42876

banner
  • Adam Jonas
  • Solt
    :DDD Ennyi...

#30761: Nem kell, csak célravezetőbb! :) Annyit költök amennyit akarok, nincs beleszólás, csak ha nagyon belendülök, akkor elkezdi ő is, annyi pénzt viszont nyomtatni sem tudok! :))) Én vagyok előnyben, mert a számítógép alkatrészekre gyakorlatilag annyit vallok be amennyit akarok, úgysem ért hozzá... viszont én látom azt a 100+ pár cipőt, és tudom, hogy ritka amelyik kevesebbe került mint 10K, így ezt az orra alá tudom dörgölni! :D

#30764: Persze, abszolúte így van sajnos... én nem panaszkodom az életszínvonalamra, de 600K játékra nekem is alapos előre tervezést igényelne! :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.17. 20:08:39
  • atiwrc
    Milyen pályaauó volt? Valamelyik ami a hazai versenyeken is futott?
  • hqx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha titkolózás, hazudozás van, akkor én szétválnék. ÉN így élek. De ettől persze mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja. Magánügy.:)
    Így vagyok most az Assetto Corsa-val is. Túl sokat hazudott és most egy időre leraktam a lantot.

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 18:56:37
  • lac coo
    No majd eljut oda o is, hogy vagy uj videokartya vagy uj tapeta !:))
    Vagy.....olcso videokartya 10 00-ert szigoruan szamla nelkul !;)
  • b-type
    :))
    tudom hogy nem, ne para ezen. Az ember nem nyitott könyv...és ha jót akar ne is legyen az. :) Semmi gond, de mindenkinek vannak érzékenyebb pillanati amikor fejemhez vág valamit és én szintén....így szoktak történni a sz@r dolgok,...nem beszélve a munkálkodó tüskékről...pl. ki örülne annak ha azt mondanám hogy az életem egy szakaszában öreg csajokat zuztam jó pénzért?
    szerinted?...lehet hogy megemésztené...de ez egy tüske...és pontosan tudom mit lehet elmondani és mit nem. :) én 43 vagyok a feleségem 22 már csak a generációs külüönbség miatt sem lehet az ember ostobán öszinte hangozzék az bármilyen romantikusan..(átlagosan csoró vagyok szal magamért szeret :))

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.17. 18:32:54
  • hqx
    Ha titkolózni, hazudni kell, akkor az már régen rossz.
  • lac coo
    Megjött a váltóm, 70 ropi, asszony csak annyit kérdezett: és mikor jön a másik fele a nagy doboz ? :DDDD

Hámondom ez ennyi ...! :P
  • b-type
    :D jaja
    Nálam most a sportkormány meg a gyorskioldó hozzá volt annyira jutányos hogy majdnem én kaptam pénzt.
    ...De múltkor majdnem(!) megvettem egy levitézlett e30 pályaautót tolsó váltó, olajos kézi, jófajta difi, jó motor, csövezve-csupaszon, és ott qva kőkemény voltam megmondtam mibe fáj...azt mire mentem vele! jött egy 125ezres villanyszámlakülönbözet azt husss bömös...hogy egyszer lerángatom a szakállánál fogva az öreget..
    :)
  • bardocz
    A nyertes az lesz, aki az utolsó futamon is ott tud lenni még :DD
  • GPx8
    Utána egyből indul a hajléktalan-elvált férfiak ligája?
  • bardocz
    Az igazán tökös legények meg azzal kezdjék, hogy eladom a cipőidet, és abból veszek kormányt, így nem kerül semmibe! :D
  • lac coo
    bizony bizony ....Én se veszek csak 20 000 ért GTX770-et, meg 30 -ért vettem most is a monitort ! :DDD

De ma próbából mindenki adja be a pártjának ,hogy vennétek egy kormányt 250 000-ért ! :P
  • VikingPingvin
    STEAM SALE

