Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.15. 12:03:22
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
én befejeztem, megbántani sem akarok senkit, mert lexarom és tényleg. Alex meg csak törölgethet miattam is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szóval azért adja olcsóbban más, mert nem tesz rá 30-50%-os haszonkulcsot, nem vesz el annyit a fejlesztőtől. És mint mondtam, legalább annyi profilt lopnak el évente a steam oldalán, mint ahány esetben előfordulhat bármiféle visszaélés más oldalakon is.
Nekem steam van ott vettem a játékot, bár nem mindegyiket, de ez nem jelenti azt, hogy elhinném azt, hogy mindenki más tolvaj aki nem ott veszi. Dehogy is, az egészséges piacnak úgy kéne működni, hogy lehessen venni máshol is, és ha a másik nem annyira éhes mint a valve meg a Gabe, akkor olcsóbban fogja adni mégpedig úgy, hogy közben még a fejlesztő is többet kap az eladott játék után mint a steam-en!
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.15. 11:54:49
https://fxmason.blogspot.com/
Ja! Nem. Évek óta működnek, bárki számára elérhetően. Ha valami nem stimmel, törvénytelen, stb... akkor mi akadályozza meg a hatóságokat, hogy beszüntessék? <#nemtudom>#nemtudom> Vagy miért nem álltak össze ellenük a Steam és hasonló megaoldalak? <#nemtudom>#nemtudom> Lehet, hogy előbb bizonyíték kell tőlünk nyugatabbra, arra hogy valami törvénytelen? Lehet nem elég, hogy néhány SG-s önkéntes mérvadó veri a nyálát? Gondolom, az ilyen kijelentéseidet bizonyítékokkal alá tudod támasztani. Az hogy ide lett linkelve korábban egy elkeseredett független fejlesztő siráma, az még nem bizonyíték. Gondolom hallottál már az érdek ellentétről. Vagyis neki az az érdeke, hogy lehúzza az egyik ilyen oldalt amelyikben megtestesült számára a gonosz, akiben/amiben a sikertelensége okát látja. Egy-két eset még közel se olyan szignifikáns, hogy ezt már jellemzően általánosnak nevezzük.
Az utólsó mondat meg inkább téged minősít. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.15. 11:51:40
A fejlesztőket meg sápolják, de tök mindegy mert a steam-n keresztűl nagyon sokakat ér el egy alkotás....és ennek van hátulütője is, mint amikor egy fejlesztő összebax valami hokit egy ingyenes motorra, kidobja nagy dérrel-durral aztán elfelejti. pár éve nagy divat volt.
Szal a fejlesztőket sápolták régen is amikor még lemezes terjesztés volt.
..meg a nagy kérdés, ami itt a lényeg volt, az az hogy ha már fizetsz, akkor miért annak fizetsz aki a szürke zónában halászik? Alapvetően az üzlet lényege hogy mindkét fél, vagy minden érintett fél jól járjon, ... mert akkor jó az üzlet.
Persze Kunos megbírja, tökre nem fog hiányozni neki egy csávó pénze, vagy maga a csávó. De a csávónak hiányozna Kunos az a helyzet.
..és amit írtam ha még akkora háza lenne Marika néninek, akkor sem lopnám a tojást tőle, jó a tojás? jó. Jó az ára? jó. Akkor hogy jön ide hogy mennyi pénze van?
..
..és pláne nem fizetek valakinek aki faxom tudja honnan szerzi be.
ennyi a gondolatom, ha valaki lop az meg maradjon csendben, ez alap.
www.smart-bus.hu
Tudom, hogy ezek bonyolult dolgok egy bizonyos szint alatt, de kérlek próbáld meg a leírtakat értelmezni és felfogni.
www.smart-bus.hu
Szóval nem lopás és nem is szürke zóna máshol venni, hanem legális piaci alapon működő üzleti forma. Amúgy a steam-en hány profilt is lopnak el évente a játékosoktól mindenestöl? Ilyen alapon akkor most mondhatnánk azt is, hogy hát aki a steam-et támogatja az valójában azokat támogatja akik ellopják más profilját?! <#ravasz1>#ravasz1> Egészen döbbenetes módon próbáljátok ti kiforgatni a dolgokat meg a valóságot. <#idiota>#idiota>
persze ott veszi vagy akár lopja mindenki ahol akarja , de ne legyünk már büszkék legalább arra h a szürke zónában kapirgálunk...csináljátok csendben suttyomban ...😊
Aljasság...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.15. 10:32:58
Szép az Unreal Engine, de...
