42876

banner
  • GeriDoc
    Egyelőre fékezésnél töltődik, mert az AC nem tudja azt, hogy amikor átmegy a célvonalon, akkor újra 100%-ról induljon. Csak a KERS-t tudja. Kijelző szerintem még nem igen van hozzá.
  • alma2
    Van valami extra kijelzo kis progi , hirtelen nem talaltam, ami mondjuk az audinal ezt a push to anyamtyukja rendszert kijelzi a muszerfalon kivul? Ahogy nezem ez is valahogy fekezeskor toltodik, mint a kers?
  • cstibikeee
    A practice részt levettem, és átneveztem CsTibikeee - RackService re. Jelszó maradt: abcd

Telefonról is könnyen kezelhető szerencsére.
  • Alexease
    Gondolom az arazas kozott is van kulonbseg?:) Gondolom itthon lenne a leggyorsabb, de tuti itthon a legdragabb

A practice reszt ki lehetne loni, igazabol felesleges.
  • Jackal
    Köszi a bónusz szervert, jól jön a mostani fun inséges időkben.
    Viszont ha javarészt magyarok lesznek rajta, akkor nem annyira jó ötlet franciahonban hostolni, mert megtoldja a pingeket +20-25 ms-el. (szomszédos ország nagyvárosában, pl Bécs még nem gond)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.09.17. 10:11:41
  • cstibikeee
    Köszi!

Igen, Francia, ezen futnak az official AC szerverek is.

Hagyom futni a mostani cuccokkal, ha van valami igény, majd írjatok, és beállítom.
  • Alexease
    Francia "hoszt" alatt fut a szerver?! :)
    Kitettem a banner ala.

• macleody
    Működik :)
  • cstibikeee
    Valaki meg tudja nézni,h lehet e a szerverre csatlakozni?
    Remélem jól állítottam be.

Név: TibiTesztRackService
    Jelszó: abcd
  • macleody
    "Részletes műszaki adatokat ugyan nem árul el a BMW, de a GT3 motorházteteje alatt egy enyhén módosított V8-as 4,4 literes TwinPower Turbo motor van, amely a szintén itt bemutatott M6 Competition Package-ben 600 lóerős és 700 newtonméter a legnagyobb nyomatéka."
  • Adam Jonas
  • GeriDoc
    Persze, simán. Lesz ott más finomság is. Az oldalamon szerintem fent lesz (ha összejön a story).
  • Adam Jonas
    Pár képet megoszthatnál majd velünk.
  • GeriDoc
    Jól néz ki. Tegnap voltam egy versenyautó műhelyben, ahol épül egy Z4 GT3 (is). Élőben iszonyt brutál az a gép. Jövőhéten, ha minden jól megy megyek hozzájuk fényképezni. Fincsi lesz.
  • lac coo
    M6 GT3

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.16. 17:56:17
  • lac coo
  • Alexease
  • cstibikeee
    Sziasztok!
    A RackService-en béreltem egy szervert, hamarosan beállítom, majd azon is futhatunk fun versenyeket igény szerint. Van is egy két ötletem.
    További infók hamarosan.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.09.16. 16:49:23
  • lac coo
    Nincs azzal gond, en alltam be mi t a szog a leheto legrosszabb helyen :)
  • Morgolodo
    Azt sajnáltam, mikor ott megtoltalak. Azt hittem megforogsz, nyomtam egy kövér gázt. Erre ügyesen megfogtad, Én nyomtam a féket, de már hiába. A többiek már szintén nem tudtak megállni.
  • mumus70

Hamarosan véget ér az első komolyabb Assetto Corsa bajnokságunk. De nincs megállás, ezek után egy túraautó modot fogunk hajtani, mégpedig a Tommy78 által készített Audi TT Cup modot.

