42876

banner
  • barcalaci84
    akkor még q-t se raknék nekik:) mert amúgy minek...2 hét alatt versenyben is csak összeejönne mindenkinek egy tiszta kör...:)
    ha meg nem akkor nem való jobb szerverre:)
    de spec nekem komoly versenyrozsdám van, kellenének versenyek h valamelyest javuljon baleset szempontból a dolog...
  • neilszab
    Próbáltuk. Mindenki utálta, folyamatosan morgolódtak érte és szimplán átszavazták, vagy megvárták míg vége és nem így nagyon jött be a népnevelés..
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.25. 21:31:24
  • barcalaci84
    amúgy ez szerintem simán megoldható lenne h rávegyék az embereket h ne csak hotlapozzanak és csak 2 hetente lássanak rajtot pédául...
    a prekvalifikáció nem egy végtelen q legyen hanem rövid q+rövid versenyek sorozata...így muszáj versenyezni ha jó prekval helyet akarsz...
    na meg összerázódna kicsit a mezőny és megismerné egymást...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.09.25. 21:10:33
  • mumus70
    A real F1 autón 3-4 is van ott, abból legalább 2 nem is középen ha jobban megnézed..... Az egyik versenyen épp Rosberg antennájára akadt fel valami fólia, 300-nál állt neki kinyúlva leráncigálni.... :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.25. 20:03:42
  • Totti5
    Ott van mindig. Pl az összes F1es autón.
  • alma2
    Oke, tenyleg antenna formaja is van, de sehol mashol, akar a burkolat ala nem lehetett volna eltenni? Eleg hihetetlen, igy inkabb celzoka szerepe lehet :)
    ---
    Ez a ghost car az utolso patch ota total elromlott, vagy az osszes delta mero app. De mivel az utobbiak teljesen korrektul mutatjak a koridot amit majd megyek, a sajat ghost carom ossze-vissza neha elottem neha mogottem , meg csak nem is konstansan rohadt idegesito.
    Vajon errol tud kunos?
  • cstibikeee
    Az a "célzó", Pastor Maldonadonak van kitalálva, így jobban beméri az előtte lévőt egy szép ütközéshez.
  • shiet
    Az egy antenna, azon keresztül beszél a versenyző a pittel... :D
  • alma2
    Amugy ennek a celzokanak mi a celja az auto orran? Jobb helyet nem talaltak volna neki? Engem idegesit szemely szerint.
  • b-type
    lejárt a szerződése :))
    egyébként f@sza tényleg
  • Alexease
    Na vegre, egy korrektebb cockpit nezet (monitor, fov es egyeb beallitasok)!!! Es meg a magassag is rendben van, gondolom a kamera magasabban van, mint ahogy latja.

Mennyivel jobb, mint amikor a motorblokkon ulnek, 200-as FOV-val, es olyan cockpit mozgassal, hogy a pilota kiesik az ulsebol:DD
  • Adam Jonas
    Ennyit arról, hogy René Rast-ot "finanszírozza" az SMS és pCARS:

• lac coo
    Sokkal sokkal tobb gyakorlo futam kellene ! Es ra kellene kenyszeriteni az embereket, higy el is menjenek, mo djuk kapna plusz X po tot aki vegigtolja .
  • neilszab
    Ne haragudj Csabi, de a Formula Abarth szériátokban több futam is konkrétan tömegbalesettel indult, amit úgy látszik 12 fővel sem lehetelten azért összehozni.

Gondolom Te sem örülnél neki, ha mások ezeket kiragadva ítélnék meg az általatok rendezett futamokat, annak meg pláne nem, ha más közösség ezt használnák fel negatív kampányolásra...

Minden bajnokságban bármely futamon bármikor lehetnek súlyos balesetek a szervezéstől függetlenül és egy-egy bajnokság színvonalat nem lehet 1 vagy 2 futam alapján megítélni.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.25. 14:57:21
  • neilszab
    Sőt mi több, a GT3 bajnokságunk is tömegbalesettel indult, a T1-ig nem jutott el a fél mezőny a B szerveren...

Az oka igen egyszerű volt, a rajtnál ez egyik versenyző beragadt, a másik megpróbálta kikerülni, de ügyetlenül csinálta és olyan szerencsétlenül jött ki a dolog, hogy a fél mezőny leamortizálódott, pedig egy emberen kívül mindenki teljesen vétlen volt. Van ilyen.

