Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
Erre én is kíváncsi vagyok😊
De szerintem jóval több mint gondolnánk 😊
10 euro a DLC?
Nem tudom mennyit vesz le a Steam magának, de ha semmit nem venne le magának akkor kéne 10 ezret eladni belőle h 0-rá kihozzak csak a Nord -t...és akkor az új licencek stb költségeirol meg szó sincs..
Ez jó kérdés!
Én azt szeretném tudni,vajon hányan vagyunk magyarok?Csak azért,mert kíváncsi lennék,miért nem tud nálunk kialakulni egy olyan 40-50 fős mag,akik egy bizonyos szervert fun jelleggel megtöltene.Azt látom mostanában,hogy sehol senki.Publick szerókon,meg szinte ugyanazokkal a külföldi srácokkal csapunk nagy versenyeket.
Nekünk miért nem tud ez kialakulni?
Bedobtam a témát!Kíváncsian várom a véleményeket.
Azt nem fogadom el válasznak,hogy lecsengett a dolog,mert igen is nagyon sokan játszanak rendszeresen a programmal.
b-type
Azt lehet tudni hogy hányan vagyunk AC tulajok? Mert gondolom a hivatalos fórumon regisztrált tagok töredékének van steam hozzárendelve a profiljához.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem értem mi a gond azzal, hogy parancssorban fut a szerver, mivel van hozzá ugyan úgy grafikus felület ahol bekonfigurálható azoknak akik kevesebbet értenek hozzá, míg én sokkal jobban szeretem azt, hogy átírhatom távolról a konfigurációs fájlját és nem kell emiatt a szerverre felmennem távoli asztallal, hogy ott bohóckodjak egy grafikus felülettel, sőt az írható konfigurációs fájlok miatt automatizálni lehet dolgokat, mint például nálunk a nevezett versenyzőkkel, hogy tudjanak indulni futamon 1 gombnyomás és kész az Entrylist a játékhoz, nem kell kézzel írogatnom, ami mondjuk ha a grafikus felületen történne akkor több percet venne el, ehhez csak egy php kódot kellett 1-szer megírni ami ír egy fájlba.
barcalaci84
A DLC -ben az a jó h nem kötelező megvenni... Akinek tetszik a tartalma az megveszi ha osszegyujti rá a pénzt... Olyan is van aki csak azért veszi meg, mert támogatni akarja a fejlesztoket...
És azért jó, mert amíg üzletileg megeri a fejlesztoknek addig az alapjatek is kapja a fejlesztéseket, új funkciókat...Így mindenki nyer vele😊

Addig jó míg a profitjuk egy jelentős részét visszaforgatjak, mert azért minőségi cuccokrol van szó és a minosegnek elég komoly ára van euróban Kunos számára is...
lac coo
Fut vagy 2000 szerver, szóval csak nem olyan bonyolult 😊
Még én is elindítom, szóval akkor ez már extra könnyű 😊
Próbálnák ki rF2 szerverindítást 😊)
Amúgy nem mindegy hol fut ? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.06. 23:51:16

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Funkció alatt én mondjuk olyat értek, hogy a dedicated szerver nem egy lassan 25 éves DOS-os ablakba fut és társai, hanem valamilyen értelmes és modern kezelőfelületet gyártanak a cucchoz (kb. mint rF - RACE 07 esetén). Talán ennek így 2015 kezdetén nem kéne túlzottan nagy elvárásnak lennie. 😊
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.03.06. 23:48:38

lac coo
Akkor ezt megbeszéltük ..
Jó is olcsó is, örömöd leled benne ! 😄

arty
Az alapjáték "normál", megszokott áras. Nem 60 euró, mint egy AAA+++ divatcím, nem is volt annyira kész, szal "okés".
A DLC pedig a 45 eurós alapjáték árhoz képest sok, a sztenderd dlc-s árakat (és tartalmakat) ismerve/megszokva korrekt, majdnemcsak baráti tízér. Tizenötér is lehet megvettem volna, de rossz szájízzel ("olyan genyák ezek is mint az ubiszoft..."😉.

Hogy mennyire sok a 3000, tényleg relatív, mindenkinek más az anyagi és élethelyzete, ebbe ne is menjünk bele - szerintem objektivebb a többi játékhoz, déelcéhez mérni, semmint a "jó ffbhez" 😉

(azt azért ne feledjük, hogy én is megvettem earlyaccessben, mert totti jókat írt róla, s nem is bántam meg, hogy beszálltam az előfinanszírozásába: a bennelévő 26 órám fantasztikus élmény, szinte úgyérzem feleslegesen és rosszkor vettem az xbox one-t és a forzákat (most januárban...), ha úgyis "állandóan" mégis inkább ezzel a "félkészalfával" körözök 😄 szerintem ma pécére ez a nonpluszultra, nincs nála jobb autószimulátor - engem nem érdekel az iracing autentikussága, mert máshogy használom a videojátékokat, nem onlány körözök ezerórákat, előtte gyakorolva, setup-doksikat bűjva, ahogyan a vállalhatatlan külsővel próbálkozó rf2 sem érint meg, stb.)

