42876

banner
  • cstibikeee
  • lac coo
    tuti , hogy csak egy páron tudnék ott lenni, az meg csak mással kicseszés aki elől 8 esetleg9 elviszek pár pontot.
  • neilszab
    Már bocs, de hét már dehogy nincs!
    Nem csak az jöhet bajnoki futamokra, akinek feltétlenül az célja, hogy minél előkelőbb helyezést érjen el a bajnoki tabellán, hanem az is, aki csak egy jót szeretne versenyezni kulturált keretek között, korrekt mezőnyben. Ha csak pár futamon tudsz részt venni, az se baj... ha azt a pár futamot tudod élvezni, már nyertél vele..
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 17:44:21
  • cstibikeee
    Marco: For all people asking me, we are not going to attend SimExpo this year, lot of things to do here working on the Dream Pack2 and on Assetto Corsa Ps4/XB1
  • lac coo
    Mert az AC olcso, masikaknal meg kifizetitek a sok rongyrazast :)
  • Alexease
    Ha mar Nurburgrin GT500 es SimRacing Expo van, ahol kint van az iR tamogatonak es az R3E szep nagy szimes parkkal, akkor mar kapunk az AC-tol is 1-2 telefonos fenykepet, legyen valami promo:) Bar felesleges kimenniuk, igy is eleg jol allnak:P
  • cstibikeee

• lac coo
    Annak ugy nincs ertelme .
  • barcalaci84
    Attol h nem tudsz jonni rsetleg minden versenyre,attol meg tudsz jonni (ha kifizeted a rookie tagsagit)
    Teli szerveren tudsz menni hizzad hasonlo tempoju emberekkel
  • lac coo
    En most GT autokat nezegettem, igazabol nagyon jok lettek, jot tett nekik az uj gumi vagy mi.
    Az alap setupok atomstabilak cserebe lassu is mint a fene, de versenyre beallitva ami gyors de nagyon odafigyelos eleg jol adja .
    Meg az eddig atommsinauto Corvette GTE is ficankol mint a fene.
    Nem tudom mennyire van panaszkodas ra, de voltam egy ketto publikon es kb 10-bol 5-en eldobjak kigyorsitaskor.
    Hosszutavon gumikopassal ez nagyon jo lehet, sajnalom hogy nem tudok menni a gtr bajnoksagra, publikon meg ilyen nincs :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.19. 11:30:07
  • Alexease
    Miert, mar probaltad?! ;)

Amugy ja, ennek igazabol nem sok ertelme van, legalabbis verseny szempointbol szinte semmi;)
    Ami miatt hasznos (lehet), fel lehet merni a mezony, az embereket, a verseny tempoit, a stilust, mennyit gyorsul/lassul a palya/auto/mezony, es nem csak a tet nelkuli nehany emberes gyakorlo szervereken lehet iveket, fektavokat, kanyarokat es kergetozest gyakorolni, hanem rendes eles mezonyben, kockazatok nelkul.

De jelzes erteku annyiban is (bar ez az iR lenyege;P), hogy eleg durvan kiforrott az online resze. Nem csak 40-50 multiclass autoval bir el egy-egy szerver, de ezek melle belephet meg 50 ember, versenyt nezni, ghost versenyezni, csapat tagnak vagy spotter-nek. Meg persze hosszutavu versenyek, csapatok, bajnoksagok, pilota cserek stb. De hat ezert online cucc es tobbek kozott ezeket kell kifizetni az elofizetessel.
  • lac coo
    Kicsit olyan alkoholmentes sör után egy guminőt gumival érzés :))
  • Alexease
    iRacing Ghost race teszt :)

Valaszthatsz barmilyen sorozatot (road, oval), barmilyen eventet (prac, qual, timetrial, race), mehetsz hiatalos versenyeken vagy magan emberek altal inditott host futamokon vagy bajnoksagokon. Barmikor be es ki lehet lepkedni;)

