Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
19 órakor jelennek meg a játékok Steam-en, még 1 óra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lesz az több is, még 10 perce kalapáltak a bétán... 😄
b-type
Ha ennyit keresnék vele mint a jelenlegi pénzem akkor simán lennék portás 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Miért? Portás vagy? 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
elvileg már csak 20 perc😊
b-type
tök király, mindjárt lefekszem aludni, miközben mindenki tűkön ül 😄D
Én csak holnap tudom majd kipróbálni az 1.1-t 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A progit nem néztem, de elolvastam miket küzdöttél vele, szép vállalás volt. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Annyit tudok erről amennyit most utána kutakodtam, hogy megcsináljam a motor készítő programot.
Vagyis gyakorlatban semmit, elméletben annál többet. 😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

BooMiller
Erre kaptam professzionális magyarázatot a PH-n.. ne sírjál vegyél vinyót!!😄DD

alma2
Feltetelezem ebben is az a 2-3 nyomvonal peldanyonkent 300-500 MB lesz. Vicces.

szerintem

1.1-90MB,DLC+35MB, még van két óra!<#eplus2>
Az a mondat meg a sima Nordschleife layoutra vonatkozik, ahol hídnál van az időmérés. Az a körözős layout, mint a Snoopyé. Gondolom azért emeli ki az időmérést, mert a Snoopyéban kellett menni egy felvezető kört, itt viszont egyből fog mérni. Mondjuk az nem lenne baj.
Így, mint itt a 3. képen., de szerintem lehet több kört is menni, csak így mér. De az is lehet, hogy be kell jönni a végén a boxba. Majd este kiderül, hogyan van kibójázva.<#nyes>

Egyébként ez a 3 layout lesz meg.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.11. 14:56:15
barcalaci84
ja hogy ott max 1 kört lehet menni?úgy mondjuk nem sok értelme van/lenne szerintem😊
meg mintha úgy olvastam volna h hídtól hídig mér...

A dedicated game mode have been created to record the lap from bridge to bridge, without the need to complete an useless lap. Even if have a lap at Nordschleife is never "useless"..
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.11. 14:54:32
Annak a layoutnak az a lényege, hogy nem mész körbe-körbe, hanem csak egy majdnem teljes kört mész. A hídtól méri, majd ahogy ráfordulsz a hosszú egyenesre, ott a "cél", majd bemész a boxba. A sima Nordschleife az akárhány kört mész layout, az enduban meg benne van a GP pálya is.<#smile>
barcalaci84
a corvette nem kb gt2-es gép és a Godzillával még talán pariban is van?
Alfa GTA, Alfa 4C, BMW M235i, Corvette C7.R, Mercedes 190 DTM
b-type
Attól függ mennyi az elvárás, egy darabig elég a töltés, de komoly lóerőkhöz...kb. ahol már bele kell nyúlni az üzanyagba, ott már sok minden elkezdődik, dugócsere, alap sűrítési végnyomás csökkentése ..stb. ezekről tapasztalatból nem sokat tudok, csak hallottam ezt-azt.
Karbis kocsiknál hamarabb kezdődnek a bajok, azt viszont tudom, mert mikor mi cseszekedtünk vele, nagyon hamar elvesztettük az üzanyagot, utólag már okosak voltunk, mert ugye nem jött, mitől jött volna 😄 kicsit megváltoztak a nyomástól a dolgok, kis tekerés és már repül is a karbi széjjel.
..
de befecskendezésnél lehet nyerni egy darabig egész olcsón, mert ugye az égés alapból sz@r, töltés-ürítés dettó..most nem egy eleve turbós kocsiről beszélek!
Ahogy egy airbox-t is felrakhatsz, nyersz vele minimálisat.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.11. 14:40:16

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
a Touristenfahrten verzióban azt írják h nem kell egy teljes felvezetőkört menni hotlap időhöz , hanem hídtól hídig mér majd egyből...<#eljen>
zolee145
Nyilván azért kell a több levegő, hogy ahhoz több üzemanyagot adhass. 😊

barcalaci84
a lassú autók azok melyek lesznek?
barcalaci84
ez fasza lesz<#eljen>
b-type
van kütyü amivel 0-100%-ig állítod a turbónyomást így mint a játékban,..persze ez úgy értendő hogy a min. és max érték között. ..azaz 0.5 és 0.8 között is lehet 0-100%. 😄
és boost-t is tud. azaz megnyomod és maxon tolja egy ideig. Minden attól függ hogy mennyire erős a cucc, ha sokat akarsz, akkor minden jóval bonyolultabb lesz, nem elég a több levegő, több üzemanyag is kell, de nem is kopoghat, mert meghal hamar.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.11. 11:46:31

TeeBeee
Ezesetben nem offline térképezem fel. 😊
Grat a szervezésért.