Hátha valakit érdekel, a MAI napon -50% az AC.
  • Alexease
    Ha elintezed a Fanatek-nel, hogy adjanak egy olyan komplett 600E-es szettet, havi 5000-ert, 10 eves futamidore, akkor nekem is belefer:D
    Itt nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a 600E-et egyszerre kellene elorantani, ami raadasul feleslegben van. Eletemben nem lattam ennyi penzt egyben, nem hinnem hogy az elso alkalommal kormanyszetet vennek belole;D
  • b-type
    titkolni bizony, a családi békét óvandó. :))
    ...az ember jól próbálja csinálni az életet, de ennek a látszatát külön fent kell tartani.
  • bardocz
    Rendelés előtt nézz szét majd az albérletek között is
  • hqx
    Miért? Tán titkolni kell, ha valamit veszel? Hát ki hordja otthon a nadrágot?:D :D:D
  • Solt
    Ez így egy "csomag" nálam... :) Van X összeg amit jellemzően erre szánok egy évben, ez határozza meg, hogy meddig tudok nyújtózkodni. :) A 600K-s szett nálam is bezárná a kaput pár évre, főleg, hogy nehezen tudnám eltitkolni otthon! :)
  • GPx8
    Slovakiaring nincs az AC-hoz, ugye?
  • Szabi #30758
    de már nem sokáig :D
  • lac coo
    Inkabb azert mert nulla konkurencia van .....
  • bardocz
    Tipikus német cucc, az embléma a drága rajta :D
  • lac coo
    Nekem van valtom meg pedalom, en ezek alapjan azt mondom egy fanatec termek sem er annyit mint az uj ara !
  • hqx
    "és nincs egyéb költséges hobbim sem"
    Számítógépes játékok vásárlása, pc fejlesztés nem elég? :))
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 15:44:26
  • Solt
    Persze, az, de itt az is kérdés, hogy kinek mit jelent ez a szórakozás, illetve mennyi egyéb hóbortja van! :) Az állandóan pénzhiány miatt síró kollégáim nem elhanyagolható része ezt az összeget kb 10 nap alatt elpöfékeli! :) Én nem dohányzom, nem drogozom, nem kurvázom, és nincs egyéb költséges hobbim sem, így nekem az a havi 5000.-Ft nem sok! :)
  • bardocz
    Azért Niels cucca szerintem lényegesen minőségibb.
  • Adam Jonas
    Én a valamelyik napi videó után jelentősen drágábbra számítottam. Mondjuk persze, azért ez a közel 114 ezer Ft-os ár is elég húzós. (Pedig kategóriáját tekintve még most ez a pedálszett az egyik "legolcsóbb" választás. Derek Speare-nél a hasonló pedál 7-800 $, a Heusinkveld Engineering-nél pedig 6-700 €. (Niels meg nem az átlag felhasználó számára csinálja a pedálokat, ezt tegyük hozzá gyorsan.))
  • Alexease
    Azert 10 even keresztul havi 5000 forint is eleg horror:DDD
    Mindegy hogyan szamolgatjuk, magyarorszagon, normalis fizetesbol ez lehetetlen vagy agyrem;) De nem is mi vagyunk a celkozonseg:)

Ennyi penzbol, magyarorszagon, az emberek igazi autot vesznek a csaladnak, hitelre:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.17. 13:00:06
  • Solt
    Kurva drága, de ha 10 évvel számolsz (nekem kb 8 éves a G25) máris csak havi 5000.-Ft. Nyilván egyben kifizetni horror...
  • Totti5
    Profi cucc, de ha most én akarok egy Fana szettet az 600 ezerből jön ki. Elmebetegek. Ez így felejtős.
  • lac coo
    Jah, jol van, leesett nekem is .... :)))
  • Szabi #30746
  • Jackal
    Kedves tőled hogy gondolsz a 15. szülinapjára :)
  • lac coo
    Megjon a csaladi potlek lehet veszek egyet, pont fussa belole ! :))
  • Adam Jonas
    "Csak" 359 € :)

http://www.fanatec.com/eu-en/pedals/clubsport-pedals-v3-eu.html
  • Tomo15
    Nekem nem volt gondom
  • Pitti
    Engem ma folyamatosan ledobált a szerver. Egy versenyt se tudtam végigmenni :( Nem tudom csak nálam van most valami hálózati szakadozás?
  • Tyuki80
    Nekem is volt ilyen!Nekem logim van dfgt.Arra jöttem rá,ha ilyet csinál,leteszem az asztalra a játékot és a logitech profilert meg bezárom a csába.Majd vissza a játékba és lám jó.
  • lac coo
    El hát mert kihagyta a váltó a 3-ast és üresbe érzékelte valamiért , utána bevágtam valahová azt jóccaka :))
    Meg mondjuk Spából húztam át egy setupot gyorsban, az meg elég csúszkálós volt ide :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 21:09:36