Adam:
"Nekem nem az árral van a bajom, mert az teljesen OK, itt inkább azzal, hogy a programfunkciókat kéne először teljesen rendbe tenni, és utána kéne szórni ezeket a 10-20 eurós DLC-ket."

Szerintem arról van szó, hogy nincs elég pénzük ezeket (elő)finanszírozni - nem véletlen Early Access címként indult. Úgy tudnak tovább dolgozni az AI-n vagy az fps problémákon, ha közben némi tartalmat is gyártanak és ujabb bevételekhez jutnak a dlc-k által.

A megjelenés itt csak jelzésértékű volt, valójában tudhatóan nem lett kész 1.0-ra a játék.
Ismerve a célközönség nagyságát, én ezt elfogadom - nem tehetek mást. Ez is jobb, mint a semmi - nem is kicsivel 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 23:26:56

Forza.

lac coo
Úgy is lehetett volna, hogy van egy funkciókban gazdag, de amúgy unalmas cucc...aztán ment volna a feledésbe mint rF2....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.06. 23:18:06

Adam Jonas
Nekem nem az árral van a bajom, mert az teljesen OK, itt inkább azzal, hogy a programfunkciókat kéne először teljesen rendbe tenni, és utána kéne szórni ezeket a 10-20 eurós DLC-ket.

Adam Jonas
Azért mostanság korántsem az a jellemző, hogy viszonylag hibátlan játékokat dobnak ki. Lásd FIFA - több éve szar a netkód, sír mindenki, EA Sports meg kakil a fejünkre nagy ívben.

lac coo
Akkor most melyik az olcsó és melyik a drága, találd már ki ! 😊)

amúgy nem értem minek hisztériáztok , a kb 3000 Ft nehogy már sok legyen .
egy közepes szimes cucc is lassan 100 ropi .

az alpfabéta mégnincskész earlxaccess cucc sokkal többet ér nekem, mint a már kész, vagyis úgy rohadjon el ahogy van , majd a második részben javítunk rajta típusú ...😄D .... 😉

arty
"Minden" játék ennyibe kerül... de megnézném az arcod, ha 200 euróért adták volna az alapjátékot (hiszen megéri!! ha egy cod csak 60 eur, pláne!!), a dlc-t meg 25ér'.

Tök egyértelmű, hogy egy évekig early access alfa-béta-de-még-most-sincs-kész cucc túl olcsó neked, hiszen valószínűleg pécé szimesként még ennél is szarabbhoz vagy szokva.

Én nem. Bocs! Ilyen áron - nyilván más műfajokban - kész, befejezett, viszonylag hibátlan produkciókkal játszok...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 22:57:21

Forza.

lac coo
jól mondod, ennyi tartalommal rohadt olcsó az alapjáték, a dlc van árában ....😊

macleody
Igen, jócskán lenne mit farigcsálni rajta. Ugyanez van a nemmondjukkianevét autós cuccal is. Kurva nagy divat lett az utóbbi időben ez a "félkész" cuccok kiadása. Persze én hülye meg megveszem, aztán reménykedek, hogy jó lesz ez ha kész lesz. Már ha kész lesz 😊
arty
Nem mindenki jólkereső német - még a németeknél sem 😉

És az, hogy én is 14-15 EUR-ra számítottam, az azért van mert az ubiszoftok és társaik belénknevelték, hogy minimum ennyi egy "piti" dlc ára és ez normális, miközben a játékhoz nevetséges pluszt adnak hozzé az esetek nagyrészében. Tudom, hogy itt mindenki csak multizik és neki überállat minden kis plusz, meg plusz-százóra, ám reálisan nézve ez a bővítmény nem ad a 45 eurós alapárhoz 33% tartalmat (~60%-ot a felemlegetett 25 euróval számolva meg pláne nem), ergo "dekára" mérve nem is ér annyit.

Még a 10 eur is aránytalan, ha belegondolsz, mit kapsz 45 euróért: jóindulattal 43 autót és 8-9 pályát, "kész" játékmotort, fizikát, ffb-t, menüt, tehát komplett játékot, nem némi tweakelést, füstoptimalizálást és némi kocsit-pályát.

Csak valahol itt is sok a "jólkereső német", akinek a 3100ft "nem pénz", aminek részben örülök, részben pedig nem (nehogy Kunosék elszálljanak és meghalgassák valami vehemens huszonöteurózó sirámait, hogy túl ócsó a cucc 😄 ).
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.06. 22:28:40

Forza.

