Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon brutális az orra! Épp tegnap láttam képeket róla, de aztán nem linkeltem.
Az Audi is megújul:

Autószavazás!! <#wink>

A hamarosan megjelenő Assetto Corsa 1.1-es verzió és a Dream Pack DLC rengeteg érdekes és izgalmas új tartalmat és funkciót fog hozni magával, melyeket jó alaposan ki is fogunk aknázni az új bajnokságban. A legfontosabb kérdést azonban ezúttal is Rátok bízzuk, hogy milyen autókkal kerüljön megrendezésre az újabb megmérettetés!

Szavazás: Assetto Corsa - Autószavazás

Találkozunk a rajtrácson, infók a fenti linken!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.05. 16:27:51

Én is a kis Alfa GTA-t várom a legjobban, remélem méltó utódja lesz a GTL-es gépnek, rengeteg jó és egyben izzasztó futamot mentünk anno vele!
És abban is nagyon bízom, hogy lesz rá annyi érdeklődő, hogy tudjuk vele szervezni egy jó kis márkakupát! <#smile>

bigiboi
0:12-től a nissan hangja lenne?

lac coo
Hat meg ahogy neztem a kepeket, a szkennelt eleg huplis, es a kerekvetok is osszevissza dolbek kifele befele 😊
Ez adja meg az i re a pontot.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A Snoopy verzio azert mar eleg jo, a lehetosegekhez kepest. Az eredetit "profi" csinalta, lassan 10 eve (most az R3E-nel dolgozik), azota folyamatosan finomitgattak kepek, videok es tapasztalatok alapjan. Persze, ez azert korlatozottabb, mint a szken, de azert eleg jol sikerult.

De azert a szkenes lesz az igazi, azt jobban "elhiszi" az ember😉
Azt az öblös hangot!Wow!
Az autó hangja a videó elején az epic, remélem ilyen lesz a játékban is : ) Megvettem még este én is a packot és remélhetőleg lesz folytatás, ha ezt dream pack 1-nek nevezte el..
Tomsteel
Nagyon korai fázis lehet, a GP pályán nem stimmel egy-két dolog, például a Nordra rávezető rész előtti sikán féktáv jelző táblák az aszfalton vannak, meg a rázókövek is mintha mások lennének pár helyen.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Kicsit OFF

Már ezt a gépet is Vallelungában promozzák
Szabbi97
Én csak a kis szerelmemet várom a Pokol mellé...😊 Ez a kettő gyilkos kombó nálam...😄 Ennél már csak egy pécsi Hegyi pályapack meg egy pálya VFTS lenne nagyobb öröm...😄 (persze gyári tartalomként, mert azért a gyári mindig a gyári...😄 )

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

b-type
Nincs óriási különbség a Snoopy féle verzióhoz képest, két helyen láttam lényeges eltérést, és sztem összességében szűkebb, de nagyon szép kidolgozásban. Ez feldicséri a Snoopy féle verziót, de még jobb, és persze pontos/vagy pontosabb kinek hogy tetszik.
Nagyon jó. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zzeN
Fake? Állítólag a béta változata a pályának.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Akkor jól gondoltam ...😊

így botváltóval azért már viccesebb vezetni ....

TeeBeee
Lehet volt már, de....

gordon 24
Megrendeltem ....... :-)

Downhill!!

http://www.tatuus.it/abarth.php

lac coo
A Formula Abarth az H vagy botválós ?

macleody
Úgy látszik valami front közeleg, ma mindenhol harapós a hangulat. Remélem csak időjárási, nem az amcsik jönnek megszállni. Menjetek má' játszani 😊
Met
Azért 55 éves korára az emberbe szorul némi illem és nem olyan stílusban ír mint ahogy a #27398-ban tetted.
Ha tényleg ebbe a közösségbe szeretnél tartozni akkor rossz irányba indultál el.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lacica
Ti félre értetek engem,sztem.Én szertetnék vénségemre jókat menni,ezzel a jónak tűnő "játékkal".

Ha arra gondolsz,az unfair játék nem az asztalom....<#action>
lacica
Az pedig igaz,Én vállaltam azokat az adataimat.