Dream Pack - heti Fun program!

Már csak órák kérdése és megjelenik a Dream Pack, aztán megkezdődik a hajsza a pokolba vezető úton! <#vigyor>
Hogy azért mégse uralkodjon el teljesen a káosz és mindenki könnyen minőségi szórakozásra leljen, ennek érdekében a SRS és a GTR-Masters ligák közös átfogó Fun programmal készültek, melynek keretében az összes új verda sorra kerül és mind jó alaposan meg is lesznek hajtva a következő napokba!

A heti program - Dream Pack Fun Days:

GTR-Masters szerver adatai: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5203
SimRace Series szerver adatai http://simraceseries.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=16

Az "All cars" napokon a szervereken az összes új autó beállításra kerül, melyek súly/lóerő arány szerint két csoportra kerülnek bontásra. Ezeken a napokon nem a versenyzésen lesz a fő szerep, hanem pálya megismerésén, a különböző autók kipróbálásán és a vezetés puszta élvezetén. Ezeken a napokon a Nordschleife Trackday-eken is használt szabályok lesznek érvényben:

- Fékezz korán és a kigyorsításokra koncentrálj
- Folyamatosan figyeld a tükröt és mindig jobbra húzódj elengedéshez
- Mindig balról előzz
- Kerüld az 1-es és 2-es fokozatok használatát

A rajtrácson örömmel látunk mindenkit, aki a fairplay szellemében közlekedik a pályán!

Találkozunk a pokolban! <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.11. 11:42:15

zolee145
Szerintem nincs olyan utcai autó amiben menet közben tudod szabályozni a nyomást. Kétlem, hogy ennek a lehetőségét az átlag autós kezébe adnák. Már csak garanciális okokból sem. A nyomás növeléshez egy alap turbónál a wastegate-ben kell egy rugót cserélni, de ez önmagában még nagyon kevés. Nyilván hagynak benne egy kis tartalékot, de a nyomás mellett még azt is ki kell számolni, hogy mennyi levegőt képes szállítani az adott turbó. Ha mondjuk megemeled a nyomást könnyen megeshet, hogy egy olyan tartományban fog működni a turbó (vagyis olyan fordulaton) ami már túl van a folytási határon. Ez a kompresszor térkép jobb oldalán egy vonal, ahol 58 % alá esik a hatásfok (Garrett-nél). Ha ezen túl akarod forgatni a turbót akkor elkezd túlpörögni, miközben hirtelen leesik a nyomás. Tulajdonképpen szétforog az egész a p..csába. 😊
Inkább tuning alkatrészeknél van esély a menet közbeni szabályzásra. Ahogy olvasgattam a HKS-nek van elektronikus szabályzása a wastegate-hez, ott tudod menet közben is állítgatni a nyomást, de gondolom ott is van egy határ, vagyis ott sem emelni tudod a nyomást, hanem a maximum lehetségeshez képest visszavenni tudsz. Olyan ez mint az újabb autókban a "Sport" program, ami rosszabb esetben csak a gázpedál karakterisztikát szabályozza, jobb esetben meg az alapból visszavett lóerőket kapod meg, vagyis Sport módban kapod meg a katalógus adatokat. 😊 Hívhatjuk átverésnek. 😄

szerintem nagyon kevés olyan utcai autó van amiben menet közben lehet állítgatni a turbónyomást valahogy
és az a BMW sem olyan

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Igazából ez a baj az autóval,a turbóval való szarozás.Nem szeretem,hogy mindenki csavargatja ide-oda.Leginkább 100% on.Nem is értem miért tették bele ezt az opciót,vagy realban is kapcsolgathatod a turbót az egekbe?Különben nem lenne rossz,föleg alap turbón.Teljesen élvezhető.Kár hogy nem tudtam menni,de majd ma😊
Jó lesz ez, Kunosék még pár perce is reszeltek egy kicsit a cuccon <#eplus2>
BooMiller
Hehe mekkora tufa vagyok😄

<#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Csutortokon vetted, nem ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
Steam nekem azt írja a DLC-re, hogy hozzá adva csütörtök! Hhmm az nagyon nem ma van<#wilting> Remélem csak valami hiba.

barcalaci84
Nekem még az jutott eszembe róla h úgy viselkedik mint egy izomauto, csak ebben nincs annyi izom😊így még nekem nem bejövős...de kinek mi...
Shelby -t imádom, de abba van erő, meg úgy is készül rá az ember
Mi? Nemá' Csak este jelenik meg a cucc? Azt hittem egész nap tolom nagyba'. Majd este töltjük egyszerre 100 000-en? Ez inkább holnapi megjelenés.<#shakehead>
A BMW nekem sem tetszett. Lehet vele jót autózni, meg határt keresni, ott tartani, de nem csatázni. Kigyorsításon 4.-5.-ben egyszer csak elindul a hátulja.. jájj. Cipur ideje 100% turbóval volt, persze így is k. gyors volt, mint mindig.<#buck>
Szabbi97
Nekem nem az a bajom, hogy nincs kipörgés gátlád, hisz azért M-es, meg utcai sportautó, hogy ezeket ne akarjam használni, de, hogy lapkeresztről lapkeresztbe kell irányítani, az egyrészt nem gumikímélő, másrészt nem pályaversenyzős... Az drift... És nagyon szeretem a driftet, de ez nem az volt...

