Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Virtual SimRacing
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.21. 06:51:42
Lesznek valaha ebben a játékban esős/ vizes pályák? Vagy ne várjak effélét? 😊
\"Nothing happens unless first a dream…”
Secondary "fülön" állítsd be, ott működnie kellene.
\"Nothing happens unless first a dream…”
1. rákattintottam, hogy beállíthassam a gombot. ezt írja is a bal oldalon, hogy válasszak gombot vagy esc a megszakításhoz.
2. Gom nyomásra felvillan, mégse veszi be, hogy az a gomb legyen a kézi fék.
Remélem így már érthető
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.20. 22:57:40
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kézifék még mindig nem játszik senkinél?
Drift beállításokhoz valami modot kell leszedni, hogy utánfutást is tudjak állítani és valami nagyobb kerékdőlést tudjak beállítani?
G25-re hogy tudom belőni a kéziféket?
Kiválasztottam a G25 900+H shifter, mindent faszán betöltött. érzékeli a gombokat is, de mikor rámegyek a Click asign the button-ra akkor hiába nyomkodom a kiválasztott gombokat, nem veszi be, pedig villog is hogy nyomkodom az adott gombot szóval érzékel.
Most akkor az a számla gyáros a versenyző akinek szervizeltem EvoVI-ot de amikor a saját autójával levitte Árpád tetőről a kis Hideg és befosott akkor most ki a versenyző?😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, elég szar. <#zavart1>#zavart1>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
(Azt nem csodálom, hogy a Cars-ban kihagytad, mert ott az egy sz*r... <#buck>#buck>)
Mindegy, mi négyen toljuk a barátaimmal, úgy már egész jó móka.
Ráadásul a gumizódás, pályafelszáradás itt tényleg dinamikus.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.20. 13:41:54
Szóval az egy dolog, hogy ő minek nevezi, meg egy másik, hogy mennyire használható a cucc. Én még egy évvel ezelőtt próbáltam, az bőven használható volt, közel tudja azt fizikába szerintem, mint rF2-ben a kart mod, vagy legalábbis, nem marad el tőle nagyon sokkal. Számomra élvezetes volt vezetni, és éreztem is rajta, hogy van köze egy valós gokart viselkedéséhez.
A program a Unity3D alapjaira épül, szóval azért ilyen "horrorisztikus" a gépigénye. Ez PiBoSo-nak annyi könnyebbséget jelentett, hogy a grafikai motorral nem kellett túlzottan foglalkoznia, így több időt fektethetett a fizikára, kezelőfelületre, meg arra, hogy a program normálisan működjön, és ne hemzsegjen a hibáktól.
33 euróért lehet, hogy "csak" 4 pályát kapsz, viszont 6 kategóriában van összesen 26 gokart, és ez a program is fejlesztés alatt áll, folyamatosan fejleszti/javítja, plusz ott vannak a mod pályák, ami kb. van vagy 40-50 (ha nem több). Lehet, hogy neked, vagy nekem nem feltétlenül éri meg ennyiért megvenni, de ne felejtsd el, hogy biztos van nem egy ember, aki szívesen vezet ilyeneket akár számítógép előtt ülve is, és ezen személyeknek ez egy elég megfelelő (cél)program.
A grafika pont elég, ami hiányzik az az AI.
- dynamic track surface groove buildup
- wet track simulation and dynamic drying
- dynamic marbles generation
- tyres pickup of marbles, grass and dirt, affecting grip
- output of CSV files with telemetry data to analyze driving sessions
- a plugins interface allows external programs to receive realtime data from the simulated kart
- LAN and online racing. Dedicated server available
- support of custom paint schemes for kart, helmet and suit
- advanced users can build new tracks and integrate them with the provided tools
- user-selectable driver gestures

<#idiota>#idiota>