Met
Az pont nem jelent semmit...és az sem hogy mi van megadva születési dátumnak.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez ennyiért ajándék volt... 20-25 ajrót simán adtam volna érte! 😊)

www.smart-bus.hu

lacica
Adja Isten,csak tiszteld a kort.Én benne vagyok.<#integet2>

lacica
Jó leszek,ígérem.Megtiszteltek.

Mindenesetre már most így elsőre szívembe zártalak!Remélem találkozunk a pályán is!<#awink>
bmwcrash
Ha normálisan tudsz kommunikálni, elég mondatvégi írásjelet raksz illetve ha nem rohansz neki a másiknak akkor elképzelhető.
KTMNORBI
Nem "kaszt" "isten" "ember" de semmiképpen nem vagyunk barik, hanem a fejlécen ott vannak a nicknevek ami szerintem tökéletes megszólítás mindenki számára!
Részemről ennyi!!
lacica
Egy szónak is száz a vége. Befogadtok, vagy nem fogadtok???

lac coo
Igen azt én is keveslem !

bmwcrash
Mondjuk az 5000 felkiáltó jel?
lacica
Mondjál kivetni valót a kommunikációmban,légyszíves!

KTMNORBI
Na Tyuki most jól be lettél fenyítve. Egyébiránt a kulturált stílusú kommunikációt nem regisztrációs időben mérik BARÁTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lacica
Nézd,meg a regisztrációm időpontját,kedves barátom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

macleody
Köszi, utánanézek.
Ez kedves barátom szép volt!Szép bemutatkozás.<#confused><#banplz>
lac coo

Szabi
túl kevés a kérdőjel és a felkiálltójel, ha még legalább 4-5öt írnál akkor könnyebben befogadnánk

"Nulla tenaci invia est via"

BooMiller
Normális hangnem ennyi, az hogy itt egypár ember ekézi egymást néha vagy húzza a másikat azért van mert 10-15 éve együtt szimeznek😊

lacica
Szomorú vagyok!!!! Ki az aki belefér a Csapatba?? Vagy,mit kell érteni??

TeeBeee
Pontosan. Én spec 15-20 euróban reménykedtem, de sajnos csalódnom kellett. 😄
Ami még ennél is jobb hír, hogy végre holnap érkezik az új, egyedi csapágyházam a jó öreg G25-höz. December 6 óta tárgyalok a sráccal aki gyártatja...azóta darabokra hullva hever a szekrényben, minden elvonási tüneten túl vagyok már. 😄
Alig várom, hogy összerakhassam és behozzam a lemaradást.

BooMiller
Maga Nord ajándék lenne 9.99-ért...
Telepíts egy iRacinget, nem mi vagyunk a fő csapás egy németeknél 8.50 a minimál órabér😊 nettóban dolgozik másfél órát érte, most akkor sok?
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.04. 20:29:10

lac coo
Hát ha nem értesz minket .....

lacica
Nem értelek,benneteket,ti egy külön kaszt vagytok???Eddig bármiről szó volt,mindig ellenségbe botlottam ezen a FÓRUMON.Írjátok ki,hogy zárt körű,oszt,annyi!!!!! Böfögtem!!

lac coo
Off...

esetleg van itt valaki, aki visszakérte a pénzét a PCarsból ?

Hetekkel ezelőtt visszaigényeltem, azóta se válasz, se pm, se mail, se lóvé se semmi.
minap már ránéztem, és még mindig aktiv tag vagyok ....
Info nincs a forumukon, ami topik volt azt is bezárták , stb ...
Jól látom, hogy ezt így most már elsimlizik a gyökér SMS-ék ??? 😄DD

lac coo
Olvasom FB-n meg egyéb helyeken, sokan 20-25 Euroban gondolkodtak, simán megadott volna ennyit mindenki ezért a pack-ért 😊))

TeeBeee
Ezt szépen ide büfögted. 😄
Nem értem a problémád, elhangzott egy szubjektív vélemény az "alacsony" árazásról (amit szerintem sokan osztunk).
Az utolsó mondatával pedig valószínű, hogy az iRacing féle árszabást hozta fel példának. (irónia)

lacica
Megtisztelő a megnevezés,de mit jelent,a"gerdai-klón" ??