42876
-
#32061 :)
éljenek az apás szimesek! :)) -
neilszab #32060 Sehogy, ha olyan skin-nel mész fel a szerverre, ami nincs meg a többieknek és a szerveren, akkor ők csak egy fehér autót fognak látni belőled. Ha meg pick-up-os a szerver, akkor az admin előre lefixálta a festéseket.
Sajnos rengeteg limitációval jár ez a Kunos féle rendszer, hogy menet közben már nem lehet szabadon bármivel belépni, hanem előre le kell fixálni mindent. Ez különösen ott szopó, ahol egyszerre 4-5-6 féle autót akarsz a pályára engedni (pl.: GT3), mert vagy booking-ot csinálsz (és a késők lemaradnak), vagy pick-up-ot, de akkor előre el kell dönteni melyik autóból mennyi lesz a szerveren és milyen festéssel. Ennél sztem élhetőbb volt a netKar féle "szellem autós" megoldás...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 18:48:55 -
#32059 Akkor ez nekem való. -
#32058 Hat azert izzaszto egy auto lett a legutolso patch ota, az egyetlen gt ami ( persze kisse eltulozva ) nem padlogaz padlofek. Nem is igen bizom benne ,hogy vegig tudok menni hiba nelkul :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:26:14 -
#32057 nyilván ebben igazad van, viszont a verseny nem hotlaps-on alapul, így akár nyerő autó is lehet :)
@ online verseny.
Abban segítsetek plz, hogy ha egy adott online versenyen szeretném a saját festésemet használni, azt hogy tudom beállítani?
Adott egy Nord-os szerver, ahol engedélyezett a DTM-es Merci. Saját festésem van, szereném használni, de nem tudom kiválasztani...
Ebben elég kusza nálam még az Assetto..
-
neilszab #32056 Azért érdemes megnézni más pályákon és más ranglistákban is a Nissan-t, mivel egyáltalán nem biztos, hogy ekkora a lemaradása a többi géphez képest, lehet csak még most a prekval-ban nem hajtotta meg senki hozzáértő..
A különböző emberek köridejéből nem derül ki tisztán, melyik autó a jobb, illetve aki meg több autóval is ment mért kört, arról nem tudjuk mennyire hajtotta ki igazán, így csak óvatosan a spekulációkkal...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 14:03:31 -
#32055 Igen, eleg odafigyelos vezetni..
Bar videken dolgozunk lehet haza se erek estig :( -
mumus70 #32054 -
#32053 eléggé el van maradva a többihez képest...
Legalábbis a hotlaps ezt mutatja.. -
#32052 Próbálgatom a verdákat, az eszem azt diktálja,hogy a Nissan GT3-at messzire kerüljem el holnap..
De naná, hogy azzal próbálok meg végigmenni ! :DD -
#32051 Mé, tegnap kipróbáltuk? Nahátakkor -
#32050 Azt me gondolod ezt ??:)))) -
#32049 Pedig ezek utan, azt hittem, nem lesz jo neked a palya, az auto es az idopont:) -
#32048 Ok, megprobalok menni . -
neilszab #32047 Assetto Corsa GT3 Shakedown futam most kedden!
Vasárnap indul a GT3 Bajnokság, ezért előtte kedden tartunk egy bemelegítő futamot, hogy mindenki felkészülten érkezhessen a megmérettetésre és senkit se érjenek meglepetések az éles versenyen!
Persze az is jöhet, aki csak úgy kergetőzne egyet, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, gyertek!
GT3 Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.14. 18:41:31 -
#32046 Jah, nem probaljuk ki ma a TT-t ? :)))) -
#32045 Erre a shakedown futamra barki mehet, vagy csak aki jeletkezik a bajnoksagra ? -
Tommy78 #32044 Gratula! -
GPx8 #32043 -
#32042 -
#32041 Grat ! :) -
GeriDoc #32040 Gratulálok! -
Tyuki80 #32039 Kicsit offolok egyet én is!