A Classic DTM-es eseményeket még nem láttam, gondolom ott is max 1-2 ember lehet a ludas a történtekért. A mi tapasztaltunk az, hogy minden új bajnokság "nehezen" indul, most pedig különösen sok nálunk az új ember, akik még nem ismerik se egymást, se a viszonyokat és talán még magukat se... kelleni fog 1-2-3 futam, amíg mindenki megtalálja a helyét, rendeződnek a viszonyok és a versenybíróság is ki tudj a fejteni a hatását és kigyomlálni a nemkívánatos elemeket..

A balesetokozók felelősségre lesznek vonva, ahogy a vágók sem ússzák meg büntetlenül és pár futam után már rendeződik a helyzet és valóban minőségi és színvonalas futamokat tudunk majd rendezni, de ezeken előtte át kell sajnos esni. Viszont én tényleg azt kérném, hogy ha láttál olyat, aki vágott, vagy kilökött, vagy unfair módon viselkedett, akkor tényleg segíts nekünk és jelents be az eseteket, ezzel te is tudod gyorsítani a feni folyamatot.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.25. 14:38:25
  • neilszab
    Tavasz óta minden kedden kivétel nélkül van FUN futam, ráadásul mindegyiken 15-20 fő körüli létszámmal!

Jövő kedden is lesz, és ezentúl is minden kedden lesz, erre bátran lehet alapozni, akkor is, ha itt mondjuk nincs külön kihirdetve.
    Hétfő este bátran nézzétek meg a topikot, ott találjátok majd a kiírást...

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.25. 14:20:09
  • sertrex
    Nem kell rögtön a kést fenni és egymás torkának ugrani.
  • mumus70
    Mijjjazza fenekedés?
  • b-type
    Nem kell fenekedni :)
    Nyilván egy ligát nem fog minősíteni egy egyszeri látogatáson tapasztalt-látott versenyzés. Pláne nem egy ennyire nagy múltú ligát.
    Minden versenysorozatban vannak ilyen és olyan futamok.
    szerk:
    18.-ról a végén 7.-nek lenni nem is annyira rossz, ha a mezőny fele az Eau Rouge-ban kiesett..
    Vannak ennél rosszabbul sikerült futamok is.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.25. 11:14:45
  • mumus70
    Erre azt tudom mondani: nem mindig a legerősebb kutya baxik! Ha érted mire gondolok..... Mi a nem "magyarországlrgkirályabbtopligájábaaholhetente23futamvannyolcszerverennégyszázhotlapszidővel" ligában bexarás futamokat megyünk, 12-en......
  • lac coo
    A fun futamok behaltak, legalabb is eleg rapszodikusan vannak ha vannak, sokan az ujak kozul rakenyszerultek ligazni.
    Plusz Kunos is kicseszett sok hotlapossal, egyeetelmu higy most nem lehet nyelen hotlap stilusban vegigmenni foleg egy ilyen hosszu futamot.
    Illetve van par ufo aki vegigmegy most is , de legtobbu k ek joval odafigyelosebb az egesz.
    En gt3 ban indultam ott is volt baj rendesen, boxbol i dulva gyak elozes nelkul total rossz gumistrategiaval lettem otodik.
    Igazabol nincs sulya szerintem, eleg lazak a buntetesek.
  • alma2
    Ok, nem minden futam ilyen, de a publicon is keves futam ilyen, itt azert tobbet varna az ember. Eddig ramondta mindenki, hogy gtr-s fun race a nyari futamokra, moka kacagas a cel, ami tenyleg sokszor osszejott. Most csak tenyleg a komolysagra, korrektsegre voltam kivancsi. De semmivel nem volt kulonb mint barmelyik random public szerver.
  • haflac
    Nem minden futam ilyen.Most lehet,hogy a csillagok állása bekavart,de én csak szuper futamokat futottam eddig ott.Nyáron. szinte az összes 7végi versenyem ott voltamÉn AC GT3-ban leszek érdekelt.Az első futamot kihagytam.
  • alma2
    Kivancsisagbol gondoltam elindulok gyakorlatilag az egyetlen kicsit is komolyabban veheto assetto corsa bajnoksagon (gtr-masters-spa-dtm)) es a legkemenyebb pilotak is itt vannak. Az idomerok alapjan az rsr-en, kb az elso 40-bol siman 36 magyar lenne. Olyan idok voltak, 4 masodperccel lemaradtam legalabb a legjobbaktol. Bar a 4 fele kocsi valahogy nagyon nem voltak jol osszelove ezzel a plusz sulyos rendszerrel, a bmw allva hagyta egyenesben az alfat amin plusz 160 kilo suly volt, na mindegy, rajtam ugysem segitett semmi :)
    18. helyen bejutva az elso szerverre. Mivel veletlenul sem akartam bajt nem is eroltettem tul az idomerot, gyakorlatilag az utolso rajtkockarol indultam.
    Az EA rouge utan az egyenesben tomegbaleset fel mezony szepen osszetort. 22 koros volt kb az 5. kortol gyakorlatilag hotlapoztam magamban se elottem se utanam senki. Rohadt unalmas volt, neha majd elaludtam :) Kozben a jonep hullot ki szepen sorjaban, igy gyakorlatilag az utolso helyrol a 7 lettem ami vicc, ugy hogy kozben szerintem a leglassabb koroket mentem. Ennel sokkal korrektebb bar rovidebb versenyeket lehet menni este a public szervereken is...
    Ami meg kulon erdekes most belenezve a replaybe, csak az elsoket neztem a kozismert ufokat, Sipos Attila, Sinka Dani, Kemeny Akos stb, 1 koron belul legalabb 3-5 teljes 4 kerekes feher vonalon kivuli kanyarjuk van. Most ovjam meg az osszes elottem levot es legyek dobogos helyen? :)
    Ahogy olvasom a kettes szerveren mar az elso kanyarban volt tomegkarambol ma este..
    Szoval ezt barmelyik random public szerver hozza este.
    Siman bekapcsolnam a kunos fele bunteto rendszert, vesszen a fergese.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.25. 00:16:02
  • Alexease
    Es tenyleg, koszi! Pedig mindig megnezem 4-5 bongeszovel, FF-fel is jo volt korabban, de gondolom toltak hozza valami update-et;D Az FF-fel mindig baj van:DD
    A gorgetos szaggatas azert van, mert lusta voltam scriptet ala tenni, egyelore a "gyari" html marquee van, ami bongeszo fuggo. Chrome-on es hasonlokon gyarilag smootholva van a gorgetes, a tobbi meg a 20 evvel ezelotti modon jeleniti meg:D
    Ha lesz kedvem alatolok valamit;P
  • Danecay
    Ha már a bannerről és annak méretéről esett szó, annyi észrevételem lenne, hogy amíg Opera böngészővel teljesen jó, addig, a szerintem kevésbé népszerűtlen Firefox-al gördítős sávok jelennek meg mind horizontális, mind vertikális irányban, valamint a HSW-s banner is szaggatva közlekedik míg opera alatta, teljesen szép, folyamatos.
  • Alexease
    A bannerben a promo banner lenyegeben ures (most csak a VSR van bent). Aki indt szervezett futamokat vagy bajnoksagot, azt kiteszem. A banner meret 930x120px, es mehet ra egy link is.
  • lac coo
    Es hogy megy ....? :)
  • cstibikeee
    Ha minden jól megy....
  • lac coo
    Amugy mikor jon az 1.3, nem erre a honapra igertek ?
  • lac coo
    Nekem hagyjatok egy Audit !!!:))
  • Scarry
    Nem tudom, hogy mi a jó ebben a rengeteg dilettáns modban és pályában, de őszinte részvétem...
  • mumus70

