42876

banner
  • Ratrak
    attól függ, mi számít Neked: ha az, hogy minden meglegyen aranyra, akkor le kell venni a nehézséget néha, mert ha "reálisban" hagyod és nem csalsz sehogy, akkor nincs esélyed győzni. Ha egy jó versenyt akarsz, akkor lehet hagyni a nehézséget, és játszani normálisan. Bár akkor már lehetne inkább online nyomni, nem? :) Szóval a karrier módot én spec. az autók jobb megismerése érdekében szoktam használni (magamtól mindig hamarabb "továbbállnék" egy-egy géptől, de karrierben mire végigmegyek valamelyikkel, nagyjából meg is ismerem. Így tetszett meg nem is egy olyan gép, amit korábban ki sem akartam próbálni...)

Szóval az online jóval nagyobb fun... már ha épp nem olt valaki szét, mert hibázni merészeltél...
  • Alexease
    Itt a karrier csak disznek van. Ahhoz hogy mindenki (stilus, kontroller, segitsegek) hasznalni tudja, nagyon sokat kellene tesztelni, allitgatni, hozza programozni stb.
  • sutee89
    Srácok! Van itt valaki, aki nyüstöli a Career módot? 98% AI, Factory beállítások mellett tolom, és egész egyszerűen van olyan verseny, ahol a 3-4. helyekért kell küzdenem. Pl. SLS AMG-vel kellene megelőzni egy 6 körös Imola versenyen két LaFerrarit utolsó helyről, akik legalább 1-1,2 másodperccel gyorsabbak nálam. Max úgy sikerül ilyen versenyeken nyernem, ha az első kanyarban átverekedem magam és végig blokkolom őket 6 körön keresztül. Más autókkal (Formula Abarth) meg semmi gondom, szépen végig tudok hasítani a mezőnyön.
    Tényleg ennyire kiegyenlítetlen az AI? Ennyire máshogyan kellene vezetni ezeket az autókat? Közületek mindenkinek mindenhol aranyérem van?
  • lac coo
    Gumikat en tudom piszkalni, van ahhoz valami leiras ?
    Meg a Rambo4 pfogram amivel ki lehet bontani a cuccot ? :)
  • alma2
    ha tenyleg nem ilyen kocsira sporolsz eppen, jatszal ugy, ahogy te elvezed, szarni bele mi realis es mi nem :)

Most aki mondjuk en is, kikapcsolom mindennel a tc-t, abs-t, mert ugy elvezem, megha valoban nem is lenne ra lehetoseg, akkor ugyanugy tavol allok a feltetelezett valosagtol, mint mondjuk te.
    Ez egy jatek, elvezni kell, jobb ha beletorodik az ember, nem sok koze van a valosaghoz, se ennek se az ir-nek :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 11:29:23
  • Pitti
    Azért komoly önfegyelmet igényelne, hogy mosolyogva pacsizzak vele a dobogón... A legnagyobb pilóták pont az ilyen szituációkat tudják a leghiggadtabban kezelni, hogy véletlenül se legyen az emberben harag vagy bosszúvágy, szemet szemért stb...
    Nehéz úgy odaállni a következő futamon, hogy ne maradjon tüske ez tény, de általában úgyis az húzza a rövidebbet aki indulatból rá akar tartani ilyen helyzetekben. Azt azért el kell ismerni, hogy gyorsabb volt általában mint a többiek, de persze ez nem jogosítja fel semmire.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.09. 10:55:12
  • arty
    először megnézek egy tc offot, hátha ai-t kicsit visszavéve még jó tud lenni.
    de ha ez reális tc onnal, nekem megfelel az is, nem akarom feltétlen feleslegesen szopatni magam.
  • alma2
    Mindenki tud ilyen suttyo paraszt modon menni, pl Sipos Attila meg a fun race-ken is, csak nem viszi ra a lelek a legtobb embert. Persze rafoghato, hogy itt penz stb forog kockan, mas szemleletet kovetel, de ha az osszes versenyzo hasonlo mentalitasu lenne, akkor nem potyognanak neki ennyire az elso helyek.
    Kb olyan erzesem van, mint amikor kimegy az ember focizni a terre, moka kacagas a lenyeg, aztan ha bekerul akar csak a helyi focicsapatba, egybol atmossak az agyat, jon a mogyorozas, konyokozesm sipcsont szetrugas, meg ki tudja meg mi.
    Bar ahogy irtatok, o mar szimben is ilyen volt, biztos igy neveltek o nem tehet rola :)