Két nagyszerű dolog történt velem a napokban!
1:Ezredes lettem az AC ban!1000 játszott óránál járok.Aki ismer az tudja,hogy csak multiplayer 1000 óra ez.
2:Kétszeres apuka lettem!(lehet most már nem lesz meg az a napi 1 óra játékom mindig... -
#32038 OFF :) Ide is, mert szo volt rola:P
RealRoad teszt :)
Nem mindegyik auto, csak nehany ami "erosen" kulonbozik. Mindegyik probalkozasnal pit-bol, friss gumival, 2 kor gumi melegito kor utan (autonkent erosen valtozik, valamelyik mar 1 kor utan is jo, es van ami mar 3. utan rossz:P). Amelyiknel van gyari ABS, ott azzal es padlofek, aminel gyarilag kapcsolhato es allithato (pl. GT3) ott bekapcs, minimum allitas 2/12, es padlofek:D Aminel nincs, ott probalkoztam:P Nem valtogattam sehol vissza, hogy a motorfek ne fogja meg.
Ez Lime Rock, egyszeru volt es rovid, hogy gyorsan korbeerjek. De ahol az idealis iven kivul meg sok gumitormelek is van (itt nem igazan van, foleg belul), azon meg huzosabb megallni, kicsit taknyos:P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.13. 18:18:28 -
#32037 Jah, ma este se probaljuk ki az Audi TT-?:)
-
#32036 amúgy most lettem még bénább vagy a Nissan GTR GT3 lett sokkal fickósabb, alig tudok körbemenni vele :)) -
GeriDoc #32035 Már régóta nézem, hogy a Logitechekhez csinálnak load cellt, meg, hogy rövid úton járjon, a Nissanosok meg megcsinálták, hogy olyan logitechesen hosszú úton járjon a fékpedál. Látszik a szimulátorból kinevelkedő srácok hatása.
A Lambók közül a zöldike. Ha lassú lesz, akkor is azzal megyek mindenhol, ha sikerül a hangját jól megcsinálni. -
#32034 -
#32033 Regebben, mikor mutattak vagy 6-8 Lambo-t egy kepen (vayg listaban), azt hittem, lesz kesobb valami egyben Lambo DLC. De gyeelore kulon kulon jonnek. Bar ami jott az eredetileg (elvileg) mod-nak keszult. Persze, igy logikusabb, nemmindenkinek jonne be csak a marka, jobb ha tesznek bele mindent vegyesen, ugy biztos elviszik;) -
cstibikeee #32032 -
#32031 -
cstibikeee #32030 -
goldboy #32029 Nem KunoS volt a macska, hanem kanos , csak biztos nem értette mint mondanak az ecseri piacon -
#32028 Pont most irta Aris, hogy sok almatlan ejszaka meg soha nem volt ennyire kozel valami egyszeru gumimelegedesi egyenlethez, szoval csak foltozgatjak a fi z ikat is ... -
#32027 Igen. -
#32026 A mostani dlc fizetős lesz? -
#32025 Kisziti elo nekem a kisfiat részkart , hogy kiadja a mostani dlc-ben...:)) -
#32024 A tapadas kulnbsegek aranya valoban kerdeses, de tuti erezheto kulonbsegek vannak (ha mas nem, az F1, WTCC, GT3 vagy hasonlo kozvetitesekbol, nyil;atkozatokbol latni/hallani). Az eltero idealis iv meg csak neki erdekes, mert ahol valoban dinamikusak az ivek (iR, rF2) ott lenyegtelen, ugy is oda szamolja, ahol mennek.
Ennel tuti van fontosabb dolga is, tudja, hogy nem emiatt fogjak tobben hasznalni, es a konzolos megjelenesnel sem ez a lenyeges, ami varhatoan majd sok eladast general. -
#32023 Van igazsag benne, de azerr jo lenne ha lenne . -
#32022 Ők azért néha tudnak dolgokat mondani, nem kell mindent elhinni nekik :D