majd mindenki megveszi😉
Igazabol valamit valamiert, valszeg az AC nepszerusegehez nagyban hozzajarul az is, hogy mar az nap fent van minden update warezben, es total szetmodolhato, atkonvertaltak ra mindent amit mashol talaltak😉
Ha valoban meg kellene venni es normalis aron (+35EUR), nem lehetne ilyen szinten konvertalgatni es modolni, nem csusztak volna ennyit, nem lenne ennyi ingyenes tartalom, es kotelezoen fizetosek lennenek a DLC-k, akkor nem itt tartana.
Felolem csuszhat marciusig is, csak legyen melle valami normalis "keretrendszer" (es egyeb) update is.
Most hogy a progi nepszeru, es barki hasznalhatja (ingyen is), illene valami komolyabb rendszert osszelapatolni (pl. R3E), hogy ne ingyen osztogassak a progit es a DLC-ket.
De valszeg ebbol nem lesz semmi, biznak abban, hogy ez annyira jo, hogy majd mindenki megveszi😉
Igazabol valamit valamiert, valszeg az AC nepszerusegehez nagyban hozzajarul az is, hogy mar az nap fent van minden update warezben, es total szetmodolhato, atkonvertaltak ra mindent amit mashol talaltak😉
Ha valoban meg kellene venni es normalis aron (+35EUR), nem lehetne ilyen szinten konvertalgatni es modolni, nem csusztak volna ennyit, nem lenne ennyi ingyenes tartalom, es kotelezoen fizetosek lennenek a DLC-k, akkor nem itt tartana.
én február 27-ére számítok, akkor nem leszek pár napig a kormányom közelben 😊 eddig mindig olyankor jött általam várt nagyobb update, amikor napokig nem tudtam kipróbálni😊
egy több mint 1 éves bejegyzésből szerintem felesleges következtetéseket levonni...😊 a cikk szerint már szemptember óta tolhatjuk😊
2 hete a Marco interjúban annyit mondott Marco h a Dlc megjelenés nem hónapok , hanem hetek kérdése...február szerintem reális lehet😊
2 hete a Marco interjúban annyit mondott Marco h a Dlc megjelenés nem hónapok , hanem hetek kérdése...február szerintem reális lehet😊
"...we will be opening our 1 month pre-order phase,..."
Ha lesz pre-order, akkor majd utana 1 honappal;D Vagyis februarban mar nem valoszinu😄
Ha lesz pre-order, akkor majd utana 1 honappal;D Vagyis februarban mar nem valoszinu😄
Szóval vagyis tehát semmit nem tudni ...? 😊))
Ja, hogy egyre gondolunk. Ez a dreampack dlc, se tudom mi szamit annak es mi van benne, mert eleg nagy az osszevisszasag, foleg a datumokkal 😊
nord
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.27. 19:50:12
nord
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.27. 19:50:12
szerintem