De pl ha ez a verseny olyan figyelmet kapna mint a forma 1, koronkent potyognanak neki az 5 masodperces buntetesek az is biztos.

ja es nem mondom, nem ezt csinalja minden harmadik vesenyzo, mert fogalmam sincsen, csak neha nezek f1-et. De attol meg rohadtul nem szimpi.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 10:39:22
  • lac coo
    Lomtalanitas van, ilyenkor nem er ra !! :))
  • Alexease
    Csak nagyon nehez vele egyeztetni, mert valszeg nagyon sokat dolgozik, tulorazik es sokszor hetvegen is bent van:)
    Ja nem..., osszekevertem valakivel, neki a 20 eves Astraja van:DDDD
  • Szabi #33537
    tulajdonképpen megoldható, van olyan srác pesten akinek a múlthéten jött meg az 5. 458-asa és vezetett 458 gt3-at nem is egyszer.. sőt pc-n is szokott játszani :D
  • lac coo
    Meg a hulye optimum tapadasu palyat felejtsd el, soha az eletbe nem megy egy utcai auto, atomra felgumizott palyan ....
  • arty
    ezesetben hibátlan a szim :) megnyugtattál :)
  • bardocz
    De gondolom ha valaki bent tartaná mellette, és nem menekül le a pályáról, amitől összeérnek még ő lenne megsértődve :D
  • Norbi1990
    Hát ja, nem sok helyet szokott hagyni az előzöttnek, de hát ilyen a stílusa. Úgy hatékony egy előzés, ha a másik nem tud visszatámadni :D
  • lac coo
    A tc t erdemes allitgatni, van benne ami trefasabb.
    Amugy azt mo djak az inteligens diffi miatt egy haziasszony is tud vele keresztbe menni.
  • arty
    az 505 games rossz reputációja azért elég "tényszerű"

és bár én mindig konzolvédőként aposztrofáltam magam (szimesekkel szemben), minél többet megyek a 458-al, annál inkább kezdek én is hinni az összeesküvés-hívőknek :D (értsd: konzolra egyszerüsítés)

az igazi tragédia, hogy sose fog ide írni egy 458-at már vezetett ember és cáfolni/megerősíteni sem fogja, hogy mennyire reális a bekapcsolt tc melletti kezesbárányság... de hogy eddig messze nem ilyen volt az fix. és én azt megszoktam, "megszerettem". sok "meló" volt benne, hogy mondjuk végigmenjek mugellóban és az mostanra "mindhiába" :))
  • Tyuki80
    +1
  • lac coo
    Ha lesz kisfiat majd megmutatom en hogyan kell nyomulni :)))))
  • Alexease
    Vegigneztem, de nem lattam nagyon durva dolgokat, ami nincs meg a tobbiekben, aki nyerni akar.

A 7. perces "kifekezes" optimista volt, hatar eset;) A 10:50-et szerintem benezte, utana elnezest is kert (pesze, utana mar mindegy, attol meg lehet szandekos:D).
    Ez dodgem bajnoksag, egyszeru, gyenge, egyforma autokkal, rovid versenyeken, itt akciobol kell megoldani a dolgokat. Raadasul ilyen palyan, ami meg F1-en sem "mukodik":P A tobbiek is nyomulnak, mashogy nem megy.
  • bardocz
    Igen, az a kifékezés is gáz. De pl a végén sárga zászló van, ott melyikük volt előrébb? Ez van, ha csórók a versenyzők, és van valaki, akinek van pénze, leszarja a kontaktokat. Szimulátorban kurvagyors, meg szétnyerte magát, szerintem eleve nem is tudja elviselni azt, ha nem nyer.
  • bardocz
    Régen egy ligában mentem vele, úgyhogy végignéztem, én olyan durvát nem láttam benne. Végén a kifékezés eléggé kamikaze, meg ahogy ráhúz a első íven lévőre szintén nem szép, de szerintem nem olyan durva ez.
  • RtoR
    10:50 meg teljesen gáz, teljesen bunkó húzás.
  • RtoR
    Ahogy 7 percnél beteszi az gusztustalan. Iszonyú mélyről, teljesen veszélyesen, értelmetlenül, csak abban bízva hogy a másik félti a kocsiját... aki mellesleg nem tud mit csinálni, korrektül megy a többi után ideális íven... ökör.
  • Alexease
    Szerintem nincs gond a fejlesztessel, a tobbiekkel osszehasonlitva, Kunos aki valoban korbenez a programok kozott, es eleg gyorsan atrakosgatja az ottani megoldasokat es otleteket. Lehet hogy nincs ugy kidolgozva mint mashol (gumi, realroad, napszak, online, szabalyok stb.), de ami nagyon kell, nagyatlagnak, hasznalhatoan az minden van/lesz.
  • alma2
    Csak en gondolom, hogy, nagyon nem korrekt amit muvel?
    Ilyen lenne a public szerveren, biztos elkuldenem melegebb eghajlatra. Gyarkorlatilag mindenkit levezet a palyarol, semmi helyet hagyva elozeskor. Aztan amikor visszaeloznek, meg durvabban betart.

