Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem jóval több mint gondolnánk 😊
10 euro a DLC?
Nem tudom mennyit vesz le a Steam magának, de ha semmit nem venne le magának akkor kéne 10 ezret eladni belőle h 0-rá kihozzak csak a Nord -t...és akkor az új licencek stb költségeirol meg szó sincs..
Én azt szeretném tudni,vajon hányan vagyunk magyarok?Csak azért,mert kíváncsi lennék,miért nem tud nálunk kialakulni egy olyan 40-50 fős mag,akik egy bizonyos szervert fun jelleggel megtöltene.Azt látom mostanában,hogy sehol senki.Publick szerókon,meg szinte ugyanazokkal a külföldi srácokkal csapunk nagy versenyeket.
Nekünk miért nem tud ez kialakulni?
Bedobtam a témát!Kíváncsian várom a véleményeket.
Azt nem fogadom el válasznak,hogy lecsengett a dolog,mert igen is nagyon sokan játszanak rendszeresen a programmal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És azért jó, mert amíg üzletileg megeri a fejlesztoknek addig az alapjatek is kapja a fejlesztéseket, új funkciókat...Így mindenki nyer vele😊
Addig jó míg a profitjuk egy jelentős részét visszaforgatjak, mert azért minőségi cuccokrol van szó és a minosegnek elég komoly ára van euróban Kunos számára is...
Még én is elindítom, szóval akkor ez már extra könnyű 😊
Próbálnák ki rF2 szerverindítást 😊)
Amúgy nem mindegy hol fut ? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.06. 23:51:16
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.03.06. 23:48:38
Jó is olcsó is, örömöd leled benne ! 😄
A DLC pedig a 45 eurós alapjáték árhoz képest sok, a sztenderd dlc-s árakat (és tartalmakat) ismerve/megszokva korrekt, majdnemcsak baráti tízér. Tizenötér is lehet megvettem volna, de rossz szájízzel ("olyan genyák ezek is mint az ubiszoft..."😉.
Hogy mennyire sok a 3000, tényleg relatív, mindenkinek más az anyagi és élethelyzete, ebbe ne is menjünk bele - szerintem objektivebb a többi játékhoz, déelcéhez mérni, semmint a "jó ffbhez" 😉
(azt azért ne feledjük, hogy én is megvettem earlyaccessben, mert totti jókat írt róla, s nem is bántam meg, hogy beszálltam az előfinanszírozásába: a bennelévő 26 órám fantasztikus élmény, szinte úgyérzem feleslegesen és rosszkor vettem az xbox one-t és a forzákat (most januárban...), ha úgyis "állandóan" mégis inkább ezzel a "félkészalfával" körözök 😄 szerintem ma pécére ez a nonpluszultra, nincs nála jobb autószimulátor - engem nem érdekel az iracing autentikussága, mert máshogy használom a videojátékokat, nem onlány körözök ezerórákat, előtte gyakorolva, setup-doksikat bűjva, ahogyan a vállalhatatlan külsővel próbálkozó rf2 sem érint meg, stb.)
Adam:
"Nekem nem az árral van a bajom, mert az teljesen OK, itt inkább azzal, hogy a programfunkciókat kéne először teljesen rendbe tenni, és utána kéne szórni ezeket a 10-20 eurós DLC-ket."
Szerintem arról van szó, hogy nincs elég pénzük ezeket (elő)finanszírozni - nem véletlen Early Access címként indult. Úgy tudnak tovább dolgozni az AI-n vagy az fps problémákon, ha közben némi tartalmat is gyártanak és ujabb bevételekhez jutnak a dlc-k által.
A megjelenés itt csak jelzésértékű volt, valójában tudhatóan nem lett kész 1.0-ra a játék.
Ismerve a célközönség nagyságát, én ezt elfogadom - nem tehetek mást. Ez is jobb, mint a semmi - nem is kicsivel 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 23:26:56
Forza.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.06. 23:18:06
amúgy nem értem minek hisztériáztok , a kb 3000 Ft nehogy már sok legyen .
egy közepes szimes cucc is lassan 100 ropi .
az alpfabéta mégnincskész earlxaccess cucc sokkal többet ér nekem, mint a már kész, vagyis úgy rohadjon el ahogy van , majd a második részben javítunk rajta típusú ...😄D .... 😉
Tök egyértelmű, hogy egy évekig early access alfa-béta-de-még-most-sincs-kész cucc túl olcsó neked, hiszen valószínűleg pécé szimesként még ennél is szarabbhoz vagy szokva.
Én nem. Bocs! Ilyen áron - nyilván más műfajokban - kész, befejezett, viszonylag hibátlan produkciókkal játszok...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 22:57:21
Forza.
És az, hogy én is 14-15 EUR-ra számítottam, az azért van mert az ubiszoftok és társaik belénknevelték, hogy minimum ennyi egy "piti" dlc ára és ez normális, miközben a játékhoz nevetséges pluszt adnak hozzé az esetek nagyrészében. Tudom, hogy itt mindenki csak multizik és neki überállat minden kis plusz, meg plusz-százóra, ám reálisan nézve ez a bővítmény nem ad a 45 eurós alapárhoz 33% tartalmat (~60%-ot a felemlegetett 25 euróval számolva meg pláne nem), ergo "dekára" mérve nem is ér annyit.
Még a 10 eur is aránytalan, ha belegondolsz, mit kapsz 45 euróért: jóindulattal 43 autót és 8-9 pályát, "kész" játékmotort, fizikát, ffb-t, menüt, tehát komplett játékot, nem némi tweakelést, füstoptimalizálást és némi kocsit-pályát.
Csak valahol itt is sok a "jólkereső német", akinek a 3100ft "nem pénz", aminek részben örülök, részben pedig nem (nehogy Kunosék elszálljanak és meghalgassák valami vehemens huszonöteurózó sirámait, hogy túl ócsó a cucc 😄 ).
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 22:28:40
Forza.
Itt inkább a probléma, hogy bőven lenne még mit fejleszteni magán a programon, és nem a content-eket kitolni ilyen állapot mellett. Ergo, minek vegyem meg a DLC-t 10 euróért, ha egyszerűen nem lesz gusztusom használni maga a program miatt?
Forza.
Nekem perpillanat egy fityinget se, amíg ilyen állapotú maga az egész program.
Kicsit el vagytok itt szállva... 😊 Ez csak egy addonpálya és pár kocsi (tehát némi PLUSZ(!!!!)tartalom egy 50 eurós játékhoz), nem pedig egy külön játék.
Forza.
(mivel nem tudom, h lesz-e 1.1-ben a dlckhez ilyen, így nagyrészt a korrekt(!!!) árazás és a fejlesztő felé érzett tisztelet/szeretet oltárán áldoztam a 10 eur-t)
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
...és egyébként qva jól működik, csak egy nagy lom, lefényképezném hogy van felfogatva hülyét kapnátok