Az ACC is PUBG-betegségben szenved egyelőre. Nagyon szép, meg nagyon jó ez az UE4, eddig nagy pártolója voltam, de úgy néz ki, hogy az Epic Games-en kívül mindenki szenved az optimalizálással. PUBG-esetében ha jól tudom, az utóbbi időben eléggé megcsappant a játékos szám...Tudom, béta meg EA meg anyámkínja, de ha ezt Kunosék nem fogják kijavítani fél éven belül, akkor keresztet vethetünk erre a címre szerintem.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.14. 21:04:56
Aki szimes annak kötelező vétel az ACC? <#idiota>#idiota> Te eszednél vagy ember? <#bdead>#bdead> Volt már itt jó néhány hülye beszólás, de te viszed a prímet. <#idiota>#idiota> Ki mondta hogy nincs vagy sokallom ezt a 25 eurót? <#idiota>#idiota> Olvass vissza, tanulj meg értelmezni, vagy ne szólj bele a felnőttek dolgába. Azt mondtam, hogy majd megveszem ha 1.0 lesz. Vagy 25-ért vagy olcsóbban vagy annyiért amennyiért akarom. Semmi közöd hozzá, hogy mi módon.
Aki szimes és az Assetto Corsa útán itt cigánykodik 25 euron az szégyelje el magát.... megértem ha nincs de ha gép/kormáyn/net stb van akkor miről beszélgetünk😊
Majd Alex kijavít de ez kb annyiba kerül mint az iRacingban egy autó meg egy pálya😄DD
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.14. 20:23:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Öcsém! Te aztán nem leszel okosabb, pedig próbálkozol rendesen. <#idiota>#idiota><#bdead>#bdead>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.14. 19:21:21
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.14. 17:37:32
- fixed AI remaining without fuel
- fixed crash caused by faulty recognition of T500 Gear Shifter
- fixed time loop after midnight
- added starter and ignition command on Controller Page
- fixed car lights not working when opponents visibility video option is used
- fixed backfires and other particles visible on hidden cars when opponents visibility video option is used
- fixed misleading option values with AA and visible opponents
- fixed marshal spline detection
- expanded camera FOV and frame rate limits
- visual and LOD tweaks to the Lamborghini Huracán GT3
- disabled saving the discord username for in build configuration
- slightly increased the retry-interval after a disconnect from the servers
- added proximityIndicatorsVisible setting to hud.json
- fixed music looping in some conditions
- tweaked volume for reverb zones
www.smart-bus.hu
Másrészt azt is megsúgom neked, hogy pont a steam vásárlások után kapja a legkevesebb pénzt a fejlesztő, ugyanis ők veszik le a legnagyobb sápot mind közül...
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.14. 16:12:40
Forza.
pont arról szólt az egész, hogy LEGALÁBB azt a 25 EUR-t (ill minusz steam jutalék) fizesse már be a kasszába...
értő olvasás: 1-es. leülhetsz.
Forza.
...ha te fizeted, akkor belepofázhatsz, ha nem, akkor meg <#kuss>#kuss>.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.14. 16:09:28
Forza.
te ELVILEG a nyolcezret is ki tudod fizetni, ezért kapod annyiért...
tedd a szívedre a kezed és mond, hogy a nyolcezredből hatezret szívesebben látsz a cdkeys fél-maffiózóinál, mint az euromilliomos kunosnál, aki megannyi játékórányi élménnyel ajándékozott meg az elmult időszakban. ezt így kijelentenéd? (ha nem, miért kell amazokat "védeni"?)
meg esetleg gondolkozz el azon, hogy ha egy euromilliomos kunosnak egyszercsak nem éri meg ANNYIRA a játékfejlesztés és hagyja az egészet a francba, ki jár rosszul? csak te (meg én). ha csak te járnál rosszul, most meg se írtam volna ezt a hsz-t, meg az előzőt se a témában 😉
Forza.
szóval, miért egy maffiának adod a 25-öt, miért nem kunosnak? (minusz a steam sápja)
Forza.
Rég olvastam annyi hülyeséget mint itt. <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.14. 14:30:07
Meg honnan latjatok akkor mi van beallitva gyarilag ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 11:26:02
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu