42876

banner
  • lac coo
    Gondolom a kiado talal/ penzel majd valalmi ceget aki megcsinalja, ha Kunosek nem tudjak....
  • Timbu
    De ki portolja konzolra? A wiki szerint az 505 Games csak egy kiadó, nem fejlesztő cég.
  • lac coo
    Jaj, hagyjuk mar ezt a minden konzolos ketgombos arkadra vagyik dumat ! :))
    Rengetegszer olvasom, hogy forzasok es gt sek is remenykednek, almodoznak, higy jovore biztos javul a fizika meg az ffb ...
    Biztos sok olyan is vanakit ez nem erdekel, de nagyon sok embert igen.
  • Adam Jonas
    Álmodj királylány...
  • lac coo
    Szerintem PC re is sokkal nagyobb kereslet volt, mint gondoltak......
    Nyilvan nem akarjak eladasban lenyomni a forzat, de par ezer-szazezer vevo azert konnyen lehet....
  • Norbi1990
    Azért a Forza, meg Gran Turismo ellen nagyot kell dobni, hogy konzolon is sikeres legyen :)
    Aztán most valami történt, hogy mégis megváltoztatták az álláspontjukat. Lehet van rá igény mégis :)
  • lac coo
    Nem gondolnam, biztos ott is nagy igeny van erre, foleg, hogy nincs is.....
    Aki meg megveszi mert szepek az autok, annak ugyis mindegy, majd lesz neki masik :)))
  • Adam Jonas
    Ja, meg kellően szar fizika, hogy a konzolos embereknek is legyen sikerélményük.
  • raczger
    Elején az rsr live timing webes részét én csináltam, aztán feltette magának a fejlesztő is (nem volt túl körültekintő) és bekerült az adatbázisunkba pár olyan tartalom, ami akkor még nem volt publikus, ott találtam ezt az infót is.

Aztán rákérdeztem ott az rsr-es csapatnál erre, ők mondták, hogy valósak azok az adatbázis bejegyzések, de megkérte őket a fejlesztő, hogy csitt :)
    Utoljára szerkesztette: raczger, 2015.06.03. 19:01:40
  • lac coo
    Most mar csak volt ... !
  • swadawa senpai
    Erre én is emlékeztem ! :D Ép írni is akartam, hogy valaki megirta ezt előre, de lekéstem xP .
    Egyébként meglehet érdeklődni hogy te honnan tudtál erről?? (és hogy miért kellett félteni az angol fórumoktól? Tesztelő voltál?)
  • lac coo
    Szerintem sikeres lehet konzolon, ilyen kaliberü játék nem igen van oda ...
  • Alexease
    Kunosek tudatosan mindenhova 2010–2020-at irnak. Tudnak valamit? Vilagvege lesz vagy csak azutan nyugdijba megy?:)))
  • lac coo
    Konzolon mi csak nyerhetunk, ode ez edeskeves, kell meg palya, eso, csicsa .
  • Solt
    Nekem ezen kívül nem lett volna vele bajom, viszont így számomra használhatatlan. :(
  • arty
    Tetves w8.1 :(
  • Gadfly13
    Kellhet nekik is a lóvé ill. ez is egyfajta magyarázat arra, hogy miért van mostanság csend. Hegesztik a f@st...
  • bardocz
    Báze, nem figyeltem :D
  • raczger
    Én szóltam előre :D
  • bardocz
    De arról eddig is tudtunk. Viszont modern F1 bejelentésre nem emlékszem. Aztán lehet csak a lotusra skin :DD
  • Skypack
    inkább 1:02től :D
  • bardocz
    0:53-tól érdekesség.
  • bardocz

Törlöm le, árkádkonzolosfos nemkell
  • Pitti
    Van rajt két M6 menet amiben nincs csavar , oda felcsavaroztam egy ezer forintos kommersz autós mobiltartót