• Alexease
    Azt egyszer probaltam, reflex gyakorlatnak Sebring-en, milyen gyorsan tudom kerulgetni az autokat:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.18. 21:22:48
  • hungary27
    Nincs semmi ott. Mehetsz szembe is a forgalommal. :)
  • Timbu
    Így SR sincs?
  • Alexease
  • alma2
    Azt ismerem, arra gondolok, mint itt amikor egyszer hibas volt a szerver, hogy lattuk is egymast, de nem volt utkozes. Lehetne ilyen is, akik igy szallnak be, lenne egy nagy T betu a kocsi hatso szelvedojen, vagy valami :)
  • Alexease
    Az iR-ben a ghost race az csak az utkozest kapcsolja ki (meg persze, aki ghost-kent lep be, azt nem latjak), a mezony normalisan nez ki.
    Palyat tanulni, gyakorolni, "mezonyben" autozni, de foleg valakit kergetni teljesen jo. Persze versenyre nem jo, mivel nem vedekeznek es minket sem fognak tamadni:D
  • alma2
    Ez eddig oke, de az elsot azert joval nagyobb csinnadratta ovezte, meg elorendeles a steamen.
  • lac coo
    az egy DLC, fizetős, kijön megvesszük azt ennyi, én úgy tudom még erre a hónapra ígérték ...
  • alma2
    Annyi extraval lehetne, hogy az atlasztosagat is lehetne allitani, vagyis akar lathatnank is az ilyen szellem arcokat, csak az utkozes lenne kiveve.
    ----

Mi lesz ezzel a dreampackkel, jon meg iden? Elorendeles vagy valami lesz ra?
  • lac coo
    Jo lenne itt is ilyen iracinges szellem autos okossag, fu alatt mennek ezen a versenyen :)
    Sajnos rendszeresen en nem tudom vallalni, szoval egyre meg nem tudok menni.
  • GPx8
    Én is azért vettem, mert olcsó és viszonylag kellemes a tapintása. Autóba azért nem raknám. :)
  • alma2
    Valami OBI-s szerzemeny 2000 forint korul.
  • GPx8
    Nekem is ilyen váltógombom van, csak én egy régi joy-t alakítottam szekvenciális váltóvá... :)
  • bardocz
    Igen, a legjobb ez lenne.
  • lac coo
    Homályos az még rosszabb, kapcsold be PC-ben, sírva menekülsz előle ! :)
    ez még mindig 2D, ez ilyen, semmi baj nincs vele .
  • alma2
    Vagy csak siman ki lehetne kapcsolni, mar annak is orulnek.
  • bardocz
    Homályosnak kéne lennie, lévén, hogy távolra fókuszálsz a valóságban, és nem látod ennyire, de ilyenre minek is gondolnának.
  • alma2
    Az eletben valahogy nem zavar annyira, (enyem se csilli-villi) de jatekban meg tud orjiteni, rogton arra fokuszal a szemem.
    .
    Cstibike helyeben levennem a jelszot, igy van tobb szaz teljesen ures szerver, hatha meg le is van jelszavazva :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 21:40:14
  • lac coo
    Akkor mellém ne ülj be soha, most éppen olyan koszos belülről a szélvédő, szembefénynél azonnal az életedést könyörögnél :))
  • alma2
    Tok jol mutatja, koszi.
    Amit birok az audiban, hogy nincs szelvedo, igy nem szinezi el a palyat, nem a koszt latom csak. Igy siman hasznalom belso nezetbol is, ami azert nem jellemzo nalam.
    Vagy csak sikerult eddig ugy mennem, hogy nem csillant meg rajta a nap.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 20:15:15
  • neilszab
    GT3 Bajnokság - 1. Futam - Spa-Francorchamps!

Vasárnap este elrajtol az Assetto Corsa GT3 bajnokság, első helyszínünk a legendás Spa-Francorchamps! Eddig már közel 100-an futottak mért kört a gyakorló szerveren, így kihívásból és izgalmakból biztosan nem lesz hiány, a profik és az amatőrök is garantáltan találnak majd maguknak méltó ellenfeleket a mezőnyben!

Még nem késő jelentkezni, részletes infó itt:

AC GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
    AC GT3 1. Futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5422

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.17. 19:41:32
  • alma2
    haha, a hiper-szuper, sg forum-motor, kepnezegetonek koszond, az tekerte meg a kepet magatol :)
  • Adam Jonas
  • Szabi #32105
  • Tommy78
    A gyàri "gear" nevü app mutatja a töltöttséget.
  • alma2
    Ma elhoztam Herry fele valtot gyorsan ideiglenesen fel is szereltem!
    Mivel csak g25, g27 valtohoz tudom hasonlitani, annyi azert erzodik, hogy ez nem a finomkodo embereknek valo csak, mint en vagyok, lehet utni vagni kemenyen.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 18:32:34
  • Adam Jonas
    New Corvette C7R GT3: Premiere at Hockenheim!