42876

banner
  • arty
    multi? 10 ezer ft/év és az assetto se 9e lesz, hanem 18-20e indulóban, dlc 4-6ezerér... :)

akinek amugy nincs pécéje, annak jó, h jön a forza és a pcars mellé egy harmadik szimesebb játék, de pécéről váltani... csakis kényszerből, konzolexkluk miatt szabad. szerintem.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.06.12. 18:48:43
  • arty
    csak az assetto miatt veszel konzolt??
  • bardocz
    Az mondjuk eszembe se jutott, felnézek oda, köszi. Mondjuk a lsitában valamiért nem is láttam
  • GeriDoc
    Azért, mert akkor az AI pitelést is le kellett volna programozni, az viszont nem egyszerű, vagyis inkább mókás megoldással sikerül csak (máshol is). Ha Le Mans-ra készülnél, annak van teszt szervere, és versenyre ugorva annyiszor mész be a pitbe, ahányszor akarsz, tudod gyakorolni.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.12. 17:07:17
  • bardocz
    Szerintem tovább tartott leprogramozni, hogy ne lehessen offline pitbe menni. Erre mondtak valamit, hogy miért így van? Mert kétségem sincs, hogy természetesen miértünk cisnálták így :D
  • bardocz
    Fantasztikus. Persze olyan szerver nincs, ahol egyáltalán az autó stimmel :D
  • GPx8
    Igen. (Ha azt akarod, hogy a csapat is ott legyen! Haha!).
  • bardocz
    Boxkiállást csak online lehet kipróbálni?
  • neilszab
    Visszafogod utána te még sírni a PC-ét!

Se a grafika, se a FPS nem lesz olyan, elfelejtheted az add-on pályákat és kocsikat (azért 1-2 jó is van), illetve a multiplayer is megnézem majd milyen lesz... szarakodás helyet hajtépés
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.12. 12:44:09
  • lac coo
    En meg ugy dontottem, csinalok a G hez egy egsszerubb formula meg egy GT szeru kormanyt...
    Szoval megmarad a G27, az uj nen erdekel, moddolni en is tudom ! :)
  • Firerock
    Én el fogom adni az enyémet,ha lesz pénzem a különbözetre hogy megvegyem a g290-et! És akkor végre elfelejthetem a pc-vel szarakodást,elvégre Xo-ra is lesz Assetto! :)
  • Alucard92
    Na szóval, lesz új Logitech kormány. Sőt. Kettő is!
    Üdvözöljük őket: G29 és G920
    Ja, és mindkettő jelentősen drágább.

In the UK, both wheels will cost £299, which is pretty expensive. In the US it costs $399.

www.kitguru.net/peripherals/matthew-wilson/logitech-is-launching-two-new-high-end-racing-wheels
  • bardocz
    Pf, bíztam benne hogy a Nissan ereje legalább az egyenesben elég lesz a többi ellen. Köszi. Mondjuk megtankolva med gumin tudok 4:07-es köröket, időmérő eredményeket elnézve az talán elég lesz valamire.
  • Gilb3rto
    bardocz #30684

Mecik 293
    mclarenek 280-81
  • bardocz
    Ha már LeMans, milyen végsebességet lehet elérni a többi GT3-as autóval? Nissan valami 280 körül van.
  • Szabi #30683
    szerintem elég egyszer is :D
  • kovi166

http://rrfl.rfactor.hu/
  • lac coo
    Off.
    Kormany borozesrol nem tud valaki valami jo videot ?
  • bardocz
    Szinte csak funokon indultam. Félév közben még arra se nagyon volt időm, rendes bajnokságra meg abszolút nem.
    Simco-ban nagyon régen indultam már, pár fizikapiszkálgatás nagyon nem tetszett. PSRL-ben sem, igazából nem is tudom befértem-e volna bármelyik csapatba, tempóban eléggé kilógtam volna, és nem a jó irányba.
  • Adam Jonas
    SIMCO-val nem indultál anno a PSRL WEC-ben Le Mans-ba?
  • GeriDoc
    Eleinte sokszor mentünk funokon, csak utána a szervezett futamokra nem jöttel, vagy nem arra, amelyikre én.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.11. 14:06:18
  • Adam Jonas
    Nekem offos sajnos, 23-án záróvizsga, jövő hét hétfőtől meg 230 km-re lesz a számítógépem.
  • bardocz
    Honnan tudod a nevem???
    Készülök, bár nem tudom mikor mentem 10 kört egyáltalán hiba nélkül egymás után :DD
  • bardocz
    A 250 euro azért már nem annyira középkategória szerintem, főleg a tudását nézve, én a 30-45 ezer közötti kormányokra gondolok, mint pl a dfgt, amire még valami középiskolás is össze tudja spórolni a pénzt ha nem balfaszmód cigire költi, meg minden hétvégén bebaszásra. Persze lehetne ennek a középkategóriának a teteje a 70k-s kormány is akár, nem lenne vele gond.
  • GeriDoc
    Most nézem, Dávid jön, gyere te is.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.11. 13:55:47
  • Adam Jonas
    Ez ne haragudj meg, de annyira abszurd volt most, amit írtál, mintha azt mondanád, hogy nincs szükség középkategóriás hardverre, mert vagy megveszik az emberek a felsőkategóriás cuccokat, vagy csak a nagyon olcsó, alsókategóriás vackokat.