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

simraceseries.com
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.06. 12:20:26
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Jövő hétvégén felbőgnek a motorok Melbourneben! Egy kis ráhangolódásként a sportág kedvelőinek... <#awink>#awink>
SZERVER: SRS FUN SERVER
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |15|6|
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: FF1 2015 1.1 - letöltés
PÁLYÁK:
Melbourne - letöltés
HOTLAP (stracker)
A hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK
A szerver a nap 24 órájában online!
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Factory
TC: Factory
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 14:00
TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs
További részletek: simraceseries.com

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.06. 08:34:28
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.03.06. 08:30:48

Persze zsir uj elofizetonek, kedvezmenyek nelkul, "csak ugy" bevasarolva, valoban ~170$.
En tavaly marciusban csengettem nekik 75$-t, abbol azota vettem 6 autot es 5 palyat. Persze, volt bent valamenyi, plusz evente visszaadnak valamennyit a tagsagert is. Es ha meg hasznalnam is, akkor a +40$-t is megkapnam. De nem hasznalom, csak gyujtogetek😊
Valszeg azert megkapnak majd eleg sok es eleg reszletes infokat, legalabbis azokat, amelyeket az engine le tud majd kezelni. Myers es foleg Kaemmer csak ugy nem utazgatna. Amugy hivatalosan a McLaren cuccait hasznaljak.
Nem sok ertelme van titkolozni, amire kesz lesz az auto az nyar vege – vagy iSoon, es csuszik telre😛) –, raadasul a lenyegi adatok nem lathatok a felhasznalok szamara, amit nem lehet allitani, az engine szinten van. Telemetria adatokbol ki lehetne piszkalni ezt-at, amit publikusan kitol az engine, de azt csak menetkozben, ember is kell hozza, sokertelme nincs.
De ha ki is lehetne piszkalni, egy VALODI csapat nem ezen fog rugozni, foleg nem megy McLaren-en, ami egyelore mar az is csoda, ha kijon a boxbol😄DDD Raadasul, ezt a cuccot csak ok (nem) hasznaljak😄
A maganembernek meg total mindegy, neki mar a publikus setup kepernyo a regi iR Williams-en is teljesen kaosz;D
Plusz mar az igaziakat is hulyere programozzak, valszeg az iR-hez is (jo szokasukhoz hiven) lesz "programozos" setup resz, valami agyament erthetetlen dolgokkal😉 Gondolom lesz hozza egy base setup (alap setup + program), a tobbit rakja ossze a jatekos😉
sokba kerülnek, 10 autó+1pálya mennyi lenne ~170dollár?
Biztos sok okosságról szó esik majd, de nehezen hinném hogy kiadnak bizalmas infókat egy játéknak, és azt sem hinném hogy majd ki kell sütni az aksikat.
szerk: kicsit hasonló mint az rF Williams Bmw-je, vagy egy valós versenyző működése egy játékfejlesztés során...a franc se tudja mire tenni.
jut eszemben kint van az s1600 rallyworld Suzuki
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.05. 20:37:25
Na ha van kedvetek gyertek..
vsr
Downhill!!
"<2015 McLaren-Honda MP4-30>2015 McLaren-Honda MP4-30> Myers and iRacing chief executive/chief technical officer Dave Kaemmer, recently visited McLaren Racing headquarters in England to meet with Jonathan Neale, Chief Operating Officer and Steve Houghton, Head of Vehicle Dynamics at McLaren Racing for an in-depth discussion of the technical aspects of building the MP4-30 to ensure the creation of an authentic version of the car."
Nem sok, de azért némi előrelépés, volt ami már nagyon hiányzott... az 1.1 után kapnak majd tőlem egy szép levelet, mi lenne még alap bajnokságok lebonyolítása szempontjából így 2015-ben, de addig is kapnak egy esélyt, hogy maguktól pótolják...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.05. 20:02:30