A bajnokságban egyéni festésű autók fognak gurulni. Ebben a témában az alábbi topic-ban van némi információ, és ugyanitt jelentkezhettek a bajnokságra. Jelentkezés topic itt!
  • haflac
    De jó,de most már azon agyalok lehet elindulok szombaton.
  • mumus70
    Akkor átrakatom mondjuk kedd reggel 7-re! Ugye nem jó neked?
  • mumus70
    Babonából nem gyakorlok már évek óta! Egyetlen egyszer gyakoroltam 300+ kört St.Petersbourg-ban, a rajt utáni legelső kanyarban hátulról ki is ütötték alólam a komplett hátsó hidat....... azóta csak egy pár installációs kört futok, meg megnézem a box bejáratot hogy kell venni, oszt jónapot kívánok! :D
  • Adam Jonas
    Vagy választhatod a B) opciót, hogy gyakorolsz, és gyakorolsz, és gyakorolsz... :)
  • haflac
    Nekem csak a hétvége a jó :) , hehe.Mindegy,hogy szombat vagy vasárnap.A GTRMasters-en most kifogom hagyni az AC GT3 bajnokságot,öreg vagyok én már a 90 perces futamokhoz,meg lassú is. :)
  • lac coo
  • mumus70
    Igen, mert hétköznap nem jó, a Hopton vasárnap más van, és a legfőbb ok, hogy ezek szerint neked nem jó a szombat, na főleg ezért! Púpom kivan má az ufókkal, most má csak úgy leszek bajnok, ha dobogón végzek a szombati utolsó futamon, szezon közbe jött a nyakamra csomó földön kívüli, csak vették és vették el a pontjaimat, amik most hiányoznak.... Életem első bajnoki címe lenne.....
  • lac coo
    Gyorsult a gép rendesen, bár meg is izzasztott ilyen alacsony szárnyal, hard gumival a kanyarokban :) Most fogtok kinevetni, de a CM F1 sok esős futamának köszönhetem, hogy ráéreztem hogyan is kell lassú kanyarból jól kigyorsítani :DDDd
    Köszönöm mindenkinek !

Szerk.: jah, és kösz, hogy visszaengedtetek mikor kicsit összegabalyodtunk a célegyenes előtt!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 22:50:32
  • neilszab
    Jó kergetőztünk, én voltam a szürke SLS Mercivel körülötted!
    Egyenesben nagyon gyors voltál, de kanyarokba rád tudtam esni.. bár gondolom egyikünk autója sem volt már százas..

Futam eredmények és repaly

A morálon kell még javítani, de ez a futam pont erről szólt, hogy el tudjunk kezdeni építkezni és mindenkit a helyes útra terelni. Éles futamokon nem lesz roncsderbi, a nemkívánatos elemeket 1-2 futam alatt kirostáljuk, vagy jobb belátásra bírjuk... ebben már nagy rutinunk van.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 22:45:56
  • haflac
    Ezen bajnokság futamai is hétvégéken lesznek lebonyolítva?
  • lac coo
    Jó volt a verseny, koszi !
    elején nagyon sokan eldobták kipöckölték egymást sanjos ...

De végigértem nissannal, keménygumival, 3-as hátsószárnyal ! :))

Igazán jó autó, még négyesben se mindenhol tudtampadlót nyomni, nagyon jó most avas ...
    Hogy hányadik lettem az mindegy nekem, lényeg hogy végiggépészkedtem :))
  • lac coo
    Nekem is annyi a best, de most inkább 23-24 :))
  • Adam Jonas
    Nem tudom, hogy mi meg hogyan volt beállítva, de itt 2:19 körül ment a Nissan-nak, ha jól láttam.

• lac coo
    Ketszeres gumikopast nem tudtam tesztel i, kb mennyit birnak ki igy a gumik ?
  • macleody
    Ha jól rémlik az a nissan jóval gyorsabb a többi gt autónál, viszont jobban is ficánkol, valószínűleg azért nem tudták kiautózni belőle a jobb időt.
  • Danecay
  • b-type
    úgy se rossz :D
  • lac coo
    Meg a gyerekesek is ! :)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem hisztitek el mivel csapattam, egyszeri alkalom volt valszeg. DeVille Coupe-val ....aaargh (70valahányas, mert 82-ben még floridai volt egy matrica szerint).
    7000+ccm, igazi sticiverda..többet nem is írok mert nem tudom ki a tulaj, csak közvetítőn keresztül kapta meg szerelésre az autót az ismerős.
    szörnyen sz@r, driftre totál alkalmatlan, de brutál vigyorgós...és nyeli a benzint ahogy még nem láttam, szükség tank volt, mert az igazi kilukadt, döbbenet hogy percek alatt fogyott literje.
    Volt még egy bömös is aminek ki köllött nyírni a motorját, mert V8 4ezer+ kerül bele, az sem volt rossz (nem sikerült kiölni a blokkot, sőt a pályán lett rá vevő)
    de a striciverda mindent vitt az a hang, és hinta és minden....egy qva nagy élmény volt

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.15. 19:30:37