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 13:18:18
  • Tomo15
    Nagyon király! Hogy erősítetted fel a mobilt a base-re?
  • Gadfly13
    Szuper, Köszi!
    Elképzelhető, hogy ha délután hazaérek akkor beruházok rá, de még előtte le kell tesztelnem, hogy mi, hogy fér el az asztalon ill. milyen a látószög. 10.1-es tabom van, viszont az a kormány mögött sztem nagy lesz. Engem elsősorban a plusz infók érdekelnének (gumi, benya stb. adatok), így valószínűleg a monitor mellett lesz a helye.
  • lac coo
    Nem dugok be oda mast, a kormanyt ki sem huzom soha...a gamepadot kelle ketszer kibe dugnom mert nem mukodott....
  • Pitti
    Gadfly: Összedobtam egy kis összeállítást a HUD dash-ről. Sajnos az autofókusz nem működött túl jól, elnézést ha néha homályos vagy túl világos a kép... azért igyekeztem :) Rengeteg féle layoutot lehet még csinálni, igazából szinte mindegyik autó műszerfala elkészíthető.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 11:59:58
  • Jackal
    Ne dugjatok be semmilyen más eszközt arra az usb portra, amin a kormány van. Akkor nem fog bekavarni.
  • Nesuten

Assetto Corsa - Le Mans Futam Jelentkezés 2015.06.27.

• lac coo
    Nekem talan auota jo ez neha elo, amiota van egy vezeteknelkuli gamepad a gepen, azt neha ki. - be kell dugni mert elfelejt mukodni.....Lehet ott keveri meg az eszkozok kiosztasat.....
  • Pitti
    Szerintem nem, ....nekem sincs bekapcsolva a kormány, csak ha szükségem van rá. Olyan is volt, hogy már elindítottam az AC-t mikor eszembe jutott, hogy nem megy a kormány, utána kapcsoltam és tekergette magát és működött is... Előfordult, hogy már elkéstem, de a profilt soha nem felejtette el. AC ki-be és kész.
    Inkább a több usb eszköz sorrend kavarodás lehet a gond... illetve ha másik usb portba kerül a kormány valami miatt, vagy usb hub-ba van..
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 10:17:59
  • Ratrak
    köszi a válaszokat! Ez az öreg guriga csak egy usb-s, viszont van egy ps3 kontroller is rádugva a gépre. Most úgy látom, hogy az lehet a "felejtés" oka, hogy a kormány egy kikapcsolható kontaszettbe van bedugva (tápellátás), és ha a bootoláskor az már be van kapcsolva, akkor nem felejt az AC, de ha a win7 már felállt, és csak utána kapcsolom rá a tápot a kormánynak (akkor tekergeti el a végállásokba), akkor felejt... :) (azért raktam külön kontaszettre, mert sokszor nem kell a kormány, és ne tekergesse nekem állandóan fölöslegesen - meg ki tudja, mennyi áramot fogyaszt "idle"-ben, az is lehet szempont) Szóval lehet, hogy tényleg valami sorrend-dolog lesz ez, köszönöm még egyszer! :)
  • lac coo
    Nekem harom van, szinten szeret megbolondulni ....
  • Solt
    Gondolhatod mekkora volt a fejem! :D Ott az elmentett profil, betöltöm, és egy nagy katyvasz az egész, mert összekevert mindent! :))
  • GeriDoc
    G940-et újra programozgatni fincsi lehet. Szeretem, amikor egy már jól működő dolog az új verzióban nem működik. A win-t nem az ED-esek fejlesztik? Vagy a CARS-os csapat?
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.03. 08:57:00
  • Pitti
    Pontosan úgy van minden ahogy írtad, előtte én is meglátogattam az összes virágárust, szerintem annyira kevés embert érdekli, hogy nem látnak benne fantáziát
    A HUD Dash Key for Assetto/pCars kell neked amit linkeltél is. Igaz én még külön külön vettem ac-hoz meg cars-hoz mert még akkor nem volt ilyen lehetőség, illetve akkor a cars még meg sem jelent... de így jobban megéri mindenképp.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 08:49:49
  • Solt
    Mert valószínűleg nem használsz más olyan USB kiegészítőt, amit joystick-ként értelmez a Win8! :)

A G940 három vezérlőjét (joy, bot, pedál) rendszeresen összekeverte, főleg, ha profilt mentettem, és vissza akartam tölteni. A W7 semmi ilyet nem csinál! ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.03. 08:49:04
  • Gadfly13
    w8.1x64-et használok jó ideje és semmi ilyen problémám nincs a G27-el.
  • Solt
    Bedugási sorrendtől függetlenül behülyül elég sokszor a W8... nekem a G13 állandóan be van dugva, majd amikor felállt a winfos, után dugtam rá a G25-t, de ennek ellenére rendszeresen újra kellett az egészet kalibrálni AC alatt. A G940-l még durvább a helyzet... Amióta visszatettem a W7-t, semmi gondom! :)