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

lac coo
Nesztek, 3D fa. legalább kettő... : 😄D

lac coo

barcalaci84
Gondoltam h tudsz jó pár mp-vel jobbat is...csak szerintem nem jól kontrollálható 😊szerintem ezért nem tudtál egy értelmes kört menni a versenyen...ha valami jól kontrollálható akkor könnyedén megy vele az ember a legjobbja környékén szerintem...
Én a futamon azt láttam h szinte mindenki folyamatosan korrigál,és úgy megy mint az okorpisiles😊így még elég nehéz csatázni😊
bosco05
Köszi! Mi páran folyamatosan tesztelgetjük a pályákat, ki fogok találni egy kiértékelési rendszert és felírom mindnél. Esetleg ezt lehetne majd egy szebb formába önteni, legalábbis nálam ez a terv, aztán majd meglátjuk hogy nekem is mennyi időm jut az ilyesmire, de ha lesz, akkor szívesen segítek ezeket összerendezni.
Hát hogy te milyen egy alak vagy?! <#vigyor>
Tessék, futottam néhány kört, mert futamon nem volt alkalmam tisztát menni... most Cipur-tól ~2 másodpercre vagyok, akkor most már lehet véleményem? <#smile>

Amúgy a kocsinak ahhoz képest hogy utcai szerintem egész jó futóműve van, az eleje viszonylag stabil, jól koordinálható és emellett a feneke is jól érezhető, szép fokozatosan engedi el magát és egész tág keretek között meg lehet még fogni. Az egyetlen "baja" a kocsinak, hogy túlmotorizált, mi pedig a móka kedvéért kikapcsoltuk a kipörgésgátlót... így a 400 paci szépen megtette a hatását, mindenki azzal küzdött, hogy kordában tartsa a fenekét. <#kacsint> Ezt pedig egyszerűen csak tanulni/gyakorolni kell.. nyilván senkinek nem egy elsőre, de amúgy egész szépen elbirkózgattak vele...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.11. 00:58:56

barcalaci84
én is rühellem ezt az autót , de adtam neki még egy esélyt...esett bukott mindenki ahogy láttam😊
de h mire írod h szépen fordul meg jól kontrollálható arra azért kíváncsi vagyok😊 főleg h meglestem h milyen időt mentél és h 7 mp-vel volt lassabb a legjobb köröd Cipur-énál...😊 ha így megy vele az ember akkor biztos nagyon kezes, de hogy tud az ember így csatázni? 😊
lac coo
Hát azért egy óra folyamatos játék sok embernek bőven elég egyszerre ....

BL... szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

Hát szerintem marha jó kis dög ez <#vigyor> , szépen fordult és szépen is úszott meg a segge, nagyon jól kontrollálható, egy jó setup-pal meg még jobb! Jó persze GT szerű tapadásra senki se számítson, se szárnyak, se brutál slick-ek, ehhez mérten kell menni vele... viszont szerintem csatázásra ideális, a hirtelen mozdulatokkal meg csak óvatosan.. <#wink>
A turbót én 80%-on használtam.

Viszont ami nem értek, hogy 8 körül tele volt a szerver, 9 után meg mindenki lelépett, pont mire belemelegednénk és kiismernénk az autót... ez miért van? <#conf>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.10. 22:41:03

lac coo
Lehetetlen ennyi cuccot folyamatosan nyomon követni ! 😊

barcalaci84
most nézem h mostmár 2 időpont van a DLC-re😊
6ig tart az elővásárlás éskörülbelül 8 ra írja mostmár a játék feloldását😞
Alexease
Eljutottam odaig, hogy kilinkeljem (MOD TRACKS, banner alatt)😉

Sajnos mostanaban nulla idom van, igy nincs (nem lesz) normalis oldal alatta. Es raadasul, szerintem soha nem lesz idom ezt vegignezni es kiprobalni, hogy melyik milyen, vannak-e frissebbek (tuti), meg ezeken kivul van meg amugy is "ezer"😊

Ha valaki komolyabban gondolja, odaadom az elereset, aztan tud torolgetni es toltogetni😉
Szabbi97
Srácok, hogy ez az 1M micsoda fostalicska... Borzalmas..😄

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

lac coo
Amúgy értjük, de te a viccet nem úgy tűnik ...! <#beka2>