Adam Jonas
Ha azt nézem, hogy 10 minőségien modellezett autót + 1 minőségi Nord-ot kaphatok 10 euróért, akkor tényleg elég jó árban (sőt, túlságosan is jó árban) van a cucc.

Itt inkább a probléma, hogy bőven lenne még mit fejleszteni magán a programon, és nem a content-eket kitolni ilyen állapot mellett. Ergo, minek vegyem meg a DLC-t 10 euróért, ha egyszerűen nem lesz gusztusom használni maga a program miatt?

arty
pár hete leparkoltam én is a játékot, várva az 1.1 csodaAI-ját, hátha... nekem jelenleg az fáj leginkább, hogy nehéz élvezetes versenyt menni ellenük a pályák nagyrészén (pl monzát imádom, ott ~képtelenség), de olyan apróságok is hiányoznak, minthogy egy eventen az AI ugyan "vegye már fel" a skin könyvtárban levő skineket random és ne egyen-mezőny ellen küzdjek már, tehát 10 tökegyforma, piros, gyáriskines robot körözzön mellettem (előttem)

Forza.

macleody
Nincsenek elszállva szerintem, Kunosék pont leszarnak minket. Egy német pl. röhögve kifizeti ezt az árat. Mondjuk én is, pedig csóró vagyok, de többre számítottam.
Adam Jonas
Nézőpont kérdése, kinek mennyit ér meg.

Nekem perpillanat egy fityinget se, amíg ilyen állapotú maga az egész program.

arty
Vagy inkább egy ezrest (euróban), nem?

Kicsit el vagytok itt szállva... 😊 Ez csak egy addonpálya és pár kocsi (tehát némi PLUSZ(!!!!)tartalom egy 50 eurós játékhoz), nem pedig egy külön játék.

Forza.

arty
értelmes karrierrel, challengekkel lehetne azért vásárlót szerezni a fizetős "modokhoz" is 😊 titkon bízok benne, h lesz nekem is valami a pakkban, mert ugyan pár körre jó a pálya és a kocsik, de nekem kell valami "cél" - még ha az egy virtuális aranykupa is egy páreventes tournamenten, akkor is 😄

(mivel nem tudom, h lesz-e 1.1-ben a dlckhez ilyen, így nagyrészt a korrekt(!!!) árazás és a fejlesztő felé érzett tisztelet/szeretet oltárán áldoztam a 10 eur-t)

Forza.

lac coo

Ez jó pofa, csak mostanában elég sok a "huncutság" benne, pl. girós drift-automatika. Persze a japcsiktól kitelik, hogy natúrban nyomják... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo

b-type
Azért ez így nem sz@r 😄D a harmadik vezérlő csak a kézifékre van, a motorkormány tengelyét használva 😄
...és egyébként qva jól működik, csak egy nagy lom, lefényképezném hogy van felfogatva hülyét kapnátok

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Na ez való nekem 😊)

Dusan Borkovic ül az autóban ha jók az információim.
Persze, a GT versenyzők nem mind törpék... 😄

Gadfly13
Biztos van még mit piszkálgatni, mert itt pl. a Corvette versenyzőjének a feje, kicsit túl lóg a szélvédőn. <#circling>

simraceseries.com

Ajjaj elvettek 426KB-t a Dlc-ből, megy a piszkálgatás<#circling>
Szabi
én mindegyik új autó szeretem, szóval örülök is mindegyiknek, na meg nagyon remélem hogy sok-sok bevételük lett/lesz belőle és felvesznek új moddereket akikkel 1-2 hónap alatt összerakják az új csomagot 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A 4C az egészen élvezetes autó lehet annak ellenére,h nem versenyautó. Persze a kupás kisfiát jobb lett volna helyette nekem. De legyen ebben abban is ilyen olyan autó, mindenki mást szeret.
Szabi
érthető okokból elsőnek a fizetős tartalmat rakják össze, egyébként a 4c-t és a p1-et se értem hogy miért lett fizetős tartalom.. az elején még azt ígérték, hogy fizetősen jönnek a versenyautók, az utcai verziók meg ingyen
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.06. 12:20:26

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
az nem most jön , hanem amikor kész lesz😊
Akkor jól emlékeztem,hogy lesz benne.Igazából arra vagyok nagyon rákészülve.Az mikor jön?Nem a jövő héten a frissítés és dlc vel?
Skypack
Jön majd ingyenes tartalomként de nem most.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

BooMiller
<#eljen>

Gadfly13

Jövő hétvégén felbőgnek a motorok Melbourneben! Egy kis ráhangolódásként a sportág kedvelőinek... <#awink>

SZERVER: SRS FUN SERVER
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |15|6|
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: FF1 2015 1.1 - letöltés

PÁLYÁK:
Melbourne - letöltés

HOTLAP (stracker)

A hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK

A szerver a nap 24 órájában online!