• Alexease
    Ebben semmi tenyszeru dolog nincs, ez max beszelgetni, vitazni vagy flame-elni jo:)

Akarmennyire is szivecsucske Kunosnak, Arisnak vagy Marconak a szimezes es az AC, ezen a szinten (ilyen fejlesztesek, ennyi licensz es ennyi belos es kulsos ember) ez mar erosen uzleti kategoria. Vagy ngyon tudjak mit akarnak a jovoben VAGY nagyon nem;) Kunos szet szort, o "csak" csinalja, Aris szeret csapatni, de Marco-bol kinezem hogy "tervei" vannak;))

A konzol megjelenest kell megvarni es annak az eredmenyeit (program plusz kesobbi DLC-k). Ha siekeres, akkor belefer a tervezett 2020-ig tamogatni az AC-t (fejlesztes + DLC-k), ha kerdeses, akkor az igenyek es kritikak alapjan nekiallni es 2018-ra elorehozni az AC2-ot.

De ez az allando jatekosokat es DLC vasarlokat hatranyosan nem erinti. Ha hosszu support van (2020), akkor "lassabb es kenyelmesebb" a fejlesztes, tobb update-tel es DLC-vel (ha csak evi 2 jon, az is 80EUR :P). Ha rovidebbre veszik (~2018), akkor kevesebb/minimal update lesz es DLC, de 1-2 evvel elobb lesz felturbozva a progi, es beletolnak minden addigi tartalmat 50EUR-os AC2 arert (konzol-szeruen 200 autoval jelenjen meg) :D
  • goldboy
    Tibi, erről az okfejtésről mi a véleményed?
    AC jövőkép?
  • lac coo
    Ok, koszi, akkor marad a Merci.
  • cstibikeee
    Nem hallottam olyat,h bármi nagy változás jönne most gyorsan.
  • lac coo
    Fekproba ! :))

• lac coo
    Csak ugy elem jott, nem erint nincs konzolom :)

Amugy szerinted varhato a heten valami gumijavitas ?
    Bajnoksagban kellene masodik autot valasztanom, azt mar vegig hasznalni kell, es nem akarok ugy jarni, higy lesz valami piszkalas es mellenyulok :))
    Jelenleg nekem az sls tunik a legvirgoncabbnak....
  • cstibikeee
    Az a baj, h ez egyáltalán nem hivatalos. Egy másik, spanyol konzolos oldalon 25/02/2016 a dátum, és egy harmadik dátummal is találkoztam már.
  • lac coo
  • lac coo
    Én azt mondom ,hogy ezt most megcsinálta helyette az atomgyors kormány ! :P
  • lac coo
    Én Btype-al értek egyet: volt jobb-rosszabb, sikerül valami elsőre vagy nagyon nem, összességében a maguk lehetőségeihez képest halad ez előre ...

IR azérrt jó példa, mert elfogadott, hogy az a legjobb , de az is volt mélyponton nem egyszer ...onnan is rohadt sok ember ábrándult ám ki. ebben az a lényeg, hogy egy új gumi után két héttel nem kéne még temetni AC-t ! >)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sajnos az őrület az volt amit az előző futamon művelt :(
  • haflac
    Bocsánat az offért,nézzétek a motogp-t.Őrület Rossi mit művel.
    http://www.sportingvideo.net/20151106/vv563c5b289ff3b0.89729790-1188091.html
  • b-type
    bszki megnéztem a priveket, 2008. 07. 20.-n kaptam és Alex-nak adtam :)))
    ...
    na nem ez a lényeg, hogy mennyibe kerül amíg szöszölnek a progival, hanem a türelem...és persze a visszajelzés.
  • barcalaci84
    most csak a jelenetre reagálva: ezt kb nem tudná megismételni, itt csak szimplán mázlija volt és a videóba is a poén kedvéért került bele , hogy teljesen ura volt a helyzetnek:)