Rengeteg embernek van DFGT, ami azért eléggé középkategória. (És még annyira keresett most is, hogy még egy használt, 2 éves kormányért is simán adnak 20-25 ezret.)
  • GeriDoc
    Lehet igazad van, de a cégek stratégiái mást mutatnak, hiszen ti írtátok, hogy nincs közép rétegnek szánt cucc, illetve te írtad, hogy nincs "felesleges" 250 euród. (250!! Nem 2500 vagy 25000) Mindegy egyébként nem lényeg, majd később ti is másképp látjátok. Az a lényeg, hogy gyertek a Le Mans-ra. (Mindegy milyen kormánnyal)
  • bardocz
    Azért ez szerintem nem így van.
  • GeriDoc
    Engem nem nyugtat meg, mert globális a probléma, ez a kormány csak egy jó példa. A másik felvetésedre is ez a válasz. Nincs közép réteg. Aki az alatt van, az semmit nem tud venni, annak tök mindegy, aki az felet, az meg simán megveszi a 150 ezres kormányt is.
  • Adam Jonas
    Ha ez megnyugtat, nem csak mi tartjuk túlzottan soknak a cuccot. Számos külföldi fórumon is már lehet olvasni, hogy ennyit nem hajlandóak adni majd érte.
  • Adam Jonas
    Amit nem értek: hova tűnt a középkategória? A 20-40 ezres árkategóriában szinte alig van kormányválaszték (csak a DFGT), pedig szerintem lenne ebben az árkategóriában is bőven érdeklődő. Mostanság ahogy néztem, vagy csak 80-100 ezertől kapsz kormányt, vagy 20 ezer alatt, de az meg olyan is.
  • Adam Jonas
    Kiszámoltam az előbb: G29 + H-shifter = 147 ezer Ft. Fanatec CSR Elite (Forza) Wheel + CSR Elite pedálsor = 145 ezer. Akkor már inkább utóbbi.
  • bardocz
    Ha lenne rá fölös pénzem vennék. De nincs. Szerencsére van még itthon egy dfgt, ha ez elromlana.
  • GeriDoc
    Inkább csak a valuta ingadozása miatt volt néha olcsóbb, nem hinném, hogy a dollár vagy euros ára lejjebb menne. Nagyjából ennyi lesz ez, esetleg más forgalmazóknál 110. Írtam már a rinyámat kormány ügyben (egyre drágábbak lesznek), és ezért a legutóbbi MM leárazáskor vettem is egy 27-est 72-ért. Szerintem ennyiért kb. utoljára volt, de ha lesz még akció, érdemes lehet venni egyet. A nyugathoz meg nem felzárkózunk, hanem úgy látszik még ettől is egyre jobban leszakadunk. Nekünk lassan minden a megfizethetetlen kategória lesz.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.11. 13:22:48
  • lac coo
    Anno nem 500 ft volt egy euro .....:)
    Ennyiert mar talalok egy jo allapotu hasznalt Fanatec kormanyt
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.11. 13:19:09
  • bardocz
    Anno a G25 is kurvadrága volt az eeljén nem? Hátha megy majd le az ára.
  • Adam Jonas
    Alternatív megoldás DFGT tulajoknak pedálügyben: G25/27 pedálsor + Leo Bodnar USB átalakító kábel.
  • Gadfly13
    A héten (hétfő és kedden) megrendezésre került az SRS Le Mans első két időmérő edzése. Eddig 18 jelentkezés érkezett a június 27-én megrendezendő eseményre. 12 hely még betöltetlen, így várjuk a további jelentkezőket.
    Az időmérő 3. és 4. szakasza 2015.06.22-23-án lesz megrendezve. A teszt szerver a nap 24 órájában online! A tesztfutamok időpontjaival kapcsolatban hamarosan jelentkezünk...

További infók az eseménnyel kapcsolatban: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.11. 12:54:55
  • lac coo
    Gyorsan venni kel meg egy G27 et , mert ha kivezetik a piacrol utana cumi van....
  • Zozzer
    Áhhá! :) és van is ilyen app a játékban. Gondolom akkor a rázkódás úthibák is megjelennek. MoSt nincs előttem, de délután ránézek.