A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Factory
TC: Factory
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 14:00

TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs

További részletek: simraceseries.com

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.06. 08:34:28

simraceseries.com

Na megvettem én is!Jajj de várom már.Az utcai gtr az is jön jövő héten?Vagy rosszul tudom,hogy benne lesz a játékban.?
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.03.06. 08:30:48
lac coo
Talán még F1C-ben vezettem ilyent utoljára 😊))

lac coo
Igen, a 20 oldalas IR Formula setup az eleg baratsagos 😊))

Alexease
Akciosan (75% kredit + tartalom kedvezmenyek) ~70$ 😊
Persze zsir uj elofizetonek, kedvezmenyek nelkul, "csak ugy" bevasarolva, valoban ~170$.
En tavaly marciusban csengettem nekik 75$-t, abbol azota vettem 6 autot es 5 palyat. Persze, volt bent valamenyi, plusz evente visszaadnak valamennyit a tagsagert is. Es ha meg hasznalnam is, akkor a +40$-t is megkapnam. De nem hasznalom, csak gyujtogetek😊

Valszeg azert megkapnak majd eleg sok es eleg reszletes infokat, legalabbis azokat, amelyeket az engine le tud majd kezelni. Myers es foleg Kaemmer csak ugy nem utazgatna. Amugy hivatalosan a McLaren cuccait hasznaljak.
Nem sok ertelme van titkolozni, amire kesz lesz az auto az nyar vege – vagy iSoon, es csuszik telre😛) –, raadasul a lenyegi adatok nem lathatok a felhasznalok szamara, amit nem lehet allitani, az engine szinten van. Telemetria adatokbol ki lehetne piszkalni ezt-at, amit publikusan kitol az engine, de azt csak menetkozben, ember is kell hozza, sokertelme nincs.

De ha ki is lehetne piszkalni, egy VALODI csapat nem ezen fog rugozni, foleg nem megy McLaren-en, ami egyelore mar az is csoda, ha kijon a boxbol😄DDD Raadasul, ezt a cuccot csak ok (nem) hasznaljak😄
A maganembernek meg total mindegy, neki mar a publikus setup kepernyo a regi iR Williams-en is teljesen kaosz;D
Plusz mar az igaziakat is hulyere programozzak, valszeg az iR-hez is (jo szokasukhoz hiven) lesz "programozos" setup resz, valami agyament erthetetlen dolgokkal😉 Gondolom lesz hozza egy base setup (alap setup + program), a tobbit rakja ossze a jatekos😉
b-type
😊)
sokba kerülnek, 10 autó+1pálya mennyi lenne ~170dollár?
Biztos sok okosságról szó esik majd, de nehezen hinném hogy kiadnak bizalmas infókat egy játéknak, és azt sem hinném hogy majd ki kell sütni az aksikat.

szerk: kicsit hasonló mint az rF Williams Bmw-je, vagy egy valós versenyző működése egy játékfejlesztés során...a franc se tudja mire tenni.

jut eszemben kint van az s1600 rallyworld Suzuki
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.05. 20:37:25

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
az aktiv cuccok programjait úgysem adják oda, szóval az találgatós 😊)

gordon 24
Ha valakinek lenne kedve Marcasosni Interlagosban! Szeretettel várjuk! 20.30 kor mennénk egy funt, de jelenleg elég kevés az ember (1 fő hehe)

Na ha van kedvetek gyertek..

vsr

Downhill!!

Alexease
Ezert (is) kerul "sokba" egy-egy auto az iR-ben😉)))

"<2015 McLaren-Honda MP4-30> Myers and iRacing chief executive/chief technical officer Dave Kaemmer, recently visited McLaren Racing headquarters in England to meet with Jonathan Neale, Chief Operating Officer and Steve Houghton, Head of Vehicle Dynamics at McLaren Racing for an in-depth discussion of the technical aspects of building the MP4-30 to ensure the creation of an authentic version of the car."
Zászló szabályok, új vágás kezelés, grafikai és teljesítmény optimalizáció, 4x hosszabb repaly (akár 3 órás futamok), és igen a sötétebb felhők! <#vigyor>
Nem sok, de azért némi előrelépés, volt ami már nagyon hiányzott... az 1.1 után kapnak majd tőlem egy szép levelet, mi lenne még alap bajnokságok lebonyolítása szempontjából így 2015-ben, de addig is kapnak egy esélyt, hogy maguktól pótolják...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.05. 20:02:30

Új funkció? Sötétebb felhők? 😊