Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
- Fixed acd files reading wrong values creating problems with 4WD (possibly other cars)
- Corrected Nissan GT-R Nismo fuel tank capacity
- Corrected Nissan GT-R Nismo auto clutch assist engadgement
- Corrected Nissan GT-R Nismo weight figure on Interface spech data description (does not affect physics)
- Corrected Nissan GT-R Nismo skins' names.
- Added skin template for Audi Sport quattro
- Improved Audi Sport quattro skins
- Fixed Alfa Giulietta argento skin
- Fixed BMW Z4 red skin
- Corrected low fuel consumption for Lamborghini Miura, adjusted for the rest of the bonus pack cars
- Corrected Audi Sport quattro S1 turbo pressure dial
- Added DAMPER_MIN_LEVEL in assetto_corsa.ini to allow for some residual FF damping once the car is moving (default is 0)
- Small tweak to relaxation length variation vs tyre load
- Corrected Abarth 500 and S1 semislicks tyre heating and small corrections in alignment and bumpstops
- Fixed ghost car
- Corrected Alfa Romeo 155 DTM setup antiroll bar missing, plus some minor adjustments in suspension geometry and differentials
- Added ksBrakeDisc shader to allow modders to implement glowing brakes
- Removed log messages for Python function "getTexture" because some python app dev thought: "Hey, what a nice function! I will call it every frame instead of caching the result" resulting in >60mb logs and stuttering and 10 years less in the life expectance of the AC support guys
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.05. 10:50:20
de már jóideje együtt élek vele, szal ... belenyugodtam, hogy ez ANNYIRA sima sose lesz.
Forza.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.05. 07:40:22
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.08.05. 07:03:38
Lehet ez jót tenne a középső ffb lyuknak ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AC konzol
a drift az azért más, és széria autóval nem is fogja mindenki nagy kövéreket driftelve letérdeltetni a várost. bizonyos lóerő alatt alkalmatlan az autó szárazon driftelni, és bizonyos lóerőtartományban meg nagyon komoly kihívás,..olyan kihívás amit élvezel, de azért saját magad szívatod alapvetően, mert széria, mert nem olyan a gumi, mert nincs meg az egyensúly, és a súly/lóerő..stb. ráadásul inog-binog az egész autó úgy meg qva nehéz érezni a határt.
hasonló a szitu mint szériautó versenypályán,...még ha nagyon komoly autó akkor is, a szükséges kompromisszumok az utcai közlekedéshez, annyi visszavetik az autót a pályán hogy siralom.
Szal a játékban meg csak gyakorolni kell, drift beállításra menni, és driftpályára belépni....csak idő kérdése. minden ott van, ami az életben nem általában 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az LFS volt az első hihető és hihetően kontrollálható, most meg kettő van, z AC és az LFS,...sztem az AC közelebb van minden téren, pláne a kisebb lóerős autók driftelésénél, Nagy a szám de sztem egy driftre épített 400LE+ autónál maga a driftelés már nem kunszt, ott már paramétereket kell mérni, minél közelebb a kijelőlt tereptárgyakhoz, belépési sebesség, látvány,..míg egy gyengébb kocsinál a drift folyamatossága és a kocsi szöge...ha ennél többet is tud bravo, de ott tempót tartani és szögre figyelni nem tudom, nekem nem megy az ziher, de láttam már olyat akinek igen.
Szal ott azért rostál a drift, nem megy az mindenkinek, bődület erős célgéppel már igen, de ott viszont meg már sok mindent osztályoznak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
AC-nál már sajnálom drifttel nyúzni a jó öreg G25-ömet, nameg a sikerélmény is elmaradt. LFS-nél viszont még most is bárhol elmegyek keresztbe. 😊
AC fullon szenvedős, ezt be kell lőni 970en is, mert máskülönben nincs fx 60.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szervusztok AC Riderek! Akkor szombaton belecsapunk a Hopto Liga és a HRF1RT közös projectjébe, és Doningtonban elrajtolunk végre, még lehet bátran jelentkezni! Amit biztosra ígérünk: nem lesz eső! 😄
Időmérő: 15 perc
Futam: kb 40 perc (1 kiállás kötelező)
0-24 szerveren várunk, tesztelj bátran, és jelentkezz, a bajnokság ingyenes!
További infók, hotlaps állása, letöltések, autóválasztás, jelentkezés: http://hrf1rt.hu/?page_id=4830 vagy http://www.hopto.hu/custom_league.php?whichseason=115
és hiába butitom még lentebb, kanyarban a távoli tájon látom a mikroakadásokat, mindegy mit és hol állítok, egyszerűen nem tudom összehozni a más játékokban (pl grid autosport) tapasztalható tökéletes vajsimaságot 😞
Forza.
Nvidiánál nincs ilyen, fasza! Pedig az kellene, azt jó lenne.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.04. 00:03:06
szerintem
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.03. 08:52:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.03. 00:04:49
ha igen, a GP2 (vagy 3?) helyett nekem nagy kedvencem volt, szerintem korában az volt a csucs 😊
Forza.
2-es kérdésben felvetett problémával senki más nem találkozott?<#nemtudom>#nemtudom>
"Nulla tenaci invia est via"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
szerintem
amúgy gyönyörű egy autó, nem vitás !
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!