A HRF1RT és a Hopto liga közös AC bajnokságába becsatlakozva a PSL ligát is köreinkben köszönthetjük remek pilótákkal a soraikban. Tehát immár 3 liga projectjeként elindítjuk a következő szériánkat, mégpedig a szombati tesztfutamon Imolában hajtjuk meg az Audi TT gépkocsikat! Egyedi festések, KERS használat, ingyenes 0-24 szerver! Várunk minden további érdeklődőt, versenyezz velünk! További infók, jelentkezés itt!
  • cstibikeee

További infók itt: http://cstibikeee.wix.com/csracing
    (pl. mod linkek)
  • lac coo
    Meg linket szurj be a mod autokhoz, ne kelljen keresgelni.
  • cstibikeee
    Pálya az nem lesz. :D
    Azonnan javítom. Nagyon fáradt voltam már este.
  • b-type
  • shiet
    Pálya?
  • neilszab
    Az meg már a Te dolgod, hogy mit és hogyan tudsz belőle hasznosítani, bizonyára azért akad olyan is, aki talál benne magának használhatót... tessék egyből itt is egy kolléga
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.23. 20:51:39
  • Thread
    Nekem erdekes volt, hogy nem kell fekkel mindenhova vegig beesni, hanem van olyan kanyar ahol felvalt meg az apex elott es gazzal megy.
    Van erre elmelet, vagy a geniusz kell hozza?
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.09.23. 20:50:12